Alle innlegg Sukkerforum

WTF, Østfold!!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym PUA sø. 6 mai 2007 23:53

Alle de fine damene som har kommet inn i det siste er fra Østfold, med Hordaland som en god nummer to. Oslojentene er helt borte. Hvor er de blitt av? facebook eller noe?

Er egentlig litt lei av sukker men de har et bra system. q500 suger. Noen som har forslag til andre bra steder? Hvor er de flotte Oslo damene, gjerne med litt utdannelse og erfaring, om dagen? Match, blink, nettby? andre?

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 7 mai 2007 16:16 Privat melding

Har også kommet fram til at Sukker er bra. Møteplassen er OK.
Hvem er du da - dårlig å være anonym med den type innlegg, spør du meg!

(kvinne 53 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 01:53 Privat melding

Helt feil. God-mat snakker om damer fra Rommen eller Sarpsborg. Eller om de som bor i Oslo, men befinner seg mentalt fortsatt i Namsos.

VIF folka går ikke i grilldress, de går i fotballdress. Og det er noe helt annet.

Damene i Oslo er på Rockefeller eller Sentrum Scene eller Parkteater på onsdag kl 19.30 eller ... Fu Manchu på onsdag og Built To Spill på fredag.
Begge er utsolgt. But then again - you would not know.

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 8 mai 2007 02:20

Møteplassen suger. Få jenter er VIP der og man kan ergo ikke sende meldinger - kan ikke engang svare folk som _er_ VIP. Terskelen for å svare på epost er noe større enn å svare på en melding her på Sukker.

Facebook har strengt tatt ikke så altfor mye med sjekking å gjøre. Jeg ser mest på facebook som et sted man registerer sine venner, slenger ut uformelle innbydelser til sosialt samvær, legger ut bilder fra disse i etterkant - osv.

Blink, match og nettby har jeg ikke forsøkt...

(mann 46 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 12:16 Privat melding

Facebook har et veldig bra system, med tanke på funksjonalitet, grensesnitt, responsivitet på sidene osv, men har jo et annet fokus enn sjekking. Har ikke prøvd det der så langt, men har lagt til mine 60 nærmeste venner, nettverket litt osv. Sikkert mulig å få til noe der også.

Jeg så match har fått et nytt system. noen som har prøvd det?

(mann 37 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 23:54 Privat melding

Sikker på at du ikke har forvekslet kjønnene nå, God-mat? ;)

(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 13 mai 2007 21:01 Privat melding

Jeg lurer på hvor det er blitt av Bergensguttene... Tror jeg kun har "truffet" på en her inne... Eller er de rett og slett bare så kjedelige at de ikke matcher meg i det hele tatt?? Ellers begynner jeg å lure på om dere Oslo/Østlandsgutter ikke i det hele tatt er åpen for muligheten for å bli kjent med noen som ikke bor i samme by?

Har forøvrig hatt profil på match, men tok en pause ettersom det har vært temmelig laber aktivitet der de siste par månedene (synes jeg..) Men kanskje det har sammmenheng med at de kjekkeste mennene bor på feil side av fjellet??

Skjult ID med pseudonym alf sø. 13 mai 2007 22:57

Syns nå det er nok jenter fra oslo her jeg, et solid flertall av mine matcher kommer derfra. Skulle ønske det var flere fra resten av landet siden jeg heller ikke kommer fra hovedstaden :) Så jeg syns det er bare positivt at mange av de nye er fra vestlandet.

Match er søppel. Dyrt, tungvint og liten brukermasse. Møteplassen er grei, men kanskje best for de litt eldre og ikke de i midten av 20-åra som meg. Blink og Nettby syns jeg ikke egner seg særlig for sjekking.

Sukker har fungert ypperlig for min del, bortsett fra at jeg ikke har kjæreste enda da (mest min egen feil tror jeg). Mange brukere i min aldersgruppe, og jeg får som regel svar når jeg sender en melding, noe som stort sett skjer kun unntaksmessig på andre sider. Har til og med hatt et møte med noen herfra, noe jeg i grunnen ikke hadde de minste forhåpninger om på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 14 mai 2007 21:11

Det ettersyses de kjekkeste guttene. Alle kan ikke få de kjekkeste.
Jeg vil ha de peneste jentene, men kanskje jeg ikke kan få de peneste?

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 15 mai 2007 15:34 Privat melding

Skjønner ikke hvorfor du er anonym her da!

Skjult ID med pseudonym Å like bli sø. 3 juni 2007 18:03

Q500 er ut, 290,- pr mnd og hauevis med eldgamle profiler uten virksomhet. Glem det.

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 5 juni 2007 03:31 Privat melding

God-vin; haha, skjønner du ikke at de fine Oslo damene er i Bastionen og ikke i Klanen??? Og på fritiden befinner de seg på treningsstudioer i sentrum eller på vestkanten, eller i div parker rundt omkring. Og da er de kledd i bikini, ikke helsetrøye... De er riktignok ofte på Ullevål, så hvis PUA synes det er vanskelig å treffe folk her inne er det jo bare å ta en tur til Ullevål når det er kamp...

Og det er for øvrig første gang jeg har hørt om fotball DRESS! Tror jeg må skaffe meg en slik, selv har jeg bare drakt... Og jeg har ikke gått i dvale selv om tippeligaen er i gang. Men nå er det nå en gang sol og sommer, så folk sjekker sikkert mindre her inne og mer ute...

Skål!

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 1 okt. 2012 22:26 Privat melding

Hallo.. kan du ikke finne deg en dme litt utenfor byen da.. alle må vell ikke bo u byen!

Skjult ID ma. 1 okt. 2012 22:27

Litt gammel tråd...

(mann 51 år fra Østfold) ma. 1 okt. 2012 23:04 Privat melding

Gammel tråd eller ikke...

Jeg er ikke lei meg for at det er så mange fine damer fra Østfold her.
Mmmmye pent å se på =)