Alle innlegg Sukkerforum

Når du møter The Goodie

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krillkrall to. 29 mars 2012 19:18

Da flyter alt av seg selv. Det er den der kjemien sitter, du føler deg tiltrukket, alt du sier møter smil og latter, alt hun sier gjør deg glad innvendig, det spiller ingen rolle fordi alt bare flyter!

Da kan du bare kjøre din egen stil, sånn som du selv vil være, si det du syns er morsomt, prate om det du syns er interessant - og det funker, det funker som fy. Du spiller rollen til perfeksjon siden det er deg, og guess what, det er den rollen hun digger best.

Dypt der ute i folkehavet finnes de, som små gullkorn i en ørken av gråstein. Det handler om å finne dem, si hei til dem og treffe dem før sjansen svinner hen. Og er du mann og tonen blir god, handler det om å kysse henne og eskalere ting når du føler at "det er on", fordi hun kommer neppe til å gjøre jobben;)

Og så, med litt flaks, opplever du den deilige herlige kjærlige greia der alt bare flyter og flyter og livet er et eventyr, og dere er begge litt mindre alene når dere er sammen.

Og hvem vet hvor lenge det varer og hvilken rolle spiller det. Øyeblikket nå er alt du har og noen ganger er det helt all right.

Its a numbers game - alt handler om å finne the goodie, og deretter strike it!:)

The goodie ligger der og vaker ute i havet og venter på akkurat deg. Are you gonna take it? Are you man (or woman) enough to take it?;)

Skjult ID med pseudonym C. to. 29 mars 2012 19:23

D du beskriver der er jeg nå og det føles fantastisk! Jeg tenker d er bedre å trege på noe en gjorde enn noe en aldri turte... Det sier jeg fordi dette er langt ifra et sikkert kort. Men d føles oh so fabilous ;)

Skjult ID med pseudonym Krillkrall ma. 2 april 2012 11:31

Traff henne denne helga, og det var luuuveli! =) Etter en evighet som singel (greit, har vel ikke gjort den store innsatsne heller da....) Men poenget mitt med tråden er at det finnes noen der kjemien og alt er så bra at det bare fuuunker av seg sjøl!

God påske alle sammen, og ikke gi opp trua på kjærligheten!

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 2 april 2012 11:40

Mye gode poenger her, ja :)

Skjult ID med pseudonym Krillkrall ma. 2 april 2012 11:59

Jeg føler på meg at mister luuuv venter på charleene også, bare hun leter på de riktige steder ;) Så var det bare å finne de riktige steder da. Fort gjort å lete på de gale stedene, selv om man tror det er de riktige, og i verste fall finner man den man tror er den riktige, men som er det gale og først når man har kjøpt hus innser man at man har flyttet inn i et galehus O:

Men sånne sjanser må man ta ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 2 april 2012 12:03

Eh jadda,,,,, Luuuuuuuv lar vente på seg iallefall, leiter nok ikke grundig nok....Så får han heller finne meg, da.... om jeg ikke klarer å finne han....

Skjult ID med pseudonym Tob ma. 2 april 2012 12:44

Er bare kjipt når man møter henne, men så er hun redd pga alle disse drittsekker hun han truffet før deg. :/ Aargh!

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 2 april 2012 12:46

Hun må alltid legge all driten bak seg og glemme drittsekkene ;) Like naiv innstilling hver gang....og tro at HAN er den rette....

Skjult ID med pseudonym Krillkrall ma. 2 april 2012 13:59

Drittsekkene var aldri drittsekker, men verdifull erfaring på veien mot han som var god nok til å satse på og der begge gjorde det beste ut av det og derfor fikk det til å funke helknæsh. Drittsekkene var bare merkelappene hun satte på skuffelsene som kom fra de falske forventningene aldri innfridd, og merkelappene hindret henne fra å se innholdet som var både rikt og mangfoldig og ga minner som ga dagene innhold.

Men her og nå starter alt på nytt og merkelappene droppes fordi de er kjedeligere enn virkeligheten som er ukjent og klar for å utforskes.

Onwaaarrrrrrrrd HEY!!!

Skjult ID med pseudonym Tob ma. 2 april 2012 16:59

Takk takk, men ja JEG vet det. Det er slik som jeg prøver å være hver gang jeg møter en ny person. Men tydeligvis klarer ikke alle det.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 3 april 2012 01:04

Nei, noe sånt kommer jeg nok aldri til å finne.

Dessuten finnes det ikke noe som heter gråstein.

Skjult ID med pseudonym Nettlei ti. 3 april 2012 11:29

Har truffet henne, og nyter det :)

Hun dukker opp ut av det blå, å tok kontakt med meg !!!!

Gått slag i slag siden, inget stress, bare utrolig gøy sålangt !!!

Skjult ID med pseudonym Alene ti. 3 april 2012 12:15

Har følt det der mange ganger. Blitt like overraska hver gang når jenta sier det kun er enveis, haha. Jeg er naiv får jeg høre:P

Forsåvidt enig med Tob her også, det er vanskelig når jenta ikke tør pga. fortiden og det funker jo ikke med overtalelse heller...

Skjult ID med pseudonym Lothia ti. 3 april 2012 12:32

jeg venter på mr. mann som plukker meg opp ut av det blå - Im ready for love :o)

blasserte menn og kvinner må rense seg og stille til ny frisk. Det gjelder å bearbeide dårlige følelser og stille seg åpen for de gaver som måtte komme. For livet er unikt!