Alle innlegg Sukkerforum

Fake ! ! !

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann45 ti. 22 april 2008 19:40

....for ca 10 dager siden sendte jeg ut en " mail"....til utvalgte damer, med bilder i albumet.....100% av de kontaktede SVARTE IKKE....( de hadde ikke svart etter 2-4 dager) Før helga la jeg inn 2 "fake" bilder av en kjekk og fotogen mann, og slettet mine opprinnelige bilder, men infoen i min profil var akkurat den samme.......resultat...90 % av de som ble kontaktet svarte innen 12 timer :)

forutenom at det var litt bob, bob gjort, hva skal man mene når så mange profiler betoner at det er det indre som betyr noe ??

Skjult ID med pseudonym supermario ti. 22 april 2008 19:44

Spør før du låner bildene mine neste gang ;)

Skjult ID med pseudonym sofie ti. 22 april 2008 19:52

kanskje det skulle vært ulovlig med bilder i profilen..

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 22 april 2008 20:03 Privat melding

Det er det indre som betyr noe i lengden, men man er ikke helt ærlig hvis man ikke sier at førsteinntrykket betyr noe. Man må jo tross alt like det man ser, og hvis vedkommende legger ut missvisende bilder eller fake så sier det mer om personen som gjør dette enn de som da enten tar kontakt eller ikke.

Det er jo helt tydelig at du måtte legge ut fake bilder for å få kontakt med damer på falske premisser, og det blir jo helt feil. Kan du si JA TIL at du aldri har tatt kontakt med en dame som ser bra ut på et bilde?

Skjult ID med pseudonym mann45 ti. 22 april 2008 20:22

@skult id
oppnå, jeg spør dere ??...hva vil Du...hva er din hensikt når du svarer på en annonse som dertil er over din "øvre aldersgrense" og min "reelle" er under din " øvre grense" og du i din profil tydelig profilerer aldersgrensen...det jeg vil frem til er at "mange ikke er der du ser dem" ....for om dere ikke mente det dere sa i profilen deres, hvorfor sa dere ikke det dere mente..opprinnelig....hva kaller man slikt !!

(kvinne 50 år fra Akershus) ti. 22 april 2008 20:23 Privat melding

Mann45 ønsket i utgangspunktet å teste ut hvor mye ett bilde hadde å si for responsen. Tror ikke han mente å lure til seg noe, Skjult Id......

Uansett: Et bilde ER uomtvistelig det som først tiltrekker oss kontra profiler UTEN bilde. Dernest er det ulike faktorer hos personen på bildet som avgjør hvorvidt man ønsker kommunikasjon eller ikke. Og helt ærlig: hvis ikke jeg finner glimtet i øyet og annet som tiltrekker meg på et bilde, så er jeg sjelden ivrig etter å maile frem og tilbake.

Så....HVIS det mann45 oppgir av tallmateriale er reelt, mht. at han IKKE fikk svar på noen av sine hilsner med eget bilde, for så å få nær sagt full score med bilde av en mann med attraktivt utseende (lik ordlyd i begge tilfeller), så er jo det på sett og vis trist. Men det begredelige faktum skjønner jo alle hva er ----- sad, but true.

Jeg har iallefall en spilleregel, jeg svarer ALLTID på hilsner jeg får. Et høflig avslag er i min verden det minste man kan gi i ett nettsamfunn som dette ---- og det er faktisk vanlig folkeskikk etter mitt syn..

Bloomie :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 20:27

Mann45:

I ditt siste innlegg poengterer du helt andre ting enn det temaet du tydelig ønsket å belyse i utgangspunktet???

Mitt svar er i allefall kun basert på bilde-temaet -- attraktiv/ikke attraktiv og svarrespons......

Skjult ID med pseudonym mann45 ti. 22 april 2008 20:45

@ Mayflower
jeg leste et innlegg her for noen mnd siden....det var om ei dame som på bakgrunn av 1 eller 2 bilder i profilen til en mann ikke ønsket kontakt med denne mannen hun hadde fått mail fra...han var helt ordinær og vanlig....en tid etter treffer hun han på en fest...den stilige, sjarmerende kjekke mannen....hun angret som bare det....jeg sier et bilde er en illusjon, det kan være tatt under spesielle forhold, lys eller på et spesielt heldig tidspunkt der alt klaffer og bildet er bare helt konge....eller det kan være at det viser egenskaper du ikke har, eller tatt i en spesiell vinkling der din fysikk ikke stemmer når du møter vedkommende IRL....det er mange ting man bør tenke på ved vurdering av fotos, det er i all fall hevet over en hver tvil at mange går ensomme på tross av at de har datet mange.....en bestemmelse på bakgrunn av et foto kan faktisk være årsaken til at man aldri møtte "the one and only"...og som er årsaken til at man ennå er alene :)

(mann 47 år fra Telemark) ti. 22 april 2008 20:46 Privat melding


Bilde betyr alt, det blir bevist gang på gang, og jentene er minst like (kynisk) optatt av det ytre som gutta. Vi lever i en verden med et hav av muligheter, og unntakene må man lete lenge etter. Har selv testet dette med bilder (ingen fake, men sort hvitt tat med profft utstyr kontra kjipt mobil bilde) responsen varierer enormt. -og "ingen" gidder å gi tilbakemelding om du helt mangler bilde.

Artig test... og ingen overraskende funn.

Skjult ID med pseudonym mann45 ti. 22 april 2008 20:59

@Nimbex
sånn er det bare, snart kommer det vel photo-nanny, slike som skal lokke fram det beste/gjerne litt mer i deg å gjøre det synlig på et bilde..... :)

(kvinne 50 år fra Akershus) ti. 22 april 2008 21:02 Privat melding

Mann45

Det var en særdeles utdypende forklaring, og langt mere "allsidig" enn hva man hadde sjanse til å oppfatte innledningsvis. Og jeg svarte kun konkret som nevnt.

Jeg har større forståelse for hva du vil frem til nå...

Nå er det da en gang slik at man tar ett valg ---- der og da, eller basert på litt tankevirksomhet og studering av tekst og bilder. Valget KAN få en konsekvens slik du påpeker --- og risikoen for et mulig tap må man kalkulere selv.

Velger man å si hei tilbake......på tross av usikkerhet mht. hva bildet representerer.............så blir det på sett og vis nesten som i Lotto spør du meg. Legger du inn en kupong og kanskje en joker i tillegg, så KAN du vinne..... ;-)))

Glemmer du å tippe, så er det i allefall ingen vinnersjanser. Det er dermed ikke sagt at man velger å tippe hver lørdag allikevel.

Bloomie ;-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 22 april 2008 21:03

Nimbex.
Du sier mye vettugt og jeg er ofte enig med deg. Men denne gangen har vi nok helt ulik erfaring :-)
Jeg har ikke bilde, men jeg kan ikke si at jeg ikke får tilbakemeldinger av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:05

Hmmm....la meg tenke på hvorfor Nimbex ikke får respons uten bilde og Zitelle gjør det....hmmm....Nimbux er mann, Zitelle er kvinne...nei, det er jo for enkelt! :P

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:05

Zitelle

Nå skal det jo da påpekes at du er særdeles god til å skrive, og har du formulert deg like godt i profilen din som du ofte gjør her i forumet, så er det neimen ikke rart du vekker interesse ----- selv uten bilde! :-)))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 22 april 2008 21:06

Jepp. DET blir for enkelt, Mr.A......så lenge jeg er drita maskulin og Nimbex er skaptranse!

*Sorry Nimbex*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:07

Mr. A

....og ditt poeng er ESSENSIELT!! *ler!! ....huff...glemte helt av det jeg..... men jeg har god tro på at teksten i profilen gir sine utslag også....:-)))

Forresten ----- til dere alle:

Dette er en hilsen jeg fikk fra en i går:

"Synd du er så pen --- vi som har så god match"


????????????????????????????????????????????????????????????

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 22 april 2008 21:08

Tusen takk, Bloomie! Det var da da overraskende hyggelig.

*smiler*

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:09

*Tvilholder på min forklaring...*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:10

Zitelle

.....helt oppriktig ment også. Det vet du jo. JEG sier jo ikke ting jeg IKKE mener........ :-)))

*smiler tilbake*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 22 april 2008 21:15

Men Mr. A. Trådstarter snakker om å få SVAR på mailer. Ikke antall besøkende. Og Nimbex bruker også ordet TILBAKEMELDING.
Jeg har besøkende uten bilde også, men her snakker vi om å gi tilbakemelding, noe jeg synes nesten alle menn er flinke til faktisk!

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:16

*Dænger en pute på Bloomie...jeg er ikke 45, hvis det var det du trodde?!?* ;o)

Skjult ID med pseudonym ela ti. 22 april 2008 21:16

Det er ikke bare utseende som betyr noe, det er helheten. Hva man utstråler, glimt i øyet, ser glad og fornøyd ut. Hvis jeg ser et bilde av en som ser trist ut, sur, sint, gretten ut...så velger jeg og ikke bruke tid på den personen.

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:17

Men Bloomie snakket om at innholdet i teksten var viktig også. Jeg tror ikke det spiller så stor rolle hvis bare tre leser den på en måned, var mitt poeng. Jeg må altså ha bilde for at noen i det hele tatt skal lese det jeg skriver. Forhåpentligvis har det da litt betydning i alle fall! :o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:19

Mr A

...go'gutten......jeg sa jo at forskjellen du påpekte var ESSENSIELL.......men at jeg i tillegg har god tro på at teksten gjør sitt også......og da siktet jeg jo til Zitelles innlegg.....og mitt svar til henne.........og din påminnelse på at hun også var jente....og det at jeg i farten hadde glemt å tilføye at det var en vesentlig årsak..... :-)))


Mht. gutter og profiler uten bilde:

.........jeg tar sjelden kontakt rent generelt selv når det gjelder profiler MED bilde......jeg tar ALDRI kontakt når det gjelder profiler UTEN bilde.......men det er jo meg.....JEG vet jo ikke hvordan fremgangsmåten er hos resten av jentegjengen på Sukker..... ;-))))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 22 april 2008 21:20

Mr.A. Bilder har masse, masse, masse å si. Men for meg har også ordene masse å si. Dessuten er jeg litt trassig og vil motbevise at bilder er heeeelt essensielt for å kunne både snakke med noen, flørte med noen, treffe noen, kline med noen osv osv....

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:21

Zitelle:

....jeg datt litt av lasset her...men min kommentar mht. to innlegg var en spøk......se *smiler*.......du er ganske snar til å kritisere du også? Eller?

*ler!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:23

Mr. A

*dænger en pute tilbake...!* ..har jeg sagt at du er 45 her da?????? *ler!!

*nå-er-jeg-litt-forvirret*

(mann 49 år fra Østfold) ti. 22 april 2008 21:23 Privat melding

Altså, vi snakker om en nettprofil. Selvsagt er bilder førsteinntrykk og inngangsbilletten. Og hvor vanskelig er det egentlig å ta et ok bilde da ? Sier ikke at du er stygg eller har stygt bilde mann 45. Jeg har sett menn og damer på nett hvor noen på 40 ser ut som de er 30 og noen på 40 ser ut som de er 50. Jeg har også nevt det før at det ER lov å ta vare på seg selv. I den virkelige verden er det også utseende/kropp som teller. Intill man blir bedre kjent som person. Og da betatt. Sånn er vi mennesker.

Så, ta 4-5 bilder av deg selv eller få noen til å gjøre det- I dag bruker mange profesjonelle fototografer. En billig invistering spør du meg om man finner den rette pga det. La dine venner både på nett og in real, velge seg ut en favoritt av de 4-5 bildene. Be om ærlig mening og tål å få en ærlig mening. Jeg har sett bildr her inne som er helt forferdelige. Og jeg aner ikke om det vil være riktig av meg å faktisk si det eller la være. På en annen side er det sak og behag, så hva jeg synes er ille kan nestemann like. Det er uansett ikke lett.

Og vær så realistisk at du faktisk innser at bilde er inngangsbilletten for svært mange. Se på deg selv hvilke damer du først klikker på. De peneste elelr de med god profil. Og selv om du har fått 100% ikke svar. Hva slags damer har du sendt til. De som allerede får 400brev om dagen ? Eller de du føler har en god matchende profil.

Jeg har selv testet ut flere varianter, både av innhold i brevene og mye rare bilder. Litt prøving og feiling må til. Det tror jeg det fleste gjør. Poenget er hva du faktisk forventer selv og hva du tror om deg selv. Selvsagt svir nedturen. Men alikevel må jeg jo være nysjerrig på hva du skrev til de utvalgte damene, siden de ikke gadd svare. Kjedebrev (likt til alle) eller skrev du faktisk noe fyldig ut fra profilen ?

Anyway, noen ord om dette..

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:26

*Det som er så bra med puter...tar du feil, så er det helt greit...*

(Forklaring: Du hintet om at Mann45 ikke behøvde ta innlegget sitt to ganger...jeg leste gjennom og fant bare et innlegg som hadde samme innhold som det opprinnelige fra mann45...:o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:35

*ler!! Jeg skjønte den, Mr. A......og igjen...puter er bra......selv når det gjelder en spøk....hehe...

Men jeg ser at jeg lett lar meg forvirre nå i kveldstimene.....lurer litt på om all teorien jeg har måkt inn i hodet i dag, med eksamen i sikte, gjør at hjernecellene har byttet litt plass......ehhhhhhhhhhhh.......eller noe i den retning.... Sliten i hodet er jeg i allefall!! *smiler*

Kanskje på tide å legge seg? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:36

....og nå sletter jeg innlegget mht. kommentaren om det doble innlegget.....forhåpentligvis slipper jeg mere pepper for den dumme lille spøken min..... :-))))) *ler!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:37

Ja, gjerne det Mr. A.......det hadde vært fantastisk deilig.....DET må jeg virkelig innrømme..... :-))))

Skjult ID med pseudonym mann45 ti. 22 april 2008 21:38

puter er bra å ha, å synke ned i dens varme sfære, å drømme ...en liten stund...akk ja :)


@Arve
jeg tar vare på meg selv vll jeg nok si, både hud, kropp og i klesveien :)...men jeg har faktisk vurdert fotograf :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:40

Mann45
.......................en fotograf vil som regel ha kunnskap nok og evne til å få frem DEG på bildene......

:-))))))

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:40

Eller en enda penere versjon... ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:48Enig, Mr. A......en fotograf kan "trylle" i så henseende som regel..... :-)))

Men... jeg mener vitterligen å huske at noe av poenget med bilder her, er GODE bilder av DEG, slik at du faktisk blir "gjenkjent" når man møtes f.eks. på date.....*hvis-du-skjønner-hva-jeg-mener-nå-som-jeg-er-så-forvirret-i-hodet-og-ikke-helt-finner-riktige-ord-og-setninger-som-flyter-godt-sammen*..................

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:50

Hmm....bloomie...Kanskje da få en venn til å ta bilde ved bordet som en har bestilt for daten? Og ha på seg de samme klærne også? Det burde jo være bra nok?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:51

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, det var morsomt sagt, Mr. A.....not...... *gliser*

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:52

Du sender blandede signaler, Bloomie... :P

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 21:53

...........gjør jeg???

Da må du hekte meg inn på hva som er blandet, Mr. A.........

:-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 21:56

Må jeg forklare alt? (hi hi hi)

"not", men allikevel *gliser*

BESTEM DEG! Morsomt eller ikke?!? ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:02

IKKE morsomt.......derfor "not" og "aaaaaaaaaahhhhhhhhhh" innledningsvis..... *ler! Tror mitt utsagn kan kalles ironisk eller noe i den duren....hehe

Oppklart Mr. A?

;-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:04

DAMER altså...MAKAN...noen som har en veiledning jeg kan låne?!? ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:06

*ler!!! MENN altså, Mr. A........noen som har en veiledning JEG kan låne????????

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:07

Pøh...vi er enkle. Øl og sex... Da har vi alt vi trenger! ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:09

DER slår jeg følge, Mr. A......øl og sex er alt jeg trenger.....NÅ.

hehehe

ps: vi kvinner KAN være enkle vi også...iallefall JEG....hehe

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:11

Bare øl er greit det også.

:-))

Ps: enkelt, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:11

Søren...du slo meg i enkelhet...

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:13

Det verste er jo at det var så enkelt...

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:14

OG det gjør meg jo til enklest allikevel...hehe...jeg vant allikevel... ;o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:15

Neida, jeg slo DEG denne gangen i all enkelthet, Mr. A...... *blunker*

Skjult ID med pseudonym rika ti. 22 april 2008 22:16

Det enkle er jo gjerne det beste..... ;-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A ti. 22 april 2008 22:18

Håper du har rett, Rika... ;o) *sender slengkyss*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:18

God den reklamen der, Rika......veldig god... :-)))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 april 2008 22:27

Det samme gjør jeg......sov riktig god alle sammen!

Nattaklem :-)))

Skjult ID med pseudonym rika ti. 22 april 2008 22:31

Smaskens til både eksamenskandidater og Mister A! Nattinatt herfra.

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 12:51

Her var det da mye kyss og klem som deles ut? Argghh, jeg er tydeligvis heller ikke så god på timing!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 april 2008 14:49

Ikke bestandig man klarer å være akkurat der hvor det gode skjer, vet du Insomnia.... *smiler og gir deg en gooood klem*

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 23 april 2008 17:04

Hva med oss stakkers mennesker som ikke eier det rette "fotogen" - hvor skal vi date............???

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 23 april 2008 17:09

Dere må date de som ikke eier det genet også.. tror virkelig ikke en person blir så fantastisk mye styggere på et bilde enn hva man er i virkeligheten (rent utseendemessig). Det er nok bare det at man prøver å fortrenge hvordan man ser ut, helt inntil man ser seg selv på bildet og forstår - jaja, jeg får kjøre på med "sjarmen".

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 23 april 2008 17:41

Sorry VIPS - å være fotogen har veldig mye å si når du skal presentere deg med et bilde, og at man skal "fortrenge" utsednet er jo lett å si - når ikke de du ønsker kontakt med gjør det samme...... ;o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 18:17

Det å kalle noen "lite fotogen" er jo da et kompliment. Det betyr at du er penere enn noe kamera klarer å fange opp... ;o)

Mulig teori og praksis er litt forskjellig her...

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 april 2008 18:24

"Lite fotogen"......jeg tolker det uttrykket som at uansett hvordan man ser ut i virkeligheten....veldig pen, pen, mindre pen, sjarmerende...så blir det ikke et bra billed-resultat....

DET kan jeg bare si; jeg er helt overbevist om at en DYKTIG fotograf vil klare å fange opp det som er spesielt ved DEG hva utseende angår, og følgelig formidle det godt igjennom et bilde....

:-)))

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 23 april 2008 18:34

Det bildet som blir tatt tulla - det er slik du SER UT i det lyset og den possituren som fotografen tar bilde av deg i. Enkelt og greit.. En fotograf kan pynte på med riktig lys etc, og når du blir tatt bilde av da, så er det slik du ser ut i det lyset. Hvor vanskelig er dette å forstå?

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 23 april 2008 18:40

Det at du ikke klarer å _formidle_ en viss stemning eller en utstråling på et bilde er vel det som gjør til at du sitter her idag og ikke er modell for et eller annet anerkjent byrå, det har ingenting med hvordan man ser ut å gjøre. Hvis det er så viktig for deg, at du ikke klarer å formidle den du er via et bilde så får du jo da kanskje prøve andre sjekkearenaer enn et nettsted hvor det fokuseres veldig mye på hvordan man ser ut på bildene, eller du har kanskje en standardtekst som du sender ut til folk om at du er mye vakrere i virkeligheten og at de bør treffe deg av den grunn?


;-D