Alle innlegg Sukkerforum

Intet bilde intet svar..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jadanei on. 14 mars 2012 18:42

Jeg har vært her lenge og etterhvert som tiden går blir jeg slappere og slappere med å svare på henvendelser. Spesielt med billedløse profiler. Jeg orker ikke å svare fordi jeg ikke orker å spørre om å få et bilde for så å måtte avvise, da blir det litt mye styr og jeg føler jeg må engagere meg mot min vilje. Noen som kjenner seg igjen?

Er det bilde der så er det nok med ett svar og ferdig med det. Er det ikke bilde føler jeg jo at jeg bør se personen før jeg avviser. Er så lei at jeg ikke gidder å svare i det hele tatt når jeg ikke har et bilde å forholde meg til, overfladisk kanskje, men sånn er det visst her....har jeg kanskje vært her for lenge?

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 14 mars 2012 18:50 Privat melding

Gidder heller ikke svare folk uten bilde. Dette fordi eg har bilde selv, og de vet da hvordan eg ser ut og velger å skrive til meg. Det er mange som kommer med regla om at de har bilde på msn eller skype, men eg har absolutt ingen interesse av å legge til bildeløse folk innpå der. Bruker heller ikke verken msn eller skype, så sånn sett er det ikke noe problemstilling for meg. Men det som irriterer meg er at de skal få velge og vrake blandt profiler med bilde mens vi skal ta til takke med en billedløs profil som skal lage spillereglene. Nei takk!

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) on. 14 mars 2012 18:53 Privat melding

Som om jeg skulle sagt det selv, @Khione :-)