Alle innlegg Sukkerforum

Profilhjelp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Knoll sø. 25 mars 2012 14:37

Er det mulig å betale for å også slippe å se profiler som har fått profilhjelp...? Jeg ønsker virkelig ikke å bli interessert i noen som ikke er 100 % seg selv... Juks, kaller jeg det. Har man ikke sosiale antenner nok til å lage et OK inntrykk av seg selv, så er det akkurat det man bør utstråle også.

Det er nå min mening :P Hva synes dere?

Skjult ID med pseudonym Dur sø. 25 mars 2012 15:04

God ide, men neppe gjennomførbart. Samtidig kan det tenkes at Sukker ikke vil lage "perfekte" profiler for brukerne. Da vil brukerne få napp og forsvinne fra Sukker :)

Skjult ID med pseudonym bråoddvar sø. 25 mars 2012 15:06

Hva slags hjelp har de fått? Hva er det du spesifikt reagerer på?

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 25 mars 2012 15:10

Jeg tror det er en kjempegod idé å få hjelp til å presentere seg, jeg. Helt klart!
Det er da ikke juks å få hjelp til å bli bevisst OG sette ord på sine flotte egenskaper, er det?
*Ring en venn
*Spør publikum
*Bruk et godt speil
;-)

Skjult ID med pseudonym Aktor sø. 25 mars 2012 16:56

Profilhjelp???
Leste noe om at en fikk beskjed fra et frekt kvinnemenneske om noe fet hud på bildene, hva skal det være til hjelp?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 mars 2012 17:19

Juks? Hvorfor er det juks å bruke profilhjelp? Ikke at jeg har gjort det og etter trafikken og interessen og bedømme, så burde jeg kanskje ha gjort det. :P
Men hele poenget er da å få hjelp til å presentere seg på en bedre måte. Ikke presentere noe en ikke er.

Skjult ID med pseudonym DoneThat sø. 25 mars 2012 17:33

Jeg har testet det og synes ikke jeg har jukset på noen måte. Ja jeg har fått mer trafikk, men jeg vil tro at det først og fremst er på grunn av at noen av bildene som jeg ble abefalt å fjerne og pga et bedre profilbilde. Fikk også en del råd på teksten som jeg nå har tatt til følge. Jeg fikk i allefall ingen råd om eksakt hva jeg skulle skrive så føler at det fortsatt er meg som presenterer meg. Forstår ikke hvorfor noen skal dømme meg pga dette. For å si det sånn: Jeg vil heller ikke møte deg trådstarter!

Skjult ID med pseudonym nortibia sø. 25 mars 2012 17:36

Profilhjelpen lager ikke profilen for en.. det er en hjelp som ser gjennom de bildene en har og forteller hvilket bilde en burde bruke til profilbilde og hva en burde ta med i profilen og ikke etc.. det er det samme som flere har laget tråd om å få hjelp med profilen her på forumet, og så har folk kommentert hva de syntes, hva som burde blitt tatt vekk, og hvilke bilder i albumet en heller skulle bruke som profilbilde..

Skjult ID sø. 25 mars 2012 17:53

Jeg fikk en gang enntråd slettet der jeg ba om tilbakemeldinger på profilen min. Fikk samtidig melding om at dette var markedsføring av profilen min og at forumet ikke ville fungere om alle fikk lov til dette. Forstår jo svaret litt siden det er ganske så mange her inne.