Alle innlegg Sukkerforum

Total predefinering: lykke uten risiko!

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 01:49 Privat melding

Det er farlig å ha sex med noen du ikke allerede har hatt sex med så mange ganger at du vet at dette sannsynligvis varer livet ut. Det samme gjelder kjærlighet og det meste annet.

Hvor skal man så starte?

Nå har svaret endelig kommet: Drømmeforholdet bør være predefinert til minste detalj, fordi kun de som har predefinert identisk er verdt investeringen i tid (sirkellogikk, men pointet er at det funker...)

Når du endelig treffer den som har predefinerte forestillinger som matcher dine på alle punkter...har du da truffet gullegget og kan kjøre på? Langt ifra.

Basert på begrenset informasjon er fortsatt sjansen for skuffelse "i det uforutsigbare hverdagslivet" nesten grenseløs. Hvordan vite om han/hun virkelig mener det? Legger det samme i det? At det varer?

Du kan ikke vite sikkert - er uforutsigbart - bør unngås. Smerten av hver knuste forventning ganget med et samliv? Uholdbart farlig tankeskrekkscenario.

Men det vakre med å predefinere drømmeforholdet til minste detalj er: DU TRENGER IKKE ENGANG Å OPPLEVE DET. Du vet jo alt på forhånd.

Perfekt definert til minste detalj - uten mulige feilskjær. Hvis noe mangler, mangler det kun i predefineringen. Fiks det her og resten vil følge.

Sirkelen er dermed sluttet:

1. Predefiner drømmeforholdet til minste detalj: hvem, hvordan, kontekst, interesser, personlighet, intensjoner og hvordan alt vikler videre til dato døden skille ad.

2. Innse at å begynne noe nytt med så mange forventninger som kan knuses, og tilsvarende potensiell skuffelse som man i praksis må regne med, innebærer nesten ubegrenset risiko. Derfor uforsvarlig og farlig.

3. Innse at siden du allerede vet inni deg hvordan drømmeforholdet er i sitt fulle spekter, trenger du strengt tatt ikke å oppleve det.

4. Forstå at når noe både er risikabelt + unødvendig, er det ingen grunn til å gå inn på det, dersom alt løses perfekt gjennom strategien "Total Predefinering".

5. Spre nyhetene på sukkerforumet: De som kaster seg inn i udefinerte romanser uten å vite nøyaktig hva som er ment å skulle skje er ville, uansvarlige og useriøse! Gjør isteden total predefinering, løsningen uten ulemper.

6. Lev lykkelig med din drømmepartner i drømmeverden i alle dine drømmedager. Lag ditt komplette perfekte drømmeliv etter selvvalgte idealer. Alle tenkelige livsområder dekket. Ingen risiko.

7. Legg deg tilslutt i grava med et bredt flir, samme dag som du ble født. Du er nå blitt din egen far og din egen mor. Predefinert.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 13 mars 2012 03:43 Privat melding

En date som skar seg eller...? ;p

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 mars 2012 07:15 Privat melding

Jeg lurer på.. hvor kommer sexen inn i bildet?

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 13 mars 2012 07:45

Litt av en fantasiverden å leve i.
Men det er en litt større fantasiverden enn de fleste konstruerer seg.

(mann 45 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 02:26 Privat melding

Frisk hypotese, Wonderpeel.
Det gjør seg med originale tanker innimellom.

(mann 39 år fra Oslo) to. 15 mars 2012 03:30 Privat melding

Det var et midnattsforsøk på å være ironisk, har hørt at det frisker opp hverdagen (eller hvernatten)

Skjult ID med pseudonym skybert fr. 16 mars 2012 00:22

wheeee!

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 16 mars 2012 00:36

*Jeg liker å leve litt farlig, jeg. Tar derfor sjansen å leve...sånn på årntli`...;-)*