Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 18 mars 2012 13:43

Det er merkelig, når en er singel så er det utrolig mange som blander seg bort i sexlivet ditt. Tydelig bekymret for om en får seg noe. Har fått spørsmål flere ganger, fra venner , kolegaer om jeg får meg noe. Til det kan jeg svare ,at jeg får meg når det måtte passe meg. Jeg trenger ikke å stå til rette for noen, jeg kan gjøre det med hvem jeg vil. Men får du noe? har fått til svar at jeg er jo gift. Gift,men er det garanti for at du får deg noe. Hva med han som er gift med hun som er st stor, at han ikke tenner på henne. Til og med hun har spurt meg om jeg får meg noe, hun glemte ,at hun fortalte om mannens poblem en gang. ja hun spør. Hva med personen som er gift med ensom er lam fra halsen og ned, det er ingen som spør der. De spør ikke for det er respekt løst. Men en som er singel, der kan det grafses i sexlivet., Flere som er utsatt for bekymrede, for mangel på se;)?

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 18 mars 2012 13:49 Privat melding

Dette har jeg aldri opplevd, heldigvis :) det er heller ingen som setter spørsmålstegn ved min status som singel. Det er kanskje derfor det er så lett å slå seg til ro med singellivet?

Skjult ID med pseudonym nref sø. 18 mars 2012 13:58

Pleier å understreke at den første delen av ordet "Privatliv" faktisk er ordet (ja,) "Privat". Holder ikke det, blir jeg litt mer frekk og sier noe sånt som "Detschkarrutarennafartogdriteiogmorradiermann".
De som ikke gir opp etter DET spør vanligvis da om om jeg er homo, og da gir jeg vel stort sett som regel opp.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 18 mars 2012 14:03

berre å svare at du pulte kjerringa hans igår og mora dagen før, så blir det fort stilt:)

Skjult ID med pseudonym chuckboris sø. 18 mars 2012 14:10

Spør om du kan få/få låne kvinne av dem.
Så spør de nok ikke mer :)

Skjult ID med pseudonym the man sø. 18 mars 2012 14:12

Det er en uting, denne trangen til å blande seg opp i andres sexliv. Sex er personlig .

Skjult ID sø. 18 mars 2012 14:15

Utrolig,men sikkert bare misunnelse for du kan gjøre som du vil. Du trenger ikke å stå til rette for noen.
bare stå på å svarmed samme mynt.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 18 mars 2012 14:34 Privat melding

Kan ikke huske å ha fått det spørsmålet noen gang. Kanskje jeg bare har venner/kolleger som ikke bryr seg om sexlivet mitt?

Skjult ID med pseudonym nref sø. 18 mars 2012 14:48

Koraboros; Problemet for min del (se over) er ikke venner/kollegaer, men folk jeg kjenner "litt"; Altså alt fra folk man har møtt "via andre" (e.g. "venners venners venners fetter/kusine o lign) til vesener man er så uheldig å være f.eks. i familie med (ikke "slekt", rent genetisk) og treffer to-tre ganger i året... Det er nå DEN "sorten" (type perifere bekjente) som lirer av seg sånne spørsmål ovenfor meg, i hvert fall.

(mann 43 år fra Akershus) sø. 18 mars 2012 14:51 Privat melding

Alldri fått det spørsmålet og ingen har noe med sexlivet mitt.

Skjult ID sø. 18 mars 2012 15:07

Gjør som jeg gjorde en gang da en kompis maste og spurte mens det var masse folk til stede:

"Har du fått lov til å ha analsex med Elisabeth ennå?"

Det hører med til historien at Elisabeth var til stede og det ble noget klam stemning inntil jeg sa jeg bare kødda, men at jeg syntes spørsmålet var en fin oppfølger til spørsmålene om mitt sexliv.

Skjult ID med pseudonym torsketran sø. 18 mars 2012 15:13

Hehe, fin parering :)

Skjult ID sø. 18 mars 2012 15:40

Du får si at du pleier å låne med deg agurk fra butikken når du handler. Så når du er ferdig, går du bort å legger den på plass. Så nestegang den/ de kjøper agurk, kan det være en du har hatt ;)

Skjult ID sø. 18 mars 2012 15:49

Jeg kan ikke pule kjerringen til noen , som forslaget til en over var. Ganske enkelt fordi jeg ikke er lesbisk.
Ja jeg er hunnkjønn, en som noen syntes synd på, siden jeg " ikke får meg noe".....

Skjult ID med pseudonym bat sø. 18 mars 2012 15:53

Svar at du bruker et massasjeapparat og gir deg selv 100 orgasmer på lørdagskvelden.
(Det skal gå både for kvinner og menn.)

Skjult ID med pseudonym Brumm sø. 18 mars 2012 15:58

De håper kanskje at du har det mer spennende enn dem selv, at du kan bidra med litt krydder?

Skjult ID sø. 18 mars 2012 19:01

Tenk å være i et kjedelig forrhold, enn et viltert singel liv.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 mars 2012 19:12

Du er vel "hot", og de gifte vennene dine kunne tenke seg sex med deg, og fremstille det som ei altruistisk handling :-)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 18 mars 2012 19:17

Jeg får det samme spm. Ikke så kult nei, hvertfall for meg som aldri har fått meg noe noengang. Det er jo ikke de som virkelig kjenner meg som spør om det for de vet jo ståa, men snarere de man treffer litt sjeldent. Og de blir alltid overraska slik at man føler man er totalt mislykka fordi folk som ser styggere ut eller er mindre vellykka får det til. Litt vanskelig å holde tårene tilbake da...

Skjult ID med pseudonym nref sø. 18 mars 2012 20:05

Et meget velment (og godt, tror jeg) råd; @Alene; Du bør prøve å vri tristessen din over i (for eksempel) en slags fandenivoldsk gi faen-holdning og spe på med en dose selvironi på akkurat dette "fenomenet"... For denne holdninga, som grenser til godt, gammeldags selvhat eller for den saks skyld "bitterhet" (beklager å måtte si det!) vil aldri skaffe deg "noe" på hverken kort eller lang sikt...
Og husk, dette var et RÅD (og ikke en sleivete ironisk kommentar), da jeg synes/tror du (via lesing av skriveriene dine her) virker oppegående nok til at det skal kunne være gjennomførbart. Hvordan? Aner ikke, men det henger veldig mye sammen med hvordan man "prioriterer" hva man skal "bruke hue" til/på. Så. :-)

Skjult ID med pseudonym 007 sø. 18 mars 2012 21:20

Gir egentlig bare klart uttrykk for et jeg gir blanke i hva andre mener og synes rundt meg, og presiserer at jeg aldri legger meg opp i deres privatliv, hva som skjer i mitt, vedgår ingen, før det eventuellt er tid for introduksjon for venner/familie.. :)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 18 mars 2012 21:35 Privat melding

Dersom du er mann og det er en mann som spør, så svar at han må spørre kona si.. Hun vet nemlig alt om når du sist hadde sex.. Tilpass det evt til hvilket kjønn du har ;-)

Skjult ID sø. 18 mars 2012 21:45

Mannen til en veninne av presterte å si at han kunne tenkt seg å tatt meg bakfra. Han fikk ikke den opplevelsen, men jeg forsto hag godt. Det fristet han ikke å ligge med 90 kg fett som han sa. Men så viste jeg at han ikke får den opp lenger, det viste ikke han at jeg viste.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 18 mars 2012 21:55

@nref: Takk for råd. Og bare å slenge sleivkommentarer altså, jeg tar meg ikke nær av sånt for som du sier så er jeg nok ganske oppegående av meg. Hadde du møtt meg så hadde du nok også vært enig i at du ikke finner noen med like høy grad av selvirono, jeg kødder mye med at jeg er desperat etc. jeg. Å lage litt moro på sin egen bekostning er fint synes jeg. Jeg har den gi-faen-holdninga du etterlyser til alle andre enn de jeg blir interessert i. Er vel det siste stykket jeg har vanskeligheter med. Men ja, du har helt rett, jeg er bitter, jeg er trist og jeg har vel latt meg selv forfall i mange år nå fordi jeg gir faen i meg selv. Når det er sagt så synes alle andre at jeg er en blid fyr for det er sånn jeg virker utad.