Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Organ on. 23 april 2008 01:18

Dette har nok vært kommentert før men her kommer et ørlite tips til damene.

Jeg er mann og søker en dame/jente, som i noe som er feminint. I den sammenheng er det en ting som mer enn noe annet får meg til å miste interessen:

Jenter som skriver side opp og side ned om hvor drivende gode de er til å skifte dekk, legge fliser, hugge ved, bygge hus osv osv.

Jeg er mann selv og har flere kompiser, her inne ser jeg etter en dame å dele livet med! IKKE en ekstra "handyman" i huset :-)

Meningen med dette innlegget er da å tipse damer om å vektlegge sider ved seg selv de tror kan virke attraktive for en mann. For å ta et tåpelig, men relevant, eksempel: En mann som er VIRKELIG god i senga er ofte det fordi han har god trening, ( les: mange partnere ), men det er sannsynligvis ikke mange som vil finne på å skriver det i profilen sin, det er mye bedre å overraske med en "skjult egenskap" etterpå...

(Ok, jeg tar for gitt at YTTERST få menn informerer om et stort antall erobringer her.)

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 23 april 2008 08:27

Hmm nå måtte jeg inn på min egen profil, og se om jeg hadde skrevet noe om det du nevner. Ikke så veldig mye av det gitt.
Å skrive side opp og side ned, er det vel kanskje ytterst få som gjør vel? Litt på tynn is her, da jeg er jente selv...
Og enig med deg om at det er viktig å vektlegge attraktive sider ved seg selv, men samtidig syns jeg ikke det gjør noe om en nevner at en faktisk kan ordne opp i endel ting også. Jeg vil tro de fleste menn setter pris på en jente som også kan være litt handy.??
Tenk så kjekt da Organ, du og kjæresten ordner opp i lag..

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 23 april 2008 09:51

Organ, alle er ikke like. Jeg ville satt pris om jenta klarte å kjøre bilen bort til dekkhotellet selv :)

Skjult ID med pseudonym jente on. 23 april 2008 10:20

...en mann som virkelig er god i senga har hatt mange partnere.... NOT! En mann som stadig nedlegger nye damer er IKKE nødvendigvis god i senga...Virkelig (og nyttig) erfaring får de først når de har vært i forhold over litt tid. Det er nå min erfaring

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 23 april 2008 11:04

Som aleineforelder er det no ein gong slik at det er mykje vi kvinner må/kan klare sjølv, av "manneting". Går ut frå at einslege pappaer har det på same måten med "dameting". Det blir rett og slett ein del av livet for meg, slik det ser ut pr no, og då er det naturlig å ta det med i ein profil, syns eg.
Sjølvsagt vil det være deilig hvis eg kan dele på ansvaret for desse tinga, eller kanskje sleppe å ta dei innimellom, men det er ikkje poenget med å ha ein kjæreste. Også derfor syns eg at det er greit å flagge at eg er stor jente og kan sjølv.

Skjult ID med pseudonym Gobo on. 23 april 2008 11:42

Så enig så enig med Organ!

Skjult ID med pseudonym ela on. 23 april 2008 11:48

kanskje da heller noen menn bør skrive at de søker hjelpesløse kvinner så de føler seg selv mere maskulin ;) Noen har behov for og finne en svakere part for og føle seg vel.

Skjult ID med pseudonym The Rock on. 23 april 2008 12:45

Vel, denne karen er hjelpeløs på kjøkkenet og hater tøyvask ;) Så om en dame trenger en svak part kan de kontakte meg...

ela: Tog du`an..?

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 23 april 2008 12:54

tror jeg trenger ei kjærring.....
ikke liker jeg noe særlig husvask eller klesvask,er ikke noe spes flink på kjøkkenet....unger har jeg ikke,så kan ikke skryte på meg god mamma emne heller....

hmm.. ..;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 23 april 2008 13:20 Privat melding

Jeg har vært reiseleder for franske turister og sett mange ektepar hvor hver gang man skal gjøre en litt morsom aktivitet (som f.eks. å kaste med sluk fra båt), er det nesten KUN menn som kaster seg over det og damene står passive tilbake. Vil ikke dere prøve, da? Sier jeg... Og de trekker på skuldrene, smiler og svarer: De har det jo så morsomt.... Er de heldige får de kanskje låne videokameraet og filme dersom storfisken henger på. Med formaninger om å ikke filme mot solen osv. Sånn gidder jeg ikke ha det. Og det tror jeg fort blir reslutatet dersom damer skal framstå som så forbaska feminine hele tiden. :-)

Jeg skjønner hva du mener, Organ, men jeg er ikke enig. Du sier at ikke at det er noe galt i å kunne mange ting og greie mye selv. men du bare synes ikke man skal markedsføre det i særlig grad. Hvorfor? Fordi mange menn liker damer som står i bakgrunnen og klapper? Mulig det, men når jeg skal på fisketur som pensjonist, vil jeg at mannen min med største selvfølge skal spørre om jeg vil prøve først...

Det er som Kit sier: Kvinner er ulike og søker ulike typer menn, og menn er ulike og søker ulike typer kvinner. Det bør også komme fram i profilene.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 23 april 2008 14:04 Privat melding

Organ:
"Meningen med dette innlegget er da å tipse damer om å vektlegge sider ved seg selv de tror kan virke attraktive for en mann. "

Takker for tipset;-) men det blir helt feil for meg å bruke takktikk i denne søken.
Ved å vektlegge det jeg SELV mener representerer meg ...håper ...og tror jeg....å være attraktiv for den/de som vil passe best sammen med nettopp meg:-)
Jeg vektlegger ting i min profil IKKE for å tiltrekke meg flest mulig, men for å tiltrekke den jeg ...forhåpentligvis...passer sammen med:-)

Når det gjelder de sexuelle prestasjoner ....er jeg HELT enig med Jente;-)

Skjult ID med pseudonym ela on. 23 april 2008 15:15

@ The Rock
Jeg ser nok ikke etter en svak partner. Men heller en som har litt guts, og tåler at dama også har det ;)

Skjult ID med pseudonym Mokk on. 23 april 2008 15:18

Organ er nok av den oppfatning at han trenger "svake" (legg nå for all del merke til anførseltegnet og ikke heng dere opp i ordvalget, dere skjønner hva jeg mener) damer for å føle seg selv mandig. Det er hans fulle rett.

Skjult ID med pseudonym fastpupp on. 23 april 2008 15:30

tja ....vil vel snarere si at han har et ønske om å bli utsatt for misledende markedsføring;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 23 april 2008 15:31

Jeg ser heller ikke noe motsetning mellom å være kvinnelig og attraktiv på den ene siden og "stolt" av å klare seg selv eller å like typiske "gutteaktiviteter" på den andre.

Det beste må da være de som har litt av alt og ikke faller inn under en eller annen stereotyp?

Hadde syntes det var flott jeg, om en barsk og maskulin mann dro fram at han var blitt flink til å flette håret til 3 åringen sin....

Skjult ID med pseudonym Meg on. 23 april 2008 16:38

@ Organ

Håper og tror at ikke alle gutta utider er som deg, for da er jeg "lost forever".

Jeg har nok enkelte feminine trekk - men på en heller "røff" måte..... - og tror ikke at jeg ved å "skjule" dette i min
profil vil få mer hell med å finne "Mannen med stor M" som jeg er på jakt etter.

Min Mann med stort M gjerne kan reklamere med myke sider, så lenge han også har den maskulinitet jeg ønsker meg.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 23 april 2008 16:46

heldigvis er smaken som baken :-) personlig er jeg nok gammeldags tradisjonell og liker bedre å kokkelere enn å spikre, ordne bil osv....men blir pokkers stolt når jeg får til å skru sammen senger osv. helt på egen hånd :-) Er man alene så er man det, og nød lærer som kjent naken kvinne å spinne.....

Skjult ID med pseudonym Organ on. 23 april 2008 18:15

Her var det kommet et par gode innspill ser jeg, BRA.

Dette innlegget ble postet litt i affekt etter å ha skummet gjennom et par (jente)profiler her inne med påtaglig testosteron-faktor.

Jeg registrerer at noen danner seg en oppfatning av mine preferanser som er litt feil. Derfor kan jeg muligens utbrodere litt hva jeg mener. På nettdebatter må det ofte snakkes litt hardt og tydlig for å få respons, men selvsagt medfører det store muligheter for å bli missforstått/feiltolket.

Vi lever i et, til dels, likestillt samfunn. Da forventer jeg at en jente klarer seg selv, selvsagt kan hun skifte dekk selvsagt kan hun male og bruke digitalkamera. Det er mao overflødig å fokusere i en dating-profil på egenskaper som er naturlige å inneha for et voksent menneske.

Jeg gidder ikke skrive i profilen min at jeg behersker nettbanken, kan stryke skjorter og lage spiselig mat. Dette er ting som er selvsagt, jeg vil IKKE at jenter lyver men at de fokuserer på hvem de er som personer. Les: Ikke bare hva du kan/gjør men hvem du faktisk er.

belezza: Riktig, nøden har lært deg hvordan du skal slippe å gå rundt naken. Dette vet en annen singel person for han har måttet lære seg en del ting selv og da er det unødvendig å fokusere for mye på det i profilen.

Skjult ID med pseudonym belezza on. 23 april 2008 18:40

er i grunnen enig med deg Organ, men ja ditt første innlegg kunne nok tolkes av noen som ganske sexistisk hehe

Skjult ID med pseudonym m i i e on. 23 april 2008 20:20

Jeg vet jeg har bilder som kan skremme i min profil. Det er helt greit. jeg ønsker meg ikke en mann som blir skremt av bilder som viser at jeg er glad i tur :)

Det viktige er vel å forsøke å få frem essensen i den man er. Jeg er mentalt sterk, ikke redd for edderkopper, jeg kan bytte dekk på bilen, men lar gjerne andre gjøre det...jeg kan strikke og sy og lage mat, montere underskap og måke snø...jeg ønsker meg en mann som kan sette pris på alle disse sidene hos meg. Og jeg blir ytterst feminin sammen med en mann som er maskulin og handy :) jeg liker at en mann får frem den siden av meg :) men da må han synes at jeg er feminin selv om jeg kan gjøre mange av de overnevnte tingene. mange av dem kan til og med være hyggelig å gjøre sammen. jeg ønsker meg en mann som er så trygg på seg selv og egen maskulinitet at vi kan være hele mennesker sammen.

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 20:32

For all del, herr trådstarter. Kvinner må jo slutte å lage profiler som ikke passer til DEG! Det ville jo være en TABBE! Du er jo selve MÅLET for alle kvinner her inne! Altså jenter, så feminine bilder som mulig, gjerne hvor dere tvinner pekefingeren i det lange håret med et flørtende og feminint blikk....husk å få puppene fremover, så dere blir så feminine som mulig! Bruk Photoshop til å ta bort verktøy, dekk og biler fra bakgrunnen i bildene deres. Hvis ikke dere tilfeldigvis er i bikinien på panseret til bilen...det er feminint og greit. Og det burde jo være unødvendig å si, men SKJØRT på alle bilder jenter!!!

Så skal jeg gå ut skogen og drepe en helt uskyldig elg, for å få tatt et imponerende maskulint bilde...

*Håper dere tar ironien, hvis ikke sliter jeg litt...*

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 23 april 2008 20:49 Privat melding

Hehehe, jeg ler meg skakk! Er en dame jeg da som er stolt av å skifte dekk, har malt, sparklet, lagt smartpanel og til sommeren skal jeg lage terrasse selv. Også er jeg ganske sexy i tillegg. For mye Dame for deg høres det ut som! :-) Hold deg til kyllingene du hanefar. For du har ikke møtt The Woman ennå ;).

Tata og god sommer gullebassen ;)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 20:50

Helt enig, bortsett fra 'ganske sexy'...'sexy' er riktigere... ;D

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 april 2008 20:52

.....og jeg synes det hadde vært helt supert om en mann hadde lyst til å skifte dekkene mine!
Jeg vet at jeg kan skifte dekk, jeg trenger ikke bevise at jeg kan skifte dekk, og jeg liker ikke å skifte dekk :-)

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 23 april 2008 20:55

@mr.A og @Nea 30

Er veldig glad der er sånne som dere her inne....... ;o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 20:56

*Gruppeklem...* ;o)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 23 april 2008 21:13

jeg synes det er gøy å skifte dekk.
men etter jeg knakk en bolt sist gang,så har jeg latt verksted få gjøre det(tilfelle det skulle skje igjen så får de skylda:-)

Skjult ID med pseudonym Toomz on. 23 april 2008 21:23

Sunway, det er da du trenger en 'grisepikk' Unnskyld utrykket, men det er det det heter :P

Skjult ID med pseudonym romling1 on. 23 april 2008 21:26

Det med dekkskifte er en merkelig greie...

Damene jeg har hatt et forhold til i voksen alder har alle på et eller annet tidspunkt,i støøre eller mindre grad,understreket at det er noe de kan og lett gjør selv. De siste 20 årene anslår jeg antall dekkskift til omtrent 60,altså 240 enheter...

100 på verksted/bensinstasjon
138 jeg
1 mora til ungene
1/2 eks a
1/2 eks b

Men rett skal være rett,enkelte har tidvis bidratt med motivasjon både før og etter,det gjelder både de nevnte og de som var opptatt med andre gjøremål når dekkene måtte skiftes.

Stå på jenter!:-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 23 april 2008 21:28

he he,tror han som måtte knekke av to til for å få hjulet av,prøvde det...:-)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 21:39

Måtte slette den, gitt! Plutselig ble ditt innlegg stående litt alene, Zitelle...og litt tatt ut av ingenting. He he he, stiller deg i et litt dårlig lys! ;o)

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 21:40

Veldig veldig morsomt at en tråd som startet med at TS la frem sine påstander om hvordan kvinner skal fremstå som mer attraktive, ender opp med en diskusjon om grisens formeringsevne! *ler* Stå på, forumianere :))

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 21:41

Det er PYSETE å slette sine innlegg, Mr A

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 21:42

Og hva har DU tenkt til å gjøre med det da, Schnella?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 23 april 2008 21:44 Privat melding

De går jo ann å både være feminin og ikke helt hjelpesløs. (ja takk ,begge deler)
og enig med @jente litt lengre oppe i tråden .. selv om en mann har mye sexsuell erfaring behøver han ikke kunne hva han driver med.... uff og hvis han hadde skrevet om sin erfaring på profilen så hadde jeg bare sagt :nei takk og laaaaaang nese!!

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 21:45

Prikkedøden til du gir deg og innrømmer dine feil!!

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 21:47

Hjelp... ':o/

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 21:49

Ikke kom med det derre skepisk øyebrynet nå....du vet jeg ikke får det til....*gremmes*

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 21:53

Hehe...Ja, føler meg nokså trygg til å mobbe her jeg sitter, men har saksa klar til å klippe nettkabelen, hvis det blir for ille... ;o)

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 22:00

Ikke trådløst nett, Mr A? Det er bare SÅ 2007, assa ;)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 22:02

Jo, men det er en kabel til den boksen også... Jeg kunne brukt en hammer til å smæsche kabelmodemet også, det hadde kanskje vært mer macho? Nei, vent...jeg bruker knyttneven! Det er primitivt...kvinner liker sånt! ;o)

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 22:04

Knus det mot hodet, du vennen. SÅNT liker alle kvinner... ':o)

Skjult ID med pseudonym Mr.A on. 23 april 2008 22:06

*Ler* Du kan så mye om kvinner, da blir det hodet!

Skjult ID med pseudonym Insomnia on. 23 april 2008 22:08

Finfint ':o)

Skjult ID med pseudonym Varulven on. 23 april 2008 22:15
Fint! Da vel alle hva Organ liker. Selv foretrekker jeg jenter som er feminine, men ikke hjelpeløse. Fint hvis de klarer å skifte dekk. Da slipper jeg å være bekymret for at hun blir stående i huttogheita å vente på NAF hver gang hun kjører en tur i bilen sin (ja, hun har gjerne sin egen). Hvis hun kan legge fliser, ser hun sikkert forskjell på en god og dårlig håndverker når vi leier en profesjonelle folk til å gjøre jobben. Men det er sannsynligvis også et tegn på at hun ikke er noen pingle og har bein i nesa. Det er fint, men det hjelper ikke hvis hun ikke er søt, sporty, oppegående og har ambisjoner (som strekker seg lenger enn å bygge hus).


Skjult ID med pseudonym Toomz on. 23 april 2008 22:43

De fleste jenter kan nok HVIS dem vil. Er jo ikke noen iq-test å skifte dekk på bil..