Alle innlegg Sukkerforum

Innhold i meldninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS on. 21 mars 2012 16:35

Blir ofte interessert i en profil kun av måten de skriver profilen på.

Men hva skal man skrive til folk, når de fleste tekstene inneholder de samme setningene, de samme interessene og de samme ordene som beskrive personene bak profilene?

Hvis noen ønsker en personlig melding kan jo dette være en utfordring.

Skjult ID med pseudonym ST on. 21 mars 2012 16:41

Du vet det finnes 234 tråder som tar opp dette spørsmålet her? Bruk søkefeltet så finner du massevis av svar.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 21 mars 2012 16:43

Min erfaring er at det ikke gør nogen forskel om meldingen er super personlig eller ej, bare den ikke ser ud som en masse-mail og bare at du er attraktiv nok til at de føler for at svare.

Skjult ID med pseudonym radikal on. 21 mars 2012 16:44

@ST: Jeg syns det var veldig fornuftig spørsmål jeg, var det det beste rådet du kunne komme med til TS?

Skjult ID med pseudonym pragma on. 21 mars 2012 16:45

Det er hele poenget. Det SKAL være en utfordring.
Du må vise at du har lagt litt tanke bak meldingen, og at du kan være litt original og spennende.

Enkle meldinger av typen "Hei", gir inntrykk av at du bare kaster ut snøret i vilden sky og håper på tilfeldig napp. Det kan også vitne om dårlig selvtillit om man "helgarderer" seg ved å sende ut drøssevis med meldinger.

Skjult ID med pseudonym radikal on. 21 mars 2012 16:45

@banditten: faktisk enig med deg der :-)

Skjult ID med pseudonym ST on. 21 mars 2012 16:46

Ja, siden teamet er bortimot utdebattert. Ingen tvil om at spørsmålet er fornuftig.

Skjult ID med pseudonym radikal on. 21 mars 2012 16:49

@pragma: hvorfor holder det med å si et "hei", eller "hvordan går det", når man er ute på byen på skjekkern da? er nettet en annen dimensjon eller en annen verden eller?

Skjult ID med pseudonym Kånehår on. 21 mars 2012 17:16

Enig med radikal. Tull å kaste bort tiden med lange meldinger. Holder med et: "hei, jeg likte deg". For meg er det sånn at bilde må gi meg en kjemisk reaksjon (få lyst på personen).

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 21 mars 2012 18:06 Privat melding

Skjønner at det kan være vanskelig å skrive til en innholdsløs profil, men du kan likevel vise hvem DU er i en førstemelding. Om du starter med å skille deg ut i innboksen (spør f.eks. om noe helt sprøtt), har du større sjanse for å få svar. :-)

(mann 31 år fra Akershus) on. 21 mars 2012 19:28 Privat melding

Det er jo helt sprøtt at jeg må sitte å fundere på hva jeg skal skrive i flere timer for å få oppmerksomheten til en søt dame....

Derfor har jeg nå laget meg en ny regel. Uansett hvor pen dama er... Er det en profil uten noe tekst på så skriver jeg ikke til hu. Er det derimot noen som har lagt en innsats i å prøve å få frem hvem de er, så skal jeg også legge en innsats i å skrive en hyggelig melding.

Begrenser utvalget ganske mye, men kan virke som at det gir større svarprosent :)

(mann 33 år fra Finnmark) on. 21 mars 2012 20:12 Privat melding

Jeg har lagt endel arbeid inn i profilteksten min. Den kan kanskje virke overfladisk, men den er ikke det. Jeg vil ikke skremme bort jenter som er veldig forskjellig fra meg, men samtidig vil jeg de som er noenlunde lik meg også skal skrive. Derfor har jeg laget profilen min litt "rund", men samtidig vert tydelig på de tingene som er viktig for meg.

Er enig med deg Loras.
Jeg skriver ikke til en profil uten en tekst. Grunnen for dette er at jeg tenker at de som ikke skriver noe på profilen sin ikke er spesielit seriøse. Kan hende jeg er litt streng nå, men det er likevell det jeg tenker om saken.

Når man møter noen på byen eller gjennom venner finner man fort ut om man har kjemi, men inne på Sukker har man kun noen få bilder og profilteksten å ta utgangspunkt i. Derfor er det viktig å gi et ok inntrykk av hvem man er...

Noe jeg har lagt merke til er at alle jenter skriver de liker å reise og trene. Jeg også liker å trene og reise, men jeg reiser ikke nok til å sette det opp som interesser. Trener ikke ofte nok heller til å si at jeg trener aktivt. Derfor har ikke jeg skrevet noe om det på profilen min. For meg er det positivt om jenten trener og holder seg i form, men det er ikke derfor jeg vil være sammen med nettopp henne...

Skjult ID med pseudonym ST on. 21 mars 2012 20:51

Loras
Om du må bruke flere timer på å forfatte en ok melding er kanskje ikke en datingside noe for deg?