Alle innlegg Sukkerforum

Hår inn vs hår ut

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flatland lø. 24 mars 2012 16:12

Hvis man napper øyebryn er det helt akseptert (i hvert fall for jenter), og man blir sett på som en som er opptatt av utseendet på en sunn måte.

Hvis man implanterer hår, blir man stigmatisert og latterliggjort som en patetisk jålebukk.

Manipulerer man ikke naturen like mye enten man napper ut, eller setter inn?

(mann 33 år fra Oslo) lø. 24 mars 2012 16:23 Privat melding

Nei, du manipulerer ikke naturen ved å nappe ut, man mister hår naturlig ved at det faller ut eller blir revet ut. Opererer man inn noe, så er det teknisk sett ikke naturlig, uansett. Men angående poenget ditt, det er jo ganske teit at det skal være forskjeller når det gjelder det å, tja hva skal vi kalle det, pynte på utseendet. For eksempel en dame med store pupper som tar reduksjon, så var det en smart avgjørelse, mens å sette inn noe ekstra så blir man kanskje sett på som bimbo etc. Men folk vil jo altid ha forskjellige meninger om alt. For min del så blir det hipp som happ. Man gjør det man vil for å føle seg bra, it's none of my business. Det man gjør med sin egen kropp skader jo ikke noen andre. Kanskje heller de som gjør seg opp sånne meninger som at de som implanterer hår er patetisk som har et problem.

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 16:30

Det har vel noe med at det ene (transplantasjon) ser jævlig(!) mye dummere ut enn det andre (med unntak av de (jentene) som napper seg nærmest helt hårløse over øya... DET ser håpløst ut, det!)? Selv napper jeg øyenbryna regelmessig (jada, som dønn heterofil mann...) av ren skjær nødvendighet, da jeg ellers ville pådratt meg en heidundrende "unibrow" i løpet av en ukes tid hvis jeg hadde latt være...

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 24 mars 2012 17:20 Privat melding

Jeg tenker folk får gjøre nøyaktig det de vil for å føle seg mer vel. Jeg har tatt av mine extensions idag og føler meg helt naken. Jeg har generelt ganske tynt hår og setter inn keratinfester for volum og lengde. Og det er ingen tvil om at jeg føler meg mye mer damete så fort håret er på. Om menn føler behov for å implantere hår, så kjør på!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 24 mars 2012 17:30 Privat melding

Det er vel resultatet det står på.. en dårlig hårtransplantasjon kan ses veldig godt, for mye nappede bryn som deretter tegnes, likeså.. samme er overdrivelser med silikon og botox etc også..
Tror ikke folk dømmer og latterliggjør folk som gjør noe av dette, men kan reagere på et dårlig resultat. Der er jo folk som har et behov for å rakke ned på enhver, for å føle seg bedre selv.. og da betyr det ikke noe HVA andre gjør, disse folkene vil alltid finne feil ved andre, om det er hårtransplantasjon, napping av øyenbryn, silikonpupper, tynt hår, et fødselsmerke, tenner som ikke er hvite nok, tenner som er FOR hvite osv osv..

Skjult ID med pseudonym neapel lø. 24 mars 2012 19:05

Problemet med å implantere hår er at det er grenser for hvor mye en kan "hente" fra nakkeregionen.Så det går greit å fylle vikene.Men så etter noen år når hårfestet kryper ytterligere tilbake,er det ikke mere hår å hente.Resultatet da behøver en ikke mye fantasi til å skjønne hvordan det visuelle vil bli : )

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 19:56

Akkurat, ja... Så de aller mest desprate har ikke hentet sitt hår bare fra nakken, men har vært nødt til å fortsette med hårvekst tatt fra ca. en meter lengre (rett) ned i begge retninger(oftest krøllete)? Og så har dette til alt overmål grodd INNover i hodet også, med de (åpenbare) resultater dette må ha på tankevirksomheten? Hmmm... Forklarer i så fall mye, det der!

Skjult ID med pseudonym meg lø. 24 mars 2012 21:54

"Det man gjør med egen kropp, skader jo ikke for andre".

Vel - det er en sannhet med modifiaksjoner. Hvis nok mennesker tar f.eks botox, vil man plutselig se unormalt sliten og gammelt ut å ha rynker i pannen ved 40 år. Jeg har selv tatt meg i å tenke: Hvorfor tar du ikke botox? Så vanlig er det blitt nå. Og det blir antakelig verre framover. Så jeg er ikke helt enig i at man ikke skader noen ved å gkjøre unaturlige ting ved det som er naturlig.

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 22:28

Angående botox (altså en avsporing via avsporinga...); GLEDER meg VILT til enkelte av de mest ihuga brukerne av dette blir gamle (forestill dere Jan Thomas som 70-åring!), for at dette har en langtidsvirkning i negativ retning er vel å regne som relativt utvilsomt (silikon i pupper og lepper er i hvert fall "innpakket", dette sprøytes jo direkte inn i kroppen)... Selv er jeg nok mer "dradd" i ansiktet enn de fleste i de "tidlige 30-åra", men kunne ikke falle meg inn i halvsvime å hive meg rundt med noe sånt, uansett om det var bombesikkert at dette ikke var noe "skadelig" på lengre sikt... Hva ANDRE derimot gjør, er dog IKKE å regne som min sak (at "botox-fjes" bare ser helt ufattelig johan ut på enkelte, og at de dermed løper en "betydelig risiko" for sarkastiske slengkommentarer på det grunnlaget får de jaggu meg bare leve med...), før noen tror at jeg tenker "sånn", altså.

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 22:36

Jeg har ikke så mye å tilføye her, for de andre har skrevet det så bra. Men når det gjelder transplantasjon av hår er det ekstremt mye vanskeligere å få vellykket og naturlig enn det er å nappe øyenbryn. Det er ikke det at folk gjør det jeg syns er litt rart, jeg syns bare det er litt merkelig at de vil utføre noe som med stor sannsynlighet ikke kommer til å bli vellykket.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 24 mars 2012 22:41 Privat melding

Hva som enn måtte gjøre den enkelte lykkelig :)

For det viktigste er jo at man selv er fornøyd. Og at man gjør hva man gjør for seg selv, og ingen andre.

Imidlertid så må man jo også regne med at uansett hva man gjør og ikke gjør av "naturlige" og "unaturlige" ting for å se "bedre" ut, føle velvære, osv, så vil noen anse det som velfungerende og pent, mens andre vil bare synes at det gjør en mindre attraktiv.

Jeg for min del faller for menn uavhengig av hår eller ikke hår på hode og kropp. Rynker eller ikke har heller ingenting å si i utgangspunktet. For noen oppskrift på hvordan en mann skal se ut for å være kjekk og pen, finnes ikke i mine øyne. En gruppe menn kan se ufattelig forskjellige ut, og likevel være like lekre alle sammen :)

Men når det er sagt, så har jeg enda til gode å klare å anse en mann som bruker parykk til daglig som tiltrekkende. Imidlertid er det min smak, så det finnes sikkert noen damer som ville ha likt det også :P

Skjult ID med pseudonym meg lø. 24 mars 2012 22:56

nref

Nettopp! Der sa du det - botoxfjes. Så lenge flertallet ikke tar full botox (antakelig tar menge du kjenner litt, men nekter for det), ser det bare unaturlig ut. Men hvis mange nok begynner, er det det naturlige som vil se rart ut etterhvert. Så ja, jeg synes det er litt etisk betenkelig å ta det. Da er jeg med på en utvikling jeg ikke liker. Er det greit? Er det bare en privatsak?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 25 mars 2012 01:04 Privat melding

Transplanter hår hvis du vil se ut som en gulerotåker på hodet