Alle innlegg Sukkerforum

Oppgitt...

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 16:51 Privat melding

Hva er det med enkelte folk?? Kan man ikke stå for at man har profil på sukker.no? Hvorfor har man profil her inne når man ikke legger ut bilde hverken på profilbilde eller i album, i det minste må man da kunne forvente et par stikkord om en selv? Litt tekst? Om man velger og ikke ha bilde BØR man virkelig ha litt tekst...

Hvordan skal jeg ha noe som helst sjanse til å vurdere en person kun ut ifra en melding? Har jo fulgt debatten her inne en stund og har tatt til meg at folk ønsker en tilbakemelding uansett. Jeg ga en herremann her inne en sjanse iform av et svar på en henvendelse, men med en beskjed om at det var litt vanskelig for meg å vurdere han uten noen som helst form for bilde eller tekst, (kun et matchtre med noen røde blader..hm..). Har jo erfart før at folk da har tatt hintet og skrevet litt på profilen sin! Mange trenger jo bare et lite puff bak!

Fikk uansett et svar med beskjed om at jeg kunne google vedkommende og fikk navn. Hyggelig nok det, men når man må bruke såå mye tid og krefter for å få et lite førsteinntrykk og heller ikke finner noe på google så må man da kunne si beklager, dette gidder jeg ikke...

Og hva er resultatet? Får et svar igjen med beskjed om at jeg ikke er noe særlig fleksibel osv osv... Den var litt drøy!

Tenk så mye tid vi hadde brukt der inne om alle skulle bruke hans fremgangsmåte. Har ikke tid til å drive med slike undersøkelser for kun et lite førsteinntrykk...

Oppfordrer alle til å stå for at man har profil her inne, i det minste skriv litt tekst.. Bildediskusjonen har vi hatt før, men litt tekst er det minste jeg forventer...

(mann 36 år fra Telemark) ti. 8 mai 2007 17:28 Privat melding

Skjønner din frustrasjon på en måte. på den annen side så vet jeg ikke helt hvorfor du kaster bort din tid på dem som ikke har noe særlig i profilen sin. Å legge inn noe her vil nok ikke få så mange til å skrive særlig mye likevel. Er jo mulig at folk ikke har den største troen på dette og derfor ikke tar det helt seriøst. So... La folk velge selv hva de vil ha i profilen og dropp dem som ikke har noe. Du spare jo tid da ettersom det tar ca to sekunder å klikke seg videre. Om du derimot ikke har to sekunder burde du planlegge dagen litt annerledes. ;-)
mvh

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 8 mai 2007 17:39 Privat melding

Skjønner hva du sier, men her var det snakk om en som virka som om hadde lagt litt i meldingen, og ut fra tidligere diskusjoner her inne har jeg fått inntrykk av at folk ønsker en tilbakemelding dersom de har lagt energi i meldingen.

Men så mye får man igjen for å prøve å være høflig...

Tror definitivt jeg skal revurdere hvorvidt jeg gidder det mer. Har bedre ting å bruke tiden min på, feks lese de fine profilene til alle de modige som tør å stå frem :D

(mann 36 år fra Telemark) ti. 8 mai 2007 17:45 Privat melding

Man kan godt være høflig men det virker ikke som noen selvfølge å få det tilbake. Derfor er det vel bedre å bruke energien sin der man har mest utbytte for den. Til tider iallefall. Da tenker jeg spesielt på din situasjon.

Legger også til at de fleste nok ønsker en tilbakemelding men uansett så må man nok ikke ta alt FOR seriøst heller. Må vel heller holde seg litt "åpen" til man har opprettet en reell kontakt. Mener nå jeg da.

(mann 36 år fra Telemark) on. 9 mai 2007 16:14 Privat melding

God-mat:

Først og fremst må du lokke inn folk til å se profilen din da. Kan være greit å slenge ut noen innlegg her og se hva som skjer. Hva du skriver vil imidlertid påvirke hvem som titter innom så det kan være greit å skrive noe som appellerer til den typen du søker. Ved å dra fram kontroversielle meninger og temaer vil nok responsen også øke. Er bare disse fordommene som fort har det med å sette deg i dårlig lys på denne måten. Dette kan iogforseg også fungere positivt men risikoen er vel verdt å nevne.

Og vi ønsker lykke til.

(mann 43 år fra Hordaland) on. 9 mai 2007 23:49 Privat melding

Det varierer en god del hva folk gjør utav profilen sin her. Noen er her kansje mest fordi de er nysgjerrige, eller fordi de bare vil være med på festene.

Jeg skjønner frustrasjonen din "mov", men er det ikke bortkasta energi å irritere seg over hva andre gjør eller ikke gjør på dette nettstedet? Det å bare bla forbi profiler som man synes er for knappe til å være interessante tror jeg er lurt.

(kvinne 40 år fra Oslo) to. 10 mai 2007 10:18 Privat melding

Jeg har lært! No more svar til personer med profiler uten bilde og tekst :D

Den meldingen de sender skal være svært lang og god (uten klipp og lim) for at jeg skal gidde å svare! :)

Men nå er det nok en gang muligheter på sukkerfest! Heldigvis litt lettere å få førsteinntrykk der, da de som kommer står for at de er på sjekkern!!

(mann 36 år fra Telemark) to. 10 mai 2007 20:43 Privat melding

Hmm. Virker som om denne tråden faktisk har kommet noen vei og jeg må si at det er positivt. Kanskje vi er i gang med en ny "trend" her inne. Er vel egentlig lite trolig men det er jo flott at en tråd har fått snurret inn sin mening uten å bli degradert til "klagemur" for BA. (Bitre Anonyme)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 11 mai 2007 10:52 Privat melding

Ser at det er forumgjengangere (som ser ut til å store deler av dagen her) som har svart detg her.
Men enig - profiler uten bilde og tekst er det ingen vits å bry seg med. Jeg har skrevet i min at de som ikke har bilde i hvert fall ikke får svar (og dermed så har jeg ikke lovt noe til de som har heller...).
Er i det strenge hjørnet i dag, så nå tror jeg at jeg skal gå til det skritt å gå gjennom alle som har markert meg og merke de anonyme profilene som "ikke interessant" - tror jeg dermed blokkerer dem fra å gå inn senere. Gidder ikke sånne useriøse aktører som bare er inne for å se. Har sikkert ikke noe å si for andre meg, men det holder!

Skjult ID med pseudonym Gutt26 lø. 12 mai 2007 12:46

Du blokkerer dem ikke fra å se din profil, men du gjør at du ikke ser det. :)