Alle innlegg Sukkerforum

Der forsvant hun ut av hjertet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Brumm lø. 24 mars 2012 10:08

Var på byen i går, traff en gammel venninne jeg har hatt et godt øye til i mange år. Vi har bestandig småflørtet og kost oss sammen, men det har alltid vært andre partnere i veien for noe mer. (Jeg er litt gammeldags sånn.) For første gang er vi single begge to, og jeg har håpet på en anledning til å snuse litt på henne. Så står hun der i en bar og lar en ekkel igle (som vi begge kjenner) tafse og snafse. Yuk!!! Greit at hun velger en annen, men en sånn superdust?

Våknet i dag morges og kjente bare at all interesse og respekt for dama er borte. Om hun hadde ringt i dag, hadde jeg sagt nei. Spent goods. Synd, etter alle disse årene. Har faktisk tenkt at det kanskje er henne jeg skulle bli gammel med. Føler nesten en slags merkelig sorgreaksjon. Har jo ikke mistet noen jeg aldri hadde, bare en av de sjeldne mulighetene.

Ja ja, det finnes flere der ute. Eller her? Sola skinner, sutring over! Takk for at du hørte på.

Skjult ID med pseudonym Olav Duun lø. 24 mars 2012 10:11

Er det ikkje slik livet fungerer?...

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 24 mars 2012 10:14

Vet alt om den sorgreaksjonen.... vært i samme situasjon... men etter at han oppførte seg som en dust forrige helg, tror jeg faktisk at hadde han ringt hadde jeg heller ikke tatt den... mistet all respekt for han.... Så you are not alone:) Godt det er noen andre der ute:)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 10:17

Hadde jeg vært deg, hadde jeg gått fram til henne, tatt rundt henne og sagt : "Beklager at jeg er sent, skal vi gå et annet sted, kjære?" Da hadde du ikke vært singel lenger på den tiden av døgnet . Man bør gripe sjanse når den byr på... men det er det som er så vanskelig å gjøre, ikke sant...
Lykke til neste gang og god helg.

Skjult ID med pseudonym fang lø. 24 mars 2012 10:19

@Brumm
Eller kanskje det du egentlig er sur for er at du ikke tok noe initiativ ovenfor henne?
Det er de som klarer å ta initiativ som kommer noen vei...

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 10:22

Opplevd. Ikke SÅ direkte som nevnt her, men likevel. Egentlig greit å bare få ut av hodet, etter mye "tankearbeid" som jo går med til sånt; Slik at man rett og slett bare kan gå videre (føler seg jo litt som et dataspill satt på "pause" i slike situasjoner), og evt "traumer" gikk bemerkelsesverdig fort over.

Skjult ID med pseudonym Brumm lø. 24 mars 2012 10:29

Neida, ikke sur på henne, sint på meg selv eller noe sånt. Men selvsagt skuffet. Var ikke mulig å ta iniativ uten å fysisk brekke han av henne. Barslagsmål er ikke min greie.

Skjult ID med pseudonym tmat lø. 24 mars 2012 11:37

Hmmmm fint beskrevet at en sånn der litt sår følelse av at en fantasi eller drøm plutselig ble borte...men det kan jo likevel være sånn at dere skal bli gamle sammen, for er det meningen så skal det skje :-) god lørdag

(mann 52 år fra Akershus) lø. 24 mars 2012 12:04 Privat melding

TS,
Forsøk å se det positive i det.

Som du beskriver er hun jo en småflørtete kvinne som liker oppmerksomhet og hun var muligens litt beruset og ikke den sanne daglige seg igår kveld.
Å leve med en kvinne til daglig er ikke det samme som en flørt på et utested passe våryr og beruset,
men klart akkurat den settingen stakk i ditt kjerte. De fleste kan sikkert kjenne seg igjen i din situasjon.
Men om du klarer å se det positive så var dere ikke i forhold, så du tapte ingen kjære.
(der går grensen min og, og ingen får komme tilbake etter å ha byttet meg ut, der er også jeg konsekvent, og jeg har opplevd et par litt mer ufine episoder i min fartstid).

Hun var vår-yr og sikkert oppmerksomhetssyk, og hun har ikke dumpet deg, så muligens jeg ville gitt henne en sjansje. Du lærte iallefall en til, du må være avslappet, sikkert akkurat passe beruset, ta en dans med henne, eller stryk henne bestemt over nakken når du passerer henne for å gå på toalett, handle øl ol. og vår litt mer "rampete", om hun da ikke viser noe tilbake går nok toget, men gi henne den sjansen er du snill.

Ønsker deg og alle som leser tråden en vakker lørdag.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 24 mars 2012 12:12 Privat melding

Synd!

Skjult ID med pseudonym henne lø. 24 mars 2012 12:12

Forsvant ut av hjertet ditt? Skjønner ikke hvorfor hun gjorde det? Hvem vet om hun engentlig håpet du skulle komme bort og befri henne fra den sleske fyren?

Somme tider er det også bedre å bli vartet opp av en slesk fyr enn å stå alene i en krok og se fortapt ut? Da har man det gøy, og blir underholdt og man føler seg litt interessant:-)

Nei, jeg synes absolutt du tenker helt feil TS, en mann må ha mot og guts til å ta tak i den damen de har i hjertet sitt, det er jo det vi jenter faller for:-)

Skjult ID med pseudonym smørblomst lø. 24 mars 2012 12:31

Det er en helt vanlig og naturlig reaksjon når du opplever at du ikke kan få det du vil ha. Jeg har f.eks ikke lyst på ny Ferrari lenger. De er jo så upraktiske og ubehagelige å kjøre.

Skjult ID med pseudonym Elregn lø. 24 mars 2012 12:43

Du er vel litt krass nå synes jeg.

Jenter er ikke mer perfekt enn menn.

Gi no damen en ny sjanse , man bør ikke dømme mennesker etter hvordan de oppfører seg i fylla!

:)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 24 mars 2012 12:59

Ikkje noe samle på, hun derre! Finn deg noe bedre!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 24 mars 2012 13:00

@ Brumm

Bra at du er over henne! Hun er nok ikke interessert i deg, og selv om hun måtte være det så kan du jo spørre deg selv om du i så fall virkelig vil ha en jente som synes det er helt greit å rote rundt med andre bare for at du skal bli sjalu eller for å vekke din interesse? Jeg hadde følt det samme som deg kompis. Er hun en kul jente kan du jo ha henne som venn fortsatt, men jeg ville (og har selv tidligere et par ganger) følt det samme som deg at hun har gjort sitt valg nå, og det toget har gått i forhold til du og henne som potensielt noe mer enn venner.

@ henne

Du er klar over at det er visse forskjeller på menn og kvinner antar jeg? Også når det gjelder følelser og tiltrekning? Og en av disse forskjellene er at mens en av de beste "sjekkestrategiene" for en mann er å omgi seg med vakre kvinner som trives i hans selskap, for det vekker andre kvinners interesse, så er det stikk motsatt for kvinner. Noe av det dummeste du kan gjøre som kvinne hvis du er interessert i en mann er å vie din oppmerksomhet til andre menn i stedet for han, eller enda verre kline med dem eller ha sex med dem. Det er turn-off for de aller fleste menn. Seriøst, jeg har som mann aldri så draget som hvis jeg sitter på et utested sammen med 2 - 3 - 4 pene jenter og kanskje (men ikke nødvendigvis) en kompis eller to, har det gøy, og jentene åpenbart (for alle andre i lokalet) hygger seg i mitt nærvær. Jeg har opplevd det flere ganger, og i forhold til kun å være ute med gutta er det som å være i en annen verden. Andre jenter prøver seg da på meg omtrent hver gang jeg går bort fra bordet, f.eks. for å gå i baren eller på do, de setter seg på nabobordene rundt oss eller de sikler rundt oss en stund i håp om å fange oppmerksomheten. Det er nesten surrealistisk. Men tro meg, hvis en jente sitter på bord kun med fire gutter som vil det nok være veldig lite sannsynlig at andre menn vil prøve seg på henne.

For å generalisere veldig grovt her: Kvinner liker menn som andre kvinner liker, for de er på en måte forhåndskvalifiserte. For hvis andre jenter trives sammen med en fyr og tilsynelatende stoler på han, så må han jo nesten være en bra kar ikke sant? Men vi menn er stort sett litt anderledes. Vi liker kvinner som viser at de liker oss. Som velger oss fremfor andre menn. Det er noe annet. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men vi kan vel også her spekulere i dype biologiske forskjeller formet gjennom titusenvis av år.

Skjult ID med pseudonym Brumm lø. 24 mars 2012 13:13

Det er alltid litt vanskelig å se hele bildet ut fra en slik tekst. Her er det mye i både forhistorie og situasjon som ikke kommer frem, og som jeg nok ikke har lyst til å gå mer inn på. Men det har nok mer med den klassiske vennefella å gjøre enn tafatthet, bli stående alene, osv. Venninnene hennes var ganske oppgitte, en av dem prøvde å "redde henne" flere ganger, men hun ville visst ikke reddes. Ikke var hun særlig full heller.

Fikk forresten (uoppfordret) en sms med unnskyldning i formiddag, uten at den skal overtolkes. Ba henne selvsagt om å dra til hel... med eller uten dusten. ;-)

Skjult ID med pseudonym Brumm lø. 24 mars 2012 13:21

Forresten, takk for fine og positive tilbakemeldinger. Ingen nevnt, ingen glemt. Men oslomann treffer spikeren på hodet. Hun vet hvor hun har meg, og hun kliner ikke med en annen fyr for å få meg interessert. Vi er ikke fjortiser her. Men gått litt lenge uten å få seg noe kanskje, sjarmert av oppmerksomhet (ref artikkelen i Dagbladet i går), litt småfull og så oppfører hun seg dumt. Har ikke noe problem med å tilgi henne for det, men som sagt drepte det gnisten i hjertet mitt. Men det er kanskje like greit, så er det enklere å være venner.

Skjult ID med pseudonym henne lø. 24 mars 2012 13:28

@Oslomann

Altså det ser bedre ut at man står alene i en krok og ikke har det gøy? Blir man seende mer attraktiv ut da? Da har jeg vel lært noe nytt....

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 24 mars 2012 13:45

@ henne

Det er vel en viss forskjell på å barebere seg og skjære av seg hodet.

Men neida, neste gang du har skikkelig lyst på en fyr, kanskje en du til og med liker veldig godt og tror kan være Mr. Right, så finn deg en annen gjøk og klin med gjøken rett forand trynet på han du EGENTLIG vil ha. Eller enda bedre, bli med gjøken hjem og ha sex med han, og la drømmemannen se at du og gjøken forlater lokalet sammen, for det burde vekke Mr. Rights interesse. Han vil jo selvsagt skjønne at du bare var ute etter å ha det litt gøy og at du egentlig er kjærestemateriell og drømmedama hans likevel.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 mars 2012 14:20 Privat melding

@ Oslomann, det kommer også an på hvilken type jente du er ute etter å tiltrekke, og gjelder ikke alle jenter ;)
Hvis jeg ser en interessant fyr sitte med 3-4 flotte jenter, tror jeg automatisk at det er kjæresten til en av dem, og dermed forsvinner all interesse.. Hvis en fyr står henger over ei jente, så mister jeg også interessen.. så å si at sjekketriksene er motsatt for kjønnene blir jo helt feil.. er du ute etter en one night, så kanskje det fungerer, hva vet vel jeg? men en fyr som hadde oppført seg som den jenta TS beskriver, hadde jeg også mistet all respekt for i samme situasjon.

"For å generalisere veldig grovt her: Kvinner liker menn som andre kvinner liker, for de er på en måte forhåndskvalifiserte. For hvis andre jenter trives sammen med en fyr og tilsynelatende stoler på han, så må han jo nesten være en bra kar ikke sant? Men vi menn er stort sett litt anderledes. Vi liker kvinner som viser at de liker oss. Som velger oss fremfor andre menn. Det er noe annet. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men vi kan vel også her spekulere i dype biologiske forskjeller formet gjennom titusenvis av år"
Jeg har ei venninne som hadde gått på den og som hadde passet til denne beskrivelsen, men det er EI av 16 venninner.. at menn liker kvinner som viser at de liker dem.. det gjelder ikke for kvinner det altså? ;)
SÅ tror ikke du skal gjøre dette til forskjell mellom kjønn, men heller mennesketyper eller ut fra hva motiver de har for kvelden, for det går på begge kjønn :)

Skjult ID med pseudonym Tiqui lø. 24 mars 2012 14:36

@Nortibia: Hear, hear!

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 24 mars 2012 14:50

Sorgreaksjon? Er vel snarere sjalusi og frustrasjon. Og det du har tolket som "kos og flørting" - du blander ikke dette med vennefella? Ønsketenking står sterkt der - vi har alle vært der en eller annen gang.

Jeg tipper du har vært alt for lite frempå og ikke vært spennende nok rett og slett. Denne "ekle igla" har vel rett og slett gjort alt du ikke har gjort. Å bli venn med jenter er dessverre en veldig dårlig måte å få de interessert. Om du da ikke er det spor interessert - da funker det veldig bra.

(mann 27 år fra Hordaland) lø. 24 mars 2012 15:12 Privat melding

kjenner følelsen. for meg kan følelsen sammenlignes med en slags oppgitthet, eller vemod "javel, så hun spiller spillet slik ja... *walks away"

lykke til videre @Brumm

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 24 mars 2012 15:14 Privat melding

Tenk om det hadde vært omvendt.
At hun hadde sett deg bli klådd på av en jente hun mente var en "bimbo-dust".
Og så forsvant alle følelsene hun hadde for deg pga noe som kanskje ikke du engang hadde bitt deg merke i, fordi det betydde null og niks for din del.

Hva med å ta en liten prat med henne?
Høre hennes versjon av historien?
Tenk om du har misforstått eller tatt feil på et eller annet, og lar drømmedama forsvinne kun basert på din tolkning av situasjonen :)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 18:29

oslomann og Brumm er sannsynligvis to lett krenkbare, usikre menn med litt lite selvtillit. 1001 natt skrev et fint innlegg synes jeg, nortibia også. Les dem et par ganger til Brumm, og lytt til gode råd!

Oslomannens teori om hvordan kvinner og menn tenker, er bare svada rett og slett.

Skjult ID lø. 24 mars 2012 19:50

Du er sjalu, ikke noe mer! En helt normal reaksjon på at hun flørter med andre! Hvis du klarer å heve deg over det så kan det kanskje bli noe, og det er det du vil! Men bli kjent med dine egne følelser først, vit hva dine tanker egentlig forteller deg!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 24 mars 2012 22:14

Jeg skjønner godt hva TS mener. Og skjønner også hvorfor han kaller det sorgreaksjon. Men si meg... jeg tolket innlegget ditt som at dere har kost dere LITT med hverandre mens dere har vært i forhold med andre, men at dere ikke har kunnet ta den helt ut.... Er det riktig tolket?

Skjult ID med pseudonym Brumm sø. 25 mars 2012 19:22

Og til slutt kommer selvsagt trollene ut i sola, med skjult id. Kaster ut karakteristikker og mener en masse, uten peiling. Og uten å lese skikkelig.

Jeg har faktisk ikke bedt noen om å mene noe som helst om meg, om henne, hva hun har gjort, hva jeg ikke har hjort, om jeg er en tafatt, sjalu, overfølsom dott, om hun er ei ludrete flletøyte,... Jeg har ikke bedt om råd. Jeg bare hadde lyst til å dele en følelse, sette ord på noe jeg opplevde. Godt jeg er trygg på meg selv, denne gjengen er ganske god på å rive ned folk. ;-)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 25 mars 2012 19:25

Er det rart man vil styre utenom forumfolk sosialt...

Skjult ID med pseudonym lea sø. 25 mars 2012 19:33

Forstår din reaksjon * Brumm, kan til tider være mye galle og oppgulp fra anonyme forumdeltakere. Det er for j...at folk slenger stygt med leppa uten å tøre å vise seg.:( Slemt ass!!!

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 25 mars 2012 19:40

vel, det er et diskusjonsforum, så folk sier jo hva de mener, så lenge det ikke går på personangrep men heller hva de mener om situasjonen, og sier sine meninger så var det vel det du var ute etter ved å poste dette?
Der er jo de som prøver å være oppmuntrende til deg, og de som er mindre så.. sånn er nå folk :)
Du vet jo best selv, så jeg regner med at du ville dele dette for å få ting litt i perspektiv og høre hva andre mente om det, og det fikk du jo :)
De fleste sier jo hva de ville gjort i samme situasjon, og da spiller jo tidligere opplevelser og erfaringer en rolle, og folk har ulike erfaringer og mener deretter. Alt er jo opp til deg, og ved å gi begrenset opplysninger, så har vinklingen du skriver på, måten du formulerer på, og hva du vektlegger i posten din endel å si for tolkningen. Sånn er det på nett, når en ikke får med ironi, sarkasme, ansiktsutrykk, smil etc. Tolkningen blir for hver enkelt, og folk tror de leser ting mellom linjene, selv om det kaskje ikke var noe mellom linjene.
Uansett, Følg magefølelsen din, og ikke råd fra andre, bare du vet hva som er riktig for deg :)