Alle innlegg Sukkerforum

Trådtråden

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym reg lø. 24 mars 2012 20:16

Hva slags tråder (innlegg, tema etc) har du lyst til å se her?
Og ikke?

Skjult ID med pseudonym kverulant lø. 24 mars 2012 20:23

Viil gjerne se en "Uten en tråd".

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 24 mars 2012 20:23

@ts
Tja, ett innlegg hvor jeg kunne takke for meg, for godt, hadde ikke vært sånn helt dumt.
Før det skjer iser nok tartarus over, men man kan jo håpe ^^
;p

Skjult ID med pseudonym Hingst lø. 24 mars 2012 20:24

Hopp hopp.

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:24

Eg har lyst å snakka om mor di, uten ein TRÅD. TEMA skal vera sex, og ho bør vere såpass ung at ho ikkje brukar Tena Lady INNLEGG. Eg kan godt få sjå ho på webcam'en din. Du skal IKKE vera i bakgrunnen nei, sjølv om du har lyst.

Noke meir du lurte på, som ikkje er belyst, og som må diskuterast, evaluerast eller synsast om?

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 24 mars 2012 20:26

Har lyst til å se noen - uten en tråd :-b

Kunne vært forfriskende å sett noe som vitnet om tankevirksomhet, og samtidig styre unna religion, politikk og lignende skyttergravssport.

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 20:28

Har lest boka, kverulant... Ikke all verdens, og som "filmpotensiale" tror jeg også det er semre greier (blir vel rett og slett en ganske "vanlig" pornofilm)... Ironisk nok var det den boka Bjørneboe tjente mest penger på i løpet av sin karriere, og han innrømmet jo glatt at det var hele poenget med å skrive den også. :)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 20:33

Pule, drekka, slåss - eller politikk, økonomi, og hva blir den neste store konflikten i verden!

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:38

Eg syns bensinen er jævla dyr no for tida. Og eg drit i argumentet med at pga min kjøpekraft i forhold til bla bla bla, så er den billig. Det er ikkje eit argument. Eg har råd til å betale 100kr for ei øl og, men det betyr ikkje at den bør koste det.

Kva syns du?

Skjult ID med pseudonym kverulant lø. 24 mars 2012 20:40

Opp med bensinprisen.Folk kjører alt for mye unødvendig.

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:41

@Enigma

Hahaha, Faen, eg får så lyst å sei det no, men litt av spenningen med å vere på forumet ligg i at eg ikkje avsløre min egen alder ;-)

Eg er over 25, men under 40;-)

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:41

@Kverulant

Du er ein forbannade kverulant ;-)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 20:48

Interessant nok ble "Tråd-tråden" umiddelbart en "samtale" mellom medlemmer av det såkalt "faste inventaret"... :) Hva med "Arbeidsleir for ungdom med atferdsvansker-Et alternativ til (til enhver tid) 20-30 betingede smådommer for ymse rask/sosialstønad"?

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:49

@Enigma

Hehe, det er mystikken som gjer det såpass spennende;-) Men det er litt kjipt å vera sånn semi-paranoid, og alltid måtte gå tilbake til tråden man svarar på for å sjå om man har gløymt å vere anonym når man har skreve noke.

Men skal man vera mystsisk, krevs det litt ekstra innsats ;-)

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 20:51

@Nref

Tenke du ala Gulag, eller meir sånn billig reality som TV3 har fått slengt etter seg, og som dei sender etter Twins, før TVShop?

Snakkar me Gulag, kan eg sei såpass at då begynne det å bli interessant ;-)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 20:53

Hvem er denne Enigma... ???

Ift kjøpekraft så er det meste av det du betaler for i Norge billig relativt til andre land, og årsaken er selvforklarende - dog lite opplagt for de fleste. Litt synd egentlig!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 20:59

En mellomting, tror jeg... Ser hele tiden disse bråkmakerne rundt omkring som aldri har giddet å hverken få seg hverken utdannelse, jobb eller gjort noe som helst vettugt (merkverdig nok har de ofte både damer i fleng og et par-tre unger, og er med få unntak i regelmessig kontakt med Barnevernet/Bufetat). Mye knark, fyll og slåssing/knivbruk/bråk, samler seg opp de nevnte tosifrede smådommene, ender opp i fengsel i en 30 dagers tid, så tilbake og prosessen blir gjentatt gang etter gang...
Det er faktisk LITT seriøst ment fra min side, dette her. OG leiren skal ligge såpass langt utenfor allfarvei (selvfølgelig skal ingen ha fri tilgang på hverken tlf eller pc), slik at rømming er meningsløst. Et halvt år der med 16-timers arbeidsøkter 7 dager i uka tror jeg skal kunne jekke litt ned de fleste sådanne... :)

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 21:01

nref uten en tråd, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 21:08

Vel dei påstår jo at Norge skrik etter arbeidskraft, det må no vera noke for alle å gjere slik eg ser det. Problemet er, ofte, at desse bråkmakarane som ofte er litt på sida av samfunnet når det gjeld det eine og det andre ikkje tar til takke med å kjøre truck 3-6 mnd, for så og kanskje få seg eit opprykk, ein attest eller noke anna som gjer at dei kan komma seg vidare til det dei egentlig vil gjere.

Veldig få, iallefall med ein sånn bakgrunn, får hoppa rett i det dei aller helst ønskar å gjere. Dei må gjere seg fortjent til det, og det nektar dei. Og då blir ofte løpet slik du har beskreve det.

Kanskje det bør bli større konsekvensar, tidlig, av å droppe ut? Kanskje bør systemet vere hardere, og flinkare til å fange opp ting tidlig? Kanskje bør folk få meir juling, over lengre tid, med forskjellige våpen/instrument?

Det er som kjent mange triks i Ludo.

Skjult ID lø. 24 mars 2012 21:14

Nå vet ikke jeg hvem denne nref mente dette innlegget til, men jeg kan jo utdype. I Norge som innenfor grensene til et hvert annet land (utgangspunktet er en lukket økonomi, som alltid når man skal forklare noe elementært til et ”barn”, som er glad i parenteser!) så har vi vår egen kapital å ”rå” over. Poenget, og problemet vårt, er at denne kapitalen, i Norge, er såpass mye mer effektiv enn i andre land vi liker å sammenligne oss med. En fisker i Norge fisker jævla mye mer fisk enn en fisker i Spania – dette pga fangst metoder, dette kan overføres til de fleste områder – det er da naturlig at en Norsk fisker skal få mer betalt enn en Spansk fisker da han er mer produktiv (altså den Norske fiskeren, han har mer kunnskap). Så har vi noen skatter og avgifter i dette landet (vi som andre har en viss grad av proteksjonisme) som fører til at prisnivået stiger, men i sum så er det meste relativt billig i Norge sammenlignet med andre land!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 21:21

Øøh... Skjult ID 21:14; Jeg tror du har blingsa på avsender av innlegg, jeg har ikke skrevet et pøkk om arbeidskraft/prisnivå/proteksjonisme...

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 21:22

Og -a-; Legger De an på meg, Quinde? ;-)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 21:24

Da beklager jeg!

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 21:27

Kan jeg aldri forstå, nref! Eller... Kanskje litt. Eller nei. Jo. Neida. Klart jeg gjør!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 21:34

Okei, bare så det var avklart, -a-... :) Kan godt gjøre det andre veien, jeg! ;-)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 21:38

Samtaler (som IKKE går forbi hverandre) er fint det, Enigma! :) Jeg bare "kom rett fra" tråden om de som føler seg "utstøtt" på en eller annen måte (mest fordi noen av disse får (ofte berettiget, etter manges mening) kjeft fordi de skriver så mye ræl...) av de "mer etablerte forumstrollene", så det var primært en "innvendig" observasjon som "kom ut" (=tenke høyt) via tastauret!

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 21:38

Yes!

Skjult ID lø. 24 mars 2012 21:43

Enigma

Ikke vær så beskjeden da:p
Har ”hengt” her litt innimellom, og lagt merke til deg – liker hva du skriver, særlig når du dukker opp sent på kvelden/natta, det er som regel da jeg er her. Vi har pratet sammen før, men jeg skriver under forskjellige pseudonymer, så…Hvilke filosofiske fasetter kommer du i – hva er greia di! (stikkordene dine ga meg ingenting:)?

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 24 mars 2012 21:45 Privat melding

Skal plutselig på impulstur til byens homsepub, så regner med "Fyllehistorier og annet fjas" blir en slager imorgen.

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 24 mars 2012 22:00 Privat melding

Er det mulig? 32 svar hvorav ca. 0 svarer på det TS spør om! Godt jobba.
Da kan jeg starte: Jeg vil se tråder som holder seg til tema en laaang stund før det evt. sklir ut!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 22:11

Lilleulv; Det er vel en indikasjon (at alle prater tull i munnen på hverandre... Ikke ulikt sosiale sammenhenger IRL!) på hvilken type tråder "folk vil ha", eller? :)

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 22:12

Jeg holder meg til nref, er det ikke han som er tema i denne tråden?

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 22:19

For -a-, i hvert fall... ;-) Hjelp, en stalker! Mamma (HUN vet nå ikke opp og ned på en pc, så kanskje ikke den rette å rope på...)! Har vi møttes før? :)

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 22:25

Nei, tror ikke det... Jeg vet ikke noe om deg bortsett fra at du er mann og bor i Nord-Norge, liker bare det du skriver ;)

Skjult ID lø. 24 mars 2012 22:37

Enigma

Ja det er kanskje det…de sene nattetimer, mørkt blir det jo uansett før det!

Ord er jo egentlig ikke så mye mer enn ord, og de er jo din subjektive tolkning av deg selv – men for all del, jeg regner med at du kjenner deg selv godt, du virker som ei reflektert dame!
Jeg er interessert i musikk, og har sett Aida på Arena de Verona – men dette er strengt tatt ikke min type musikk. Jeg leste Da Vinci-koden i sin tid, og bestemte meg for å besøke ”alle” berørte plasser (liker konspirasjonsteorier) – der ligger min litterære interesse, med unntak av faglitteratur som jeg sluker både privat og i jobb! Kulturelt…sånn utenom…tja, vet ikke! Kultur kan være så mangt… Du må spesifisere ! Hvilke ti-år er du født?

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 24 mars 2012 22:46

@(Skjult ID ) lør 24 mar 22:37
Aha, det er i denne tråden helgens intime avsløringer vil foregå ser jeg.
*Følger med* (i 5 minutter) ;p

Skjult ID lø. 24 mars 2012 22:49

Ja du får følge med da vettu!! I fem minutter! Hvis du liker mine intime avsløringer såpass så blir det kanskje meg og deg:p Selv om det er å strekke den litt vel langt!

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 24 mars 2012 22:53

@(Skjult ID ) lør 24 mar 22:49
Se der ja, jeg fikk da med meg noe før jeg stakk for kvelden ;)
Yay, and stuff ^^
Og fortsatt god helg :)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 22:56

Vel, arneand, det ser visst slik ut! Og angående deg, -a-, henviser jeg deg til f.eks. nortibia, som har stående tillatelse til "avsløring" (ovenfor hunkjønn, vel og merke...) hvis behov (ååå, så mystisk...). ;-)

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 23:06

Da kommer det kanskje post snart da ;)

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 24 mars 2012 23:24

@ nref:

Din identitet er fortsatt et mysterium, så jeg velger å takke for meg i kveld og satser heller på å komme sterkere tilbake i morgen ;)

Skjult ID med pseudonym chuckboris lø. 24 mars 2012 23:25

Bruk en burfelle med litt lokkemat i :)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 24 mars 2012 23:26

Hmmm savner tråder om hvorfor jenter ikke svarer, mer av det takk :p

Forrøvrig lite snakk om modelltog, frimerkesamling, myntsamling, blomster, maling ( kunst og vegg ), hvor hyggelige folk faktisk kan være ( ja ikke alle kan det ), hvillken posisjon i sofa som er best ( gjerne intime posisjoner )

Mer brainstorming tas imot!

Skjult ID med pseudonym jente42 lø. 24 mars 2012 23:28

Det er få tråder som fanger interesse, synes forumet har tapt seg :(

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 23:28

Vel, HDV, som jeg påpekte ovenfor er vel dette også blitt nettopp en sådan (i hvert fall delvis)? Og tror som sagt at det er det som "ønskes", i hvert fall fra mange av oss kroniske pratmakerne/tulliballene her inne. :)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 23:32

Og JA, sta, det er ALTFOR få sutretråder om manglende svar på førstemeldinger samt generaliserings-"debatter" a la "Hvorfor onanerer ALLE menn foran webkamera når de skal chatte?" el. "Er norske kvinner for kravstore, jeg foretrekker østblokkberter som gir meg sex, vasker koppene og ellers holder kjeft"... Brainstorming skal bli! :)

Skjult ID med pseudonym Retallion lø. 24 mars 2012 23:43

Eg har det, eg har det!!

Kva om Sukker innføre ein ordning, ekslusivt for menn selvfølgelig, der man etter å ha sendt eit brev får opp eit lite vindu i høgre hjørnet der det står "Ditt brev er motatt, mottaker har i dag (dagens dato) motatt x-antall brev og du er nå nummer X i køen. Forvententet svar inne X min/timer/dager (basert på kalkulasjonar av tidligere brev/svar etc, eller rett og slett, "Du får ikkje svar frå denne personen, ho er ei hore og ein oppmerksomhetssjuk tulling, vi i Sukker er heilt enig, men berre gå videre så sparer du deg bryet")"

Eg hadde ELSKA ein slik funksjon, mest fordi den hadde fungert supert, men også fordi forumet hadde sluppe unna alle desse "Eg spurte om å få visa småkaren min i ein førstemelding, koffor får eg ikkje svar? Når eg går med han ute på byen får eg alltid respons!" etc etc etc etc ooooooooog etc.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 24 mars 2012 23:51

Hmm den hadde gjort seg ja retallion :)

Hva med litt ordanalyse av melding før den sendes? Basert på ord i meldingen er det ikke en sjans i helvete for å få svar. Greit å vite før man sender.

Enig, litt få sutretråder i det siste hmm
Hvorfor gidder egentlig jenter svare, den mangler vel.
Hvorfor må jenter være så forbaska søte
Hvorfor må menn alltid sende dølle meldinger
Hva slags førstemeldinger sender jenter og hvorfor svarer menn uansett
Hvorfor tenker menn alltid med storehode ( ja penishode )

Skjult ID med pseudonym nref lø. 24 mars 2012 23:51

Godt forslag, Retallion, ikke minst for å unngå tråder med nettopp "temaer" a la det som skisseres i siste avsnitt... Keep it coming! :)

Skjult ID med pseudonym nokjekk sø. 25 mars 2012 00:02

Jeg synes det blir stadig vanskeligere å bli engasjert av noe som helst etter som årene går. Hva kommer det av tro?

Skjult ID sø. 25 mars 2012 00:08

Blir ikke noe moro på forumet så lenge mange av de gamle trådstarterne er borte og ingen gode, nye kommer til.

Skjult ID sø. 25 mars 2012 15:14

Perler for svin du mener Enigma? Du kjeder meg som de andre deltakerne om dagen. En må ha noen å spille ball med for at det skal være moro å spille.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 15:24

Å, så fælt du har det, Skjult ID, min aller grunneste sympati... Vurdert en hobby? Som "Golf, strangulation of animals and masturbation" (ingen premie for den som "tar" denne)... Dartspilling med egen fot som blink? Alt er mulig for den kreative...

Skjult ID sø. 25 mars 2012 15:34

nref viser til stadighet sitt sanne jeg. Grunn nok til å holde seg unna forumet. For en kjip gjeng dette har blitt!

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 15:37

"Sitt sanne jeg" sa "Skjult ID"(!) og definerte likegodt alle som kjipinger... Jajaja...

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 25 mars 2012 15:37

@Enigma er en perle og @nref er en himla vittig type, som har et humoristisk og samtidig reflektert skråblikk på de temaene som taes opp i ulike tråder her :-) Så det så.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 15:51

Takk, sirene, og sier meg forøvrig enig i din beskrivelse av Enigma (passer godt på deg og, etter min mening!)... :) Men husk nå at du også er kjip, da... ;-)

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 25 mars 2012 16:05

Hehe....ja, er skikkelig kjip...- fy søren så kjip jeg er! Legger meg langflat og innrømmer det: Jeg er så innmari kjip! ;-)

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 16:08

Lar mus ligge i kjelleren og dø/tørke langsomt inn i ensomhet; Sadist-sirene, det er DET du er! ;-)
MEN. For å ta vår venn Skjult ID ovenfor litt på alvor, da... Flere trådforslag (som er nogenlunde realistiske, da...)?

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 mars 2012 16:23

@Enigma lør 24 mar 23:11
*skuffa*
Menne, gradert informasjon duger også ^^

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 mars 2012 16:26

Færre tråder om at gutter ikke får svar. For jeg liker å tro at jeg er spesiell og at det bare er jeg som ikke får svar. :P
Flere tråder om folk som finner hverandre bare sånn for å gni det inn hvor håpløst fortapt jeg er.

Men gjerne en masse tulletråder.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 25 mars 2012 17:48

@Skjult ID 15:34
Eller har alltid vært?

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 25 mars 2012 17:58

Jeg ønsker meg flere smykketråder, jeg. Altfor lite av dem...;-)