Alle innlegg Sukkerforum

Hva er galt med å treffes på hjemme eller bortebane?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 19:00 Privat melding

Kaffe, te, øl, lunch eller gåtur?

Av erfaring føler jeg denne formen for første treff ender opp med lange bilturer for nettopp det. Nemlig kaffe, te, litt chitt chat og som mange av oss vet ender det ofte med det.

Jeg tenker at når man først har kommet til det stykket at man beslutter å treffes, at man da vet sånn nogenlunde hvem man har med å gjøre. Det er vel ikke sånn at om man ber noen på kaffe hjem til seg at personen da skal gå ut av sitt eget skinn og transformere seg til en demon eller noe.

Det jeg prøver å si her er at etter en viss tids korrespondanse her inne bør føle seg trygg nok på at det er et snillt menneske man har vekslet brever med ellers så har man jo blitt lurt trill rundt. Hvis så er tilfellet er det jo bare å dra sin vei eller be vedkommende hute seg ut av ditt hjem.
Så når jeg har skrevet med deg lenge og vel vet jeg jo nok om deg til at jeg nå er interessert i å vite mer om deg ikkesant!

Så hva er da nødvendigheten ved å møte deg på en lusen Cafè, bar, triviell resturrant eller skogssti??

Jeg ønsker å be deg hjem til meg så du kan lære meg bedre å kjenne! Eller så ønsker jeg å komme på besøk for å se hvordan du bor og hilse på katta eller hunden din. Kanskje til og med møte ungene dine, selvom det er mer forståelig at man venter litt med akkurat det til man er blitt kjent mer inngående.

Selv er jeg for gammel til å fly rundt å være så veldig sjenert. Jeg er ensom og leter etter en kjæreste. Det er da bare å skravle ivei om alt og ingenting eller spørre om de tingene man ikke har fått greie på pr brev.

Og om det har blitt prating til langt på natt og enten har drukket to liter kaffe hver eller har delt en flaske vin er da ikke værre enn at man kan krasje på sofaen om man føler seg trygg nok på det mennesket man har bedt eller har reist hjem til. Eller bare dra hjem hvis kun kaffe. Hvem vet kanskje man til og med er så heldig å få dele dyne! ;-))

Vet ar det er mye "rart" der ute, men la nå ikke det stoppe deg i å treffe hederlige snille mennesker som faktisk leter etter kjærligheten eller ønsker å få nye venner i livet.

Så hva er så farlig egentlig? Har tilgode å treffe noen på Cafè med en trygghets alarm hengende rundt halsen hahaha :-))))

Kun seriøse motsvar takk :-)

Skjult ID med pseudonym jente to. 29 mars 2012 19:10

Om ei jente drar hjem til en fyr hun ikke kjenner og har det hyggelig, er hun trygg på seg selv og selvstendig.

Om ei jente drar hjem til en fyr hun ikke kjenner og blir voldtatt, er hun dum og naiv.

Hva er problemet med å ta den første daten et offentlig sted? Sliter du med offentlige steder, er det du som har et problem, ikke jeg. Katta mi kan du treffe senere.

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. to. 29 mars 2012 19:27

@jente Du treffer spikeren på rett hode.... Kunne ikke sagt det bedre selv.

Skjult ID med pseudonym -a- to. 29 mars 2012 19:41

Enig med jente! Hva er galt med å være litt forsiktig? Funker det, kan man jo alltids treffes hjemme på date nr. 2 eller 3 :)

Skjult ID med pseudonym juhu to. 29 mars 2012 20:36

Alle jenter med vettet i behold setter sikkerheten først og er heller føre var enn etter snar. Dessverre er ikke virkeligheten sånn at alle er snille. Vær så snill, ikke kritiser oss for uforsiktighet når vi hører på dem som vil velte voldtektsskylda over på jentene og faktisk TAR forholdsregler.

Om det er så VELDIG mye tryggere å møtes hjemme hos den ene på date nr. 2, er en annen sak ... men da har man ihvertfall en viss følelse av hvordan vedkommende er. Og all verdens skriving på et tastatur kan ikke erstatte inntrykket man får ansikt til ansikt.,

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 29 mars 2012 20:44 Privat melding

Veldig riktig @jente! Man skal være forsiktig, og kjære @TS, selv om dine intensjoner er gode og du er en grei kar, så er der plenty eksempler på ulver i fåreklær, noen av disse er ekstremt dyktige i sin manipulasjon og lurer selv smarte jenter opp i stry, en smule værre å lure damene face to face, så jenter ( og menn) stå på deres om dere ønsker første møtet på et offentlig sted, ikke gå på kompromiss med dere selv her. Kan ikke fyren ( eller dama) akseptere at du ønsker å møtes i offentlighet, er det rødt flagg i seg selv og du fortjener bedre :-)

Skjult ID med pseudonym haha to. 29 mars 2012 20:45

Jeg foretrekker å treffe denne jenta jeg prater med raskt, og da er det ofte mye lettere å få ja til et kort treff, en kopp kaffe e.l enn å spørre om jeg skal besøke henne, eller hun skal besøke meg. Gang 2 eller 3 synes jeg hjemmedate er koseligst fordi man da kan få prate i ro og fred og slappe av. Det er i alle fall min mening :)

Og til dere jenter, jeg forstår at dere ønsker å være forsiktige, men samtidig kan dere fort se at det å si ja til 30 minutter og en kopp kaffe kan gi deg en helt ny forståelse av en fyr du kanskje har bare sånn passe troa på. Man finner ut så mye mer om kjemi, om praten funker osv om man faktisk møter noen. Har fått meg noen slike positive opplevelser selv i hvert fall :)

Skjult ID med pseudonym haha to. 29 mars 2012 20:45

Jeg foretrekker å treffe denne jenta jeg prater med raskt, og da er det ofte mye lettere å få ja til et kort treff, en kopp kaffe e.l enn å spørre om jeg skal besøke henne, eller hun skal besøke meg. Gang 2 eller 3 synes jeg hjemmedate er koseligst fordi man da kan få prate i ro og fred og slappe av. Det er i alle fall min mening :)

Og til dere jenter, jeg forstår at dere ønsker å være forsiktige, men samtidig kan dere fort se at det å si ja til 30 minutter og en kopp kaffe kan gi deg en helt ny forståelse av en fyr du kanskje har bare sånn passe troa på. Man finner ut så mye mer om kjemi, om praten funker osv om man faktisk møter noen. Har fått meg noen slike positive opplevelser selv i hvert fall :)

Skjult ID med pseudonym -a- to. 29 mars 2012 20:53

Altså, jeg er ikke skeptisk til å treffe en mann på kafé, eller et annet offentlig sted. Min skepsis går på hjemmedate første gangen :)

(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 21:07 Privat melding

Takker for alle svar så langt!

Jeg mener ikke at man skal treffes etter to dagers chat her inne på Sukker heller.
Derimot sier jeg at etter x antall brev, telefonering, deling av bilder og skyping at det da ikke kan skade å hoppe litt i det og treffes på hjemme eller bortebane.

Herregud jeg tenkte ikke på at det finnes mange psykoer der ute. Forstår jo det at det er sunt å ta sine forhåndsregler ved å møte toltalt fremmede mennesker.

Skjult ID med pseudonym Søtnosen to. 29 mars 2012 21:37

Jag tycker inte att mailkontakt, telefon och skyping gør att man skall gå hem till varandra førsta gången. Det ær først nær man møts irl som man kan læsa av varandra ordentligt og bilda sig en uppfattning om man kan vara trygg på den andre. Och framførallt bilda sig en uppfattning om man har lust att møtas mer før att bli bedre kjennt :).

(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 22:14 Privat melding

Jeg ser den at det ved et 30 minutters cafè treff er lettere å finne ut av kjemi osv.

Men etter brevskriving, ringing og skyping osv og du fremdeles velger å treffe personen er det jo av en grunn. Da har du allerede dannet deg en oppfatning av personen eller føler en tiltrekning av noe slag.

Så fordelen da ved cafè treff biten vil jo være at du kan si der og da at du ikke tror det vil fungere. Men det kan du jo også over kaffen hjemme eller borte. Men jeg er ikke dum og ser jo at risikoen for fare kan bli høyere.

Du kan derimot ikke gardere deg mot en voldtekt ved å treffe noen på en Cafè.

Hadde du gjort alle forhåndsregler og møtt en voldtektsmann både 1-2 eller tre ganger på en cafè kunne en voldtekt ha skjedd uansett den gangen du ba han med deg hjem. Ved en blind date vet man jo aldri helt hvem man sitter ovenfor. Du vet heller aldri hvem du snakker med på byen før du tar han med hjem.

Da er man rett og slett svært uheldig og har møtt feil person.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 29 mars 2012 22:37

Det er nok best å ta de første par, tre, fire møtene offentlig. Er vel mest for jenten sin del, slik at hun skal bli trygg på deg. Så kan dere eventuelt avtales å treffes hjemme hos en av dere.

Men jeg, som flere her, lurer litt på hvorfor du er så mot å møtes på et nøytralt sted?

Lange bilturer må du nok bare finne deg i når en bor i Buskerud. :P

Skjult ID med pseudonym Fie 71 to. 29 mars 2012 22:42

Enig med jente & co her, man må tenke sikekrhet og det er nok av locoer.

Med det kallenavnet kan du jo ikke foevente at noen skal være klar for et hjemmebesøk hos deg, med det kallenavnet kan det jo hende du har en grusom kjeller hjemme. Eller noe sånt.

(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 22:56 Privat melding

Har da ikke sagt at jeg er noe imot å møtes offisielt. Se bare av innlegget. Alt jeg har sagt er at av erfaring har det kun blitt med kaffen.
Liker å tro at jeg er en snill og likandes fyr og stiller derfor spørsmålet om det kan ha noe med måten å treffes på.

Og unnskyld med du med pseudonym Fie 71 som er så tøff å tråkke på mitt kallenavn som er personlig for meg og med bilde. Hva er galt med det navnet om jeg får spørre?
Jeg har bedt om å få seriøse svar på mitt innlegg og ber deg respektere det samt forholde deg til innlegget i seg selv og ikke gå på meg som person. Ok?

Skjult ID med pseudonym Anon to. 29 mars 2012 23:08

Synes det er helt ålreit å gjøre noe annet enn det derre kafè-fjaset, huff det er jeg lei av. Kjipt og bråkete, og nesten klin umulig å få noe inntrykk av den andre personen i det hele tatt egentlig. Så jeg tror jeg vil være veldig åpen for noe annet eventuelt neste gang jeg drar på date.

Skjult ID med pseudonym Fie 71 to. 29 mars 2012 23:23

2much4u2c,

Jeg var faktisk seriøs. Du stiller et spørsmål, og da må du - ja DU - regne med å få svar.
Jeg skal unnlate å si noe om selvhøytidlighet, men forklare:
"Too much for you too see" kan være så personlig du vil, men det som høres kult ut for menn, kan faktisk høres litt annerledes ut i kvinnelige ører. Too much, hva er det? Noe jeg ikke har godt av, formodentlig.
Hadde en med det kallenavnet spurt meg om hjemmedate på første date, hadde jeg vært hakket mer skeptisk enn en med ole7x eller glimtiøyet hadde spurt. Og hadde jeg kommet hjem til deg og sett spor av bisarre hemmeligheter, hadde nettopp den tanken om at kallenavnet var en "kode" flydd gjennom hodet mitt i det jeg så etter en vei ut. Hadde også vært skeptisk til TedBundy eller Fritzl. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym sta to. 29 mars 2012 23:27

Er nok i grunnen bedre å gjøre ett eller annet av aktivitet ja, der man fortsatt kan snakke sammen underveis da :)
Ha det litt gøy, se på ett eller annet, så har man noe å snakke om annet enn bare det å bli kjent. Hjelper nok på stemningen også.

Avhenging av hvor mye kontakt på forhånd ville jeg kanskje ikke hatt en første date hjemme selv.
Men dette med sikkerhet må vel oppleves fra begge sider får man klarer å se det selv. Har lagt merke til at dersom man er ute å går tur en kveld og du kommer gående bak ei jente som går alene, så ofte drar hun opp mobilen, evt går over til andre siden. Så det sier vel litt om hvor utrygge jenter kan føle seg. Så da er det kanskje ikke rart de vil gjør unna de første møtene offentlig. Men nå skjer vel egentlig de fleste voldtekte mellom to kjente parter etter det jeg har fått med meg (??), altså at de var venner/kjente før hendelsen. Så hvor mye mer man beskytter seg er vel usikkert.

Men all frykt skal tas alvorlig, den føles ikke noe mindre selv om vi menn mener/sier jenter ikke har noe å frykte.
Samme med fobier, man blir ikke mindre redd bare fordi andre forteller oss at det ikke er noe å være redd for.

(mann 42 år fra Buskerud) to. 29 mars 2012 23:32 Privat melding

Fie 71

Du har nå sporet helt av fra innlegget og går på meg personlig.
Håper du vet at selv med et pseudonym kan bli rapportert til Sukker for å være ufin.

Du er forutintatt og er en tankeleser. Du snakker for flere enn deg selv.
Som sagt er mitt navn personlig og jeg ber deg la det være i fred for andre gang.
Du er helt på viddene når du prøver å tolke det ut.
Når du sikter til min "kode" på min profil har du tydeligvis ikke vært smart nok til å finne ut av den og slår ut forslag i mørket i håp om å treffe noe riktig.

Jeg ber deg nå om å slutte å være slem mot meg og gå mer inn mitt kallenavn eller profil ellers må jeg se meg nødt til å si i fra til Eirik på sukker om å få deg fjernet.

Dette er en seriøs tråd!

Skjult ID med pseudonym Aqueena to. 29 mars 2012 23:33

Næmen næmen kivast ikkje småbørn, gje kvarandre heller en drabelig dask @ 2much4u2c og Fie72 :-) er vel ikke vesentlig hva herremannen kaller seg, er det så viktig å kritisere ham for nicket eller istedet være litt mer generøs....? Greit nok at du har din mening om navnet, men det kunne vært langt værre... Dessuten, jeg ser også poenget til TS og det er nettopp fordi du er en real kar selv at du kanskje ikke tenker over de slaskene som befinner seg der ute, men det gjør de. Jeg vil tro de fleste som har noen år på røven skjønner rimelig raskt hva slags menneske de har foran seg, ila første møtet..., burde ikke være nødvendig med kafebesøk mange gangene, fins ørti andre alternative steder. Jeg har nok en del livserfaring som gjør at jeg ser folk rimelig raskt når jeg først treffer de, men det har nok også med at jeg har lært å stole på magefølelsen, den pleier å ha rett ;-)

Skjult ID med pseudonym Aqueena to. 29 mars 2012 23:37

Godt poeng @Sta, og frykt er ikke rasjonell...så bedre å ta hensyn :-)

Skjult ID med pseudonym haha to. 29 mars 2012 23:47

Syns dette er en interresant tråd, og tror og håper alle er forsiktige om man er jenter eller gutter. Synes bare det er superkjipt at det har blitt slik at man føler man ikke kan besøke en person man har skrevet og pratet med en stund.
Har selv hatt førstedater hjemme både av jenter som bor i nærheten og jenter som har måttet sove over fordi dem bor for langt unna til å komme seg hjem.
Har også sovet på en sofa eller 2 selv dersom jeg har reist og blitt møtt med et glass vin og ikke har kunne kjøre hjem etterpå. Har også opplevd og vært halveis ned i en flaske vin og deretter funnet ut at jenta er far away fra min type jente og angret på at jeg ikke holdt meg edru. Mye positive hjemmedater (1.) og noen få totalt mislykkede.
Beste måten å bli kjent på egentlig, men har innfunnet meg med at det egentlig ikke er noe vits i å foreslå det lengre på første date. Synd, men jeg forstår som sagt jentene.

Skjult ID med pseudonym Fie 71 fr. 30 mars 2012 00:06

Vel TS,
du må akseptere og ta konsekvensen av at folk er forutinntatte og tolker det man kan tolke når man dater på nettet.
Jeg er ikke slem mot deg, men påpeker at det er en viss ironi mellom kallenavn og tema. Skal noen møtes på private arenaer, er tillit vesentlig og endel menn har kallenavn som typisk har en mening i tvilsom/useriøs retning.
Det er noen menn som bruker kallenavn som som hinter i feks seksuell retning (Good4U2, 2big4U etc), og jeg ville altså vært enda mer skeptisk til å date slike hjemme enn mer nøytrale nick.

(mann 42 år fra Buskerud) fr. 30 mars 2012 00:07 Privat melding

Takker aqeena :-)
Siste jeg ønsker er jo å måtte rapportere noen for ufinhet :-)

Og sant! Jeg tenkte desverre ikke langt nok når jeg skrev innlegget om at det finnes mye styggedom der ute nettopp fordi sånne tanker ikke eksisterer i mitt hode. Skal veie mine ord med mer omhu ved neste innlegg.
Har ikke ment å tråkke på noens tær.

Jeg forstår definitivt alle jentene og guttas reaksjon på dette med møte hjemme eller borte på første møte når jeg ser det fra den vinkelen.

Så pass nå endelig på alle sammen og ta godt vare på dere der ute :-))

haha Godt å høre at det ikke bare er meg som har hatt positive opplevelser ved hjemmedater :-)
Det kan slå begge veier selvfølgelig :-P
Det er på grunn av min erfaring med hjemmedater at jeg overhode skrev innlegget og har ikke noe å gjøre med om jeg har noe imot offentlig dating.
Tillater meg her å takke litt for støtten.

(mann 42 år fra Buskerud) fr. 30 mars 2012 00:14 Privat melding

Kjære Fia 71 :-)

Til din informasjon har du da på tross av tidligere sette nicks misforstått mitt kallenavn :-)
Jeg har bortsett fra deg kun fått positiv tilbakemelding på mitt nick så langt.

Jeg dømmer ingen for deres utseende eller kallenavn selv ;-)

Tror du har skjønt det nå og uten noen krav om unskyldning rekker jeg frem en lanke slik at vi kan la innlegget holde tråden ;-))

What say you? ;-P

Skjult ID med pseudonym Tiqui fr. 30 mars 2012 19:25

@2much4U2C: Jeg opplever ikke innleggene til Fia71 til å gå på deg personlig. Selv om du har en egen oppfatning av hva du mener med det, så betyr ikke det at det er intuitivt for andre som leser det, og det Fia71 sier er i grunnen bare det at det lett lar seg misforstå. Hun dømmer deg jo ikke - bare forklarer hva andre lett kan oppfatte. Folk tolker forskjellig nesten alt de leser og hører, så at ditt nick kan bli utsatt for misforståelser er intet unntak.

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 30 mars 2012 21:02

Hjemmedate på første møte = sex første kvelden, og som regel et ONS

Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Fie 71 fr. 30 mars 2012 23:31

2much4U2C, takk for tilliten - den er grei :-)

Tiqui, og takk for oppklaring, var kanskje ikke like god på å uttrykke meg, men det var det du sier som var poenget mitt.

(mann 42 år fra Buskerud) sø. 1 april 2012 16:56 Privat melding

Flott Fia 71 :-) God påske til deg :-)

Tiqui. Er det rom for tolkning er det også rom for feiltolkning :-) Nå har jeg sagt at det i dette tillfellet ble tolket feil og tolkning, sluttninger tatt utifra formen på et nick behøver ikke å ha noe med virkeligheten å gjøre.
Think positive! :-))
My nick stays ;-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 1 april 2012 17:48

Jeg ser stadig nick som er "turnoff". Å få høre at en har et nick som gir dårlige vibber kan være nyttig å ta til seg.

Skjult ID med pseudonym moi sø. 1 april 2012 19:10

@TS: jeg opplever heller ikke at Fia71 går på deg personlig, og jeg syns hun har et godt poeng. Tror du er litt ømfindtlig her.
Du må gjerne ha nicket ditt, det er din rett, men da må du også ta til deg at noen kan reagere på det. Og Fia71 var ikke ufin på noen måte.