Alle innlegg Sukkerforum

Beste møteplass?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Voiii ti. 27 mars 2012 20:53

Hvor er det beste stedet å møte Han/Henne i den virkelige verden? Bortsett fra Sukkerfest og andre utesteder, selvsagt. Det er liten sjanse for at jeg skal treffe noen i jobbsammenheng også. Noen ideer utenom det vanlige?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 27 mars 2012 20:56 Privat melding

Gå ut av døra... dra et sted der det er sol, der finner du mange :)
husk, de fleste du ser som er alene er også single =)

Skjult ID med pseudonym skisnuppa ti. 27 mars 2012 21:12

www.romsdalsvinter.no, skisamling-topptur, no i helga og fjellsamling til sommaren- i Åndalsnes, Romsdal, www.aask.no, Ålesund skiklubb ved Standalshytta, jentetopptursamling 19. april- (hint gutter: book dykk inn på DNT-delen). Dette funker sjølvsagt ikkje om du ikkje er sprek, for her går det ikkje å lure seg vekk på afterski og du må gå på skia dine sjølv- oppover på topptur;)

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 27 mars 2012 21:15

Hvis myten stemmer, ville det visstnok vært "enklere" å være homofil, da det etter sigende bare er å tusle inn på et offentlig toalett... Men synes den myten "skurrer", altså (har tross alt gått på dass utafor eget hjem (men snakker fremdeles "innendørs" her) uten å oppleve noen antastinger fra samme kjønn (og er forsåvidt bare glad til for DET) noen steder)... Og det å "gå ut" (i ordlydens HELT bokstavelige forstand) er jo slettes ikke så dumt et tips! Spesielt (som det da også nevnes ovenfor) når det er brukbart vær. :)

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 27 mars 2012 21:15

hadde jeg hatt svaret, satt jeg trolig ikke her....

Skjult ID med pseudonym sjenert ti. 27 mars 2012 22:29

Kloke ord @Charleene.

Er noe usikker på om jeg ville tatt imot tips fra single om hvor jeg best ville truffet noen. Kanskje like greit å heller spøre alle gifte vennepar?

Et vennepar traff hverandre på treningsstudio. De fleste andre par jeg kjenner traff hverandre via felles kjente.
Vurderer å melde meg inn på treningsstudio..

Skjult ID med pseudonym sta ti. 27 mars 2012 22:35

De gifte har vel glemt det for lenge siden :p

Man treffer jo folk overalt, så alle steder er jo en mulighet. En liten fordel om det er muligheter for noen på din egen alder da :) Diverse kurs/foreninger om du har en interesse som har dette burde jo være fint. Da har man noe felles ihvertfall.

Kjenner flere som har truffet noen på nett faktisk, så det funker tydeligvis for noen det også :p

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 27 mars 2012 22:41

treningsstudio eller felles kjente.. Tror jeg skal skaffe meg felles kjente ;)

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 28 mars 2012 00:54

De beste plassene er selvfølgelig butikken og på treningssenteret. Ingenting er vel bedre enn å lire av seg slibrige meldinger til tilfeldige "utkårede" ved grønnsaksdisken mens man står å sikler på en purreløk lizzm.. Det MÅ bli bra.

Skjult ID med pseudonym sans on. 28 mars 2012 20:05

Hmm...den mest optimale møteplassen må vel være et LOPPEMARKED! ;D I disse vårdager har jo skolekorps
over det ganske land loppis på barneskolene rundtomkring - og her kan man jo kapre seg både et loppefunn
OG et kjærestefunn! Vi er jo alle .."pent brukte", hehe... ;P
- og så får man jo samtidig sjekket vedkommendes smak og stil. ;)

Det skulle være såre enkelt å få øye på andre single; akk så lette å avsløre der en går og bærer på masse ting uten å ha noen til å hjelpe seg, og der man står alene ved vaffelsalgboden i skattejaktpausene, med et enslig og litt småsvidd hjerte med syltetøy på...

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 28 mars 2012 20:12 Privat melding

Jeg jobber i en avdeling hvor de fleste kundene har behov for en viss kvalitetssikring før de kan handle, og er derfor i en situasjon hvor jeg ofte får familiehistorikk og situasjoner servert. Iblandt har jeg mannlige kunder som virkelig ikke aner hva de driver med, men de vet det er på tide å fornye det de har (driver med kjøkkenplanlegging) og husker spesielt en situasjon hvor mannen ville ha mine råd og tips om den MINSTE ting for han var nylig skilt osv osv..i tillegg var han kjekk..OG jeg får all kontaktinformasjon gjennom arbeidet jeg skal gjøre. Går greit å flørte litt da :)

Skjult ID med pseudonym -a- on. 28 mars 2012 20:13

Tror jeg nesten hadde blitt litt irritert om noen prøvde sjekke meg på treningssenteret. Jeg er jo i min egen verden med musikk på ørene, har ikke spesielt lyst til å prate med fremmede da. Men hver sin smak, sikkert :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 28 mars 2012 20:15

Vorspiel med hyggelige folk. Ute på byen er det alt for bråkete og generelt folk er blitt for fulle. De fleste andre steder blir generelt kleint, veldig avhengig av tilfeldigheter osv

(mann 31 år fra Akershus) on. 28 mars 2012 21:32 Privat melding

treningssenter synes jeg ikke er så bra. Ikke bare er folk veldig opptatt med hva de selv driver med men de er som regel svette og ufreshe.

Det som har fungert best for meg er vorspiel hos noen jeg kjenner, hvor det kommer endel folk som jeg ikke kjenner fra før av. Da har man starten av kvelden hvor man ikke er for full til å gjøre et godt inntrykk også "tør" man kanskje litt mer senere på kvelden :)

Er du derimot ikke av typen som drar ut så ofte så vet jeg egentlig ikke... Skole/Jobb da kanskje?

Skjult ID med pseudonym OMFGLOL on. 28 mars 2012 23:51

WTF ta kontakt med damer på samme måte som man gjør her inne! Er vel ikke noe problem det. Ka e det verste de kan si da?

Ja det ser ut som en pikk, bare mindre! Hahahahahahahahaha

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 28 mars 2012 23:54

jobber i helsevesenet..med mindre jeg vil treffe ei dame, er det jo rimelig dødfødt....

Skjult ID med pseudonym Nref on. 28 mars 2012 23:56

Kanskje du finner deg et "helse-vesen", Charleene? :) Legeromaner og alt det der... Er det ikke sant, noe av det, likevel?

Skjult ID med pseudonym Charleene to. 29 mars 2012 00:17

De vesenene er jo damer... er ikke en eneste singel mann i passende alder på min jobb...sukk og dobbeltsukk... men det KAN jo dukke opp en...det KAN komme en postmann eller det KAN dukke opp en som har kommet feil....... KAN-skje................!

Skjult ID med pseudonym Nref to. 29 mars 2012 00:43

"Postmannen ringer alltid to ganger", som de sier... "Hallo? Ja, det er meg igjen..." ;)
Det er vel laget en del filmer om postmenn og (særlig) rørleggere (oftest i bar overkropp) som kommer på døra, om ikke nødvendigvis "feil", da... :) Men de har visstnok veldig lite virkelighetsnært innhold, sier postmenn og rørleggere jeg har drøftet saken med... :)

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 29 mars 2012 07:56

I sengen? :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 29 mars 2012 09:41

Nei. Men hadde en lang diskusjon på fest om temaet med en (mannlig) rørlegger jeg kjenner. Kjente seg visstnok ikke igjen, men han vedgikk at det kanskje kunne booste "buissnessen" hvis han "la seg" (hahaha...) på den varianten. :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 13:05 Privat melding

haha, det er jo noe med det at hvis du finner ei å legge an på når den er svett og ufresh på treningssenteret, så må det jo være noe med den svette og ufreshe du liker og bare TENK perleporten synger og applausen står når du treffer vedkommende igjen utenfor treningssenteret, nydusjet og herlig...wuhu. Egentlig en sabla god plan.