Alle innlegg Sukkerforum

feige damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym haha ti. 3 april 2012 00:52

Seriøst, om dere ikke liker en fyr, så hvorfor ikke bare si det? Ikke utsett treff etter treff med dårlige unnskyldninger og samtidig si at joda, du vil treffes, kanskje i morra. For så plutselig bare slutte å respondere totalt. Er det så farlig å si det som det er????

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 3 april 2012 01:21

Om det er noen som har oppført seg sånn overfor deg, har du vel ikke så lyst til å treffe dem heller... ;)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 3 april 2012 09:16

Da er det nok bare å drite i det ja, om de ikke får bestemt seg så er de vel ikke klare uansett. Mange grunner sikkert, man kan vel heller spørre direkte hvorfor og si at dersom hun vil får hun finne tid og sted selv, hjelper nok ikke å være for forståelsrsfull.

For alt du vet er det en test på om du faktisk setter en grense eller lar henne kjøre showet uten motstand. Damer kan være utspekulerte visstnok ;)

Skjult ID med pseudonym My ti. 3 april 2012 14:16

@ sta, da har du vært veldig uheldig med damer om det er det inntrykket du sitter med!

Skjult ID med pseudonym sjenert ti. 3 april 2012 14:23

Er det dårlige unnskyldninger, eller bare anser du det som dårlige unnskyldninger?

Førstnevnte: Du har det bedre uten henne.
Sistnevnte: Dere har det bedre uten hverandre.

Skjult ID med pseudonym sta ti. 3 april 2012 16:23

Det kan nok hende ja :) får ofte det inntrykket på nett, mange som er veldige forsiktige, evt så er jeg så kjip at de egentlig ikke har lyst men drar det ut :) er jo ikke de damene man vil holde på heller da så er vel greit at de viser det tidlig uansett :)

Skal sies at utvalget ikke er så stort da, så man kan vel neppe konkludere på noe da :)

Skjult ID med pseudonym haha ti. 3 april 2012 16:39

Om jeg anser det som dårlige unnskyldninger er ikke essensen her. Men at folk ikke tør å si det som det er, når det da etter flere dager med , å jeg kan ikke i dag pga ..... , men jeg vil treffe deg altså !!! plutselig blir stille så er det klart at jeg ikke er interresant for vedkommende.. Men hadde hun jo bare sagt det dag 1 så kunne jeg kanskje planlagt helgen min annerledes og hatt det gøy med vennene mine istedet.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 3 april 2012 16:58

Haha, jeg hadde en gang en nabo som hadde kontakt med ei dame i nærmeste større by (Trondheim). Han dro dit for å date henne et par ganger, men hver gang han nærmet seg var det unnskyldninger og låst dør. Da han var vel hjemme meldte hun interesse på ny.
Til slutt satt han hjemme og lot som han var underveis per telefon... "nå passerer jeg Steinkjer.... nå kjører jeg forbi Stjørdal..". etc. :-b

Skjult ID med pseudonym Charleene ti. 3 april 2012 17:02

Bønna.. han skulle jo fått henne til å komme til seg ;) * ikke hjemme*
Huff..sånt er slemt.. :(

Skjult ID ti. 3 april 2012 17:15

bønna,
Er hun tvillingsøsteren til "doktorgrad studenten" som hadde fast plass på morgenflyet fra ditt distrikt i førsten av uken, serverte meg de vakreste hvite løgner før hun returnerte torsdag kveld i noen måneder.
Det ble noen vikarierende forklaringer hvorfor ikke jeg kunne komme før det gikk opp et lys for meg også. Doink.

Charleene ;-)