Alle innlegg Sukkerforum

Er vi for kresene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reyalP sø. 6 mai 2007 14:12

Det skrives nok av avisartikler der de sier fler og fler er single.
På grüner løkka lever ca 60% som single.
Jeg har prøvd å fundere på hvorfor jeg er singel.
Og jeg finner ikke noe fornuftig svar. Skavanker har vi alle og det er mange søte jenter.
Men alltid noe som mangler.
Hvor lenge skal en lete etter kjærligheten, eller skal en lete etter den og bare vente til den kommer flyganes på en fjøl?
Hvor mye skal en prioriterer at denne kjærligheten skal komme på ”første øyekast”?

Skjult ID med pseudonym poly sø. 6 mai 2007 17:54

Det er så ofte man møter noen som er "nesten bra nok". Jeg tror som du sier at vi bli mer og mer kresne, og da er det naturlig nok vanskeligere og vanskeligere å finne noen som er bra nok. Så, mens man venter på "kjærligheten", er det mange som har seksuelle forhold med noen de ser på som venner. Om man, som jeg gjør, i tillegg trives som singel, så skal man møte noen som er *virkelig* bra for at man skal gi slipp på det fucking gode vennskapet og singeltilværelsen. Det har gjort meg nysjerrig på polyamori, for om man kan ha to eller flere kjærester som til sammen dekker det man har av behov, så kan det være verdt innsatsen som kreves for å få det til å fungere.

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 8 mai 2007 02:26

Tull og tøys. Polyamori kunne aldri fungert i Norge. I hvert fall ikke i med tradisjonelle norske kvinner.

Det er ikke heller bare at man er kresen, men at man blir særere og særere. Er man singel for lenge blir man vel litt rar, og å være rar og samtidig å ha urealistisk høye krav blir en dårlig kombinasjon og en ond sirkel.

Egentlig tror jeg man må møte flere - med åpent sinn. Ikke stirre skeptisk på ymse profiler fordi personen har brukt det ene eller det andre ordet for å beskrive sin drømmepartner, eller han/hun har en interesse eller to du ikke heeelt er begeistret for.

Skjult ID med pseudonym poly to. 10 mai 2007 10:31

Jeg sier ikke at polyamori skal bli normen. Det jeg mener er at det nok er en god del det vil kunne fungere for. Å si at det kategorisk 100% ikke vil fungere i Norge er direkte feil, for det er folk i dette landet som har slike forhold allerede. Da lurer jeg på hva du mener med "tradisjonelle norske kvinner". Verden er stadig i forandring, og det som regnes som "tradisjonelt" må pr. definisjon henge litt etter utviklingen.