Alle innlegg Sukkerforum

Himmelfallen 13-åring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym isterbaby ti. 3 april 2012 21:07

Se Petter (13) få sitt livs beste sjokk

http://nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.8060374

– Det var fantastisk, det. Hun er skikkelig digg, sier Amigo Grande-deltakeren som plutselig hadde Jenny Skavlans knallrøde leppestift på munnen.

Veldig artig. Spesielt morsomt å se ansiktsuttrykket hans i sekundene etterpå. :)

Men ... Åssen hadde det egentlig vært dersom f.eks. Stian Barsnes Simonsen hadde kysset hun 13 år gamle jenta på det andre laget? Hadde det vært like artig?

Skjult ID med pseudonym jegern ti. 3 april 2012 21:18

Det hadde vært pedofili, og IKKE NOE Å SPØKE MED! FYYYYY!!!!!

Skjult ID med pseudonym stianen_ ti. 3 april 2012 21:20

@jegern: Nei, det vet jeg litt om. ;)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 3 april 2012 22:18 Privat melding

jegern, det er vel like mye pedofili om det går ut over en gutt som en jente?

Skjult ID med pseudonym jegern ti. 3 april 2012 23:43

@kit, det var en spøk, med hensyn til stianen sin andre tråd ;) Men litt alvorlig likevel. Det hadde nok ikke blitt akseptert i det hele tatt om det var en mann som kysset ei jente nei. Og jeg tipper ordet pedofil hadde dukket opp.

Så går det jo an å tenke seg at kanskje kjønnene ER forskjellige, og at forskjellsbehandlig på dette området er på sin plass...? Selv om det ikke er helt politisk korrekt. Kanskje gutten på 15 som hadde sex med den lekre lærerinnen ER heldig, mens jenta som gjorde det samme ble et offer.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 3 april 2012 23:54 Privat melding

LOL:-D Må si jeg lo godt og lenge over den snutten:-D Tenk om det var Back Street boys stjerna Nick Carter som ga meg et kyss som 13 åring.. hadde dæva av himmelfallen beundring over at han nettopp ga meg et kyss.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 3 april 2012 23:58

jegern tir 3 apr 23:43 har ett poeng.

Det ville garantert blitt dårlig stemning om Stian Barsnes Simonsen hadde kysset hun 13 år gamle jenta på det andre laget.

Såh, hvorfor slipper Jenny Skavlan unna med det?

Skjult ID med pseudonym isterbaby fr. 6 april 2012 01:44

Fordi det er gitt at alle hankjønn, uansett alder, alltid er klar for seksuelle tilnærmelser. Mens jenter er privilegert, og vil selv velge når de vil bli tilnærmet. Likestilling er en utopi, en umulighet. Og godt er det!

Forøvrig, en liten kommentar til jegerns siste avsnitt om heldig vs. offer: Kanskje vi som samfunn er litt for raske til å skape ofre? Kanskje 15 år gamle jenter som har sex med 30 år gamle menn egentlig ikke føler seg som offer, men i ettertiden blir overbevist av andre at de er det?

Skjult ID med pseudonym isterbaby fr. 6 april 2012 02:20

Jeg er enig i at det var et uskyldig kyss. Men saken er om det ikke hadde blitt oppfattet annerledes dersom kjønnene var byttet om.

Jeg synes forøvrig det er svært unaturlig å kysse sine barn på munnen. Det er bare feil.