Alle innlegg Sukkerforum

Ambisjoner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ufør to. 29 mars 2012 21:57

Jeg har sett veldig mange kvinneprofiler som har en eller annen variant av setningen "Jeg søker en mann med ambisjoner."

Hva legges egentlig i det? Er det kun snakk om karriere/jobb her, eller inkluderer folk det å ha klare målsettinger for livet på generell basis?

For dere som vektlegger ambisjoner, kan dette "kravet" oppfylles av en mann som (ufrivillig) har havnet utenfor arbeidsmarkedet, men som har klare mål og ideer om hva han vil gjøre for å fylle sitt (og en framtidig partners) liv med mest mulig livskvalitet?

Jeg håper folk kan komme med litt tilbakemeldinger, så jeg kan få et innblikk i hva det er vanlig at andre legger i begrepet. Er dette et krav som automatisk siler bort alle uføre, eller er det mer snakk om å sile vekk folk som ikke tenker målrettet om framtiden? Er dette en kode for å si "Jeg vil ha en mann som enten tjener mye eller kommer til å tjene mye"?

Jeg er ikke ute etter å dømme noen for hvilke kriterier de har for partner, så ser helst at vi prøver å unngå debatt som skal framheve den ene eller andre måten å gjøre det på som mer riktig / moralsk enn den andre. Jeg prøver bare å finne ut hvordan jeg skal tolke dette kravet, og om jeg som ufør bare bør klikke videre til neste profil når jeg ser dette i profilteksten.

(kvinne 40 år fra Hedmark) to. 29 mars 2012 22:02 Privat melding

For å snakke for meg selv.... Jeg mener at man skal ha noe å strekke seg etter! Ikke å ha en toppjobb med topplønn, men at man har noe man vil bli bedre i... Enten i jobbsammenheng eller på fritiden. Det er vel ingen av oss som er ferdig utlært/kan alt. Mener det er sunt å prøve å utvikle seg selv, uansett hvor man er i livet.