Alle innlegg Sukkerforum

Statistikk og sånt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 mars 2012 18:50

Synes det er så mye prat for tida om at man ikke får ting i fanget - at man tar seg nær av avvisninger og generelt prater om å gi opp. Noen refererer til at det er så forskjellig å treffe folk på nett på denne måten kontra å dra ut på byen. Personlig har jeg aldr i ment dette. Jeg er sikker på at om man gikk bort og prøvde sjekke opp hvert eneste kvinnemenneske i lokalet man synes så ok ut -. ville man også da opplevd ganske så høy strikeout prosent.

Så ser jeg da på min 5 månederes historie her inne. Jeg rota meg inn hit først og fremst pga ei venninne og at jeg hadde gått singel i over 10 måneder og følte at jeg var langt over det forrige forholdet. Liker dessuten å bli kjent med nye folk. Jeg kjeda meg litt vel mye så jeg satte meg til å telle opp diverse tall og tenkte presentere de under. Sånn alt i alt er jeg rimelig godt fornøyd. Ja det er lite personer man har fått "napp hos" som man fant attraktive - men jeg har da blitt kjent med noen flotte jenter - noen bedre enn andre.

5 måneder som medlem

1365 besøkende
26 "hjerter"

8 man har møtt på dater

1 man ble skuffet over ved møtet (brukte missvisende bilder)

5 man har overnattet med

129 meldinger sendt uten svar
40 av disse merket "ikke lest"

37 meldinger var førstemeldinger fra jentene

228 samtaler (antall personer man har sendt meldinger med)

2113 mottatte meldinger
2321 sendte meldinger

Skjult ID med pseudonym CPTGerrard lø. 31 mars 2012 19:13

Har du fått

Skjult ID lø. 31 mars 2012 19:16

CPTGerrard=smart

(kvinne 41 år fra Buskerud) lø. 31 mars 2012 19:30 Privat melding

Dæven, så mye du har rukket!:-) Og imponerende struktur, kjekt å ha i jobbsammenheng, hehe..:-)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 31 mars 2012 19:31 Privat melding

hehehe, virkelig systematisk og strukturert ;)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 31 mars 2012 19:35

Jøss....tror jeg hadde blitt lettere stresset om jeg hadde hatt så stor trafikk på profilen min :)

Skjult ID med pseudonym Fie 71 lø. 31 mars 2012 19:39

Men guybrush,
dette må jo være bra hit-rate om man kan kalle det det. Men har et par sp.mål til jeg:-)

hvorfor er det ikke blitt noe forhold, mener du?
Er det fordi du ikke ser etter et forhold, kun en flirt el.l., eller andre grunner?

Er det noen av de du møtte du kunne tenke deg å treffe flere ganger (men hun ville ikke) eller har du selv trukket deg hver gang?

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 31 mars 2012 19:40

Savnet rangering i poeng på damene du datet,,,

(mann 38 år fra Østfold) lø. 31 mars 2012 19:41 Privat melding

Enig med Charleene.

Skjult ID med pseudonym voksen lø. 31 mars 2012 19:43

Himmel og hav..... har du rukket noe annet enn å sitte å stirre på skjærmen -
eller være opptatt med en date....?

Artig å se at andre enn meg har dater og ikke finner ut av det... selv om jeg
er kvinne... - MEN - ikke med den lista du kan varte opp med...! :-)

Skal jeg si heldigvis..?

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 mars 2012 19:53

Fie: ei hadde sykdomsmessige problemer som jeg undervurderte viktigheten av. Følte jeg ikke kunne la det være et hinder for å bli kjent - dessverre fungerte det dårlig. Vi har beholdt vennskapelig kontakt da - men ikke noe mer. Hun jeg hittill har likt best og følte ting begynte å gå i rett retning etter flere besøk hos hverandre samt den beste seksuelle kjemien jeg noensinne har opplevd - ble det slutt med da jeg tror (subjektivt inntrykk) fikk litt redsel for avstand (vi bodde dessverre et stykke unna hverandre). Hun trakk seg plutselig unna etter å ha vært den som hadde vært mest frempå. Var ganske kjedelig og skuffende om jeg skal være ærlig. Ei fikk jeg følelsen av var ute etter gjennsidig nytte og kos - som forsåvidt er helt greit til sin tid men ikke i lengden når man ønsker noe mer.

Nå i påsken får jeg besøk av henne jeg har fått best kontakt med i det siste. Har likt henne mer og mer - og det skader ikke at hun er kliss lik min store ungdomsforelskelse :P

Så joda, jeg har ingenting imot å finne meg noen å bli sammen med. Men samtidig stresser jeg ikke, teller ikke dagene jeg har vært singel, og føler egentlig mye i livet mitt er meget bra med veldig lovende fremtidsutsikter. Føler på en måte at dette smitter over på hvordan jeg er og oppfører meg også. Slipper å henge over mobilen eller vente desperat på svar fra noen. Slipper å ihjælanalysere og konstruere et poltiisk korrekt svar til enhver melding fra noen jeg liker. Jo mindre jeg har vært "redd" for avvisning eller for å si noe galt - jo flere svar og jo bedre kommunikasjon har jeg opplevd.

Charleene: haha, tenker du for utseendet eller noe slikt? Floskel i know, men jeg bryr meg ikke så skrekkelig mye om akkurat det. Både høyde, hårfarge, øyenfarge, vekt mm har variert veldig på de jeg har vært sammen med og de jeg har blitt interessert i oppigjennom livet. Men jeg har veldig bestemte meninger om personligheten.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 31 mars 2012 20:00

Veeeel tenkte vel egentlig ikke noe spes...var bare litt løsmunna ;)

Skjult ID med pseudonym Fie 71 lø. 31 mars 2012 20:01

Du har fått litt erfaring da, og man får kjo utvidede horisoneter av å møte forskjellige mennesker. Synd med henne og avstanden da, men høres ut som du har ny mulighet nå.

Ut fra det begresnede du skriver her, så har jeg klokketro på at det "ordner seg" (= du finner en bra, gjensidige match) for deg da. Dette fordi du opplagt har litt draget, virker flink på kommunikasjon,er fleksibel mht utseende (ingen fiksering), og sist men ikke minst; har tiltak til å få gjennomført dater. Kanskje du burde holde kurs?

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 31 mars 2012 20:06

Fie: haha, ja kanskje jeg burde det :) Men uansett - jeg ser at jeg må iallefall by på meg selv. Man må tørre å by seg frem. Og ja man vil få avvisninger. Når man virkelig kan si ærlig "hva taper jeg på å prøve" så har man vel kommet langt. Jeg er ikke en av de som vokste opp som den populære fotballspilleren, eller han kjekke i klassen som alle jentene svermet rundt. Og oppigjennom åra har jeg vært sjukt feig - irriterende så. Alle tilfeller hvor man likte noen, så noen som kom inn på et utested og ble umiddelbart fascinert og betatt men turte aldri gå bort og slå av en prat.

Takk for gode tanker :)