Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som skiller seg ut

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Miss on. 14 mars 2012 16:23

Er jenter som skiller seg ut på noen måte skremmende?

Jeg er singel (en selvfølge siden jeg er på Sukker kanskje), har hund og har noe kroppskunst i form av tattoveringer og piercinger. Det kan noen ganger virke som at jeg blir sett på som både kjeltring og kriminell av den enkle grunnen, også IRL.
Foretrekker de fleste gutter jenter som ikke skiller seg ut på den måten, eller har det ikke noe å si?

Personlig bryr jeg meg fint lite om det, jeg liker både hunden og tattoveringene mine jeg, og tenker som så at det er meg som person man skal bli kjent med, ikke blekket på kroppen (som forøvrig ikke syns med mindre jeg velger å vise det frem).
Leste en tråd her for litt siden om hestejenter, og så det var endel delte meninger, og kanskje noen forutinntatte meninger der om at heste -og hundejenter velger dyret fremfor mannen osv. Blir alle dratt over en kam her?

Hva er meningene til folket?

Skjult ID med pseudonym reg on. 14 mars 2012 16:29

Folket, dvs sukkerforum, har nå gått inn på bakrommet/kammerset for å fatte en avgjørelse.
En mørk budbringer vil bringe deg den endelige dommen.

Skjult ID med pseudonym Miss on. 14 mars 2012 16:31

Venter i spenning på avgjørelsen :p

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 mars 2012 16:32 Privat melding

Er personlig ikke noe fan av hverken piercinger eller tattoveringer. Er det store og mange nok, så kan det alene være grunn til at jeg ikke gidder. Syns det blir turnoff, rett og slett.

Hund går an, og er ganske ålreit, så sant den er ålreit.

...ellers er det vel mer jenter som IKKE har hverken tattoveringer, piercinger eller kjæledyr de som faktisk skiller seg ut =P

(mann 57 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 16:36 Privat melding

Hunden din er ikke noe problem. Jeg vil aldri velge en dame fordi hun har tatoveringer, men så lenge de ikke er påtrengende vil de heller ikke bety at hun velges bort.

For min egen del er tatoveringer ikke aktuelt.

Skjult ID med pseudonym Joda on. 14 mars 2012 16:46

Hund og tatoveringer.... Gjør det at du skiller deg ut...? Personlig er jeg veldig glad i hunder så det er bare hyggelig. En liten tatto gjør ingenting, men mange eller store kunstverk er ikke noe pluss. Da skygger jeg unna.

Skjult ID on. 14 mars 2012 16:47

Tattoveringer og piercing er verken skremmende eller turnoff i seg selv, men du er kanskje inne på noe ift den stereotypen som ofte følger i kjølvannet av et sånn "utseende". Personlig er nok det noe jeg tenker over hvis "stilen" er gjennomført, og den stereotypen er turnoff! Og det er faktisk ganske så dobbeltmoralsk av meg da jeg ser ut som en kjeltring selv irl!:p

Bikkje spiller ingen rolle verken fra eller til!

Skjult ID med pseudonym haha on. 14 mars 2012 17:00

Digger stilig tattoveringer, men dessverre er det endel stygt der ute også. Størrelse spiller ingen rolle så lenge det er stilig (subjektivt såklart)
Har selv en liten tattoo, og skal ha flere etterhvert..
Piercinger kan være så mangt, noe er fint, en del mer er ok, men så er det noe som (subjektivt) ikke er pent akkurat..
Så for å kunne gi definitivt svar må det nesten sees. :)

(mann 49 år fra Østfold) on. 14 mars 2012 17:01 Privat melding

Du er så fin, atte ;)

Skjult ID med pseudonym Miss on. 14 mars 2012 17:01

Personlig syns jeg ikke at verken hund eller tattoveringer er noe som skiller seg ut lenger, så lenge det er moderat da såklart. Alt med måte er det vel noe som heter.

I min vennegjeng skiller jeg meg ut kun pga det, så første innlegget er jo mye skrevet på bakgrunn av hva jeg får høre av venner og familie ifht. dette.

(mann 57 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 17:03 Privat melding

Det finnes jo hunder som får meg til å lure også. Men det har mest å gjøre med om de sitter i vesken eller får være med å gå tur.

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 14 mars 2012 17:19

Hva slags hund er det snakk om? Ordentlig hund, eller veskebikkje?

Tattoveringer og piercinger bryr jeg meg ikke så mye om, med unntak av i ansiktet. Der er det mye som ikke funker for meg.

Selv har jeg ingenting, fordi jeg ikke har følt behov for det.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 14 mars 2012 17:26 Privat melding

Meiner det same som KongKebab

(mann 33 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 17:29 Privat melding

Miss tattis og piercis kan være veldig fint det. Men er jo ikke alt som er like kult da og plasseringa er ikke alltid passende. En ting til...alle med tattis er jo kjeltringer:p

Få se deg, så kan jeg vurdere deg.;)

Skjult ID med pseudonym banditten on. 14 mars 2012 17:31

Alting under 10 kilo er ikke en hund. Har du sådan en paris-hilton'ish rotte, så er jeg garanteret ikke interesseret :)

Skjult ID on. 14 mars 2012 17:33

Vet du er anonym, som jeg er. Men jeg vet hvem du er, har sett deg.......
Håper du finner den du leter etter:)

Skjult ID on. 14 mars 2012 17:35

@banditten Hva med en sånn paris-hilton mus....? Sorry, klarte bare ikke å dy meg....

Skjult ID med pseudonym banditten on. 14 mars 2012 17:43

Sålænge du har det morsomt, så er det vel fint :)

Skjult ID med pseudonym tatovert on. 14 mars 2012 17:49

Jeg er tatovert, ganske mye. Det er jo så mye snakk om overfladiskhet og høye krav og ditt og datt i nesten alle tråder. Blir jeg "dumpa" fordi jeg er tatovert, da vil jeg si han er overfladisk...

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 14 mars 2012 17:59

ta ein tattis og 2 på bikkja..da kan ein vel snakke om å skille seg ut:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 mars 2012 18:02

Ikke noe galt i tatoveringer, så lenge det ikke er navnet til eksen. :P
Piercinger kan etter min smak bli litt for mye/upassende. Men da snakker vi som regel ganske utstrakt bruk av det.
Største problemet for min del er vel hund. Jeg er ingen fan av hund og hvertfall ikke større hunder. Men så er ikke hundene spesielt fan av meg heller, så det er greit. :P

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 14 mars 2012 18:05 Privat melding

Jeg vil heller si det slik at de som skygger unn meg fordi jeg er tatovert og går med bandtrøyer som til tider har ukristne budskap, er ingen mann jeg ville sett to ganger på uansett :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 14 mars 2012 18:12 Privat melding

Har ingenting i mot gutter med tatoveringer, så lenge det er system i det. Liker godt både half sleeve og sleeve, men det er absolutt ikke alle som kler det. Folk skal jo selvfølgelig få gjøre som de vil med sin egen kropp, men syns det kan være greit om de kan dekke til tattisene første gang de skal hilse på svigers f.eks... Så tattis i ansiktet er no-go for min del og heller ikke utover hendene og oppetter halsen... Piercinger på mannfolk er eg ikke så veldig begeistret for, men det er jo som med tattiser, noen kler det. Syns absolutt ikke sånne "utvidelse" øredobber er noe fint, det blir jo bare et giga hull til slutt!
Men, vi er alle forskjellige og heldigvis for det :-)

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 18:23 Privat melding

Jeg har litt ekstra sansen for rocka jenter, men er nok ikke sånn superrocka selv av utseende og de som kjører den stilen ser jeg gjerne etter noen med tilsvarende stil av det motatte kjønn.

(mann 33 år fra Akershus) on. 14 mars 2012 18:34 Privat melding

Bare fint med jenter som skiller seg ut. Fine tatoveringer er pluss, stygge tatoveringer er minus. Stor hund er pluss, liten hund er minus.

Skjult ID med pseudonym sta on. 14 mars 2012 19:19

Greit at man skiller seg ut så lenge jeg liker det som "skiller" henne ut, ikke veldig fan av tatoveringer stort sett, men noe kan være fint. Men litt annerledes skader ikke så lenge det er noe jeg også liker :) Alle er vi forskjellige heldigvis!

Skjult ID med pseudonym Mannehora on. 14 mars 2012 19:20

Hund og hest er greit. En liten tattis eller to også. Mange og store tattiser er etter min mening alltid stygt, så det er et stort minus. For meg. Piercinger er egentlig bare fint i navelen og ørene (altså øredobber eller -ringer), bortsett fra en sånn liten dobb i nesa. Det kan være fint. Og en i tunga kan være sexy på yngre jenter, under 25 eller deromkring. Utover klarer jeg meg uten.

Skjult ID on. 14 mars 2012 19:31

Piercinger i ansiktet er ikke pent. Egentlig er det stygt,når jeg tenker meg om. Egentlig er det veldig stygt,når jeg tenker meg om. Egentlig er det jævlig stygt,når jeg tenker meg om. Egentlig helt forjævlig stygt,når jeg tenker meg om.....

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 14 mars 2012 19:43

TS

Ser egentlig ikke hvorfor du trekker likhetstrekk mellom tattiser og piercinger og det å skille seg ut. Du mener da åpenbart bare å skille seg ut utseendemessig, selv om sikkert halvparten av alle yngre kvinner i dag har minst 1 tattis. Alle jenter som jeg kjenner skiller seg jo ut. Alle er unike. Du har hun litt tøffe men likevel overraskende feminine journalistjenta som elsker snowboard, sprangridning og dans. Du har hun kjempesøte miljøverneren som tidvis bor i en ryggsekk. Du har hun nomaden som i nesten hele sitt voksne liv (nå 24) har flyttet fra land til land og vel allerede har bodd i 5 - 6 stykker, bare fordi hun liker det. Du har hun søte, smårare biologen som driver med yoga og står på hodet for å slappe av (?). Du har dykking- og kampsportjenta. Du har hun barbielignende blondinnen som kanskje ser veldig "blond" ut, men som både er smart, omsorgsfull og tøff nok til å backpacke halve jorden rundt på egenhånd. Du har hun modellpene idealisten fra det sydlige Afrika som bare kom hit på ferie og bestemte seg for å bli, uten annen grunn enn at hun likte seg her og følte seg hjemme. Og mange andre. De er alle unike på sin måte, og for meg skiller de sg ut hver eneste en.

Og hund? Hund er det jo mange som har.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 14 mars 2012 19:46

@Skjult ID 19.31
Du tenker for mye. ;-)

Skjult ID on. 14 mars 2012 19:48

Tingeling
Det er første gang jeg har blitt beskyldt for det!!! ;)

(mann 45 år fra Akershus) on. 14 mars 2012 20:30 Privat melding

Jeg liker ikke tattoveringer og piercinger. Men sitter det på rätt person går det ann ändå.

Hund? Vad är det fär hund? Jag gillar colliehundar och gårhundar och schäfer och sådana. Lite större hundar. Voff voff.

(mann 43 år fra Oslo) on. 14 mars 2012 21:02 Privat melding

Jeg vekker også oppmerksomhet på butikken eller når jeg er ute og spaserer. Vet ikke hvorfor. Finnes vel bare en av meg da. :P

(mann 36 år fra Østfold) on. 14 mars 2012 21:50 Privat melding

Hund er bare et pluss for min del. Tattiser og piercing kommer litt an på, men er i utgangspunktet positiv til det. Skal virkelig misslike tattisen for at det skal telle negativt.

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 14 mars 2012 21:58

Måten du skrev først og det at det virket som folk skygga banen fikk meg til å tekne på typen jenter med kullsvarte punkerfrisyrer, digre okseringer, tatoveringer over hele kroppen og massivt bruk av nagler og denslags kombinert med en amstaff.

Men skjønner jo at dette ikke er tilfellet når de ikke engang vises under vanlige klær :) Jeg kan ikke huske å ha teknt på dette som noe jeg bryr meg om direkte. Jeg tiltrekkes ikke av noen pga tatoveringer, men jeg avviser de ikke heller (som vel noen nevnte over). Derimot synes jeg ikke det er så skrekkelig attraktivt om det er tatoveringer som dekker opp overalt og av en type innhold som jeg ikke synes er pent å se på samt peircinger som jeg føler hører mer hjemme på husdyr :P

Skjult ID med pseudonym Miss on. 14 mars 2012 22:00

Må le litt også :) Er mye artige svar her - og mange meninger!

Jeg har vel egentlig ingen synlige verken tattoveringer eller piercinger, som nevnt før her, med mindre jeg velger at de skal syns.

@Oslomann; Jeg trekker ikke likhetstrekk mellom disse tingene, og syns forsåvidt ikke noen av dem skiller seg ut i stor grad lenger heller, som jeg har skrevet over her.
Dette er skrevet utifra hva jeg hører av venner og familie, og akkurat der skiller jeg meg ut.

Og for ordens skyld, jeg har en mellomstor hund som klarer å bruke beina sjæl ;)