Alle innlegg Sukkerforum

Goodgirl vs Badgirl

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ts25 fr. 30 mars 2012 07:44

Nå har jeg lest og hørt utallige diskusjoner om the good guy & the bad guy.
Jenter som velger feil type, og ikke ser den som virkelig bryr seg.
Hørt om vennefella og at kvinner ikke vet hva de vil ha.
Det er nesten som at jeg som kvinne må stå til rette for ha valgt "feil".

Men hva med mennene? Skjer det ikke akkurat på samme vis når de skal velge seg kjærester?
Det slår meg hver gang vennene mine gang på gang snakker om hvordan dama maser så, kjefter, de får ikke lov å gå på konsert eller guttetur for dama sa at(...) Og så sitter man der, og vet at jeg selv aldri ville vært slik. Aldri ville kontrollert min kjæreste, tatt hensyn, ikke kjeftet uten grunn, men diskutert hvis vi var enige og hvis man måtte det, blitt enige om å være uenige, og har masse å gi ellers i forholdet.

Jeg har heller ikke noe problem å bli behandlet som en kvinne og liker gentlemen og menn som tør å være høflige rundt meg.
Men disse vennene som jeg har blitt glad i, finner seg altså noen kontrollfriker, silikonbærter eller sminkedukker.

Er ikke det samme tingen?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 30 mars 2012 07:54 Privat melding

Jeg lurer fælt i hvilken katogori jeg hører hjemme i da. ¿Noen som vet¿

(mann 42 år fra Buskerud) fr. 30 mars 2012 10:47 Privat melding

Ofte ønker og søker vi ting hos andre vi ikke finner i oss selv. Kanskje det kan forklare mange av disse feilvalgene. Ikke vær for kresen og se etter snillinger som bare vil deg godt er mitt råd :-))

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 30 mars 2012 11:52

At enkelte svake menn ender opp som tøffler med kontrollende kjæreste er jo deres egen feil - og noen tiltrekkes nok av denne type jenter også. Men jeg annser det ikke som helt sammenlignbart da såkalte "badboys" slik du tenker på gjerne utnytter jenta uten å gi noe tilbake. Da er det ikke snakk om noe forhold.

Hvis man skal ha noen direkte sammenligning blir det typen jenter som gjerne dater og holder på med flere gutter på en gang - kun ser sine egne behov og ikke har noe som helst dårlig samvittighet om gutten blir såret som følge av dette. Leker med fyrens følelser for å få ham interessert for så å bare stikke når de har fått den bekreftelsen man var ute etter.

Men antallet kompiser som klager over dette på fest kontra venninner som klager over "bad boys" er nok markant mye mindre ;)

Skjult ID med pseudonym bille fr. 30 mars 2012 14:07

Jo, klart både menn og kvinner velger feil. Dessuten er det av og til sånn at en får fram de verste egenskapene i hverandre om en ikke passer sammen, er sammen av feil årsaker osv. Ser fra mitt forrige forhold at selv om både eksen og jeg er ressurssterke, stort sett snille mennesker med mye å gi, så gikk begge inn i destruktive mønstre - som i bunn og grunn skyldtes at vi "snakket hvert vårt språk" - og hadde med oss en god del rart fra oppveksten (men som ikke nødvendigvis hadde kommet fram i et annet forhold på samme tidspunkt?). Så jeg tenker at i et dårlig forhold, så har jo faktisk begge valgt feil?

PS - kan nevne at han falt pladask for sin første sukkerdate noen måneder etter bruddet og har blomstret opp som bare det - jeg gleder meg til jeg møter MIN sjelevenn :)

Skjult ID med pseudonym fredagg fr. 13 april 2012 20:29

Er ikke så veldig forskjellig vil jeg påstå. Men er det ingen mellomting av disse folka da?

Skjult ID med pseudonym bat fr. 13 april 2012 20:34

Jen kan gjerne ta begge i en.
Er hun bad, blir hun tatt i håret, lagt over et bord/kant og gitt noen dask :)

Skjult ID med pseudonym bat fr. 13 april 2012 20:40

Evt så bør kanskje @dommer passe godt på hva som står fremme neste gang husarbeid gjøres.
Iflg legevakten skjer det ofte endel ulykker med nakne menn som gjør husarbeid i helgene, detter ned på ting og må på legevakten for å plukke ting ut fra der solen ikke skinner :)

(Mon tro om det er @dommer som står for alle de sure dildo-svarene etter avslag?)