Alle innlegg Sukkerforum

Festen på lørdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gladjenta ti. 8 mai 2007 14:42

Er ny her på Sukker og må oppdateres litt.. En venninne og jeg tenker å dra på Sukkerfesten til helgen, men leser lite om det her. Er det slik at det ikke er så mange som skal eller hvorfor hører vi ikke noe? Kan virke som et litt "villt" konsept. Er det noen som pleier å være der som kan avkrefte denne følelsen?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 8 mai 2007 17:59

Det er derfor jeg er på sukker.. inne i "vår" sukkerverden legges listen på 220 cm eller 105% i de fleste tifeller.. erfaringsvis får de fleste litt bakkekontakt på disse festene.. de er faktisk fantastiske.. og de fleste behandler i utgangspunktet hverandre med hyggelig respekt.. Så festene anbefales på det sterkeste.. stedet der man aldri bør være bekymret for å tråkke i salaten.. de værste man kan oppleve er at den potensielle ønsker å titte rundt litt til.. da har du omtrent 198 muligheter igjen..lykke til..

Skjult ID med pseudonym Gladjenta ti. 8 mai 2007 18:13

Takk det roet meg ned. Kanskje sees vi på lørdag da hvis jeg er tidlig i rekken av de 198? :)

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 8 mai 2007 19:02

Det ville være kjempehyggelig.. stenvasket grå jeans og resten sort.. og ganske kortklippet..ganske avslappet (og dekkes under en kjent "skrotnisse") ta tak i ham om du ønsker. det er kjempekult der... Forresten.. kunne jo være behagelig om jeg fikk et lite hint om hvem den passe selvsikre damer var..så jeg fikk en fair sjansje til å gi et par signaler.. litt pirrende dette...eller...

Skjult ID med pseudonym Gladjenta ti. 8 mai 2007 23:42

Tror det holder med din beskrivelse ;) Alle leser jo det som står her.. Vi får se da vet du :)

Skjult ID med pseudonym tutta on. 9 mai 2007 10:56

Jeg har grått stenvasket hår, grå stenvaskete negler og grå stenvasket veske og jeg skal gi både glad- og originalhingsten noe å brynje seg på ;) Neida, jeg kommer som jeg er og håper det er godt nok.

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. on. 9 mai 2007 17:47

Helt i orden.jeg synes konkurranse er helt på sin plass..ville jo vært kjedelig uten mener jeg... som om Zebraen i fartstriper skulle sagt det ..en fordekt hingst i zebra forpakning er ikke å forakte.... hingsten er forresten kopibeskyttet.. også i cyberverden.. stemmer ikke det gladjenta og tutta.. Gleder oss til start..

Skjult ID med pseudonym tutta on. 9 mai 2007 18:11

Mitt poeng var vel litt mindre rallyløp og litt mer hei, hvem er du, og vil du her i denne verden? Jeg er ikke en premie i noen som helst konkurranse, men derimot en riktig så hyggelig samtalepartner for den som vil prate ordentlig med meg..

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. on. 9 mai 2007 22:53

Gode samtaler liker jeg.viktig å være hyggelig... det er bare det at det ikke funker her inne sånn generellt sett... har forsøkt litt formell chatting her, forholdsvis avslappet og delvis uformellt.. men det er ikke det som gjelder tydeligvis..jeg er ingen verdensmenster men har heldigvis lært( som zebraen) å trå til iblant.. det er ikke jeg som har satt standardenher inne.. jeg har lempet litt på krava jeg.. imotsetning til mange her..(mulig jeg avdekker avlshingsten ehh.. neei hingsten) etter festen på rå.. forresten, profilen min ønsker en fornøyd partner.som tar vare på positive øyeblikk i en ellers rutinepreget hverdag... helst livet ut..
Og tutta da som ikke har tråkket på linen ennå..hvem er hun..om zebraen får lov å lure litt..

Skjult ID med pseudonym boys to. 10 mai 2007 09:13

Vi er en gjeng som tenkte komme uten zebra kostymer ;-) Har vært på en fest tidligere, bra konsept! En mye åpnere tone og stemning en på byen generelt, mye lettere å komme i kontakt med folk.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 10 mai 2007 09:25

Til nye brukere kan vi informere om at på Sukkerfester så finner man de aller fleste typer folk bortsett fra bøller.
Alderspennet er stort og felles for de aller aller fleste er at de er positive, åpne og nysjerrige (uten at dette trenger å bety at de går i sengs i hytt og pine..). Mange av dem har også innsett at Sukkerfester både er morsomme og den beste måten å møte mange potensielle partnere som ikke bare er i tidlig 20 årene.
Vi vet ikke helt hva som gjør det, men vi tror det er Sukkers seriøse profil som skiller klinten fra hveten. Selv etter 8000 gjester har vi ikke opplevel hendelser av noen art som har vært ubehaglige. Riktignok har det vært ting som et hår som tok litt fyr over et T-lys på Studenten og en full dame som satt seg på printeren midt i utprintingen, men alt i alt er Sukkerfolk de herligste, flotteste og hyggeligste man kan møte. Vi ønsker dere alle velkommen på lørdag :)

Skjult ID med pseudonym ?? to. 10 mai 2007 10:14

Hvor mange blir vi denne gangen??

Skjult ID med pseudonym kill cat to. 10 mai 2007 16:51

Fire fulle furiaer kommer.... ha nok gin, SITRONBITER, is og tonicvann. Og vips så har vi bare "fy fule fur". Neida, men vi kommer og vi skal ha det gøy!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 10 mai 2007 17:56

Vi blir mange! Hold your horses, alle får ;) Sukker skuffer aldri!
Forøvrig ekstremt jevnt også denne gang, kun 6 flere damer enn menn for øyeblikket.

Skjult ID med pseudonym blabla fr. 11 mai 2007 13:12

Hvor mange er det plass til - mulig å kjøpe billetter ved inngangen?

Skjult ID med pseudonym blabla fr. 11 mai 2007 13:12

Og hva skjer dersom man kommer alene...?

Skjult ID med pseudonym 2mnd fr. 11 mai 2007 17:34

Party?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 11 mai 2007 19:22

Ja det er mulig å kjøpe biletter ved inngangen, prisen er dog høyere en hvis du kjøper her på nettet. Det koster 300kr i døra. Dørene åpner 20:00 og husk å være tidlig ute hvis du skal kjøpe billett i døra, vi forventer at det blir litt kø og som vi pleier å si så blir det best bilde på dem som kommer tidlig.

En stor andel av de som kommer på festene våre kommer alene (ca 40-50 %). Det er derfor veldig enkelt å komme i kontakt med de andre som også søker noen å prate med. Det er IKKE slik som på byen hvor det ofte sitter små grupperinger der alle kjenner hverandre og hvor det kan være vanskelig å bryte inn. Sukkerfester er legendariske p.g.a. den fantastiske stemningen og de aller, aller fleste synes festene er topp :)

Solen skinner, det er vår i lufta og svært mange er klare som egg i morgen!
Vi sees :)

Skjult ID med pseudonym cutie lø. 12 mai 2007 09:45

Okei da så kaster jeg meg ut i det jeg og :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 12 mai 2007 11:36

Fint. Det kommer en del fra Parkteateret også. Var der til ut på natta og fikk nok med meg en god del :)

Skjult ID med pseudonym potensiell lø. 12 mai 2007 16:29

Heisann! er det noen som pleier å være på disse festene som kan si noe om ca. gjennomsnitts-alder på disse festene? Stor eller liten spreding på alder?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 12 mai 2007 18:31

Hovedvekten av folk er fra 25 til 45 år, snittalderen er rundt 34 til 35 for begge kjønn. Vi har også noen under 25 år og noen over 45 år. Vi matcher alle mot hverandre på festen og deler ut fotokort med de 18 som matcher deg best, i og med at alder er den del av matchingen vil du dermed få de i samme aldersgruppe som deg på kortet ditt. Det er derfor mulig å ha en del spredning i alder uten at det blir problematisk :-)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 13 mai 2007 13:58 Privat melding

Hmmm .... varför läste jag inte det här inlägget
innan jag gick ut på byn på "vanlig måte" igår? =)

Well well jeg gjetter det kommer flere fester soooon

Skjult ID med pseudonym potensiell sø. 13 mai 2007 14:13

Når er neste fest egentlig?

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 13 mai 2007 16:38 Privat melding

Ja var det gøy


(kvinne 34 år fra Oppland) sø. 13 mai 2007 17:50 Privat melding

Er det enklere å møte folk på sånne fester? Syns det virker litt fristende, faktisk.. noe nytt og spennende. :)

Men kan noen svare på når neste fest (i Oslo) er?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 13 mai 2007 19:33 Privat melding

Vi tror det blir 22 juni. Vi skal rådslå om det. Ellers var det usedvanlig mange som ble sittende hele kvelden sammen i går. Deriblant hele tre bekjente! Blir spennende å høre fortsettelsen ;-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 13 mai 2007 22:25 Privat melding

Au. Ikke 22 St.Hansaften er vel det? Hold on vi kommer tilbake på dette spørsmålet :)