Alle innlegg Sukkerforum

Betalende medlemsskap, 50 talls opplegg! :P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gallup ti. 13 mars 2012 17:51

Fant en måte å kikke på begge kjønn her! :P

På ei side med matcher er det vel 50 profiler, av de 50 har ca 10 kvinnelige brukere supermedlemsskap, mens 45 av 50 menn har det! hehe
Kunne ikke annet enn å la vær å le, den norske kvinne som liksom skal være så selvstendig og likeverdig menn, selv ser de seg self over menn også, men et slik enkelt søk avslører hvor langt de har igjen enda! :S

Tragisk!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 13 mars 2012 17:55 Privat melding

hva har det med selvstendighet og likeverd å gjøre? og hva har det med å se seg selv over menn?? eeh?? du har en merkelig måte å trekke konklusjon ut av informasjon, som ikke stemmer med realiteten.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 13 mars 2012 18:00

Kan vel likegodt tolkes som at de er underdanig mannen om man vil. Siden de bare sitter å venter på at en skal fange dem ;) Mye gøy med statistikk og tolkning!

Skjult ID ti. 13 mars 2012 18:02

Ja...det er flott å se en som definerer hvor langt likestillingen har kommet basert på antall superbrukere på Sukker! Imponerende!!

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 mars 2012 18:02 Privat melding

De har ikke råd. =)))

Skjult ID med pseudonym M. ti. 13 mars 2012 18:05

Galle Gallup :)

(mann 46 år fra Aust-Agder) ti. 13 mars 2012 18:10 Privat melding

når man først betaler for å være her på sukker så oppfattes det i mine øyne mer seriøst, og oppriktig ønske om å finne den rette:)

Skjult ID ti. 13 mars 2012 18:13

Tydeligvis ikke mange seriøse damer med et oppriktig ønske her inne da...og det er jo dumt! Men maaaange seriøse menn da...

Skjult ID med pseudonym jegern ti. 13 mars 2012 18:20

Menn er desperate -> damer trenger ikke kaste bort pengene sine.

/thread.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 18:30 Privat melding

Egentlig hadde det vært logisk om alle av et kjønn betalte, og ingen av det andre, så kunne alle skrive til alle av det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym B ti. 13 mars 2012 18:33

En er jo ikke nødvendigvis gratispassasjer bare fordi en ikke er superbruker... En kommer langt som VIP medlem. Det vises ikke i listene, men inne på profilen.

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 18:43

@Gallup

Du veit det at likestilling ikkje er meir verd enn kva du kan få ut av det sjølv, sant?

Altså, viss man har eit snev av IQ og er dame, kvifor betale for noke du kan få gratis? Hadde innboksen min vore trakkanes full av mail frå kvinnfolk frå øst og vest, og eg kunne lesa og svara på dei brevene utan å betale for det, kvifor ikkje?

Det er jo ikkje kvinnfolkene som er slemme med oss, det er jo så enkelt som at meg og deg er forbannade dum. At dei er smart nok til å utnytta det, er jo ein genistrek det! Hadde ikkje du gjort det samme hadde situasjonen vore omvendt?

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 13 mars 2012 18:46

ehh jeg føler meg både seriøs og interessert og...og.. jeg HAR betalt.. er det feil svar???

(mann 35 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 18:48 Privat melding

@ts

"Spillteori er en matematisk teori som anvendes for å simulere atferd og valgsituasjoner for aktører som står overfor gitte handlingsalternativer, og hvordan de velger i møte med på forhånd kjente konsekvenser av ulike valgutfall. Hensikten med spillteori er å simulere komplekse prosesser og utviklingsforløp, hvor flere aktører handler med eller uten informasjon om andre aktørers strategi. Gitt rasjonell atferd studeres det også hvordan ulike forventninger om belønning eller straff påvirker aktørenes atferd i de studerte situasjonene."

Skjult ID ti. 13 mars 2012 18:49

Nei da, ifølge en viss logikk så er det akkurat da du er seriøs og interessert!:p

Skjult ID ti. 13 mars 2012 18:51

Åååå... har vi et fangens dilemma her da?

Skjult ID med pseudonym Gerimax ti. 13 mars 2012 19:18

Det er så enkelt som at damene brukes som agn og gutta betaler mest for det , det ligner litt på hva som foregår på red light district :)

I syden var det en gang slik på disco at damene kom inn gratis og fikk en gratis drink , du fikk et kort av en innkaster som ble brukt i ingangen og i baren for å få en gratis drink :) Jeg har sett mange damer gå fra sted til sted og endt ganske fulle i løpet av kvelden gratis :) Vet ikke om det er praksis lenge

Gutta sån er livet , alternativet er en kjønsskifte operasjon .........

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 13 mars 2012 19:23

Enig med deg @Retallion: Menn må seriøst slutte å klage og heller få damene til å jobbe enda hardere tilbake!
De kan ikke fortsette å servere damer alt på gullfat og skjemme de bort på den måten.

Når menn aldri klarer å lære seg spillereglene, så vil damene alltid ha overtaket og kontrollen!!

Menn må lære seg å være mer kyniske, utspekulerte og egoistiske og forstå hvordan spillet mellom kjønnene fungerer på en enda bedre måte!

Menn er rett og slett altfor dumsnille og da blir man selvfølgelig bare utnytta til de grader pga det!!!

Menn må våkne opp og innse at damer er mye mer taktiske og heller bli flinkere til å lære triksene enn å klage :-)

Skjult ID ti. 13 mars 2012 19:32

Nå henger jeg ikke med lenger! Vi gutta har blitt så desperate, at nå ønsker vi oss seriøse og oppriktige horer, som vi mer enn gjerne betaler for. Og likestillingen - den har gått til helvete! Men ikke på den måten vi først skulle tro, nei da, vi menn blir faktisk utnytta til de grader av horer.

"Menn må våkne" - snakker vi den gryende begynnelsen på "mannekampen", og jeg var på Sukker når den startet:p

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 13 mars 2012 19:34

hallooo drit i å betale, da...bruk penga på blomster til damen!!!!!! (hehehehhe)..................

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 13 mars 2012 19:48

@charleene, jeg syns du skal stå på dine egne bein og vise din likestilte stolthet og selvstendighet jeg og imponere med å både betale for å bli superbruker og kjøpe noen blomster til mannen du liker.

Da viser du at du er en ekte gentlewoman, noe det dessverre finnes i ekstremt fåtall av omdagen!

eller hva mener du? hehehehehe........................ :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 19:55 Privat melding

Oohh weeeeeh!! To av mine favoritter er her inne!! @Radikal og Retallion, nå blir det interessant her.... Hmmm... Risikerer faktisk at det blir en Radical Retaliation!!!

Fakerten mine herrer, jeg som skulle la være å spre gullkorn på Sukker i dag...må jo spare litt på kruttet innimellom...og her frister dere meg så altfor godt!! Splitter pine...kunne ikke la være....f..n!!!

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 19:58

(Skjult ID ) - tir 13 mar 19:32

Ingen her inne som er horer, og følelsen av å bli utnytta er de me sjølv som har skapt. Hadde folk moderert seg litt, hatt litt sjølvdisiplin og ikkje spamma ned alt som kryp og går av meiningslaust pjall så hadde både eg og du fått meir i retur.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 13 mars 2012 19:59 Privat melding

Hvorfor gidder du bruke tiden din på å finne ut slike ting, TS? Er det ikke bedre å kontakte noen damer da?

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 13 mars 2012 20:00

Her kommer sukker dronninga flyvende inn med en gang det er litt action, man skulle nesten tro at du lukta spenning, fysøren du er bare dødsrååååååå :-))))

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 20:03

@Aqueena

Hallaien frøken, korleis går det med vårt topp hemmelige plan-to-lock-down-parts-of-eastern-Norway prosjekt?

Eg held på å sondera forumet her skjønna du, og eg trur me riskere å få noken fleire "kunder" iløpet av kvelden skjønner du.

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 13 mars 2012 20:12

@Retallion: Aqueena er dronninga her inne og jeg er en av prinsene hennes og Kongen har erklært en ny prins på sukker og det er faktisk du, tro det eller ej, men gratulerer masse :-)

Du mangler kun den hvite hesten og spydet og det kan du sikkert få av dronninga vår etterhvert når du blir litt eldre og forfremmet, jippi :-))

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 20:17

@Radikal

Tusen takk for utmerkelsen, det var stort, det må eg innrømma! ;-) Eg skal faktisk gå til anskaffelse av hest så fort så råd er, sidan eg har eit lite festningsprosjekt på gang ilag med Aqueena på Østlandet. Hadde vore stas og ankomt nybygget med hest, rustning og spyd!

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 20:18 Privat melding

HA HA HA Hurrrrr hurrrr hurrrr ooooog hikst ooog hyyyl!! Kryper opp i sofaen igjen og gnir vekk lattertårene...Stopp!! Eg får vondt i magen av all denne interne joggeturen!! Ka skulle eg vel ha gjort uten dokke to!!!

Det var det eg sa, det blei Radical Retaliation her!!

@Radikal...du skulle bare visst ...! knegg knegg blunke blunke

@Retallion....det går fremover, det begynte veldig bra idag....tror pikade folk hadde sove godt i natt til tross for dronningens lakenskrekk....! ...mmmm...vel, det var vel kanskje det som gjorde at dei sov så godt, dei visste eg var våken og passa på dei, og då blei dei trygge....men eg var no so dumme at eg gav dei fiskesuppe til lunsj, at eg aldri lære!?!?!....dei søvna jo som flaue vinder alle ihop...måtte finne fram største brannslangen eg fann for å vekke dei igjen!! For et slit å holde gjengen i gang altså!! Har herved notert at fiskesuppe egner seg best som kveldsmat ja....men PS! då...trur faktisk dei er litt mindre desperate idag....

Men du og du så gode nyheter da....blir det mange trur du no ikveld allereie???

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 13 mars 2012 20:23

Bra jobba @Radikal, du viser deg prinsetittelen verdig og godt at du tar deg av vår nye prins! Ekstra stjerner notert i min blå bok!

Ja velkommen skal du være forresten @Retallion, hesten må du anskaffe deg selv, da det er særs viktig at du og hesten kjem godt overens, dere blir uadskillelige i tiden fremover, så her må du følgja instinktet ditt (ref.hestetråden her einkvann plassen).

Resten av utstyret får du levert ut etterkvart som du utmerkar deg, du er godt igang...så det skulle ikkje forundre meg om du har heile stasen på plass innen ditt nærvær er påkrevd på lokasjonen vår....

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 20:27

@Aqueena og Radikal

Vent no litt her.... eg trur det er ein konspirasjon på gang, eg har det på følelsen. Det er ein stort prosjekt, eg veit, og lett for bli litt paranoid osv, men eg føle på meg at ein av dåke kjem til å svikta med i kveld (som Jesus sa). Og han lyg ikkje! ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 13 mars 2012 20:30 Privat melding

Helt forståelig det @Retallion, men jeg har det under kontroll....Radikalen er opptatt med andre prosjekter i dronningens ånd, og du er byggherre på Østlandsprosjektet vårt, ingen over, ingen ved siden :-) Veldig bra at du lufter dette, det viser at du er våken og følger med....da har du passert enda en test! Rustning blir sendt med expressen imorgen ved soloppgang!

Skjult ID med pseudonym Retallion ti. 13 mars 2012 20:38

Phew! Eg fekk berre ein sånn følelse over meg der, men godt at du kunne betrygga med med noken velformulerte ord! Eg er på tå hev, naturlig nok, då dette her ikkje kan eller må slå feil. Husk på, me må vera sikker i vår sak skal me kunne våkna opp til eit nytt og byråkratfritt Norge ;-)

Takk for forsendelsen, den skal vaskast og polerast så fort eg har den i hende!

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 13 mars 2012 20:41

Veldig bra @Retallion, men husk at eg forventar at du fortsetter å være på tå hev, du er sikkerhetsansvarlig nå!

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 13 mars 2012 20:51

Hahaha Good one @HaraldBK...der har du løsningen ;-p

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 13 mars 2012 21:50

Bare sjekket online-lista mi akkurat nå.... 50% av mennenne (altså 25) i første bilde av de som er online nå hadde en S på seg. Så den statistikken din er ikke så nøyaktig, Gallup. ;-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 13 mars 2012 21:51

Hahaha High Five @double-D :-D

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 13 mars 2012 21:52

Radikal... jeg KAN gi blomster til en mann og jeg HAR gjort det. VIL gjøre det igjen! Så DET så...!!!

Skjult ID med pseudonym nref ti. 13 mars 2012 21:58

Hipp hipp for TS, han har løst det store "nettdating-mysteriet"... Urk.
Retallion sier omtrent AKKURAT det jeg tenkte selv da jeg så åpningsinnlegget (da var det andre veien i dag, du :)!), hvorfor betale for noe du kan få gratis? Siden majoriteten av "oss menn" likevel ER så teite/desp/hvaduvil at man nå har "Super"-medlemskap er jo det et ganske enkelt og greit valg å ta (i hvert fall i starten, mange jenter går uansett over til "betalende" etter hvert, har jeg registrert), og jeg regner med at jeg med nesten 100% sannsynlighet ville gjort akkurat det samme om det var motsatt/jeg var (en veldig lite pen!) kvinne (som den kroniske gjerrigknarken jeg er...).
At dette har noe med "likestillingens status" i landet på et generelt plan ("Tar vi for lett på ubetalende, kvinnelige nett-datere i dagens samfunn?") er å dra det LANGT ut (på landet..?), i hvert fall...