Alle innlegg Sukkerforum

God tone - bråslutt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rett vest? ma. 21 april 2008 20:36

....vi har den tonen i meldingene her på sukker, alt er smil og lutter glede, men så er det bråslutt på meldinger fra den ene kanten. Hva skjer´a?

Skjult ID med pseudonym Rett vest? ma. 21 april 2008 20:39

....ikke typisk for kvinner? eller?

Skjult ID med pseudonym Ladylike ma. 21 april 2008 20:48

Kjenner igjen den, ja....

Skjult ID med pseudonym åjada ma. 21 april 2008 20:54

...det positive er at man avslører seg tidlig - respekt er en viktig verdi....

Skjult ID med pseudonym velvel ma. 21 april 2008 21:08

...du har nok rett - hun var nok for useriøs....gå videre - noen venter på deg!

Skjult ID med pseudonym sunshine ma. 21 april 2008 21:10

....det er ikke bare kvinner, menn også. Felles for dem alle er usserriøsiteten som nevnes her....

Skjult ID med pseudonym rett vest? ma. 21 april 2008 21:12

Flere som opplever det samme ja. Jeg slipper taket, hun får seile videre. Andre vakre kvinner her i rett alder??

Skjult ID med pseudonym Morpheon ma. 21 april 2008 21:21

Rent hypotetisk ville jeg tro man alltid vil prøve å vise seg fra sin beste side i brevene man skriver. Har man da funnet noe som tilsier at personen man skriver med ikke er den rette (eller verd å satse videre på), er det lettere å kutte forbindelsen, enn å rote seg opp i et halvkvedet negativt svar om hvorfor plutselig den tidligere gode tonen ikke hadde føltes så god likevel osv...
Det er ikke en skvær måte å gjøre det på, men antakelig lett å ty til.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 21 april 2008 21:23

hun fant noe mer intressangt.... sånt skjer.. ;o)

Skjult ID med pseudonym ladylike ma. 21 april 2008 21:26

Han fant noe mer interessant, noe penere, en yngre, en søtere, en enklere dame å narre....

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 21 april 2008 21:54

Smily og ladylike er jo helt enige:-) Men, det er nok en god hypotese de kommer med. Noen liker å få oppmerksomhet, plutselig ser de noe bedre...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 april 2008 21:57

Eller plutselig har man trått litt feil. Det er fort gjort når man forholder seg skriftlig til hverandre... Må innrømme å ha tenkt: Nå syntes han sikkert det siste jeg skrev var skikkelig teit... I blant har det nok stemt, i blant ikke. Er jo litt spesielt når det tar så lang tid før responsen kommer på det man sier...

Skjult ID med pseudonym Lilla ma. 21 april 2008 21:59

Jeg har opplevd det faktisk tre ganger. Det rare var at alle tre (på forskjellig tidspunkt) skrev at de synes jeg virket veldig hyggelig og spennende og at de veldig gjerne ville møte meg. Jeg var impulsiv og svarte at jeg gjerne ville prøve og møtes, og vips så var de stille.
Funderte litt på om de rett og slett ble skremt for at jeg sa ja så lett (etter ca. 3 ukers skriving her inne) og ikke gjorde meg kostbar. Jeg føler at jeg er rimelig kresen før jeg går på date, og har kun to date`s bak meg siden oktober i fjor.

Skjult ID med pseudonym AA ma. 21 april 2008 22:09

Oh my God! Det kan være mange grunner til det! Som f.eks at personen fant ut at det var fornuftigere ting å drive med enn å sitte å chatte på sukker. Okei greit å gi et høflig svar og en begrunnelse...men folk gjemmer seg bak en pc her inne.
Jeg er drit lei av å chatte med 50 personer når det jeg ønsker er 1 livsledsager. Gir det et siste forsøk...men som du sier selv...det er en helt annen mentalitet på nett enn der ute...eller er det egentlig det? Sukk! :p

Skjult ID med pseudonym Leonis ma. 21 april 2008 22:09

Hvis jenta jeg taster med vegrer seg for å trappe opp kontakten, med en prat på tlf osv, så står hun i fare for å oppleve at jeg trapper ned og gir ei annen jente sjansen... Greit nok?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 21 april 2008 22:16

Det må være greit.... Grenser for mange brevvenner man skal ha. Men når det gjelder telefon, er jeg litt ambivalent. Noen snakker man lett med på telefon andre ikke.. Og det er ikke alltid det samsvarer med hvordan det er IRL. Vi er blitt så vant til å få litt tid på oss med å svare (mail og SMS) at telefon er blitt litt skummelt. Mye skumlere enn å treffe noen..

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 21 april 2008 22:22

Vel, må man ustanselig ha en dialog? Går det ikke an å ha litt stillhet en stund for så å ta opp igjen kontakten? Bråstopp?
Er det slik at dere jenter liker intensitet? Dvs misliker ro og kontemplasjon og luftrom og litt tid mellom dialogen av og til?

Skjult ID med pseudonym Arve68 ma. 21 april 2008 22:39

Dette har jeg sagt mange ganger nå, men sier det igjen. Ta nettet for hva det er. in real life skjer jo akkurat det samme. I en perode blir du stadig bedre kjent med naboen, så brått snakkes dere sjeldent. Eller dama i kassa på rema som plutselig ikke lenger smiler og er kjempehyggelig som hun var. Man begynner ikke spørre og grave da..

Egentlig synes jeg det er mye bedre med tystnad enn å få den slengt i fjeset at, "du jeg tror vi kutter kontakten her" Så blir det masse frem og tilbake om dette. Klart, er det fornuftig forklaring på det så kan det løse seg. Men har du tråkket i baret eller at han/hun oppdager ting med deg som ikke er likandes.. Så er det mye enklere å kutte enn å begynne forklare det. Det er nok mange som ikke tar et nei takk for et nei takk også..

Så om alle var like gode på å takle et nei takk, så hadde det nok vært lettere å kunne si nei takk også.
Noe å tenke over..

Skjult ID med pseudonym mann28 ma. 21 april 2008 22:42

Jeg for min del liker best å tenke at man svarer når man kan, så for tidsrommet i mellom være av mindre betydning.

Enig med Morpheon at stillhet kan være en mindre mostands vei å gå enn oppriktig å forklare hva som har skjedd fordi det uunngåelig vil inneholde et snev av negativitet og ubehag. Det hele kommer vel sikkert an på "nivået" i kommunikasjonen også.

Ellers kan man ikke ta alt så alvorlig :-)

Skjult ID med pseudonym løve69 ma. 21 april 2008 22:49

Brå slutt fra den ene kanten, sier du. Hva mener du? Har du sendt meldinger, stilt spørsmål og ikke fått noe svar? Kan du ha gitt opp litt for lett?:-)

Skjult ID med pseudonym rett vest? ti. 22 april 2008 17:06

Ja, god dialog over flere dager, med lynrask respons, men så stille et par uker - selv om hun er på nettet "hele tiden" - det ser vi jo...

Skjult ID med pseudonym Lilla ti. 22 april 2008 17:12

For min del ble jeg forundret når tre personer på forskjellig tid, ville møte meg og da jeg da samtykket og foreslo et møte, så ble det stille som graven. Legger meg ikke ned og dør av den grunn, den rett dukker nok opp når han skal. Men vil bare påpeke at jeg har opplevd det samme.

Skjult ID med pseudonym Ladylike ti. 22 april 2008 17:14

Det er ganske morsomt at jeg kan se at han er online, men han velger allikevel å plutselig kutte all kontakt.
Samme hva, det er ingen tvang å skulle svare og skrive, men litt pussig synes jeg at det er... Det er i det hele tatt litt pussig å tenke på hvordan en mann tenker.. Men, det er sikkert det samme en mann som opplever det samme, også tenker... Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym VIPS! ti. 22 april 2008 17:30

Eller så kan det hende at disse personene skrev kun av kjedsomhet, også plutselig kjeder man seg ikke lenger, og da gidder man ikke skrive med de man egentlig bare tok til takke med av tidsfordrivmessige årsaker. Var vel ikke bra nok da, enkelt og greit. Hvorfor legge så mye i det.

Skjult ID med pseudonym Ladylike ti. 22 april 2008 17:33

Det kan rett og slett være en grunn, ja VIPS! Har ikke tenkt på det på den måten før; at om man kjeder seg så kan man skrive litt!
Legger heldigvis ikke mye i det, men synes fortsatt det er mange rare tenker i et menneskehode...

Skjult ID med pseudonym rett vest? on. 23 april 2008 22:31

joda, men skjønner fremdeles ikke at det ikke kan være bryet verd å si "ha det" på en ordentlig måte???

Skjult ID med pseudonym femme on. 23 april 2008 22:35

Enig med Morpheon.
Tror også noen liker å tørrtrene men når det drar seg itl og de føler de må "levere" (dvs. tropp opp i virkeligheten" innhentes de av feighet og realiteter. Det er trygt å leke sjekkekonge på tastaturet, ikke fullt så trygt å skulle teste om man er den sjekkekongen man liker å tro man er, særlig hvis man egentlig mangler baller.

Skjult ID med pseudonym sodo on. 23 april 2008 23:11

Hvorfor skape en forventning om at man får svar hele tiden? Enhver melding jeg sender gir jeg per default ingen forventning om svar. Selv til folk jeg har skrevet med i flere omganger. Slik unngår man å bli såret. Pessimist til det motsatte er bevist. Dersom man får svar er det jo en bonus?

Skjult ID med pseudonym femme on. 23 april 2008 23:19

sodo, det har med rytme å gjøre, man kan da være smidig nok til å signalisere dette uten et abrupt stopp.
Virker ganske klønete spør du meg.

Skjult ID med pseudonym løve69 on. 23 april 2008 23:22

Bruker en energi på å analysere hvorfor "det plutselig ble så stille", hvorfor ikke ta direkte kontakt og still spørmålet?? Ikke vanskelig å svare på et direkte spørsmål, det er no min erfaring.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ti. 29 april 2008 17:46

Sant nok, men burde være unødvendig.

Skjult ID med pseudonym Sportylady ti. 29 april 2008 18:19

Har opplevde det ganske nylig... skrev flere ganger om dagen...kjempe "skrive kjemi"....tonen var knallbra..... masse humor og alvorsprat også...så ble det helt brått stille...jeg som sendte den siste meldingen og han som ikke svarte. Har ikke skrevet til han igjen.
Lurer i grunnen ikke på hva som skjedde, bare litt lett over så tidlig finne ut at han er en fyr som ikke har ryggrad nok til å avrunde på en grei måte noe som er en klar indikator på at vi ikke var de rette for hverandre...helt enkelt:-)

Skjult ID med pseudonym løve69 ti. 29 april 2008 19:59

Nettopp, ikke bruk enegi på å lure på hvorfor. Det har også hent med meg, og da tenker jeg at det har ikke noe med meg å gjøre, og ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym oTTo ti. 29 april 2008 20:17

@ sportylady

Du må slutte å skreve til dem................ Bare fordi du har skrevet før...

Skjult ID med pseudonym løve69 ti. 29 april 2008 20:23

Jeg har vært her en stund uten egentlig å være her, og er sikkert ikke alene om det.?
Derfor har det også hendt at jeg har valgt å ikke gi tilbakemelding hvis mailen jeg får ikke inneholder et direkte spørsmål. Hvor engasjert kan man bli av et dødt bilde og noen enkle ord. Kanskje fordi jeg ikke orket å sitte kveld etter kveld på nettet. Vil heller ut å trene og gjøre andre ting. Kjenner at jeg ikke orker å snakke f.eks. på msn med en fremmed. Nå er det vår og jeg har bestemt meg for å være litt mer åpen.:-) Jeg engasjerer meg litt mer her kjenner jeg. Vil ut å møte folk. Kanskje det kan føre til noe... :-). Noen som kjenner seg igjen?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 29 april 2008 20:32

alle er så opptatt av hvem som sendte siste meld...
sender mail med flere .... etter noen meld fram og tilbake så kan det være jeg som sender siste meld.. men da gidder ikke jeg sitte å vente i dagevis på svar .. vil jeg si noe en kveld sender jeg en ny meld ... og får da svar . :o)

Skjult ID med pseudonym Sportylady ti. 29 april 2008 20:41

Takk for rådet oTTo:-).....som suttrer over at han har gått glipp av så mange damer pga av utseende sitt(jfr anne tråd;-)

Og ja løve69 kjenner meg igjen, men for min del ønsker jeg å engasjere meg primært IRL litt fremover...som du sier ...ut å møte folk..nyte strålene...nyte livet:-)

Skjult ID med pseudonym løve69 ti. 29 april 2008 20:46

Sportylady;
Disse nettgreiene kan være kaldt og upersonlig. Så derfor er mitt råd, ikke ta det personlig. Det har ikke noe med deg å gjøre.. Kanskje vi sees på sommerfesten 14. juni :-) En flott dame som deg må ut å treffe folk :-). Om vi ikke treffer noen kjekke menn, så kanskje vi ka få noen nye venninner :-) Nå skal jeg ut på Løkka og se litt på folk i det fine været. Ha en fn kveld!

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 29 april 2008 20:52

Takker og Bukker løve69..og det gjør jeg i fulle drag:-)...sukker er for meg et supliment til det der ute...og jeg har blitt kjent med så mange flott chics and daddys her og setter pris på det:-) Ha det kos på Løkka;-)og skal ikke se bortifra at vi treffes en gang:-)

Skjult ID med pseudonym oTTo ti. 29 april 2008 21:02

Har gjort noe med utseendet nå....... gred håret..... Det hjalp ;))

(mann 56 år fra Hordaland) ti. 29 april 2008 21:09 Privat melding

@oTTo 20:17; Minner meg om det gamle utsagnet:
"Det skal en god sekretær til å skrive hele dagen, etter å ha skrevet hele natten" :)

Skjult ID med pseudonym oTTo ti. 29 april 2008 21:10

Ikke rart det er mange skriveleif på forum ;))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 29 april 2008 21:55

Det er tross alt bedre å få sitt pass påskrevet enn sitt skrev påpasset...
(oTTo - slutt med det!:-)