Alle innlegg Sukkerforum

Er dette den nye Facebook?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Buskerud) ti. 27 mars 2012 13:30 Privat melding

Lurer på om dette er en annen form for Facebook.

Så her sitter man da og scooper ut X antall profiler og tryner med en liten følelelse av å være sosial. Men etter min erfaring er det svært få som vil møtes.

Skal jeg ta meg selv som eksempel med mine 500 som har vært innom min profil har jeg truffet i underkant av 0,25 prosent av de.
Så ikke engang Phortos lov gjelder her inne hvilket sier at om du spør 100 vil 10 av de si ja om du spør de om noe ( litt omgjort for dette innlegg ).
Har vært av og på her inne i to år nå av ren ensomhet. Det er jo denne ensomheten de tjener penger på her.

Hva er det som skjer? Vi vil jo gjerne være sosiale, men samtidig ikke.
Her kan man bli sittende å sortere lenge tror jeg og la den ene diamanten etter den andre gå forbi deg uten at du plukker den opp fordi man har satt opp disse drømme mennene/kvinnene og høye krav.

Tror nok vi vil ende opp som Sverige med sine 40 prosent single. Samfunnet legger opp til dette.
Alle er så selvstendige at vi faktisk ikke trenger hverandre lenger.

Kunne sagt mye mer, men får se hvilken respons jeg får på dette først ;-)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 27 mars 2012 13:32 Privat melding

gi deg du a?

hadde du møtt 500 av de damene ute, vet du GODT at du ville møtt minst 10% av de man ;)

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 27 mars 2012 13:50 Privat melding

Okey...
Så har enda ei dame vært innom din profil, nemlig meg... Vi har en match på under 70. Det er ganske mange som ser et bilde, tenker hmm..interesant..så leser de profilen, var ikke noe, går videre. SÅNN blir det mange besøk av. Når vedkommende da ikke tar kontakt, er det fordi det ikke var noe der...

1) han er ikke flyttbar, jeg er ikke flyttbar
2) han har drømmer om ei drømmedame som jeg ikke kan innfri
3) han har helt andre interesser enn mine, han vil ha meg med på sine ting- jeg vil ikke
4)han vil ha flere unger, jeg er ferdig med unger
5) han ser etter en modell, jeg er ingen modell
6) jeg vil ha en som er røykfri, han røyker
7) jeg tror på noe, han er ateist og han vil ikke at jeg skal tro på noe
....dette er ikek myntet på deg, det er bare eksepmpler på hvorfor noen kan SE på en profil, men ikke ta kontakt. Trodde jo noe av poenget var å lese først, deretter ta kontakt HVIS det er noe å kontakte.. Du må så gjerne se på min profil også, antar du ikke finner den interesant, og det er selvfølgelig helt i orden :)
Ha en god dag!

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ti. 27 mars 2012 13:51 Privat melding

nei, det er ikke den nye fjesboka :p foretrekker å møtes rimelig raskt jeg, og tar imot dates selv om jeg ikke har snakket noe særlig, og til og med når jeg ikke er noe særlig interessert, for det KAN jo være at personen er helt annerledes irl ^^ og jeg tror nok mange jenter er enig med meg på dette, så ikke gi opp... selv om vi klarer oss uten hverandre sånn rent praktisk, så er vi fremdeles avhengig av hverandre rent følelsesmessig og behovsmessig ;)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 27 mars 2012 13:51

Facebook kontra Sukker og "asosialisering"?
Hmmm. Om ikke annet slipper jeg i hvert fall HER å få all den "infoen" som har himmelropende minimal betydning for mitt og den absolutte majoriteten av de fleste andre sine (håper jeg da!) liv ("Jeg har vært på do", "Spiser middag", "Tar frem pianostreng for å få slutt på denne hysteriske meningsløsheten jeg sprer rundt meg til alt og alle" (den siste har jeg dog ikke sett enda, da... Venter i spenning!), og lignende...) som folk gulper opp på "Feis"... Så om ikke annet, kan man kanskje si at man har gjort noe "nyttig" etter å ha snoket litt HER inne (sånn mht. "fremtid og sånt").
Tror uansett det der med å BARE "date virituelt" er individuelt (det rimte, men har ingen dypere betydning utenom det, da), prøver nå selv etter beste evne å møte de man har god "kånneksjånn" med IRL, og har inntrykk av at de jeg er borti i alle fall tenker det samme. Men at noen bruker Sukker bare som et slags "fantasisted" hvor de drømmer seg bort til noe som rett og slett ikke finnes ("den optimale drømmedama/mannen") er nok et poeng...
Uansett, å nærmest bedrive all sosial omgang kun via Baisfokk, som enkelte vitterlig gjør, tyder på at det er noen "issues" ute og går hos enkelte, etter min mening.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 27 mars 2012 14:04 Privat melding

Jeg tror TS har rett når han sier at en kan la den ene diamanten etter den andre gå forbi, en fordi en luker ut basert på profilbilde!
Når det er sagt så er et ikke sånn at enhver har en kjempestor andel "potensielle" kjærester, dette har med kjemi og desuten geografi å gjøre:=)
Jeg har sett flere menn som jeg personlig trodde hadde utseendte med seg, utale at det nesten ikke er besøk på profilen! Men så er jo ikke jeg dame og vet derfor ikke hva damer liker !

Skjult ID med pseudonym arnold ti. 27 mars 2012 14:04

Nettopp.
Jeg er så selvstendig at jeg ikke trenger kjæreste.
Jeg er så selvstendig at jeg ikke trenger venner.
Hvorfor bruke tid på kjæreste eller venner når jeg aller helst vil og bør bruke tiden på meg selv, og kun meg selv?

Skjult ID med pseudonym sta ti. 27 mars 2012 15:05

Har da heller ikke truffet mange av dem som har vært innom profilen, kanskje 1-2%, mye grunnet at man har vært på sukkerfest, og andre treff fra forumet. Er nok mange som bare kikker, og det er relativt lett å sammenligne med andre, så da hopper man til den aller mest interessante først.

Så lenge profiltekst og bilde kommunisrer det du ønsker vil du får ett knalltreff den dagen dama som liker alt sammen svarer evt kontakter deg. Da har du vært helt ærlig og treffer da ditt publikum.

Skal jo bare ha ei, ikke 100 :) Merker også at det er mye enklere visse tider på året, i november var det en del treff og noen svar, nå i mars har det vært flere treff og svar, de andre mnd har det vært relativt labert. Så her er det også sesongsvingninger ( ihvertfall for egen del ).

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 27 mars 2012 16:43

Med andre ord må man altså pådra seg en fetisj av noe slag? Teller "rettskriving"? :)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 27 mars 2012 17:05

Er vel en klassisk information overload Ropeburn. Litt for mye informasjon til at man klarer å sortere godt, så er det lettere å gi opp.

Blir vel fort bedre dersom alle er litt minde runde i relasjonsprofilen, altså ett par flere absolutter så får man færre matcher og færre å velge i. Kan gjøre det noe enklere for alle :) Altså kun en liten teori.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 27 mars 2012 17:06

nref:
Fetisj: Påpeke andres mangel på rettskriving

Alltid en klassiker :p

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 27 mars 2012 17:49

@Strings:

Kjekk mann med lite besøk på profilen sin, hmmm, høres ut som et klassisk uforståelig virkelighets bilde.

Har lært av erfaring og med årene at man alltid må ta alle overraskelser med en klype salt.

Kankje sannheten har blit besmitta med en uhelbredelig trojansk hest virus og virusprogrammet ikke er holdbart lenger og derfor får vi heller aldri avslørt årsaken!

Ikke forsøk og forstå det uforståelige i livet, la heller livet være som den er og forsøk heller å nyte det forståelige i livet.

=)

Skjult ID med pseudonym Ropeburn ti. 27 mars 2012 21:48

Vderrøende rtteskirivng var det jo det jeg prdøve å infrmoere om i pfålgøende ilnengg, ærrg(!), men frøviorg spliler det ignen rlole i hilvken rkkeflegøe bstokavene såtr, så lnege frøtse og stise såtr der de skal ! :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 28 mars 2012 00:57

En har nok litt færre venner her inne enn på Facebook, samtidig som det sikkert er litt mer sjekking her også. :P

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 28 mars 2012 01:09 Privat melding

Nå er det vel en grunn til at ordtaket heter "du skal plukke mye gråstein før du finner gull" og ikke "du skal plukke mye gull før du skjønner at du har funnet gull" :P

Er greit å ha selvinnsikt og vite hva som betyr noe her i livet- men samtidig skal man ikke begynne å inngå alt mulig av kompromisser heller. Man kan si at man kanskje går glipp av en potensiell "rett person" om man sorterer. Men man kan også snu det rundt og si at man går glipp av denne rette fordi man er opptatt med alle de som ikke er det.

Vi mennesker er utstyrt med en ganske kraftig sjette sans og instinkter. Men sivilisasjonen har lært oss å underkue disse.

(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 21:34 Privat melding

Takker for alle svar!

Magnus Opus liker dine velvalgte ord spesielt :-)
Personlig er jeg ferdig med fjøsboka for to måneder siden og kan bare si at det er en befrielse :-)
Er nå mye mer sosial!

(kvinne 33 år fra Akershus) to. 29 mars 2012 21:58 Privat melding

For det første: På sukker eller andre datingsider for den saks skyld, finner man man mennesker som kun er ute etter oppmerksomhet eller noe å fylle tiden med.
Å være på en datingside gjør deg selektiv. Man blir overveldet av responsen man får, man mailer flere på en gang, man venter hele tiden på en/ei som er bedre, som oppfyller kravene bedre.
Man er mer selvstendig i dag, man tar ikke hvem som helst, treffer ikke hvem som helst. Man vil at allt skal klaffe.

Men, det spiller ingen rolle hvor mange besøkende, hvor mange mails, hvor mange dater, så lenge man går ut herfra med det man lette etter. Eller at man i det minste forlater nettdatingen med vettet i behold.

Skjult ID med pseudonym padde to. 29 mars 2012 22:06

@MagnusOpus
Hvem er det du har på hånden din?