Alle innlegg Sukkerforum

Elsker du ansjos?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym torsketran fr. 23 mars 09:32

Elsker du ansjos?

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 23 mars 09:36

Nei.

Og du har glemt å markere tråden som "seriøs", slik den 100-kilos-tråden er ;)

Skjult ID med pseudonym nref fr. 23 mars 11:14

Ansjos er triste greier... Heller sur/tomat/krydder/senneps/helvetesild eller "feiging-ansjos" (innrømmer det...) aka såkalte "gaffelbiter". Og sager heller av meg ræva enn å trø ansjos oppå en pizza. Uff.

Skjult ID med pseudonym A fr. 23 mars 11:22

Elsker å elsker....

Det går ned :P
Men da må det være av typen "feiging-ansjos" som nref refererer til her oppe ;D

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 23 mars 11:28

"...og sager heller ræva av meg enn å trø ansjos oppå en pizza."

LOL!

Skjult ID med pseudonym nref fr. 23 mars 11:38

"Bilder i hodet", Khione? :)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 23 mars 11:53

Jeg leste "helvetesild", altså ILD!
I hvert fall ikke på pizza - yuck!
For øvrig enig med deg, nref. Da fremstår silda som den tøffe. Lenge leve silda! :-)

Skjult ID med pseudonym nref fr. 23 mars 12:00

Enigma; Har faktisk "funnet opp" (helt alene!) en oppskrift på "Helvetes-sild" (innebærer chilli, hvitløk og balsamicoeddik, med mer), som jeg har gitt bort til jul med forseggjort etikett på fine glass... Og den er faktisk god (det sier også de som har blitt "offer" for den)! "Sursild for viderekommende". :)

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 23 mars 12:09

nref:
Wow - imponert! Skikkelig hot stuff og kan gi litt "ild" på tunga og innvendig. Høres godt ut. I like! (I overført betydning :-))

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 23 mars 13:24

Ansjos er vel den maten som oftest gav meg en brekningsopplevelse i barndommen... jeg greide ikke ansjos på egget.. selv om jeg gjerne prøvde. Jeg er nesten altetende... men ansjos og marengs husker jeg som noe som "stoppet" på tur ned. Har ikke prøvd ansjos noe særlig i voksen alder.

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 23 mars 13:48

Tror aldri jeg har smakt ansjos, men jeg _vet_ at jeg ikke liker det! :p

Skjult ID med pseudonym nref fr. 23 mars 13:52

Det kan vel ha noe med at bønna, som han jo vitterlig skriver ovenfor, ble utsatt for kombinasjonen ansjons og marengs, det... "Angsjengs". En familiespesialitet, kanskje? Ble lagd av hans mor til hver bidige barnebursdag oppigjennom oppveksten (tross stillferdige protester fra lille-bønna), ikke en kjeft av barna som bønna år etter år lagde forseggjorte "Velkommen"-kort til dukket opp noen gang, aldri... Nei, DET må ha vært traumatisk, det...

(mann 32 år fra Oslo) fr. 23 mars 14:17 Privat melding

ÅÅÅ, ansjos på hardkokt egg og nybakte runstykker.....

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 mars 14:19 Privat melding

Liker lukten av ansjos, men tunga mi liker ikke smaken, men skal nok greie å presse ned en hvis jeg får det servert, he he

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 23 mars 15:20

Lurt å drikke seg passe småfull før man prøver seg på ting man ikke liker, da registrerer man knapt hverken smaken eller konsistensen, og da går det ned ;-)
*om du ikke er for full...., da kommer det opp igjen- hårfin balansegang det der*

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 23 mars 19:48

nref: Hvis jeg husker nyttårsaften og 22.juli fra året som gikk, var de da i kombinasjon? Saupskalle.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 23 mars 22:01 Privat melding

Regnet med at denne tråden måtte komme ja..
Ansjos er ingen favoritt men man kan sikkert overleve en god stund på det.
Uansett, mye bedre enn surströmming - surströmming=septikk.

Skjult ID med pseudonym chuckboris fr. 23 mars 23:40

@ky_niker
Har du noen gang sett two men one horse?
Og kyr må du i så fall ta pauser fra, enten det eller bli spylt ren etterpå.

:)

Skjult ID med pseudonym gui lø. 24 mars 01:23

Elsker du gurkemeie?

SI JA ELLER NEI IKKE NOE ANNET

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 01:31

bønna; Av og til blir hjernens evne til assosiasjon noe overaktiv... Saupskalle, ja takk! Foretrekker den servert med et lag av marengs.