Alle innlegg Sukkerforum

sukkers forretningsmodell

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) ti. 22 april 2008 13:24 Privat melding

Hver gang et forhold inngås, mister sukker 2 medlemmer. Er det da i sukkers interesse at folk faktisk finner hverandre? Målet deres er vel heller at folk dater mest mulig, men at ting går akkurat så dårlig at det ikke blir noe, og akkurat så bra at man fortsetter uten å miste håpet?

Skjult ID med pseudonym s.a.me ti. 22 april 2008 14:15

Det er jo sant det du skriver om at det mistes to medlemmer hver gang det inngås et forhold gjennom sukker.
Men jeg tror det alikevel er i sukker sin interesse at folk finner hverandre. Og folk går jo fra hverandre hele tiden, så nye medlemmer inn hit er nok ikke noe problem.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 22 april 2008 14:25 Privat melding

Dessuten: Folk som finner hverandre er god reklame. Jeg kom hit fordi alle de single venninnene mine anbefalte stedet. Minst et par av dem har da hatt forhold som resultat av at de fant noen her inne. Okei, så var det ikke livslangt og ble til noe veldig langvarig og seriøst, men likefullt ...

Skjult ID med pseudonym femme ti. 22 april 2008 15:03

Det er jo som å si at alle selskaper som driver med problemløsning ikke vil at problemet skal løses, enten det gjelder økonomisk rådgvining, medisinsk hjelp, hudpleie, terapi etc. Men kundemassen er ikke statisk, det sier seg selv at Sukker på lik linje med andre selskaper ønsker resultater.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 22 april 2008 17:12

for hvert "par" som blir borte fra sukker for de sikkert minst 50 nye medlemer.... så tror ikke det er et problem ;oP

(mann 48 år fra Oslo) ti. 22 april 2008 17:43 Privat melding

Mange kan vel skrive under på at sukker ikke "melker" oss på samme måte som jeg synes de gjør på en del av de andre nettsjekkestedene. Jeg har inntrykk av at dette stedet drives ganske mye i en "idealistisk ånd". De sier de tjener litt penger på sukkerfestene, som kanskje sponser andre sider av virksomheten som vel ikke kaster like mye av seg.

Sukker bidrar med rammeverket, resten er opp til oss selv. Hvor vellykket nettdatingen blir avhenger vel i veldig høy grad av hvor flinke vi er til å utnytte muligheten, i noen grad av hvor attraktive vi er og hvor "mottakelige" vi egentlig er for en mulig kjæreste.

På meg virker det som det siger til mer jenter enn det forsvinner fra listene. Jeg antar at det samme skjer for guttene. Eller hur jenter og kvinner?

Skjult ID med pseudonym sodo ti. 22 april 2008 23:24

@ smily
nettopp, det er det jeg sier. Det er ytterst få par som blir borte fra sukker. Det er min hypotese. Og sukker (og andre datingtjenester) vil ikke at det dannes for mange par. Da går ikke butikken rundt.

Skjult ID med pseudonym løven ti. 22 april 2008 23:36

@sodo
noe må du bidra med selv
sukker leverer kun verktøyet

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 23 april 2008 08:48

Mye klokt i svarene her. Hvis vi ikke ville at folk skulle treffe hverandre så ville det ikke vært noe Sukker. Så svaret er at vi gjør alt vi kan for at folk skal treffe hverandre. Svært mange kommer til, men mange finner seg noen og forsvinner også. Hvis 200 kommer til hver dag så forsvinner det samtidig minst 150. Det gir mange par, men også mange brukere på sikt. Angående pris så må vi litt opp snart for å gå rundt.
Nyt våren :)