Alle innlegg Sukkerforum

Er vi likere enn vi tror?

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Oslo) sø. 20 april 2008 10:29 Privat melding

Vi diskuterer stadig i vennekretsen dette med utseende og hvilket fokus folk har på det. Vi menn liker kanskje å tro at kvinner ikke er fullt så opptatt av dette som vi er.
Eller kanskje er det slett ingen forskjell, i hvert fall ikke når vi stiller oss ut på en side som Sukker. Er det bare trynefaktoren eller bryr noen seg om det som står i profilen tro?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 20 april 2008 10:39

Tror ikke det er stor forskjell mellom kjønnene ... Det er sikkert noen menn som er mer opptatt av det ... Det samme med damer.
Men på sukker (og alle andre nett steder) blir det stort fokus på hvordan man ser ut .. for vi sitter å ser på og vurderer bilder.
Bilde er det første du ser , det er det som avgjør om man går inn på profilen i det hele tatt... og da ,ut i fra hva man leser, velger man å ta kontakt eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Lima sø. 20 april 2008 11:30

Når jeg ser profiler kun med bilde og uten innhold lurer jeg på om denne mannen er like tom i hodet som profilen er for innhold.

En vakker mann forfaller like mye som en vakker kvinne (om ungdom er synonymt med vakker). Mesteparten av det som gjenstår er det indre, og er det ikke noe indre der så er jo løpet kjørt.

Klart at utseendet betyr noe for en tenning, men det er utseendet pluss profilinnhold som får meg til å få lyst til å bli kjent med noen i hvert fall. Så, de mannfolkene som har noe skriftlig som fenger i profilen sin har størst sjanse for napp. :)))

Og jeg går ofte inn på profiler som ikke har synlig profilbilde. Et kult nick kan være nok til at jeg blir nysgjerrig.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 20 april 2008 18:21 Privat melding

AmorFati - må kommentere nicket ditt - det er vakkert akkurat som diktet er!! ;o))

For meg er bilde et must - men også som Lima sier i sitt innlegg det bør være innhold i profilen som også er av interesse.
Så det som funker for meg er rett og slett en helhet. Så utseende betyr noe MEN så er det dette med smak - kjemi. Vakkert og nydelig for meg er ikke det samme for min venninne...

klem Cino

Skjult ID med pseudonym mann 44 sø. 20 april 2008 19:06

Bilde er viktig, det er det første du ser på, men enig med flere her at hva som skrives i profilen er vel det som sier mest om personen og personligheten.

Hva med alle dem som setter inn bilde som er fra forrige århundre :) . Hvem ønsker disse å lure mon tro ?

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 20 april 2008 20:10 Privat melding

Som flere påpeker:

Bilde er første blikkfang ---- og det jeg ser etter er glimtet i øyet og andre ting man tiltrekkes av --- disse tingene er jo selvfølgelig individuelt for enhver.... :-)

... bilde ALENE har ingen verdi for meg.....det er INNHOLDET i profilteksten som faktisk AVGJØR om ting "faller på plass" og man får lyst til å bli kjent... :-))

Cino gav nøkkelordet: HELHET.......Bloomie :-))