Alle innlegg Sukkerforum

Falske mailer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym plumbo lø. 17 mars 2012 00:28

Det flyter over av utenlandske kjerringer her inne. Å de er veldig seriøs må jeg si.
Denne kom til meg idag :

"Du virker varm og god
Hello! Jeg liker deg profil! Men dessverre har jeg ikke mye tid for en prat her. Skriv meg e-mail din Vennligst. Da kan jeg skrive deg brevet og sende mer bilde".

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 17 mars 2012 00:34

Jeg fik denne i dag:

sin fina träffa dig! Om lite musik kan få dig att må bättre, jag hoppas min lilla hi kan få dig att le och glad. verkligen att jag beundrar känna dig bättre, jag har ingen aning om var man ska börja med! det är alltid svårt att starta en bekantskap med nya vänner! något sätt jag kommer att älska att vara din vän, jag är LUCIA!

jag kommer att vilja att vi skriver till varandra berätta mer om dig själv! och där du lämnar också skicka mig dina bilder, jag kommer också att skicka min bild till dig ..

Skriv till mig genom mig e-post - [luciakhalifa@yahoo.com]

Yours ny vän LUCIA Lavinia KALIF!

Skjult ID med pseudonym nortibia lø. 17 mars 2012 00:34

marker dem som uekte på profilen da, evt send en klage til sukker supporten.. ikke verre enn det.. de søker hele tiden etter falske og utenlandske profiler.. :)

at der er flere uekte profiler som kommer gjennom og ikke blir oppdaget med en gang er forståelig, og dermed kan du hjelpe ved å markere dem, så de kan bli fjernet istedetfor å bare klage da ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 17 mars 2012 00:37

Ikke snakk ufint om de falske profilene. Det er de falske jentene som viser meg litt oppmerksomhet som gjør at jeg fortsatt er her. Ellers hadde jeg jo ikke hørt noe fra noen som helst. :P

Så får det heller være at de er useriøse og bare ute etter pengene mine eller ønsker opphold for et bedre liv i Norge. :P

Skjult ID med pseudonym plumbo lø. 17 mars 2012 00:45

Nei da hører jeg heller med fastlegen min om han kan gi meg ett par kilo med lykkepiller gitt... :)
Det blir mye billigere enn å ende opp med ei fra østeuropa som er skiller seg fra deg med en gang hun har fått oppholdtilatelse her i AP-landet...

Skjult ID med pseudonym nref lø. 17 mars 2012 00:58

Vel, sympatien min for de som faktisk går PÅ sånne "meldinger" (for noen må det da være?) er dessverre forsvinnende liten...

Skjult ID med pseudonym nref lø. 17 mars 2012 01:18

Og @plumbo; De reglene "i Ap-landet" du henviser til ble forøvrig innført av Bondevik1 (mener også å huske i farten at loven var støttet av H/FrP)... Just sayin'. :)