Alle innlegg Sukkerforum

Jeg feiget

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jordhest ti. 3 april 2012 20:09

Intetanende var det ei vakker dame på bussen. Jeg går visst forbi for å finne plass lengre bak i bussen. Men det var fullt og jeg må snu og finne plass foran. Setter meg med ned med ryggen mot kjøreretning og jeg kan se alles ansikter. Og da oppdager jeg henne. Men i det samme øyeblikk jeg ser henne, ser hun tilbake rett i øynene.. lenge. Jeg velger å feige ut og se en annen retning med et lite smil om munnen. Så velger jeg å se på henne igjen og vi ender opp med øyekontakt. Og jeg feiger igjen. Også tenker huet mitt alt annet enn det jeg skulle ha gjort. Etterpåklokskapen sier meg at jeg skulle ha gjort noe mer ut av det, men... jeg er nok for redd / rusten til å gjøre noe og ender opp med å gå glipp av en gylden mulighet til å bli kjent. Someone shoot me!

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ti. 3 april 2012 20:11 Privat melding

Been there m8te :) Gjør ondt .....

(mann 38 år fra Østfold) ti. 3 april 2012 20:11 Privat melding

*pang*

Skjult ID med pseudonym WiseGuy ti. 3 april 2012 20:13

Just......Do........It!

Skjult ID med pseudonym Pocahontas ti. 3 april 2012 20:13

Det samme skjedde meg for en måned siden. Jeg driver fortsatt og speider etter han kjekke fyren når jeg tar den bussen, men har ikke sett han siden. Utrolig kjipt. Tror vi alle kunne vært litt tøffere i sånne situasjoner. Blir det kleint er det jo bare å gå av på neste stopp, hehe.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 3 april 2012 20:18 Privat melding

Det du trenger er ca 20-30 sekunder med overmot, så er det godt håp for at det kan gå bra. På den tiden har du rukket å si hei om ikke annet og da har du jo stort sett kommet over denne elendige dørstokkmila.

Nå er ikke jeg en flekk bedre enn deg, men når noen smiler tilbake til deg er det jo strengt tatt ikke værre enn å stikke bort å si hei! :-D

Lykke til med det, til oss alle!

Skjult ID med pseudonym gerimax ti. 3 april 2012 20:23

Neste gang spør du om hun kan være så grei å ringe deg på dit mobil , fordi du mistenker at det er noe galt med den , så gir du henne en stor smil , he he

Skjult ID med pseudonym jordhest ti. 3 april 2012 20:25

Ja, er det å komme over dette hinderet. Og bare gjøre som Wiseguy sier. Just Do It! Skader jo ikke. Jeg er jo tross alt singel og har ingenting å tape. Jeg vil jo forbli singel om jeg ikke gjør noe :) Neste gang muligheten byr på seg - skal jeg for fankern ikke feige ut. "Lettere sagt enn gjort (tm)"

Skjult ID med pseudonym jordhest ti. 3 april 2012 20:25

Hehe, good one gerimax :)

(mann 36 år fra Oslo) on. 4 april 2012 00:10 Privat melding

;-P Likte også @gerimax sin approach:-D Den må absolutt prøves;-P

(mann 37 år fra Oslo) on. 4 april 2012 11:09 Privat melding

Aaa, vært der en del ganger..
Dette er kanskje noe av det kjipeste med oss nordmenn (og muligens folk i vestlige storbyer generelt.)

Tror noe av det skyldes at vi er redde for å bli sosialt uglesett.

Skal ikke mye til for å bli oppfattet som skummel og innpåsliten i dette landet..

Skjult ID med pseudonym arneand on. 4 april 2012 12:40

@ts
Velkommen i klubben, premien er en stille øl til ettertanke i påska ;)

Skjult ID med pseudonym jordhest on. 4 april 2012 14:59

Jupp, stille øl hehe. Blir å besøke familie og ete god mat i påska - greit å få tankene på noe annet.

Men jeg er egentlig drittlei av meg selv og det å ta så mye hensyn til at det går utover meg selv. Kommer jo aldri videre om jeg ikke prøver meg. Jeg føler meg så forbanna kjedelig - sitter der som ett naut. Damer vil ikke ha kjedelige naut. Livet er jo egentlig spenning. Med spenning så blir det strøm i kroppen (følelsen av å leve, sommerfugler i magen). Uten spenning, ingen strøm. Ender opp som bare en mentalt/kroppslig motstand som jeg sleper rundt med.

(kvinne 41 år fra Buskerud) on. 4 april 2012 15:11 Privat melding

Må jo ikke alltid sjekke opp folk som smiler, da:) Jeg skvatt litt i dag fordi en herremann smilte til meg, han var hakket for gammel i min bok, men tok meg i det og smilte tilbake.. Så så gjorde han dagen min litt lysere og jeg håper hans også lysnet:) Det er jo dette det handler om, er det ikke? Å SE og bli sett...:) (jada, jeg er sikkert både blond og naiv:))

Skjult ID med pseudonym Wallaby on. 4 april 2012 15:21

Haha .... dette er jo en av grunnene til at norske damer er mer positivt innstilt til det den store veksten av utlendinger vi har i Norge. Nordmenn er generelt feigere enn folk fra andre nasjoner. Og norske damer er fra før sulteforet på oppmerksomhet, spesielt fra edru greie menn på dagtid.

Nei, husk at du er direkte frekk! dersom du ikke sier noe til henne i en slik situasjon. For hun kan ikke ta kontakt - det er din jobb som mann å gjøre det. Du vil vel ikke avvise henne ved å ikke ta kontakt?

Hun kan lett vise dis-interesse dersom noe med kontakten du tar er uinteressant for henne. Og husk - da er det ikke deg hun avviser, det er måten du tar kontakt på akkurat den gangen. Kombinert med hennes humør og livssituasjon akkurat den gangen. Og som mann må du tåle å bli avvist noen ganger. Ja, faktisk ganske mange ganger. Du er da mann.

Skjult ID med pseudonym Wallaby on. 4 april 2012 15:40

Ellers skulle du selvsagt satt deg ved siden av den peneste dama på bussen umiddelbart, ikke bare helt tilfeldig.

Men hva skal man si? Det viktigste er at du er positiv og at du faktisk sier noe i det hele tatt. Et par forslag

- hei har du gjort noe spennende i dag? *stort smil, holde blikkontakten*
- det var ei stilig jakke. Tror jeg vil ansette deg som kleskonsulenten min. *stort smil*
- jøss, du bruker jo akkurat samme type boots som jeg hadde tenkt å kjøpe i morsdagsgave til mamma. er de komfortable? *seriøst og spørrende ansiktsuttrykk*

Skjult ID med pseudonym hvorfor? on. 4 april 2012 15:58

Feiget du så feiget du, ferdig med det. Du trenger ikke å tenke på det lenger men du bør dra sluttsatser, unge mann ...:)

Skjult ID med pseudonym jordhest on. 4 april 2012 16:36

Hehe, jeg er ferdig med det. Past is past. Var uansett ikke plass ved siden av henne - om jeg så ikke skulle satt meg på fanget hennes da, noe som sikkert blir helt feil på en buss. Men det er jo alltids morro å oppleve ei som ser deg rett i øynene. At jeg feiget sier mer om meg som person. Med trening så kan jeg prøve å se litt lengre og ta en sluttsats, som f.eks bare å gi henne skikkelig smil eller noe som vil få henne til å rødme, som f.eks gi henne ett uskyldig slengkyss ;) Også var det øyeblikket etterpå... å holde ut resten av bussturen :P

Skjult ID med pseudonym arneand on. 4 april 2012 16:58

@jordhest ons 4 apr 16:36
Se lyst på det, du greide å løfte blikket over puppenivå, garantert bonuspoeng ^^