Alle innlegg Sukkerforum

Har sukker blitt en useriøs datingside?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrLion sø. 1 april 2012 21:20

Misforstå meg rett, men har sukker den siste tiden blitt en datingside for useriøse gutter og jenter med masse"spam"mail, kontaktflate for "prostituerte" med ambisjon om å få deg over på siden sin for webcamchat, og massiv "shopping" av profilbilde for i det hele tatt vurdere å se gjennom profilen... og et intensivitet- og aktivitetsnivå som typisk hører hjemme på nettsider som deiligst.no..

Jeg har vært medlem tidligere, og da hadde jeg ikke denne oppfatningen - men noe har tydeligvis skjedd på disse ca 2 årene.

Ikke ment som en "sinnablogg" dette, men kun en digresjon over endringene jeg har merket meg siden sist :-p

Hilsen TS

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 1 april 2012 21:22 Privat melding

Jeg innbiller meg at de som opplever dette, velger å skrive om det feks på forum. Men tar man <10 poster om slike ting kontra antall medlemmer her, kan det neppe være spesielt utbredt? personlig har jeg aldri opplevd en mistenksom profil.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 1 april 2012 21:26 Privat melding

jeg føler jeg gjør noe galt, for jeg får virkelig aldri spam og prostitusjonsmail på denne siden :/

Skjult ID med pseudonym Pocahontas sø. 1 april 2012 21:48

Jeg og, hva gjør jeg galt lizzm?

Skjult ID med pseudonym Charleene sø. 1 april 2012 22:13

Æ ved ikke....varke her før.....

Skjult ID med pseudonym MrLion sø. 1 april 2012 22:18

Mulig det tydeligvis kun er undertegnede ts som må gjøre noe med sin profil da. Tydeligvis.

"Utbyttet" av profilen blir jo ikke så stort, og engasjementet for å være aktiv blir samtidig mindre, når det føles som en reklamekanal for webcam-chat, mail på innboks fra jenter alá: "skjer a?", og "glamourmodeller" med ditto spennende profiltekster; totalt blottet for tekst eller totalt blottet for mening.. ;)

Mulig mine forventninger til stedet er anderledes enn hva realiteten er her. Håpet øker imidlertid litt når jeg leser om deres erfaringer av nettstedet her :)

TS

Skjult ID med pseudonym enig sø. 1 april 2012 22:23

Etter å ha vært her noen år (kvinne) har sukker har endret seg som nettdating på konkurrerende sider også har gjort. Større kynisme, mer fokus på sex og ons, mindre seriøsitet og generelt dårligere oppfølging av moderatorer er noe av det som er gjennomgående. Nettdating er ikke lenger et sted jeg bruker i troen på å finne en mann i livet. Det overfladiske er i ferd med å gjøre steder som dette til mindre attraktive å bruke tiden sin.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 1 april 2012 22:28

@nostalgisk
Ikke jeg heller nostalgisk... litt snurt faktisk. Jeg vil også ha.

Problemet kan fort være at man har blitt 2 år eldre og utdatert?

Men med flere medlemmer kommer da også flere "useriøse". Selv om % av totalen er sammen, blir det flere i antall, og da lettere å komme borti dem.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 1 april 2012 22:56

@enig og TS

Dere har helt rett. Jeg sitter også igjen med dette inntrykket. Sukker er blitt store og treskelen for Internett datinge er mye lavere nå, enn for bare et par år siden.
*Alle* single er på en eller kanskje to sider i dag. Ting skal skjer fort ..helst i går.

Skjult ID med pseudonym MrLion sø. 1 april 2012 23:14

Ja, enig med deg @Kvinne. Dating blir en livsstil her på sukker. Dette blir i grunn litt som facebook2, bare uten noen man kjenner :) Byen begynner derfor å bli et godt alternativ til gode gamle sukker. Det er med andre ord noe i det man sier at pendelen svinger begge veier :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 1 april 2012 23:16

Alt VAR mye bedre under (Boer-) krigen, dere... ;)

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 1 april 2012 23:19 Privat melding

Synes det fungerer akkurat som på byen eg. Prøver meg på nokon, blir avvist, prøver meg på nokon andre og blir avvist på nytt. Finner en eller anna dude og begynner å snakke om verdensproblemer, også blir det natt og leggetid.

Skjult ID med pseudonym Brumm sø. 1 april 2012 23:21

Uhm, liker meg ikke så godt her inne denne gangen jeg heller. Var bedre for 2-3 år siden. Har en følelse av at det er veldig mange som ikke er seriøst interesserte i å finne noen. Damene drukner i mld fra useriøse menn, og de seriøse synes ikke hos damene. Synes Sukker bør ta bort alle gratismedlemskapene, satse på kvalitet og ikke kvantitet. Men de er vel mer opptatt av at selskapet skal se vellykket ut med en stor medlemsmasse.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 1 april 2012 23:22

For 10 år siden var *en date* noe som bare skjedde i Amerika og hørtes veldig romantisk ut.
I dager det heller: Hvor mange dater har du hatt denne uka da?

Skjult ID med pseudonym MrLion sø. 1 april 2012 23:42

Jeg har også inntrykk av at de fleste jenter spammes ned av menn som satser på taktikken "la-oss-sende-til-20-stk-så-kan-man-heller-"jobbe"-med-de-2-3-som-svarer". Og det er jo klart at nettsiden litt mister litt effekt av den slags. Men hva er igjen årsaken til at det har gått den veien?

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 1 april 2012 23:44

Ja, Kvinne, og det synes jeg (som mann) er positivt... :) Gå ut på fylla og klå på mer eller mindre tilfeldig forbipasserende kvinns i helgene (for å generalisere kraftig over DEN varianten...) har aldri ligget helt for meg, uansett (ergo en massiv fremgang i "date-antall" og ikke minst atskillig mer på forhånd gjennomtenkte "prosjekter"...). Men hver sin smak/lyst.

Skjult ID med pseudonym sta sø. 1 april 2012 23:49

Det er vel i grunn selvforsterkende også, jo færre svar man får, jo mer spam må man sende for å få svar, og da baller det på seg :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 1 april 2012 23:56

Tja... Men sånn er jo ikke VI da, sta! :)

Skjult ID med pseudonym L sø. 1 april 2012 23:59

@vaffelmaen det er også min oppfatning, noe som betyr at sukker nå viser seg å være det stikk motsatte av hva jeg hadde sett for meg og forventet.

Må si at jeg etter ca 5 mnd her inne virkelig lurer på om jeg skal kaste bort mere tid og penger på medlemskap her.. :/ for foreløpig har det vært en stor resultatløs skuffelse.....

Skjult ID med pseudonym MrLion ma. 2 april 2012 00:05

Og med innholdet i mange profiler, som i praksis er tomme, kan man like gjerne starte praten med drømmedama i en bar ute på et hyggelig utested (@Nref, ikke johns bar o.l. hvor klåing er mer eller mindre akseptert ;-p). Fordelen med å starte praten "utendørs" er jo også at folk ofte ligner relativt på slik de faktisk også ser ut :) Negative med å si hei første gang IRL, er jo selvfølgelig at man ikke kan "harve" over 20-30 stk av gangen for å se hvem som er mest interessert - for den som ønsker det.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 2 april 2012 00:14

MrLion, det er totalt irrelevant om det nå er "Lille Laila" (RIP) eller Theatercafeen for min del, det er bare en type sjekkearena jeg for lengst har funnet ut at jeg rett og slett ikke er konstruert for å "operere i"... Går på byen for å (ja,) "gå på byen" (være sosial, ha det gøy med venner, etc.) og ikke noe mer enn DET. :)

Skjult ID med pseudonym sta ma. 2 april 2012 00:15

Hehe vi har bare ikke skjønt det ennå nref! Må spamme skal det skje noe :p

Man starter vel å sende fra "toppen" av lista her også da MrLion, så resultatet blir vel det samme tilslutt :)
Men "heiet" blir litt mer personlig ute, siden hun da også hører stemmen, ser mimikk og hører stemmeleie. Alt blir liksom enklere når man får med de siste ca 93% av kommunikasjonen som ikke har med det man faktisk sier ( som jo en melding faktisk er ).

Fordelen er jo også at hun ikke har 30 stk å velge i som sier hei til deg samtidig :) Det burde vel bedre oddsen en smule vil jeg tro :p Er hun full i tillegg så øker den vel enda mer.

Skjult ID med pseudonym MrLion ma. 2 april 2012 00:17

@sta hehe. fint formulert. noe av det bedre innsalget jeg har lest på lenge for å ta seg en tur på byen :-p

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 april 2012 00:23 Privat melding

Her er min analyse av dette:

For noen år siden fantes Blink og Nettby, samt diverse andre lignende nettsteder. De var ikke så veldig datingfokusert som Sukker og konkurrentene var. Så de som ville vase gikk til Blink og Nettby, mens de som var fokusert på dating dro hit eller til konkurrentene.

Nå som vase-sidene ikke eksisterer lenger så kommer alle hit. Så ja, da blir det ekstremt mye mer vas enn tidligere. Enten kan Sukker eller noen andre lage en ny versjon av Nettby, eller de kan la ting være slik de er, få penger fra vasete folk og kanskje litt mindre fra datingfokuserte folk.

Men det er helt klart et marked for vasesider. Så det er jo noe å tenke litt på ;)

Skjult ID med pseudonym MrLion ma. 2 april 2012 00:36

Det dumme var at noen startet en vaseside som utkonkurrerte alle de andre vasesidene.. de kalte den visst for faecbook, eller noe?!

Skjult ID ma. 2 april 2012 01:48

er helt enig. Ting var faktisk bedre på sukker før. De som var på sukker da var faktisk seriøst interessert i å finne den rette. Mange andre argumenter for å være her i disse dager.

Noen vil f.eks leve livet sitt på forumet :)

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 april 2012 01:49 Privat melding

Ja, godt poeng MrLion, men Facebook har en greie med at kommuniserer stort sett bare med de man kjenner fra før. Så det å bli kjent med noen nye skjer liksom ikke gjennom facebook.

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 2 april 2012 02:22 Privat melding

Eg var på sukker for nokon år sidan,men tykkjer faktisk det er bedre no. Det er laga alternativ til blink og nettby,faktisk,men veit ikkje korleis dei er i forhold til forgjengarane sine. Ein har og datingsider i forbindelse med facebook.

Skjult ID med pseudonym MrLion ma. 2 april 2012 12:09

Vasingen er vel da nå på Twitter. Men Twitter fordrer at man har noe kult å melde til en hver tid. Mange har ikke det. Hvertfall ikke kult nok for "hvermansen".

Vi burde jo da gå sammen en gjeng her av "vi som har forstått det", og lage en fantastisk vaseside for de som trenger det mest - altså vaserne uten noe definert vasested. Foreslår vasesiden.no?!