Alle innlegg Sukkerforum

Kan man finne ut om man har kjemi med noen kun basert utifra bilde og profil tekst?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym radikal ma. 19 mars 2012 15:31

Har inntrykk av at mange har en slags radar som forteller dem meget raskt om noen er passelig for dem eller ikke.

Hvordan vet man så raskt om noen er riktig person eller ikke kun basert på bilde og profiltekst og aldri engang har forvekslet et eneste ord med de først?

Ønsker bare å høre hva dere andre mener om det :-)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 19 mars 2012 15:38

Tja, man kan se om det er en viss samtalekjemi, men resten nei. Ikke jeg ihvertfall :)

Har ikke peiling, har sikkert oversett mange som har personlighet som passer meg perfekt, fordi man legger for mye vekt på bilde/tekst i utgangspunktet.

Er så mange variabler man kan bomme på. De kan være dritdårlige til å ta bilder, skrive tekst om seg selv, dårlige til å "skryte" av seg selv osv, som gir ett mindre bra inntrykk enn det man hadde fått ved ett personlig møte.

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 19 mars 2012 15:39 Privat melding

Aj mye mere artig å svare på innlegg en å sjekke :)
Hm har lurt på det samme...........men lurer på om noe ligger latent i oss.........noen lker blonde, noen mørke, noen få liker rødt hår..........( neida håper mange liker rødt hår) men smaken er nok som baken.Og som meg da som helst liker de uten hår,,,,,,,,,,,,,,,,,og det er litt dumt det er sånn.For det kan vere han mindre pene med hår er verdens beste............og så ser man ikke det utfra bildet ................
Er derfor eg synes nettet blir noe overfaldisk.....trur man går glipp av mange bra folk pga det.Der ute live ser man jo med en gang hvordan en person er...........og man begynner å prate...........og han eller hun som man egentlig ikke er ens smak..........er kjemi og full klaff.
Sånn er ikke lett her inne................vansskelig...........
Og her på nett er det 1000 å velge mellom.......så man finner alltid noen som ser bedre ut......osv.

Og den kjekke mannen uten hår på hodet.........på bildet ,kan vere en stor dritsekk....ikke lett med nett nei:)

Skjult ID med pseudonym torsketran ma. 19 mars 2012 15:41

Noen legger veldig mye kjemi i profilbildet.
Såpass mye kjemi at de kjenner etter om det ble fuktig i underbuksene av profilbildet :)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 19 mars 2012 15:48

Nei det tror jeg ikek at man kan i det hele tatt..
Man TROR man har kjemi, faller pladask for hverandre og treffer hverandre...så innfrir ikke forventningene og en eller begge blir skuffa. Man kan anta, men tror det sjeldent stemer sånn som man håper på....
men det er min erfaring, andre kan jo mene noe annet :)

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 19 mars 2012 15:48 Privat melding

ja nettopp. overfladisk det her:)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 19 mars 2012 15:50 Privat melding

Veeeel...stikkord; erfaring og selvinnsikt kan være gode verktøy ;-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena ma. 19 mars 2012 16:44

Stort smil til deg Kommode1 :-D

Skjult ID med pseudonym radikal ma. 19 mars 2012 16:45

Jeg syns at man skal gi alle minst en sjanse hver, uansett hvor perfekt man utgir seg for å være eller hvor fotogen man er.

Har i hverfall intrykk av at de som ser ok ut på bilder, ser oftest mye bedre ut i virkeligheten og de som ser best ut på bilder skuffer faktisk oftest i virkeligheten.

Samme med de som overdiver og skryter mye på profilteksten sin, de er oftest noe helt annet i virkeligheten en de som er 100% ærlige på profilteksten sin :-)

Ikke gå i fella folkens, skinnet kan bedra, husk å gi alle en sjanse og ikke døm utifra kun bilde og noen setninger :-)

Skjult ID med pseudonym radikal ma. 19 mars 2012 16:49

@kommode1: mennesker er late og bortskjemte dyr :-)

(mann 33 år fra Akershus) ti. 20 mars 2012 02:42 Privat melding

Hvis jeg må bruke harpun for å fange henne er hun ikke noe for meg. Ditto hvis hun helt opplagt ikke skjønner hva jeg skriver til henne og heller ikke har vett til å spørre hva jeg mener. Ikke det at jeg vanligvis er spesielt kryptisk, men dårlig kommunikasjon er ikke et grunnlag å bygge et forhold på.

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 20 mars 2012 19:49

@TS: Man er nødt til å ta noen raske valg på et nettsted som dette. Det er faktisk umulig å date alle. Og ja, veldig ofte kan man se når noen er komplett uinteressante for en selv. Hvorfor skulle man da kaste bort begges tid? Man må jo velge å bruke tiden sin på å date de som man tror kan være interessante, ikke alle andre.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 20 mars 2012 20:44

Nei, man kan ikke finne ut av om man har kjemi utfra en profil på Sukker, men man kan få en ganske grei idé om hvorvidt man finner noen attraktiv (utseende, interesser, osv.) eller ikke, og det er jo også veldig viktig.

Skjult ID med pseudonym sans ti. 20 mars 2012 22:57

Husker i "gamle dager", da man pleide å chatte med hverandre på sånn felleschat, UTEN bilder eller profiler. Kunne nesten bli forelsket i noen medchattere utelukkende på bakgrunn av hva/hvordan de skrev, og opplevde ofte at man var fullstendig på bølgelengde med enkelte, mens andre falt fullstendig igjennom på alle spøker og ordspillkrumspringsprang. Og det gikk unna, gitt - enda godt man hadde lært seg touch på videregående! ;D
Aaaah, det var tider!

Nå er det bare: Bilde! - Nææh! Neeext!
Triste, triste greier...

Men forumet bringer jo med seg litt samme følelsen igjen i ny og ne, da. :)

*go'blunker til alle billedløse anonyminger her inne*, neeesten som i gamle da'r!

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 20 mars 2012 23:14

Yay, ett blunk! :D
2012 er reddet ^^

eeerp, grønn tråd...

@ts
Lett, bare sorter bort alle som ikke gidder å skrive noe.
Blir ikke mange igjen da.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 mars 2012 23:19 Privat melding

@ TS , send oraklet en melding, så kan hun svare så godt hun kan *flire* :p

Skjult ID med pseudonym Lovely ti. 20 mars 2012 23:44

Jeg syns egentlig gutta her inne tar seg bedre ut i virkeligheten enn på bildene (og det har man jo bekreftet flere ganger). F.eks en jeg så på sukkerfesten måtte jeg bare sjekke ut i ettertid, og jeg ble ganske overrasket. Hadde jeg ikke sett han på festen, og kun på sukker, hadde jeg nok ikke tatt kontakt med han. Men så visste jeg fra før av hvordan han egentlig ser ut, og da sendte jeg en melding om at jeg så han på sukkerfesten :)

Så kanskje det er derfor gutter som kommer til sukker blir litt satt ut over at det er så få tilbakemeldinger, når de har fått det ofte på byen osv.

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 21 mars 2012 03:30

sans: irc much? :P

(mann 35 år fra Rogaland) on. 21 mars 2012 03:33 Privat melding

Bare glem hele ordet kjemi i utgangspunktet...

Skjult ID med pseudonym nref on. 21 mars 2012 08:18

"Kjemi" er generelt vagt og såpass indivudelt (men tviler ikke på at det eksisterer, "har kjent følelsen selv", for å si det sånn) at man bør utvise litt forsiktighet (med å stole blindt på den følelsen, f.eks.) på det punktet.
Men synes at når man har kommet over "profilbilde/tekst"-stadiet og gått over til mer konkret "prat" via mld, er det mye lettere å se hvordan man "reagerer på hverandre" og har mye å si for om man/jeg skal trekke det såpass langt visere som til en date IRL.
Nå kommuniserer folk til dels veldig forskjellig skriftlig (men mener faktisk at hvis man er direkte ukomfortabel med å "snakke" via mld, bør man rett og slett unngå sider som denne...), men man/jeg (i hvert fall) "ser" ganske fort om man snakker samme "språk" (!) uansett når man har dradd seg opp til "meldingsstadiet".
"Kommunikasjon" (enda et forslitt ord som også er veldig personavhengig) er vel strengt tatt nøkkelen her, tror jeg for min del.