Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 12 mars 2012 23:57

Jeg måtte dumpe samboeren min gjennom mange år. Grunnen til at jeg gikk fra han var a han drakk. Ikke litt, men en fl sprit hvær dag. Jeg kom hjem til en mann som satt dritings i en stol hvær dag. Jeg kvidde meg for ¨å gå hjem. Han var verdens snilleste mann, viste ikke hva godt han skule gjøre for meg. Karieren hans gikk tilhelvete. Jeg ble annspendt, sluttet å le, smilet forsvandt. Tilslutt , hvis jeg skulle ha et liv, gikk jeg. Nå sitter jeg i en liten leilighet, dårlig økonomi. Jeg har hatt mange nedturer, men endelig er de min tur, nå føler jeg at jeg begynner å slappe av, jeg har begynt å leve. Så dårlig økonomi, skitt au, jeg har det godt med meg selv. Jippi.jeg har kke dårlig samvittighet heller, han fikk så mange sjangser, til slutt gikk jeg . Jeg føler meg over hode ikke som noen egoist....

Skjult ID ma. 12 mars 2012 23:59

Det synes jeg ikke du skal føle deg som heller! Bra for deg:)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 13 mars 2012 00:00 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=ridUqEFixQ0
gabriellas song... til deg fra meg
<3

Skjult ID ti. 13 mars 2012 00:10

Stå på, du fortjener det aller beste:)

Skjult ID ti. 13 mars 2012 00:14

Hilsen fra Wam og Vennerød

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 mars 2012 02:01 Privat melding

Du gjorde det helt riktige der. Hvem vil vel ha en partner som er dritings hele tida? Ingen vil jeg tro. Respekt fog at du klarte å gjøre det. Stå på videre! ;)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 02:19 Privat melding

Tøft valg så "high five" fra meg. Du skal være stolt over at du handlet egoistisk i en slik situasjon. Er kun du selv som rår over livet du får. Man er ens egen lykkesmed er det andre som sier.

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 13 mars 2012 08:03

Dere skulle ha skaffet noe terapi elns.

Jeg kan nok tolerere bortimot vanlig forbruk, selv om det er skadelig det også, men dette ville ikke ha gått.
(Men med nulltoleranse i perioder med svangerskap eller planer om det.)

Skjult ID ti. 13 mars 2012 18:39

Jeg var på en date med en som drakk på første daten, Det ble den første og siste samen med meg....
Kan ikke for det, men jeg har g fått alkohol nedover hodet i bøtter og spann. Så jeg skjønner deg godt, du sliter med trygghets følelse, jeg syntes livet ermye bedre uten alkohol.

Skjult ID on. 14 mars 2012 17:51

Han kom utav gjørmen til slutt. Jeg vasket svetten, jeg tørket opp spyen og vasket blod når han falt. Jeg ringte amulanse når det virkelig holdt p å gå galt. Han fikk tilbud av arbeidsgiveren om hjelp. alene stod han ikke.
Alt dette gjordejeg etter at jeg flyttet ut, jeg tryglet han så mange ganger. Men for en alkoholiker er det en ting som står høyest. Nå går det bra med han, han får oppfølging det går bra. Arbeidslivet er over for godt, trist, ja det er det men jeg maktet ikke mere, jeg skulle jo ha et liv selv.

Skjult ID on. 14 mars 2012 17:55

Det du gjorde var fullstendig riktig!!! Det er uansett bedre at en går til grunne enn at to gjør det! Jeg er ganske sikker på at skulle det ha skjedd ville det bare gjort vondt verre for denne mannen i det han hadde innsett det. Og jeg vet faktisk til en viss grad hva jeg snakker om her!