Alle innlegg Sukkerforum

Er vi Sukkersyke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flatland sø. 1 april 2012 00:08

Dette stedet genererer hundrevis av dater hver eneste dag. Massevis av flotte mennesker treffer hverandre hele tiden. og i forhold til både uttalt og implisitt ønske om å finne en å gå inn i et seriøst forhold med, blir det skremmende lite ut av det.

Er det slik at de som er typiske "forholds-mennesker" bare er innom her en kort stund før de finner det de leter etter, og de tusenvis som er her til og fra i årevis, egentlig ikke har forholds-genet i seg, selv om vi prøver og prøver?

Jeg har et langt forhold fra Sukker. Det var med en som kom rett fra et annet forhold, hun hadde akkurat meldt seg inn, og jeg var den første hun møtte. Kanskje man må fange folk før Sukkersyken tar dem, hehe?

Skjult ID med pseudonym Obos sø. 1 april 2012 00:12

Kunne dette stedet het Diabetesforum? Det skal jo være usunt å spise for mye sukker.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 1 april 2012 01:55 Privat melding

Nå er du atter en gang singel igjen TS... så da var jo hun ikke riktig hun heller da??! :p

Poenget er vel vi finner ut av det litt nøyere før vi kaller noe et forhold kanskje... Vi som faktisk er veldig forholdsmennesker men ikke så kjappe på avtrekkeren bare for å få et forhold.. Det er jo og en vinkel :)

Skjult ID med pseudonym reklame sø. 1 april 2012 04:33

Nok en måte av sukker å drive med skjult reklame.. latterlig

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 1 april 2012 16:19 Privat melding

Tja... Tror hele datinside opplegget ødelegger for mange. En møtes med en baktanke om at kanskje dette er den O Store kjærligheten. Som nok ubevist legger en ramme rundt treffene som er ødeleggende. for mye ubevisste forventinger osv. ellers i livet så møtes en jo totalt uten slike rammer. Tror at det da dannes flere og bedre forhold.