Alle innlegg Sukkerforum

Sjokolade...mmmhmm...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 16:50

Hvilken sjokolade er du....og hvorfor akkurat den.....???

(mann 32 år fra Akershus) ma. 12 mars 16:52 Privat melding

Smil. Hard utenpå men myk inni.

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 16:54

er ikke smil til å deles... ? *plystrer*......

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 16:55

noen mener sikkert jeg er hobby..hmmm.....

(mann 32 år fra Akershus) ma. 12 mars 16:55 Privat melding

Hmm. Du sier noe. Da må jeg nesten bli center da. Hehe

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 12 mars 16:59

Må vel være Freia Walters No 156. Du vet, den sjokoladen ingen kjøpte og som var en flopp. :P

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 17:01

naaah powpow.. burde du ikke vært bigcat, da...?

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 12 mars 17:01 Privat melding

Definitivt en troika. Hvorfor? Den som smaker får se! Høhøø

(kvinne 41 år fra Østfold) ma. 12 mars 17:02 Privat melding

Freia melkesjokolade er jeg. Hvorfor? Man blir det man spiser, vel. :-)

(mann 32 år fra Akershus) ma. 12 mars 17:03 Privat melding

Troika er den beste sjokoladen da.

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 17:05

Lillah...ingen over, ingen ved siden.....................

(mann 45 år fra Akershus) ma. 12 mars 17:18 Privat melding

Her har jeg nok en veldig splitta personlighet.. :-P Hvor skal man begynne :D Vet ikke, så jeg tar det senere..

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 17:19

Twist, Eikers.......................

Skjult ID med pseudonym haha ma. 12 mars 17:21

Stratos, full av luft.. :):)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 17:21

haha-haha.!

Skjult ID med pseudonym haha ma. 12 mars 17:25

Tror jeg ville valgt Soho om jeg skulle vært seriøs, fikk designpris en gang i tiden med følgende ord: SOHO-sjokoladens form spiller på kontrastene i innholdet. Den appellerer til flere sanser; fin å se på, spennende og funksjonell, god å holde i hånden og enkel å åpne.

Samt så var den skikkelig god på smak også :)

Skjult ID med pseudonym nref ma. 12 mars 17:43

Eikers1; Du er en "Hobby", tror det er den mest "splitta" sådanne på sjokolademarkedet! :)

Selv er jeg et typisk "Anton Berg-produkt"; Tilsynelatende eksklusiv og "fin" (samt grisedyrt!), men relativt lite å skrive hjem om etter å først ha prøvd... :)

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 12 mars 18:19 Privat melding

Freia Melkesjokolade fordi det enkle ofte er det beste ;)

(kvinne 32 år fra Buskerud) ma. 12 mars 18:46 Privat melding

Spesial :)

Fordi det er egentlig verdens beste sjokolade, men den er litt undervurdert og glemt.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 12 mars 19:25 Privat melding

Hvilken som helst Minde sjokolade

*fordi det er lov å la seg friste* ;P

Skjult ID med pseudonym Daisy86 ma. 12 mars 19:32

Jeg er som sjokolade generelt.. Litt feit, men veldig god ;) *hoho*

(mann 31 år fra Oslo) ma. 12 mars 19:33 Privat melding

Garantert Kinderegg, brun ute og hvit inne i ;)

Skjult ID med pseudonym :P ma. 12 mars 19:33

Daisy... æ å...!!!

Skjult ID med pseudonym sans ma. 12 mars 19:58

Oooo - det kan jo være så mangt...

KVIKK LUNSJ; passe søt utenpå og passe sprø inni. Ganske mild, men samtidig fristende kjexy. ;P
Kan nytes som deilig selskap både på fjellturen og i sofaen, eller anytime/anywhere ellers når man har lyst på noe godt.

Men drømmer jo nå om å treffe den ene, spesielle mannen som får meg til å føle meg mer som en TROIKA,
fordi han viser at han elsker meg for min kompleksitet og motsetninger, og får meg til å bli helt gelé innvendig,
og ikke minst: til å smelte på tunga hans når han nyter meg. <3

Haha, sorry, alle dere kliss-sensitive! Dere har nok forvillet dere inn i feil tråd nå! ;P

(kvinne 42 år fra Møre og Romsdal) ma. 12 mars 20:01 Privat melding

festkaramell!!! :p fordi hver dag er en fest ^^

Skjult ID med pseudonym haha ma. 12 mars 20:02

@sans Du liker kvikkiser også da kanskje?

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ma. 12 mars 20:03 Privat melding

Jeg er nok hobby. :) man får ikke nok av det. :)

Skjult ID med pseudonym sans ma. 12 mars 20:09

haha @haha - en kvikkis i ny og ne er jo aldri feil, så lenge man tar seg tid til å nyte lenge og vel iblant også. ;)
små smaksprøver i løpet av dagen skjerper appetitten og gir mersmak...

Skjult ID med pseudonym -a- ma. 12 mars 20:28

Jeg er smash. Ett tygg, og du er hekta ;)

Skjult ID med pseudonym Pocahontas ma. 12 mars 20:33

Vet ikke hva jeg selv er, men hadde ikke sagt nei takk til en mandelstang :)

(mann 45 år fra Akershus) ma. 12 mars 20:40 Privat melding

Er det så nøye da.. Så lenge det er sjokolade :P

(mann 33 år fra Rogaland) ma. 12 mars 21:17 Privat melding

Twist med banansmak, fordi eg tør å drikke bananøl!

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 12 mars 21:19

Troika. Fordi jeg er litt mer komplisert og sammensatt enn de fleste andre sjokoladene.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 12 mars 21:20

80% kakao plate, relativt tørr og kjedelig.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 12 mars 21:33 Privat melding

Men bra for helsa, @sta ;-)

(kvinne 30 år fra Hordaland) ma. 12 mars 21:35 Privat melding

Ahahahaha, sta.. En skulle tro det med det yrket du har, men den gang ei ;) Du ække så kjedelig som du skal ha det te!

(mann 32 år fra Akershus) ma. 12 mars 21:38 Privat melding

Jeg blir vel en variant av freias premium 70%. Litt bitter og ikke akkurat søt, men det er noen som liker meg likevel.

(mann 40 år fra Vestfold) ma. 12 mars 21:39 Privat melding

Kinderegg :)
3 ting på en gang :)

God, leken og en overraskelse :)

(kvinne 56 år fra Oslo) ma. 12 mars 21:44 Privat melding

Troika rett i fra kjøleskapet nam:)

Skjult ID med pseudonym Retallion ma. 12 mars 21:46

Sjokolademus, eh moms, er det blitt nevnt?

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 12 mars 21:49

Det finnes også sjokolade med 86 % kakao, det smaker forferdelig men den er en strek antioxidant og veldig sunn faktisk. Jeg rasper den og blander med nøtter , frukt eller jogurt

(mann 55 år fra Oslo) ma. 12 mars 23:04 Privat melding

syltet appelsin med trekk av mørk sjokolade er herlig.
Troika unner jeg meg en sjelden gang
Mokkabønner

I det hele tatt er det med sjokolade som med kvinner, de kommer i mange forskjellige former og alle har noe eget ved seg.

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 23:11

Konfekt, kanskje..ser god ut, men ikke alle liker alt innholdet.....

Skjult ID med pseudonym sta ma. 12 mars 23:14

Var det proteiner du tenkte på sirene?? ;)

Må jo leve opp til ryktet daisy :p

Skjult ID med pseudonym sirene ma. 12 mars 23:33

Antioksidanter,@sta- ANTIOKSIDANTER (lite proteiner i sjokolade) ;-))

Skjult ID med pseudonym EQ ma. 12 mars 23:34

Lohengrin, hard og mørk utenpå, men når du putter meg i munnen kommer det hvite innholdet ut;D

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 12 mars 23:44

Grønne mokkabønner. Erotisk smak.

Skjult ID med pseudonym nref ma. 12 mars 23:46

EQ hadde vel dagens "beste" (ev. verste...) her... :)

(kvinne 43 år fra Nord-Trøndelag) ma. 12 mars 23:47 Privat melding

Walters mandler fordi den er søt og salt på en gang:))

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 12 mars 23:47

@nref
Nei. Grønne mokkabønner er bedre. Mer sensuelt.

Skjult ID med pseudonym nref ma. 12 mars 23:50

Javel, for all del, paddine... Skal sjekke det ut (kjøper en pakke i morra og lar den stå åpnet i romtemperatur til sommeren)! :)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 23:53

sikkert mange mange nonstop her inne og... minner om speed dater......

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 12 mars 23:54

*Spesial!*
-og det sier seg vel igrunn selv hvorfor-

Skjult ID med pseudonym paddine ma. 12 mars 23:55

@nref
Du trenger ikke vente til sommeren. Kan plukkes opp fra akvarium.

Skjult ID med pseudonym nref ma. 12 mars 23:57

Nei, egentlig ikke, @Tingeling... Forklar, er du snill..? :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 13 mars 00:03

Enkelt, @nref. Det er den beste. :-)

Skjult ID med pseudonym Serum ti. 13 mars 00:03

Black Balsam Currant... Ikke lett å få tak i men verdt innsatsen...

Skjult ID med pseudonym nref ti. 13 mars 00:06

Til hva, Tingeling? Skitur? Til kaffen? Foran TV-en? Som basis for varm sjokolade? På torsk?
(tror jaggu jeg har tatt på meg "kverulerings-buksa" i dag, gitt...)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 13 mars 00:15

Jepp, Mr.Smartypants. Alt det der...:p

Skjult ID med pseudonym nref ti. 13 mars 00:21

Okei, tror deg. ;)
Torsk også? Fascinerende...

Skjult ID med pseudonym torsketran ti. 13 mars 07:56

Torsk?
Hei!

Skjult ID med pseudonym nref ti. 13 mars 08:11

Torsk er sunt, året rundt! :) Interessant nok; I dag står røkt sådan på middagsmenyen, stas!
Foretrekker den personlig uten sjokolade, da.

Skjult ID med pseudonym Sjokkis ti. 13 mars 15:04

Kindersjokolsde

Skjult ID med pseudonym kakaoa ti. 13 mars 17:04

HOT chocolate ;-) det er det beste! Tips til alle sukker-folk: skidate med varm sjokolade er en sikker vinner :-)

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 13 mars 17:10

Men sjokoladen smelter jo når den blir varm >:(

Skjult ID med pseudonym sans ti. 13 mars 17:48

...lurer på om de sukkerfrie sjokoladene er lykkeligere enn oss... =/
i guess so... ikke minst de som er i to-pack...

vi er mer som løsvekt-sjokolader å regne...sammen i en stor haug, men likevel alene, og lengter etter å bli valgt av en spesiell person som har lyst på nettopp OSS.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 13 mars 17:55

deg har jeg SANS for sans... haha pun intended