Alle innlegg Sukkerforum

middelmådig søker fantastisk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huldra ti. 8 mai 2007 13:35

Jeg er en meget greit utseende kvinne. Har noen få kg for mye, som er flott plassert rundt omkring. Jeg er over gjennomsnittet intelligent, har humor og utstråling (sier i alle fall venner og tidligere kjærester .... også mamma da) :)
Jeg har vært på dette forum i 2 omganger - dette er omgang nr 2 - for de som lurer.
Jeg har kontaktet noen av de som har god "match".... og gjennomgående for alle (her må det skjerpings til) er at melding blir lest, men jeg er kanskje ikke fantastisk nok? OG de jeg har skrevet til er høyst ordinære menn, ikke spesielt vakre eller iøynefallende flotte.... og har heller ikke de mest fantasifulle profiler.
så jeg sitter nå her - anonym i denne omgang - og lurer på hva dere menn egentlig vil ha? er jeg for smart, for pen, for lite pen, for gammel (41) for initiativrik?
for jeg har forsøkt i "runde 1" å ikke ta noe initiativ, og det hjalp jo heller ikke..... *Ler* og når det er sagt: når jeg er ute på byen, er det ikke noe problem å få positiv oppmerksomhet fra "Menn på øverste hylle" .... men er ikke ute så ofte..kanskje jeg burde vurdere det i stedet :)
jaja, gutter.... dette var dagens kritikk, jeg vil gjerne ha motsvar.

Skjult ID ti. 8 mai 2007 14:10

Ja der er du inne på noe meget vesentlig !!!!
Dette er da ikke ett gutteproblem ,dette gjelder begge veier, tro meg.
Jeg har valgt å gå ut i full åpenhet men det er vel ett eller annet som ikke tiltaler da.
Sitter inne med samme erfaring føler vel at det er mange dømmende her , som kontant avviser en hver form for kontakt .
Hva pokker er vitsen med dette her da hvis man bare sitter passiv og observerer.
Er det sånn at de fleste her inne ikke vet hva de vil men allikevel må myse litt ???
Personlig synes jeg det er uhøffelig å ikke svare noen som tar kontakt ,men det er vel den måten jeg er oppdratt på.
Hvis man svarer er det da for pokker ikke dermed sagt at vi skal kjøpe stasjonsvogn med en gang (he he)

Skjerp dere

Skjult ID med pseudonym 2mnd ti. 8 mai 2007 14:24

Bort fra PC-skjermen og ut på byen folkens. It's partytime!

Skjult ID med pseudonym huldra ti. 8 mai 2007 15:15

*ler* nei , jeg antar at dette er et toveis-problem.... selv er jeg - som "2mnd" påpeker - oppdratt til at man svarer når snakket til....
men dette er internett, og her er uhøflighet helt ok, virker det som.... vel - ikke i min verden. Jeg oppfører meg her mot andre, som jeg vil at folk skal oppføre seg mot meg.... men jeg må si at når menn (ofte har de ikke en gang bilde i profil) føler seg for god til å svare, da aner jeg ikke hva de er på søk etter -.... eller hvorfor de i det hele tatt er her..... (korreksjon: menn = mennesker) .... men det er greit å ta opp tema, jeg tror ikke jeg kommer til å fornye medlemsskapet..... tror jeg går på byen jeg ;)
ha en strålende dag!!!!
(og jeg er faktisk både blid og hyggelig sånn til vanlig)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 15:54 Privat melding

Det er vanskelig å svare deg når du er anonym. Kanskje du er for pen?...tja...

Du skriver at dine meldinger blir lest, men ikke besvart. Hva skriver du i den første meldingen? Jeg har fått en del meldinger av typen "send bilde!", "hvem er du?", "skriv en mail til ..." og liknende. Selvom jeg forsøker å svare alle, har meldinger som inneholder mindre en fem ord ikke førsteprioritet.

Ser at du kategoriserer menn som "ordinære menn" og "Menn fra øverste hylle". Kanskje det er menneskesynet ditt som er årsaken til problemet?

Send meg gjerne en melding, så skal jeg gi din profil ærlig kritikk.

Hedon

(kvinne 52 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 21:42 Privat melding

kanskje like greit å gi seg til kjenne en gang for alle *smiler* - ¨så ser dere jo hvem som "hugger"..... jeg er meg - og det står jeg for - last og brast :)
når jeg (som jeg skrev i melding til Hedon) sier "ordinære menn" - så er det ikke ment som negativt, og "øverste hylle" er ikke alltid den mest attraktive.... men et generelt uttrykk ... som i bunn og grunn ikke betyr mer enn at de som sitter der har elevert seg dit på egen hånd, eller med hjelp av en "fanklubb"...
og - jeg tror faktisk ikke at jeg er guds gave til mannen på noen måte, jeg er slettes ikke blant de vakreste her inne - men har da fått tilbakemeldinger på at jeg er både attraktiv og sjarmerende. men kanskje ikke for de menn som har profil her? hva vet jeg... når jeg aldri får noen tilbakemeldinger på det. og tar man kontakt med noen og foreslår et uforpliktende "kaffetreff" - da er man "for pågående" og "skremmende"....??
*sukk* nei - dette er tydeligvis ikke en arena som passer for meg :)
og sukkerfester? jeg ble lokket med på en sånn i "runde 1" ...... huff!!!! det var ille.. kjøttmarked..... men passer kanskje for noen - dog ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym Gutt26 ti. 8 mai 2007 23:49

Jeg er her for å faktisk treffe folk, det har jeg også skrevet på profilen min. Om man etter noen meldinger fram og tilbake synes hverandre virker ålreite, er vel det en naturlig konsekvens? Hvorfor er folk her ellers?

Jeg mener også at det er høflig å besvare ordentlige henvendelser.

(mann 48 år fra Nord-Trøndelag) on. 9 mai 2007 11:28 Privat melding

Ja jeg er veldig enig med deg kornelia. Alle med normal oppdragelse bør svare normale henvendelser. Trodde det var damene som var mest dårlig til å svare jeg .....

(kvinne 52 år fra Oslo) on. 9 mai 2007 13:07 Privat melding

i velmente tips fra de som forstår seg bedre på hva jeg bør ha i profilen min enn meg selv, så bør det altså stå at jeg liker å reise, om steder jeg har vært, etc etc - at jeg er leken og sikkert en fantastisk elskerinne for den rette partner behøver jeg egentlig ikke si....eller?? ;)
men hvorfor må jeg utbrodere dette? joda, har reist masse - bodd i utlandet har jeg også, gift og skilt er jeg til og med... har mange år på høyskole - og en jobb jeg trives i... men dette er jo egentlig bare "staffasje" ....
at jeg leser, strikker og baker er ikke spennende .... neida - enig i det - men det er praktisk - og hjemmebakt er da fantastisk godt ;) og i tillegg har jeg et bilde i albumet mitt der jeg ser litt gammel ut .... huff - skandaløst!
jeg liker høye menn - der falt det visst fra 40% av leserne ... jeg liker menn med mørkt hår.... :) og der ramla det ytterligere noen prosent av... også må de være intelligente og ha noe utdannelse.. og der datt resten????? er det virkelig så ille fatt med den mannlige delen av "Innbyggerne" her???
*smiler* også glemte jeg å takke min velmenende kritiker for hans kritikk.... og når jeg gjør det - er jeg arrogant *smiler*
så konklusjonen er som følger: jeg er kjedelig, arrogant, ser for gammel ut - også krever jeg for mye (les: høyde, hår og utdannelse) .... kanskje jeg burde slenge på at jeg liker menn med egne tenner - bare for å komplettere ;)

men gutter... 90% av dette er ironi - ta det for det det er - og ikke vær så innmari selvhøytidelige.. det må da være andre enn hedon (ville så gjerne skrive fedon *Ler*) som har kommentarer?
og med dette ønsker jeg alle en fantastisk dag! :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 9 mai 2007 13:55 Privat melding

Kornelia, du som oppfordrer til høflighet og dannelse i profilen din, burde vite at det ikke er god "netikette" å offentliggjøre hele eller deler av personlige meldinger og samtidig gi navnet på avsenderen.

Jeg tilbød deg å gi din profil ærlig kritikk om du sendte meg en melding. Om kritikken var uønsket burde du ikke ha sendt meg noen melding. Siden du likevel har lagt ut mitt svar her stykkevis og delt (pluss litt til...), så kommer den her i sin helhet.

" Hei Kornelia.

Jeg har sett på profilen din og her kommer min kritikk.

Beskrivelsen av deg selv er bra og positiv. Dog bør jobb-beskrivelsen flyttes ned til rubrikken for "jobb og interesser".

Beskrivelsen av "drømmepartneren" tror jeg sorterer fra mange kandidater. Husk at mange leser denne beskrivelse som absolutt krav, så når du skriver "høy" har du vel mistet 40% av leserne. "Mørk i håret" - der røyk ytterligere 30%. "Velutdannet" fjerner minst 20%.

Du bør tenke gjennom om dette er absolutte krav fra din side og fjerne de kravene som ikke er det. Husk at du i utgangspunktet bare blir sett av de cirka 5% som har høy matchtall sammenholdt med deg.

Vedrørende beskrivelsen av jobb og interesser, så syns jeg den var kjedelig. For det første, så fikk jeg det inntrykk at du ikke hadde noe jobb. Jeg vet det står lengere oppe, men det hadde jeg åpenbart glemt da jeg kom til siste avsnitt.

"Leser, strikker, baker" hørs lite spennende ut (i mine ører). Hva med å beskrive dine favorittlande (ser jo at du har rejst)? Er det noe du har lyst å lære/prøve/se? - da kan det også komme med her.

Alt i alt - skulle jeg bare bedømme deg fra denne beskrivelsen sitter jeg igjen med et inntrykk av at du er litt grå og kjedelig. Ser jo på bildene at dette neppe er sannt, men poenget er at det siste avsnittet kan bli mye bedre.

Bildene skal jeg ikke bruke så mye plass på her, men på bilde nummer to ("...mye tenner her") virker du mye eldre enn sånn som du fremstår på de andre bilder.

Det var alt jeg hadde tid til her på morgenkvisten. Håper noe kan brukes.

Jeg ønsker deg alt godt fremover.

Klem - Hedon."Noen som er enige/uenige i kritikken - eller har synspunkter forøvrig?


Hedon (som gjerne skulle ha brukt "Fedon", men det var opptatt ... ;-) )

Skjult ID med pseudonym 2mnd on. 9 mai 2007 15:24

Går det ikke an å ta dette direkte med Kornelia, Hedon King????
Dette var kjedelig lesning!

(mann 44 år fra Hordaland) on. 9 mai 2007 16:34 Privat melding

Hei kornelia, jeg synes profilen din ser helt flott ut. Men du har vel for høye krav til mann. Jeg ser for meg en H&M modell med advokatpraksis.
Jeg tror menn blir mest tiltrukket av unge pene kvinner mellom 20 og 30, som ikke har barn. Hvis menn ser på seg selv som kjekke så går de for noe slikt. "Andrekoneregelen" for rike menn med suksess er egen alder delt på 2 pluss 7. så kjekke menn på din alder går for damer på 27. Det ser ut som om det har blitt status for kvinner i 30 og 40 årene å ha menn på egen alder. Da sliter de nok litt. Ser mye bitre damer der. Trikset er å ikke la bitterheten synes, men å fire litt på kravene og spille på femininitet. Single menn har ofte dårlig selvtillit.

Når det gjelder dette med å svare på meldinger man får så er det litt vanskelig. Det blir liksom feil uanset hva man gjør. Hvis man ikke er interessert er det uhøflig å ikke svare, støtende å svare ærlig og hyklers å late som om man er litt interessert. Jeg foretrekker egentlig at damer ikke svarer fremfor at de later som om de er interessert.

(kvinne 52 år fra Oslo) on. 9 mai 2007 16:40 Privat melding

*Ler* nei, noen modellmann er jeg nok ikke på søk etter, men en normalt pent utseende mann (som deg selv) holder jo i lange baner... så lenge jeg ikke blir mørkeredd av å se på ham, liksom ;)
Bitter har jeg ikke rukket å bli - jeg har da draget på menn, og det finnes faktisk menn som vil ha meg som jeg er :) og hyggelig det .... men jeg vil jo ikke ha en mann bare fordi han tilfeldigvis vil ha meg? jeg må jo ønske meg nettopp ham :)
og i min verden så er det veldig fint med en tilbakemelding som f.eks sier "takk for hyggelig mail - men du er ikke helt hva jeg søker" - som jeg selv pleier svare de (få) som har kontaktet meg her... det er jo udiskutabelt, men realt. og ikke minst høflig.
men mulig du har rett i at menn på min alder søker yngre, vakrere kvinner - de er kanskje litt ferdig med kvinner på min alder? *ler* jaja....
panikkalder er også en alder :) gleder meg ikke til jeg kommer dit. men når menn ikke firer på sine krav - hvorfor skal vi kvinner gjøre det? skjønner ikke det der jeg.....

og til sist en kommentar til vår alles hedon..... du må gjerne arrestere meg for dårlig nettikette - beklager det (seriøst) .... men det faller litt gjennom idet du selv bryter den så det holder i neste sving :) så - kanskje du burde vurdere deg selv litt før du så iherdig kritiserer andre. det er det jeg har forsøkt å si deg.... og jeg skal ikke gjengi dine mailer til meg i sin helhet.... også kanskje du finner et kurs i å forstå ironi på nks eller noe ;)
ha en god dag.

Skjult ID med pseudonym ikkebrydeg to. 17 mai 2007 02:30

ikke hør på alle disse dumme rådene. Den rette, for deg, vil like profilen din. Men det går ikke 13 på dusinet av menn som kan bli den rette...