Alle innlegg Sukkerforum

respons !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tmat sø. 25 mars 2012 00:30

hei alle ! er ganske ny i denne bransjen ....sender noen meldinger hit og dit, men hallo,,,folk svarer ikke...kan hende det er reglene og responsen på at folk ikke er intressert...men sitter litt slukøret igjen....noen som har noen tips og råd til en ny i denne verden? er det noe i tilegg til bilde og profil som trengs for at folk gir respons , negativ eller positiv? eller er det bar eå bite i det sure eplet og gjøre seg mer attraktiv :-)

Skjult ID med pseudonym bråoddvar sø. 25 mars 2012 00:36

Når du skal skrive til noen så les teksten høyt for deg selv før du sender. Da merker du om det er noe å sende eller ikke.

Skjult ID med pseudonym oslo sø. 25 mars 2012 10:34

folk som har vært her i årevis uten å treffe noen. så det er ikke lett å treffe noen her. send en høflig melding om du ser en profil du liker.men ikke legg for mye i det.

(mann 46 år fra Aust-Agder) sø. 25 mars 2012 10:58 Privat melding

ja det er ikke alltid lett å treffe noen her på sukker. ta meg feks :

er bosatt på sørlandet og driver mitt eget foretak gjenom mange år. har også ei datter som jeg treffer annen hver helg og er da ikke flyttbar.

jenta her på sukker som jeg matcher til er også i min aldresgruppe,har barn,hus og er etablert og er mest sannsynlig ikke flyttbar heller.

så utgangspunktet er allrede dødt:) så jeg er ening med innlegget over at det er mye lettere å treffe noen i de største byene.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 11:03

TS; Uenig ang. "geografi-aspektet", det gjelder slett ikke alle (og takk for det, siden man (jeg) nå bor i gokk...).
Uansett, siden dette nå har vært oppe på forumet nylig (og IKKE ment som surmaget kritikk, men et godt råd); Dobbeltsjekk rettskrivinga (observerer at du ikke bruker stor bokstav og har en litt rotete tegnsetting...), for mange jenter (og dette har jeg "verifiserbar empiri" på, altså...) er slurv med dette ren turnoff, rett og slett, og de dropper å svare mld/lese videre på profil hvis denne "detaljen" er markant å se til (kan ta med at dette også gjelder for en god del av oss på "sverdsiden" også, sånn for ordens skyld...).
Og få en venn til å se over profilbildet/album for å sjekke om denne "kjenner deg igjen" i forhold til hvordan du presenterer deg rent "visuelt"; Av og til ser man ikke helt skogen for bare trær for egen del på dette punktet. Lykke til! :)

(mann 46 år fra Aust-Agder) sø. 25 mars 2012 11:15 Privat melding

tror de fleste her inne på sukker uannsett kjønn vektlegger bilder 95%.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 25 mars 2012 11:20

Det finnes nok av transportmidler her i verden, LissiBlond... :)
Og nei, tror ikke helt på den med at folk vektlegger bilder 95%, men jeg er vel særere enn andre...

Skjult ID med pseudonym sta sø. 25 mars 2012 11:20

Få noen jenter du kjenner til å velge ett pent bilde av deg hjelper nok ja :)

Ble litt nysgjerrig selv tidligere og testa 3 bilder på sånn bilderating side, ble overrasket over hvilket bilde jentene likte best, var ikke det jeg syntes ihvertfall :) Så litt input fra andre, da helst jenter siden det er målgruppen, kan hjelpe mye.

Mange er kanskje litt mer flyttbare enn de tror, men med barn regner jeg ihvertfall med at de ikke er det. Eneste kan være alderen på barn da. Før skolealder er nok flyttbarheten litt større enn når de har begynt på skole. Avhenger også av familie, nettverk og om de må bo i nærhet av barnefar/barnemor osv.
Har ingen selv, så sånn sett er jo jeg mer flyttbar. Nå er vi vel generellt lite flyttbare i Norge.

Absolutt vanskeligere pga geografi, men umulig er det jo ikke :) ( håper jeg da :p )

Skjult ID med pseudonym -a- sø. 25 mars 2012 14:56

Jeg er f.eks ganske klar på at jeg ikke vil flytte langt. Noen sier jeg da ikke er villig til å "ofre nok" med tanke på en kommende kjæreste, men for meg er det helt uaktuelt. Jeg har flyttet flere ganger som voksen, og nå har jeg bygd opp en trygg ramme med gode venner som ikke vil forlate. Så ja, avstand kan være litt vanskelig :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 25 mars 2012 18:00

Folk har dårlig folkeskikk, derfor svarer de ikke..

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 25 mars 2012 18:03

Flapp av flapp av... fom han fa den fannløfe buffjåføren ... flapp av, alle får fitte!!

Jeg har forresten sendt 6 meldinger (7 isted) som ikke engang er lest, haha :-b

Skjult ID med pseudonym lei sø. 25 mars 2012 20:09

Ta deg ihvertfall tid til å sende et høflig avslag, burde være normal folkeskikk....