Alle innlegg Sukkerforum

Menn uten barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym balansen ti. 3 april 2012 23:41

Lurer litt på hva dere menn som ikke har barn og som søker etter kvinner opptil 40+ år tenker i forhold til å stifte familie. Har dere tenkt at det er helt greit hvis dere ikke får barn, vil dere ikke ha barn, eller har dere ikke tenkt på at kvinner over førti kanskje ikke er like fruktbare?

Må innrømme at jeg er litt redd for å ta kontakt med barnløse menn da jeg selv sannsynligvis ikke får flere barn pga alder.

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 4 april 2012 00:00 Privat melding

For min del er det helt greit å ikke få barn. Jeg er ikke bastant motstander av å ha barn, men per i dag har jeg ikke egentlig planer om det. For meg er antakelig mest sannsynlige scenario for å ende opp med barn i livet mitt om jeg får ei dame som allerede har unger, siden jeg regner med de kvinner som har veldig lyst på egne barn, velger meg bort pga min noe lunkne holdning til det. Samtidig, hvis jeg ble veldig glad i ei, og innledet et langvarig forhold, og hun veldig gjerne ville ha unger, ville det nok blitt noen etterhvert.

For all del... får jeg unger (enten i form av egne, eller som stefar for noen andres) kommer jeg til å ta ansvar og være glad i de... er bare i situasjonen i forkant jeg er "lunken".

(mann 33 år fra Akershus) on. 4 april 2012 00:02 Privat melding

For min del er kvinner i den alderen kun aktuelle for relativt kortvarige eller useriøse forhold, ikke ekteskap på livstid.

Skjult ID on. 4 april 2012 00:09

For meg er det ikke noe must å få barn.

Så jeg kan fint finne ei i slutten av 30-årene eller begynnelsen av 40-årene som allerede har barn og ikke vil ha flere. Faktisk vil jeg foretrekke det fremfor noen i midten av 30-årene som har veldig lyst på barn i løpet av kort tid.

Så det jeg ser etter et damer i slutten av 20-årene (som gir meg en åpning for barn når jeg eventuelt vil ha det) eller i slutten av 30-årene med barn som stenger den muligheten. Litt rart, men har faktisk reflektert litt over det og kommet til at det bør være sånn.

Skjult ID med pseudonym balansen on. 4 april 2012 00:14

Takk for ærlige svar.

Skjult ID med pseudonym sta on. 4 april 2012 01:09

For min del ser jeg nok på alderen under 36 ihvertfall, siden jeg selv har lyst på barn så må jo også forholdene være til stede for at det kan bli en realitet. Så rundt 30 ett sted er nok det idelle for min del, 34 selv. Over 40 og ferdig med barn er ikke aktuelt for min del.

(mann 46 år fra Akershus) on. 4 april 2012 19:05 Privat melding

For noen år siden så var nok barn noe som for meg ville vært viktig. Hadde en gang en greie med at dersom jeg skulle ha barn, så ville jeg ha den første før jeg fylte 35. Ikke fordi jeg vil ha problemer i en høyere alder å få barn, men fordi jeg ikke ønsker å være en gammel far. Nå som jeg har fyllt 40 og fremdeles er singel og barnløs, så er ikke barn noe jeg tenker mye på. Det viktigste for meg er å finne hun jeg ønsker å dele livet mitt med. Så får barn bli som det blir. Den siste dama jeg var betatt av og ønsket noe mer med, var ett år eldre enn meg, hadde ei voksen datter og kunne ikke få flere barn. Men det hindret meg ikke i å ønske noe seriøst med henne. Nå ble det jo ikke slik, så derfor er man jo her fremdeles :) Men jeg gir ikke meg selv mange årene til før jeg helt utelukker det å få barn. Kanskje kan man komme til å angre på det senere, men jeg ønsker ikke å gå av med pensjon før barna er myndige for å si det litt flåsete.. Jeg vil ikke ha barn med ei bare for å ha barn. Det må være med ei dame jeg ønsker å få barn sammen med.