Alle innlegg Sukkerforum

Noen møtt folk med høy "sukker match"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rusken on. 21 mars 2012 18:20

Noen her som har møtt noen av sine sukker matcher som har vært høye? Kanskje det også er noen av dere som har møtt noen med lavere "score" om det er riktig og kalle det ? :)

Skjult ID med pseudonym Regnfrakk on. 21 mars 2012 18:27

Har skrevet til flere til de med matcttall 96 og ei på 98 . Har jeg fått svar ?? NEEI DA ....sånn går no dagan . Skriver seriøse brev og tar fatt noe som står i profilen ...

Skjult ID on. 21 mars 2012 18:31

Eg møtte en som eg hadde så lav score med at den viste ikkje en gang, og matchtreet vårt var helt svart. Men vi hadde en veldig fin tone, og skal møtes igjen, så det er ikke alltid at matchtallet har noe å si :)

Skjult ID med pseudonym lea on. 21 mars 2012 18:36

Sjelden jeg matcher menn med høye matchtall, mine dater har stort sett bare vært med menn med lave matchtall også under 70.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci on. 21 mars 2012 21:33

Jeg oppdager gang på gang supersjarmerende menn utenfor sukker, som viser seg å ha profiler her, men vi har aldri godt matchtall:):) Jeg betviler ikke matchingsystemet, men man kan ikke ta det for gitt at høy match betyr kjemi:):)
På samme måte som at man skal ikke kun stole på et utseende:) Jeg tenker på de menneskene jeg ville gått glipp av, hadde det ikke vært for div. sosiale sammenkomster gjennom sukker, selv om vi hadde blokkert hverandre på forhånd alle som en.... hehe... Jeg har lært og er mer åpen for kjemi, og ikke de egenskaper et bilde, matchtall og en tekst nødvendigvis viser:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 21 mars 2012 22:03

Hvis man stadig vekk får bedre match med de med lave matchtall så ha man sannsynligvis fyllt ut feil. Den største feilen er å vekte spørsmålene etter hva som er viktig for deg, og altså ikke etter hva du mener det er viktig at dere matcher på. Dette står skrevet som et eget punkt, men en del har ikke lest nøye nok.
Eksempel: Hvis du er en lesehest og det er viktig å kunne bruke mye tid på dette, men ikke bryr deg om hvorvidt den andre er det, så skal man sette "ikke viktig" på vektingen.

Vi skal snart gjøre dette mer synlig slik at flere ikke begår den feilen.
P.g.a. mange profiler så vil man til enhver tid kun forholde seg til de 2-5% beste matchene. De andre prosentene rekker man ikke over uansett. Det at det befinner seg noen supersjarmerende blant de 95-98% andre bør ikke overraske. Nå er det heller ikke de supersjarmerene som blir sortert ut av matchsystemet, men de man med størst sannsynlighet kan være sammen med i lang tid - hvis man fyller ut riktig da :-)

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 21 mars 2012 22:05

Jeg møtte en... han sa han var høy, tallet viste også at han var høy...men det var bare matchtallet som var høyt.. kroppen hadde sunket sammen.... Han var høy på mange andre måter og..... men match ble det ikke......

Skjult ID med pseudonym Advokadoen on. 21 mars 2012 23:51

Jeg kjenner tre stykk her som jeg har høy match med. Ei som var en barndomsvenninne av søsteren min, med match 91, ei jeg datet for et par år siden, med match 89 (traff ikke hverandre via sukker) og ei som jeg kjenner via felles venner (match 93). Har ikke noe vondt å si om noen av dem, det er bra damer. Vært på date med ei med høy match (92) som var hyggelig, men som ikke ga meg noe mer interesse. Tror ikke hun fikk den store interessen heller. Det gjør at jeg tror på matchingsystemet, i alle fall i forhold til å treffe folk på byen.

Skjult ID med pseudonym John Doe on. 21 mars 2012 23:53

hva med å vært høy på seg selv da?

(mann 34 år fra Rogaland) to. 22 mars 2012 00:11 Privat melding

Matchsystemet fungerer med ca 30% avvik.

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) to. 22 mars 2012 13:22 Privat melding

Jeg møtte min kjæreste her, og vi hadde 96 :)

- Eirik i sukker.no

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 22 mars 2012 13:24

Jeg holder meg unna legesprtiten og går for 69 ;-)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 22 mars 2012 13:35

eirikhm:
Så kult!
Hilste forresten på deg på Sukkerfesten. :-)

Det jeg visste ... ikke i nærheten å få så høy score med noen, ikke liker jeg 96 ... og du Bruce, akkurat det der er litt oppskrytt. Har tatt den diskusjonen før ... :-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 22 mars 2012 14:09 Privat melding

Har truffet to sukkergutter. En med 92 i match og en med 83. Tror ikke det betyr så mye, for kom godt overens med begge. Han med 92 i match kunne jeg sikkert lettere kommet overens med i lengre tid (uten særlig jobb..) mtp musikksmak, ønskede utesteder og diverse småtterier, men det betyr egentlig ikke så mye. Han med 83 i match likte jeg veldig godt og da er jeg lett villig til å se vekk fra de mindre viktige tingene.

Skjult ID med pseudonym Moniker to. 22 mars 2012 20:44

Har møtt en med 97 i match. Vi likte hverandre og hadde et par hyggelige dater, men ingen kjemi oppsto....dessverre. Og det var vi enige om begge to.