Alle innlegg Sukkerforum

Barn før 30(til dere gutta)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym aaa ma. 21 april 2008 10:01

Vi er noen jenter som har mld seg inn i sukker ..litt for morsomt ,men ett lite håp om å treffe den rette .. Vi alle begynner å nærme oss 30 og har faktisk lyst på barn om ikke alt for mange år.Så vil man jo være sammen med en gutt ett par år og reise litt å ha prøvd å bo sammen en stund før det er akktuellt med barn! Så da begynner man jo å få litt (dårlig tid ) kan man si .. Vi har jo egntlig lyst på det før 30 , men ser vist ut som vi må øke grensa litt !! Så er spørmålet ... Når syntes dere det er ok og spørre om en gutt har lyst på barn og evt når .. ? for det er jo sånn at hvis man skal gå kanskje 6 mnd fek før man spørr om dette, og personen ikke vil ha barn har man jo "kastet" bort litt tid og ikke minst følelser! Man greier jo ikke bare å si da ,at ok da er det slutt..og gå vidre .. liker man gutten så har man jo valgt å innolvere seg følelses messig! så da sitter an jo litt i saksa og krangelen er ofte ikke langt unna !!!! Dillemma

(mann 49 år fra Østfold) ma. 21 april 2008 10:14 Privat melding

Jeg synes det er et ærlig spørsmål man kan spørre ganske tidlig. Man trenger ikke spørre,, "vil du ha barn med meg om ett år",
men heller rette samtalen rundt barn, stille litt spørsmål rundt dette. Har du barn, hva synes du om barn, er barn i din fremtid og alle slike ting du skulle lure på.

Om en dame jeg ble kjent med for la oss si 14 dager sider, brått sier hun 'må' ha barn, så er jeg skremt bort i alle fall.
Ikke fordi at jeg ikke ønsker barn, men det er et stort ansvar man ikke skal haste seg inn i, og tror kanskje jeg ville føle at,, det er derfor hun vil ha meg ja... Slike ting skal uansett komme naturlig, alder eller ei når tiden er moden for det. :)
Det er selvsagt et sjansespill, skal man vente med å spørre eller bør man spørre straks. Jeg ville gå for det jeg skrev først..

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 21 april 2008 11:50 Privat melding

Innlegget er riktignok rettet mot gutta, men jeg hadde bare lyst til å si at Arve68 er inne på noe vesentlig:

...å dreie samtalen inn på barn og hva den andre føler rundt det mht. fremtiden ----- det er noe jeg gjør ganske tidlig de få gangene det har vært aktuelt å bringe temaet på bane.

Vi lever blant annet i en verden med dine, mine og våre barn, og det er helt essensielt å finne ut hva begge tenker om den saken. Det skaper trygghet og ro i en situasjon, særlig for de guttene som selv har barn, og som møter oss jenter som ikke har barn.

Vær ærlig......sier mannen at han IKKE vil ha barn (el. flere barn), og dere selv VET at dere virkelig ønsker barn, men allikevel ikke har lyst til å "gi slipp" på fyren ---- gå ALDRI i den fellen å tro at han vil endre seg når det har gått litt tid. Jeg sier ikke at han aldri vil endre mening, man vet aldri hvor haren hopper, men jeg tenker på utgangspunktet...

Jeg har ikke barn - det er selvvalgt, og jeg har fremdeles den innstillingen at jeg skal leve uten (der er min alder også tatt med i betraktningen, samt det faktum at det tar tid å etablere et trygt og stabilt forhold). MEN: .....jeg ER åpen for tanken OM jeg skulle møte en mann hvor den berømmelige kjemien og alt annet faller på plass, og som virkelig ønsker seg barn (selv om han har fra før også) - tatt med utgangspunkt i at man har vært sammen en stund og VET at man vil leve sammen..

Jeg er dog ikke villig til å strekke meg ene og alene for hans skyld, for jeg kan ikke gå dit om ikke jeg kjenner at jeg har et inderlig ønske om å få barn sammen med han. Det betyr: sier mannen at han VIL ha barn helt i startfasen, så trekker jeg meg vekk....jeg kan jo ikke si JA til barn FØR forholdet en gang er påbegynt... :-)

Bloomie :-))

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 21 april 2008 14:51

Siden jeg er mann,i riktig alder og uten barn vil jeg si følgende:

Hold diskusjonen om barn unna på første møte. Om dere liker hverandre så godt at det blir flere møter vil jeg, i likhet med de over, synes det er greit å lodde stemningen. Og fremfor alt, vær klar på hva du mener om temaet. Om mannen svarer unnvikende på spørsmål om barn bør du droppe ham tidlig hvis det er viktig for deg.

Basert på erfaring med meg selv og andre kan det sies at et unnvikende svar fra en mann alltid betyr følgende: NEI!! ( men svarer ikke et entydig nei i tilfelle jeg går glipp av litt kos. )

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 21 april 2008 15:19

de gangene jeg har hatt behov for å finne mer ut hvor mannen står,er det gjerne fordi han allerede har barn og er eldre..
ikke vits i å invistere mye tid om man vet at det aldri vil bli aktuelt med fler barn:-)
men man trenger jo tid sammen bare to før det skulle bli aktuelt,men greit å vite.
jeg har snakket om det på første date,men det er i tilfeller der man snakker om familie og om man ønsker seg barn. og der jeg gjerne har fått spørsmålet stillt om jeg ønsker egene etter hvert
får mannen fnatt fordi jeg sier at jeg ønsker meg barn i fremtiden,så er ikke han noe for meg uansett..
og at man sier at man lyst på barn en gang,trenger ikke bety at denne daten er noe ønskelig farsemne;-)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 21 april 2008 18:22 Privat melding

Nå er det jo 2 blad på matchtreet som omhandler barn. Eventuelt kan en be om en utdyping av barnespørsmålet sammen med andre blad på treet en synes er viktig.

Skjult ID med pseudonym kravstor ma. 21 april 2008 19:13

Har opplevd at jenter spør om dette veldig tidlig og det er greit. På sukkerfest og sukkertur har jeg faktisk opplevd at det kommer iløpet av det første minuttet. Det er gjerne de mest selvsikre jentene som går rett på sak. Dere vil ikke skremme unna de som ønsker seg barn omtrent samtidig med dere. Derimot vil dere spare masse tid på de som ikke ønsker barn med det første eller ikke ønsker seg barn i det hele tatt.

(mann 52 år fra Østfold) ma. 21 april 2008 20:39 Privat melding

Jeg var på første date i helga med ei som også hadde satt det å få barn som 8-10 på skalaen så jeg regnet med at det ikke var noen vits å spørre.
I samtalens løp så kom det allikvel opp at hun overhodet ikke har planlagt barn :-). Så ikke stol helt på matchetreet, men spør også.
(Nå har vi jo klaff på så mye annet, og det med barn er ikke så viktig for meg, så jeg har vært nødt til å justert min preferanse der så vi fremdeles har en bra match.)

Ellers så er jeg enig i Arve68. Er det viktig så er det greit å avklare det tidlig.
Hvis man får god kontakt så burde det ikke være vanskelig å pense samtalen inn på emnet i ett av de første møtene.

Det kan jo også være ett punkt som kan brukes som skremmetaktikk. :-)

(mann 47 år fra Telemark) ma. 21 april 2008 21:50 Privat melding

Jeg synes sukker/ internett er et utmerket sted å få plassert slike grunnleggende ting. Hvorfor vente til første møte, kan man ikke prate om dette over meldinger.. ? Match treet fungerer jo ganske bra på en del områder (selv siler jeg konsekvent ut røyk. Jeg er allergisk, og fungerer ikke på noen måte sammen med en kvinne som røyker, så slipper jeg å gå ut og treffe noen bare for å finne ut dette) Jeg går i prinsippet heller ikke ut med kvinner som er 100% sikre på at de er helt ferdige med å få barn, og har dette i profilen sin, og jeg sp ør gjerne :o)

Selv ønsker jeg meg barn, og er veldig åpen på at dette skal være i et stabilt parforhold som har vart en stund, og da fortrinnsvis med en jente som er yngre en meg selv. Sistnevnte både på grunn av egne npreferanser, rent praktisk, og kvinner o gfruktbarhet begrenser jo seg selv -alder som jeg har som preferanse kommer også tydelug opp i profilen min, så rent bortsett fra noen sure kommentarer, så fungerer det greit for meg.