Alle innlegg Sukkerforum

Profilhjelp

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 02:02 Privat melding

Hei dere,

Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg litt på Sukker. Er litt lei av å ikke komme meg ut av kontoret så ofte.

Men altså, jeg er ikke overbevist om at profilen min nødvendigvis er så velskrevet som den kunne være. Om jeg kunne få litt kritikk, fra både gutter og jenter, så hadde jeg satt veldig pris på det.

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 20 mars 2012 02:07 Privat melding

Du må åpne den for oss med match under 70 om du vil ha tilbakemeldinger fra menn. =)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 02:11 Privat melding

Uff, dette var kinkig. Jeg får ikke gjort noe fra mobilen - la plutselig merke til at jeg ikke lenger går et profilbilde heller - så da får jeg fikse det i morgen.

Men takk for villigheden.

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 20 mars 2012 02:16 Privat melding

Det går om du logger deg inn på www.sukker.no :) å åpne for de med match under 70 altså...
Syns profilen var bra eg. Du har en litt morsom undertone enkelte steder og du beskriver kort og greit "hvem-du-er"...
Til fordel kan du nok ha profilbilde ja, det hjelper ofte litt på :)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 09:32 Privat melding

Da har jeg fått profil bildet tilbake, og åpnet profilen opp for alle og en hver.

Litt synd at jeg ikke fikk bruke det bildet jeg ville som profil bilde - det med hodetelefoner i albumet - men skitt au.

Takk for feedbacken @Khione - det er hyggelig å få en liten moral boost nå og da også. ;)

Skjult ID med pseudonym Schnuppa ti. 20 mars 2012 10:03

Fine bilder:-) Teksten er også bra, men for MEG ble den litt....tørr? Mye om jobb, som jeg da, mellom linjene også leser er din lidenskap og hobby?

Skjult ID med pseudonym tresnitt ti. 20 mars 2012 10:22

Jeg ville ha fjerna et par av "vel"-ordene. Første og siste. På siste kan det stå feks "gjerne" istedet?
Også "...engelsk enN på norsk."

Skjult ID med pseudonym Guybrush ti. 20 mars 2012 10:29

Jeg får inntrykk av du jobber og interesserer deg for litt "smale" felt som nok kan være spennende i deg selv når en person har blitt litt kjent med deg og fattet interesse. Men sånn helt umiddelbart vil jeg si det er best å tone ned på slikt i begynnelsen - jobb osv er gjerne noe vi helst vil høre om hvis man allerede liker den andre, evt om du holder på med noe som den andre har interessert seg for og elsker.

Legg jobbtinga og utdannelse lengst ned på "Legba's beskrivelse av sin jobb og interesser" hvis du helst vil ha det med. Satt på spissen, jeg husker og synes profilen til hun som hadde et åpent frieri liggende til den som ordnet henne et walk in closet, langt bedre enn hun som skrev inngående om jobben som bibliotekar. Iallefall når hun i tillegg på en humoristisk måte poengterte hvor håpløs hekta hun var på disse skotøyene :) Skjønner du hva jeg prøver få frem?

Har du noen veldig grunnleggende flåsete merkelige vaner/uvaner? Har du noe som du lett kan tulle med i forhold til deg selv? Har du en snodig fobi? Osv.

Jeg ville vært litt mer uhøytidelig, morsom (ikke på en tørrvittig men mer direkte og "lett" måte). Husk reklamefilosofien "less is more". Bildet ditt ser bra ut men jeg ville kanskje lysnet det litt mer opp slik at øya kommer bedre frem.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 11:00 Privat melding

@Schnuppa Ja, det stemmer nok det. Tar meg i snakke øret av folk om firmaet nå og da, og det er en uvane, det.

@tresnitt Haha, takk. Der har vi vel et eksempel på "truth in advertising". ;)

@Guybrush Jeg tror jeg forstår hva du mener. Skal se på det når jeg kommer meg til en PC.

Det er vel slik at jeg er svært glad i teater, og har skaffet meg et yrke hvor jeg får med meg mye av det, uten at jeg gjør stort annet. Hoved-hobbiene mine for tiden er vel å studere og spille Xbox med kompisene, men det er vel ikke akkurat noe å skryte av.

Nå regner jeg med at det vil endre seg nå som sola kommer tilbake - skal opp på Vettakollen en tur eller to ihvertfall - men det er nettopp for å finne noen å finne på ting med, og som kan introdusere meg til nye interesser og erfaringer, at jeg finner meg her.

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 11:04 Privat melding

Du vet når du leser et avsnitt, og kun noen ord sitter igjen. Etter å ha lest din er ordene etter første avsnitt: tenner, elsker, kjapp og enkel. Også begynner jaggu andre avsnitt med tent og lidenskap....

Nei, på tide å komme seg ut i sola her!

TS; ingen tvil om at du er en engasjert kar! Dette går nok bra!

(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 mars 2012 15:44 Privat melding

@**Milla** Haha, takk. Du sitter i hvert fall igjen med det riktige inntrykket at jeg er glad i det jeg driver med! Men det er mulig jeg må fjerne den "kjappe" forbindelsen - det er ikke nødvendigvis det inntrykket jeg vil gjøre ovenfor de som besøker profilen min. ;)

Skal ta en seriøs revurdering på det jeg har skrevet basert på feedbacken jeg har fått så langt, så takk skal dere ha alle sammen.