Alle innlegg Sukkerforum

Responstid

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nåneidu sø. 25 mars 2012 22:54

Til ettertanke:

Hvis en gutt sender dere et brev, og dere faktisk liker denne karen litt.. ikke vent to dager med å svare, med en unnskyldning så kjip som at dere har vært litt opptatt i det siste.

Sukker er jo bygget opp slik at man ser når alle er pålogget, og om brevet er lest eller ikke.

Tror at alle vil føle seg spesiell hos en potensiell kjæreste, så ikke forvent at kanskje drømmemannen gidder å svare på det brevet du venter to dager med å skrive tilbake.

For vi er faktisk såpass smarte vi lett skjønner at grunnen til så sent svar er brevene du heller sendte til de som virket mer interessante ;) Your loss :)

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 25 mars 2012 23:01 Privat melding

Men DET skjønner ikke bimboene, vettu:-) (og da tenker jeg litt bredt og ikke bare hårfarge...)hihihi

Skjult ID med pseudonym Noka$ sø. 25 mars 2012 23:03

@Nåneidu:

Hahahahahahahaha!!

Der fikk du sagt det :)

Hadde jeg vært lærer, hadde jeg gitt deg den beste karakteren:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 25 mars 2012 23:03

Hvem er "vi"? Ref: Vi er faktisk såpass smarte...;-)

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 25 mars 2012 23:04

hehehheh støtter den der 100%..når en fyr leser posten min og ikek svarer, kommer han MYE langt ned på "liker-liista"......................så kommer svaret dagen etter..joda....

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 25 mars 2012 23:05 Privat melding

Har jeg aldri gjort!

Skjult ID med pseudonym Nåneidu sø. 25 mars 2012 23:08

@Tingeling

"Vi" er både oss menn og dere kvinner med mer enn ei halv klinkekule klirrende oppi brødboksen. Nå er jeg mann da, så da ble det naturlig å vinkle innlegget utifra mitt synspunkt :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 25 mars 2012 23:10 Privat melding

...jeg tror ikke alle vil føle at de er spesielle for noen de aldri har møtt eller pratet med.

Skjult ID med pseudonym jente42 sø. 25 mars 2012 23:13

Hvis en mann leser brev fra meg og venter to dager på å svare, har jeg mistet interessen.

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 25 mars 2012 23:16 Privat melding

Er ikke så nøye på det før vi møtes, men når vi først har begynne setter jeg litt krav til at han må vise interesse. Må være lov å skrive med fler og prioritere litt annerledes før man møtes, man er jo ikke oppriktig interessert før man har møttes IRL.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 25 mars 2012 23:17

@jente42 søn 25 mar 23:13
Ha nå litt forståelse for at det tar TID å svare på all posten i kronologisk rekkefølge da...
Jeeez, hva er det som brenner?
;p

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 25 mars 2012 23:20

Er ganske enig med Mintgrøn en god del af vejen.
Men man bør nu nok snakke sammen om hvad man mener er at vise interesse, snakke sammen ofte nok etc - så man ikke går skævt af hinanden.

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 25 mars 2012 23:23 Privat melding

Er ikke hver dag man føler for å svare, er rett og slett ikke i humør til det :)

Men jeg synes at har du lest meldinga og har tenkt til å svare, bør dette skje neste dag...

Hvis man ikke vil svare, så send standard avslag da vel.....
-så slipper den andre å undre....... :)

Skjult ID med pseudonym Nåneidu sø. 25 mars 2012 23:25

@Mintgrønn

Klart er det lov å skrive med flere når man ikke engang har møttes. Men jeg sier bare at hvis jeg ser at den jeg ønsker å ha kontakt med er innom flere ganger om dagen uten å svare, så tenker jeg at -da er det ikke meg hun er innom i håp om å ha fått brev av.

Jeg gidder ikke en gang å se for meg å be en jente på date i virkeligheten, med mindre hun viser en reell interesse for meg her først. Så ja.. litt spesiell har man lov å føle seg fogså her inne:)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 25 mars 2012 23:26

@Nåneidu - det da så sandt som det var sagt :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 25 mars 2012 23:34

Jeg gidder ikke bruke så mye energi på å spekulere i hva den andre gjør, jeg. Skjønner ikke slikt, faktisk. De jeg melder med svarer når det passer dem, og så svarer jeg når det passer meg. Funker brillefint! Har ofte hendt at jeg får bortimot A4-lange meldinger her, og da vil jeg helst ha tid/fokus/inspirasjon/skriveglede til å skrive et godt svar tilbake. Alternativt skriver jeg bare for å skrive, og det viser vel mindre engasjement enn noe annet. Gjør det ikke? :-)

Men det er jo kjekt å melde fra i en kort melding om at det kommer et lengre svar senere. Så det gjør jeg.
Saken er bare ofte den (faktisk) at i mellomtiden kommer ENDA et A4-langt brev som svar på den korte. Da har jeg 2 avhandlinger jeg skal besvare.
*Kan ta skrivemotet fra enhver det der...gitt...;-)*

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 25 mars 2012 23:47

Ja, er det så vanskelig med å gi respons når man får melding?
Om jeg får lange brev, vil jeg bruke tid på å svare.
Har jeg ikke god tid der og da, svarer jeg at jeg snarlig kommer sterkere tilbake

Skjult ID med pseudonym albajos ma. 26 mars 2012 01:13

Jeg er ofte sliten i hodet for tiden, pga ting som skjer i familien, og kan jeg ofte registrere at det er kommet et brev, men tar og svarer når jeg faktisk orker å komme med et fornuftig svar.

Om de ikke godtar at jeg prioriterer nåværende familie framfor eventuell framtid familie så er det deres tap.

Skjult ID med pseudonym kjetil ma. 26 mars 2012 01:21

Jeg skriver med en fantastisk (tror jeg) jente som sender ganske lange meldinger, men ikke mer enn maks 2 om dagen. Og kanskje vi leser en melding fra hverandre og av en eller annen grunn ikke svarer på et par dager. Det er helt greit.

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 26 mars 2012 01:57 Privat melding

Fælt til syting da. Det er ikke alltid jeg føler for å skrive, men gjerne sjekker innom. Det kan ta litt tid, og det regner jeg med fra andre også. Man kjenner ikke hverandre i det hele tatt, så hvor "spesiell" skal man kreve å være for noen? Det er sånt som skjer over tid, og gjerne etter møter.

Strengt tatt virker det litt for needy for min del om noen blir furtne om jeg bruker litt lang tid på å svare en gang iblant.

(kvinne 34 år fra Oslo) ma. 26 mars 2012 06:22 Privat melding

Skjønner heller ikke greia med at man skal være så spesiell for hverandre. Min erfaring er at jeg som regel blir overrasket på date, så de jeg har minst tro på herfra kan være de mest interessante og omvendt.

Skjult ID med pseudonym Mannehora ma. 26 mars 2012 09:37

Fikk svar etter tre måneder en gang. Det synes jeg ble litt i lengste laget, og jeg skrev det i meldingen jeg sendte som svar etter en ukes tid. Ble ikke oss for å si det slik. Men jeg har også opplevd en gang eller to at jenter som ikke svarte i det hele tatt noen måneder eller et år senere selv tar kontakt og tilsynelatende tror at det er de som skriver det første brevet. Det har jeg latt passere, de kan jo ha vært opptatte med en annen akkurat da jeg sendte mitt første brev. Dårlig timing rett og slett. Burde kanskje gitt hun som svarte etter tre måneder samme sjansen, men i og med at jeg uansett hadde flyttet fra Norge for å jobbe et halvt års tid i et annet land da hun omsider ga lyd fra seg ga jeg blaffen siden det jo uansett ikke kom til å bli noe møte mellom oss før jeg kom tilbake, og jeg ikke gidder å skrive med noen i et halvt år før vi møtes for første gang.

Skjult ID med pseudonym juhu ma. 26 mars 2012 10:31

Dette er jo helt strålende! For jeg er uansett ikke interessert i en sytete kar som demonstrativt blokker meg fordi jeg ikke kastet meg over pcen for å svare etter fem minutter, Altså en vinn-vinn-situasjon - syterne slipper å ha noe med meg å gjøre, og jeg får silt ut de som bare er superstressa.

Yes! :)

Skjult ID med pseudonym Diaz ma. 26 mars 2012 10:42

Haha..
Derfor står man som oftes som frakoblet på onlinelisten :)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 26 mars 2012 10:43

Må vel si seg fornøyd med at de i det hele tatt svarer kanskje :p

Ting skjer, folk er forskjellige osv. Mange sjekker kanskje meldinger og er online på mobil, men liker å skrive svar fra PC og da kan det fort gå litt tid fra man har lest / er online til man svarer. Mange variabler og skal man alltid velge det dårligste alternativet så blir det vel ofte litt selvoppfyllende profeti :)

For egen del kan jeg fint være innlogget ved å sjekke forumet uten at jeg ser om jeg har fått melding på sukker. Dermed kan det se ut som jeg burde ha sett at jeg har en melding men lar vær å svare. Ser i grunn ikke noe problem i at hun bruker en dag eller to på å svare, selv om det i starten virket rart, så merker man selv at man ikke sitter på innboksen som man kanskje gjorde i starten av medlemskapet.

Tviler nok uansett ikke at noen er førsteprioritet på sukker før ett møte eller flere, så da får man ta det som det er og liker man det ikke, så er hun/han ikke noe for deg uansett. Hjelper ikke å klage på ting man ikke kan endre ihvertfall :)

Men når det drar ut over en uke så er det vel ikke det helt store :)

Dersom du vil ha ei som svarer med en gang og sender meldinger flere ganger om dagen så skjønner jeg at det kan være frustrerende da :)

Skjult ID med pseudonym nref ma. 26 mars 2012 10:48

Eehh... Har lest litt her på tråden, og det faktum at man er "online" betyr vel bare i praksis at dataen er påslått, ikke at man sitter og nistirrer på "post"-rubrikken av den grunn (min pc står på hele dagen, men man gjør jo andre ting også, uansett). Er litt enig med de som skriver at de "tar det når de har 'ånden' over seg", men alt med måte, selvfølgelig... Blir litt "needy" å nærmest forlange et langt, gjennomtenkt og utfyllende svar etter kjempekort tid, jeg trenger i hvert fall LITT tankearbeid hvis det er en lang og informativ mld, og som sagt er det jo forbannet tungvint å drive å logge av og på hele dagen..?

Skjult ID med pseudonym kjetil ma. 26 mars 2012 11:23

nref
Du må enten logge deg av sukker eller restarte nettleseren for at du skal være "off-line". Forlater du sukker uten å gjøre dette er du fortsatt pålogget.

Skjult ID med pseudonym nref ma. 26 mars 2012 11:27

Ja, det er jo det jeg sier, kjetil, og det gidder jeg ikke å gjøre frem og tilbake. Tror (nei, VET!) vi er fler som "har det sånn"... :) Så man kan jo ha sånt i bakhodet også når man stusser over responstid...

Skjult ID med pseudonym Nåneidu ma. 26 mars 2012 11:33

Hensikten med tråden her var vel først og fremst for å informere om at hvis du venter 2 dager med å svare, og da skriver "beklager har vært litt opptatt" så trenger du ikke forvente noe svar tilbake fra sånne som meg ihvertfall.

Men så klart.. det er nok av tapere her inne som lever etter "er det puls, er det håp" -ideologien ;)

Skjult ID med pseudonym kjetil ma. 26 mars 2012 11:50

Du definerer andre ut fra ditt eget ståsted (ref: tapere). Det er helt normalt å gjøre, men blir ikke nødvendigvis korrekt.

Skjult ID med pseudonym Nåneidu ma. 26 mars 2012 11:54

Helt enig. Ref. sånne som meg. Ikke andre :)

Skjult ID med pseudonym kjetil ma. 26 mars 2012 12:05

Du och jag, Emil ;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 26 mars 2012 12:19 Privat melding

Hah..jeg er faktisk så storforlangende at hvis det er noen jeg har en god tone med og jeg har sendt mail som vedkommende har lest, så forventer jeg at denne sitter å skriver tilbake ganske pronto. Det sier litt om interessen frem og tilbake. Men dette mener jeg altså de man allerede har en dialog med. Er ikke meldingen lest, antar jeg at den ikke er lest (naivt nok?) og at det dukker opp svar senere. På førstemeldinger, derimot, kunne jeg egentlig ikke brydd meg stort mindre om den blir lest, når og om det i det hele tatt kommer respons.

Skjult ID med pseudonym prippa ma. 26 mars 2012 15:21

Ofte leser jeg en melding,men tenker at jeg må tenke litt på hvordan og hva jeg skal svare.Og da kan det faktisk gå en dag eller to..eller at det går litt i glemme boka,før man er innpå meldinger igjen og ser at man faktisk ikke har svart.
Betyr det da at du blir sur som en toåring og ikke gidder og svare,kommer du ikke så langt her i livet generellt tror jeg.
iallefall ikke på en datingside som dette
.Tålmodighet,tålmodighet vet du ;-)
Har man 0 tålmodighet i og finne kjærligheten tror jeg aldri du kommer til og finne den heller.
Alt til sin tid.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 26 mars 2012 15:39

Jenter må da få lov til å bruke så lang tid de vil på å svare. De må bare ikke bli overrasket om de blir blokkert eller at avsender har dalende interesse i mellomtiden. :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 26 mars 2012 15:40

Interessant spørsmål til prippa, er det lov å "purre" da? Om den er lest men ikke besvart etter 2 dager, som en liten reminder liksom, siden den kan gå i glemmeboka?

Litt djevelens advokat er gøy:
--
Problemet for de som er trege kan jo være at man får svar fra andre, altså at man da ikke gidder følge opp de som bruker 3 dager på å svare siden man kanskje har fått 3-4 meldinger fra en annen på samme tid. Er ikke så langt til neste potensielle kandidat på en datingside.Sånn for å snu litt på det prippa :)

Så om du tror at alle vil sitte å vente på at du somler deg ferdig til ett svar må du nok tro om igjen. De fleste er nok ikke så spesielle at de er verdt å vente på bare ut fra ett bilde og litt tekst. Selv om mange like å tro det her inne da. Da kan man liksågodt bla videre i "katalogen" til man finner noen som faktisk har samme interessenivå som en selv, altså svarer på ca like lang tid som en selv gjør. Det å tro at man er den ene utvalgte etter en førstemelding sier vel heller at mottaker har litt høye tanker om seg selv kanskje?

Litt å tenke på for de som sitter på sin høye hest og liker å se ned på andre :)
--

For egen del er det i grunn bare å vise en interesse for at deg har jeg lyst til å vite mer om. Har da ingen formening om det er drømmedama eller ikke. Bak bilde og tekst kan det fort ligge personlighetstrekk man finner veldig lite attraktivt og trekk som viser at hun er drømmedama. Det kommer nok ikke frem i tekst og bilde, og jeg finner nok ikke ut av det gjennom meldinger heller, her må det nok ett par møter til før en kan danne seg enn inntrykk av om dette er noen en kan leve sammen med over tid. Er ikke gjort på 2 sekunder å avgjøre slikt :) Men ut fra bilder kan man fint avgjøre om dette er en person man kan se selv ha sex med. Men det er da ikke grunnen til at de fleste er her, selv om det er noen av de også.

Skjult ID med pseudonym Nåneidu ma. 26 mars 2012 16:09

*lager statue av Sta*

(mann 42 år fra Oslo) ma. 26 mars 2012 16:44 Privat melding

Y

Skjult ID med pseudonym albajos ma. 26 mars 2012 17:08

Og da fikk jeg beskjed om at faren til bestekameraten min er død.

Folk kan ikke være så kalde og kyniske at de ikke godtar at folket faktisk har et liv utenom sukker med de positive eller negative følger det kan ha på humøret. Noen ganger trenger man rett og slett en pause.

Har man hatt kontakt så vil man normalt få vite om det har skjedd. Men å kreve et svar fra et førstebrev uten at du vet hvordan man har det i andre enden er ja, kaldt og kynisk.

(kvinne 34 år fra Oslo) ma. 26 mars 2012 18:14 Privat melding

Jeg fikk en veldig stygg melding i innboksen min etter å ha svart i denne tråden. Tydelig at enkelte her inne ikke er helt gode.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 26 mars 2012 18:20

@Mintgrønn

Seriøst? Haha.. Du skrev jo ingenting støtende eller lignende jo.
Hvis du får stygge meldinger for det der, så lurer jeg på hva de som virkelig er krasse får. :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 26 mars 2012 18:30

Stadig forundret over de som må sende private meldinger med kommentarer av nedsettende art.. hvorfor det liksom? Klarer man ikke helt å diskutere på forumet så burde man kanskje la det være?

Høres ikke bra ut Mintgrønn :( Alltid noen som ikke tåler andres meninger dessverre.

@albajos
Veldig godt poeng at ting kan skje slik at det ikke passer, man glemmer osv. Det er dessverre vanskelig å gjette seg til da om man ikke kjenner motparten veldig godt før man faktisk får ett svar. Man er ikke nødvendigvis kald og kynisk av den grunn.

Kondolerer uansett. Alltid trist når noen dør.

(kvinne 34 år fra Oslo) ma. 26 mars 2012 18:39 Privat melding

Det var en som kalte seg steinsolid som siterte meg og mente jeg måtte være tilbakestående, jeg ignorerte han, burde rapportert også, men jeg sitter på mobil og ikke pc. Men da er dere advart mot tullingen.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 26 mars 2012 19:15

@Mintgrønn
At det er mye rart på forum og som leser forum er på listen over grunner til å være helt anonym her.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 26 mars 2012 19:27

@Mintgrønn man 26 mar 18:39
Sånn akkurat nå er det med andre ord gode muligheter for svar om noen evner å sende en koselig sammenhengende melding?

Hmmm... fristende, men ikke helt i meldingsform for tiden :p

Skjult ID med pseudonym tuddelidu ma. 26 mars 2012 19:28

Syns du skal rapportere ham, @Mintgrønn- det bør ikke være greit å sende sjikanerende meldinger til folk uten at det reageres. Disse typene der ødelegger for de som faktisk er skikkelige og redelige her.

Skjult ID med pseudonym Diaz ma. 26 mars 2012 19:29

@Mintgrønn
Vært innom å tittet på den profilen...HAHA. For en profil!!! :)
Hadde jeg fått en fornærmende mail fra ham hadde jeg glatt rapportert ham.

Skjult ID med pseudonym bat ma. 26 mars 2012 19:38

@Mintgrønn/@Diaz
Jeg tror jeg drar kjensel på enkelte ting og trekk i den profilen.
Er det han jeg tror, så har vi nok ikke hørt det siste fra ham.
Han der har blitt rapportert og utestengt mange ganger.
Siden han sikkert leser dette:
Jeg anbefaler ham å starte et eget datingsted, med matchsystem som er tilpasset hans behov.

Skjult ID med pseudonym tuddelidu ma. 26 mars 2012 19:40

Ligner litt på stilen til x datageek, ja....
Var vel ham du tenkte på,@bat?

Hva er det nå de sier om ugress igjen...blir ikke kvitt det, vettø ;-/

Skjult ID med pseudonym bat ma. 26 mars 2012 20:09

@tuddelidu
Også x minst 5 andre nick.

Skjult ID med pseudonym prippa ma. 26 mars 2012 21:36

(Skjult ID med pseudonym sta) - man 26 mar 15:40
Interessant spørsmål til prippa, er det lov å "purre" da? Om den er lest men ikke besvart etter 2 dager, som en liten reminder liksom, siden den kan gå i glemmeboka?

Litt djevelens advokat er gøy:
--
Problemet for de som er trege kan jo være at man får svar fra andre, altså at man da ikke gidder følge opp de som bruker 3 dager på å svare siden man kanskje har fått 3-4 meldinger fra en annen på samme tid. Er ikke så langt til neste potensielle kandidat på en datingside.Sånn for å snu litt på det prippa :)

Så om du tror at alle vil sitte å vente på at du somler deg ferdig til ett svar må du nok tro om igjen. De fleste er nok ikke så spesielle at de er verdt å vente på bare ut fra ett bilde og litt tekst. Selv om mange like å tro det her inne da. Da kan man liksågodt bla videre i "katalogen" til man finner noen som faktisk har samme interessenivå som en selv, altså svarer på ca like lang tid som en selv gjør. Det å tro at man er den ene utvalgte etter en førstemelding sier vel heller at mottaker har litt høye tanker om seg selv kanskje?

Litt å tenke på for de som sitter på sin høye hest og liker å se ned på andre :)
--

For egen del er det i grunn bare å vise en interesse for at deg har jeg lyst til å vite mer om. Har da ingen formening om det er drømmedama eller ikke. Bak bilde og tekst kan det fort ligge personlighetstrekk man finner veldig lite attraktivt og trekk som viser at hun er drømmedama. Det kommer nok ikke frem i tekst og bilde, og jeg finner nok ikke ut av det gjennom meldinger heller, her må det nok ett par møter til før en kan danne seg enn inntrykk av om dette er noen en kan leve sammen med over tid. Er ikke gjort på 2 sekunder å avgjøre slikt :) Men ut fra bilder kan man fint avgjøre om dette er en person man kan se selv ha sex med. Men det er da ikke grunnen til at de fleste er her, selv om det er noen av de også.

Selfølgelig er det lov og purre.
En fin måte og vise intresse på det.Hvis du ikke er ufin av deg da.

Jeg sitter hverken på min høye hest og ser ned på andre,eller tror jeg er så mye bedre enn alle andre.
Men jeg vet hva jeg er verdt,og jeg er verdt mer enn at en en som sitter og blar i katalogen for og sende neste massemelding får meg på kroken fordi han ikke har to dagers tålmodighet.
For en sånn type har jeg ingen intresse og dele resten av livet mitt med.
Det sier mye om deg som menneske generellt.

Skjult ID med pseudonym oo ma. 26 mars 2012 21:45

Fikk en meldig fra en fyr jeg datet for et år siden. Hadde tenkt å svare han og takke for sist men rakk kun å lese meldingen før jeg logget av. Pga flere omstendingheter var jeg ikke på sukker på mange dager. Og da jeg skulle til å svare hadde han blokkert meg gitt..

Hvis en har så dårlig selvtillit at en ikke kan klare å vente på om en får respons eller ikke. Og anser 2 dager som kritisk - ja da får det være det samme for meg altså.

Jeg er ihverfall ikke direktellinket opp mot hverken sukker, facebook eller mail. Jeg vil ikke styres av andres krav på øyeblikkelig svar...

Er en interessert klarer en å vente på svar. Går det veldlig lang tid og en fremdeles er interessert så går det jo an å sende EN melding til. Eller så må man anta at den andre ikke er interessert i retur.

Værre er det ikke

Skjult ID med pseudonym albajos ma. 26 mars 2012 22:08

@sta

Kaldt og kynsisk pga det har komt fram i tidligere tråder her at mange blokkerer om de ikke får et svar innenfor en tidsramme kun de har bestemt. Så det må skje en blokkering her da også, fikk ikke helt med det i forrige post.

Og det er ikke akkurat kjekt for vedkommende når de faktisk får muligheten til å svare at vedkommende har stengt den muligheten på toppen av det som eventuelt har skjedd.

På den andre siden har jeg absolutt ingen interesse av folk som blokkerer kun av utålmodighet, så dermed vil faktisk det å vente noen dager med vilje, sile vekk det verste bunnfallet.

(mann 34 år fra Rogaland) ma. 26 mars 2012 23:04 Privat melding

Eg pleier å svare så fort eg har tid. Men lange meldinger som krevje lange svar må nok dessverre vente ein dag eller to. Eg kan jo fort sitta oppimot ein time med å svare ein lang melding.

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 27 mars 2012 08:56 Privat melding

Synes ikke det er kynisk å blokkere, men man kan jo risikere å gå glipp av en date som er bra, så man ødelegger litt for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 27 mars 2012 11:52

Hmm... Nå er det jo ikke bare "blokkinga" som gjør at man kan gå glipp av "bra dater", da (som skrevet, er det jo for noen en måte å "holde styr på" matchlistene sine, og det er i og for seg greit, det), har mistenkt at "absolutte krav" fra både sverd- og spinnesiden kan stenge av for en del potensielle... Har ikke satt opp noen selv (tror ikke jeg HAR noen særlig spesifikke "Æææææh-turnoff"-ting uansett), men tror det er et større "problem" sånn sett (jfr Mintgrønns kommentar ovenfor) enn selve "blokke i sorteringsøyemed"-prinsippet, for da har man i alle fall hatt mulighet til å fått sett på profil, autotekst og bilder, noe man jo ikke engang gjør med nevnte absolutte krav. Men, det er jo og en personlig sak, for all del. :)
(By the way, har begynt med stor bokstav først i "signaturen" (fikk litt "kløe" i "Rettskrivingsnazist-hjernehalvdelen" etter hvert...) i tilfelle noen lurer på DET!)

Skjult ID ti. 27 mars 2012 12:10

Det jeg siktet til er når man blokker en som bruker for lang tid på å svare selv om man egentlig er interessert. Blokkere de uinteressante for å rydde i listene blir jo noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 27 mars 2012 12:18

Joda, og det falt meg nå bare inn i farta. Beklager! :)