Alle innlegg Sukkerforum

thai damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lillemeg on. 4 april 2012 13:51

Hei jeg er ikke rasist. men oppleve at flere faktisk kjekke menn som heller vil ha thai damer utenlandske damer. istedet for oss norsk. er det noen fler som har opplevd det. og noen som vet hvorfor?

Skjult ID med pseudonym hova on. 4 april 2012 14:06

Du vet at det er umulig for enn mann å motsi deg no å si at han foretrekker norske damer uten å bli stemplet som en liten rasist?

Skjult ID med pseudonym Flopp on. 4 april 2012 14:08

Alt er bedre enn norsk..bortskjemte drittunger alle sammen.

Skjult ID on. 4 april 2012 14:14

Nå åpner du et vepsebol.

Min spådom: En haug med menn kommer på bannen og slenger dritt om norske damer og hyller utenlandske damer.
Deretter kommer en haug med damer og stempler norske menn som liker utenlandske damer som stygge, feite og halvgamle griser.

Og så sitter vi andre og observerer og lurer på hvorfor de er inne på sukker for å se etter folk av det andre kjønnet.

Men til saken: Selv synes jeg asiatiske damer kan være fantastisk flotte, men for meg blir det altfor dårlig balanse i et forhold når en part kommer fra det som ofte er en fattig bakgrunn. Vi ser en slags menneskehandel med norske menn og thailandske damer og norske damer og menn fra Gambia og Cuba, og det ser ikke pent ut. Jeg vet det er litt urettferdig å si det slik, men det er nå en gang sånn jeg oppfatter det.

Skjult ID med pseudonym Flopp on. 4 april 2012 14:17

Brasil og Argentina..nam nam!

Skjult ID med pseudonym jegern on. 4 april 2012 14:23

Jeg bor i utlandet for øyeblikket. Et sted hvor mange nasjonaliteter holder til, og jeg er positivt overrasket hvor enkelt det er selv for en sjenert tulling som meg å komme i kontakt med damer her, i forhold til i Norge. Så det kan jo komme av kulturen - litt stereotypisk kalde nordmenn vs. sosiale og pratsomme damer fra andre land...? Det hjelper for sånne som meg, i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 4 april 2012 14:25

@ts
Utenlandske damer kan ikke brukes til å produsere flytende nitrogen?

Skjult ID med pseudonym smil on. 4 april 2012 14:37

Argentina er helt sykt ja! :P

Skjult ID on. 4 april 2012 14:53

Hvis en norsk mann skal ha en Norsk dame er jo han rasist. Det er opplagt he etter kan norske menn bare ta for seg av damer fra den tredje verden. Gjør de ikke det, da er de rasister hele gjengen. V norske damer er apere på det norske kjøtt markedet.

(mann 57 år fra Oslo) on. 4 april 2012 14:54 Privat melding

For meg er en kvinne mer enn utseendet, selv om det også teller. Jeg kommuniserer mye bedre på norsk enn på noe annet språk. Og jeg kommuniserer bedre med en som har de norske felles referanserammene under huden i stor grad. Så det er sannsynlig at jeg vil få det best i et forhold med en norsk dame. Og hun ser genetisk norsk ut er ikke så viktig.

Skjult ID med pseudonym smil on. 4 april 2012 14:54

Ja, det kommer nok til å bare bli mer og mer av slik

Skjult ID med pseudonym hvorfor? on. 4 april 2012 15:13

@TS
Norske damer vil ikke ha norske menn, derfor velger de utenlandske damer. Thai, eller asiatiske i det helle tatt er villige som bare, så hva skal en si da? Sånt er livet for tiden på skjekke markedet. Trist men sant!

Skjult ID med pseudonym smil on. 4 april 2012 15:20

jo, men si da at dette fortsetter, at enorme mengder thaikvinner etc overtar for de norske som er for kresne/vanskelige, hva skjer da med de resterende norske? :P

får vi plutselig et sukker der alle menn blir bomba av meldinger, og lar vær ¨å svare alle uten om de 90 % mest attraktive??? :P

det må jo bare bli bra dette! :P

Skjult ID med pseudonym lillemeg on. 4 april 2012 15:25

Det finns sjenerte jenter å. hvor skal vi finne menn da :-)

Skjult ID med pseudonym jegern on. 4 april 2012 15:30

@lillemeg, det finnes da vel nok av usjenerte menn skulle jeg tro, som kan ta seg av dere;)

Skjult ID med pseudonym smil on. 4 april 2012 15:38

"lillemeg"

dere trenger ikke gjøre noe, for å få dere noen, det som er forskjellen :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 15:41 Privat melding

Norske kvinner fikk stempelet "bortskjemt" av norske menn den dagen de valgte å kreve akkurat like mye for seg selv og sitt liv som det den norske mannen allerede hadde gjort i mange år ;)

Men sånn for å ikke dra alle over en kam, så vet jeg jo at det finnes veldig mange norske kvinner og menn som synes det er kjempeflott at den andre parten står opp for seg selv og de "krav" som er helt naturlig å ha :)
(og da tenker jeg ikke på krav som går på at dosetet må være nede, og andre "bagatellmessige" krav).

Skjult ID med pseudonym hvorfor? on. 4 april 2012 15:56

@Minney
BINGO !!!

Skjult ID med pseudonym I-e on. 4 april 2012 16:03

De menn som ønsker seg ei Thaidame, ja dra ned til Thailand.
De norske kvinner som vil ha en spanjol, ja dra til Spania. Værre er det ikke. De som ønsker en som bor i Norge og snakker norsk, kan jo bli på sukker en stund til... Så kanskje...

Skjult ID med pseudonym Wallaby on. 4 april 2012 16:06

Det er ikke bare fordi vi bor i en feministstat. Det er også mye på grunn av olja.

Vi har en steika mye bedre økonomi enn alle andre land. Dette gir oss masse status.

Dette medfører at vi kan velge på øverste hylle, fra hele verden.

Norske menn er som menn flest. De vil ha feminine, unge, slanke vakre damer. Norske menn vil føle seg som menn, og ikke undertrykt av store sterke norske kvinner.

Det fins mange flere kvinner å ta av ute i den store verden.

Det samme gjelder for norske kvinner. De kan også velge på øverste hylle ute i den store vide verden. Det fins mange skuespillere, modeller, rugbyspillere, latinske playere, afrikanske kjemper, machomenn fra midt-østen og aksjemeglere fra Wall Street der ute.

Dette er en helt naturlig utvikling.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 4 april 2012 16:14 Privat melding

så da skal alle bare importere, vi er for gode for hverandre alle sammen? :P

Skjult ID med pseudonym lillemeg on. 4 april 2012 16:16

Wallaby du sier mye jeg er engi i. men ikke alle norske damer er like sjefete .noen lar menn være menn og liker det

Skjult ID med pseudonym VV on. 4 april 2012 16:17

Vi er for dårlige for hverandre alle sammen

(mann 46 år fra Akershus) on. 4 april 2012 16:18 Privat melding

Norske menn synes norske damer er for kravstore og selvstendige, og finner seg ei thai eller annet eksotisk fordi de vil leve i ett mer tradisjonelt og "gammeldags" kjønnsrollemønster..

Norske kvinner synes norske menn er for dårlige til å flørte, gi oppmerksomhet osv.. De lar seg derfor friste av storsjarmører gjerne fra mer sydeuropeiske land..

Og debatten fortsetter på rundgang igjen og igjen..

@Minney
Det er nok mange menn som tenker sånn ja. Men jeg tror ikke norske menn ser på norske kvinner på den måten rent generelt. De aller mest konservative som lever i den tradisjonelle kjønnsrollemønsteret hvor kvinnen passer hjemmet mens mannen jobber, er nok hissigst på dette. En av grunnene er nok at enkelte damer i kvinnekampen ikke bare nøyer seg med å få likestilling. Men de skal ta igjen for at de i alle år har vært bak mannen i likestillingskampen, og drar det dermed langt over igjen på den andre siden.

Personlig er jeg glad for at norske kvinner har blitt mer selvstendige og ønsker sine egne karrierer. Samtidig som jeg vil at man skal beholde forskjellene på kjønnene. La damer være damer og menn være menn, ikke la oss bli en sammensauset masse hvor man må se på navn og personnr for å avgjøre hva slags kjønn man har.

Skjult ID med pseudonym krøpling83 on. 4 april 2012 16:18

resultatet blir det samme

Skjult ID med pseudonym påhytta on. 4 april 2012 16:27

Fordi de er mer feminine, mer trofaste og mindre kravstore. Mindre drama med thaidamer :)

(mann 32 år fra Oslo) on. 4 april 2012 17:25 Privat melding

Personlig syns jeg norske jenter er helt fantastiske, men tror ikke alltid norske jenter syns gutter med utenlandskbakgrunn er like fantastiske.

Som jeg skriver bruker jeg ordet tror! Selv om jeg tror dette betyr ikke det jeg vil finne meg en thai jente, men veldig mange menn finner seg en thai jente fra utlandet fordi de ønsker og lever gjerne etter gamle normer, der kvinnen er hjemme og mannen jobber osv. (skal ikke legge alle over en kam altså, men mange)

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 on. 4 april 2012 17:54

Kanskje stiller man med et bedre utgangspunkt når det gjelder utenlandske kvinner? Vi kommer, for å være ærlig, fra et veldig rikt land... med norske jenter må man jobbe for å bli lagt merke til.

Skjult ID med pseudonym I-e on. 4 april 2012 17:56

Om det var mulig økonomisk, hadde jeg gjerne jobbet 60% for å ha tid til hus og hjem. Men da gidder jeg ikke ha en sånn en som sier alle utgifter skal deles likt. Jobb hjemme teller like bra som jobb ute så lenge det er til felles glede.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 18:15 Privat melding

@Eikers1

Jeg for min del tenker at folk må få lov til å være individer.
Kvinner må få være kvinner, og menn må få være menn så lenge de føler for det mener jeg.

Om man som kvinne liker å kle seg i kjole, bruke sminke hver dag, lakke negler, bruke sko med hæler, bruke to timer på badet for å fikse seg før man går ut, osv. Så må hun få lov til å være seg selv dersom det er en stor og viktig del av henne. Men dersom hun gjør det fordi hun føler at typen hennes forventer det, eller av en annen grunn som innerste inne egentlig bare gjør det til et ork og stress hver dag, så burde hun jo absolutt ikke gjøre det.

Og dersom man som kvinne ikke kan fordra sminke, foretrekker guttebukser og t-skjorter, kort hår, møkk på henda, osv, så må man også få lov til det.
Så kvinner er ingen ens-artet gruppe som må få "være kvinner" dersom det å "være" en kvinne har en bestemt eller ensrettet oppskrift.

Det samme gjelder menn. Man må ikke være manne-mann for å være en mann.
En mann som liker å pynte seg, bruker kremer og "sminke", er opptatt av litt mer "feminine" ting, osv, er jo også en mann. Og må få lov til å være seg selv.

Og jeg tenker at jeg vil ha en mann som er seg selv. Jeg vil jo ikke ha en mann som jeg ønsker å endre på. Det å vite at den man er sammen med føler for og klarer å være 100% seg selv er en god følelse. Jeg vil ikke ha en fyr som forsøker å "spille" mer mandig eller mer romantisk enn han egentlig er.

Selvfølgelig har vi likevel alle anledning til å "strekke oss" litt for den andre parten. Men da fordi vi selv har lyst, og fordi vi elsker den andre og ønsker å gjøre den glad. Men det skal aldri være på bekostning av den vi egentlig er innerst inne. Og aldri fordi den andre forventer at vi skal være på en annen måte bare fordi vi er av et annet kjønn.

Så jeg stemmer for at vi alle skal få være den individuelle personen vi alle er <3

Og en partner kommer jo alltid med både positive og negative sider. Så det er jo om vi kan leve med totalsummen som teller. Og at de negative sidene er noe vi vet at vi selv kan klare å endre oss på for å takle å leve med. For å skulle endre på noen andre enn oss selv, er jo i utgangspunktet et idiot-prosjekt ;)

(mann 46 år fra Akershus) on. 4 april 2012 18:46 Privat melding

@Minney
Jeg er stort sett enig med deg i dette. Mente det ikke sånn at kvinner skal gå rundt og være feminine til enhver tid, og motsatt for oss menn. Vi er alle forskjellige individer. Men det er en forskjell på menn og kvinner, og den synes jeg vi kan ta vare på. Føler på mange måter at likestillingskampen idag handler om at vi skal bli like på alle måter.. Og da tror jeg vi mister noe verdifullt.

Det sies jo at en kvinne bruker tid på å finne en mann hun liker, og når hun har funnet han så bruker hun resten av tiden på å forandre han ;) Men klart, jeg vil jo også ha ei jente som er seg selv. Og som står for den hun er. At hun har sider ved seg som jeg vil se på som negative gir meg jo ingen rett til å endre på henne. Vi har jo alle + og -, det gjelder bare at det er flere positive enn negative sider, og at de negative såklart ikke er av en slik art at det uansett vil overskygge de positive.

Jeg har jo som alle andre også sider ved meg som man vil se på som negative. Jeg er jo også klar over at i ett forhold så må man tilpasse seg, og det vil jo de fleste av oss gjøre for den man vil være sammen med. Så lenge det ikke går på bekostning av ens egen integritet og person.

(mann 46 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 18:52 Privat melding

har selv vært i thailand mange ganger og ser fra år til år at stadig yngre gutter finner thai jenter som de blir kjærester med.
så det er ikke bare gamle griser som reiser ned dit og finner jenter.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 19:17 Privat melding

@Eikers1

Ja, vi må ta vare på forskjellen dersom vi ønsker den :)
Jeg har ei venninne som er elektrikker. Og hun er ikke den mest feminine i skuffen når det kommer til hverdagsklær. Hun kan pynte seg til fest, men til hverdags, så tror jeg hun ville vært et yndig offer for Trinny og Susannah :P
Men min venninne er en unik person som har like mye rett til å bli tatt vare på for den hun er, som jeg er for den jeg er. Jeg har jo ingen egenskaper som er mer "verdt" å ta vare på enn hennes bare fordi jeg er mer "typisk" dame.
Jeg er forøvrig også langt "spinklere" enn henne når det kommer til benbygning og muskelmasse. Hun er annerledes utstyrt fra naturens side, og gener er det lite å gjøre så mye med.
Så der hun svinger dekkene av og på bilen så lett som bare det, så kunne jeg med glede ha overlatt den jobben til en mann. Ikke fordi han er mann og at det er en typisk "manne-greie". Men fordi det for min fysikk (og forsåvidt tildels helse) rett og slett er like vanskelig som det er for en mann med store hender å gjøre noe "pirkearbeid".

Så jeg tar gjerne en mann som liker å gjøre "tungt grovarbeid". Og til gjengjeld så kan jeg gjerne gjør mer innomhus. Rett og slett fordi det for min del er en praktisk ordning, og ikke fordi jeg ønsker å følge noe "rollemønster".
Men når det er sagt, så er det langt flere timer i året som går med til husarbeid. Så selv om jeg kan ta mer enn han, betyr ikke det at jeg tar alt, langtifra :P

(mann 46 år fra Akershus) on. 4 april 2012 19:37 Privat melding

@Minney..

Selvsagt er hun like mye verdt som det du og jeg er, og har like mye rett på å bli tatt vare på. Jeg snakker ikke om det rent visuelle når jeg sier man skal ta vare på forskjellene mellom menn og kvinner, for jeg er jo godt klar over at vi er forskjellig utstyrt fra naturens side. Og jeg har da ikke noe mot jenter som liker å ta i ett tak og bli møkkete på fingrene. Ei heller jenter som har en typisk "mannsjobb"..

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 4 april 2012 21:08

Tror kanskje at menn kan velge utenlandske damer fordi dem føler seg bedre verdsatt av dem enn av norske kvinner..
Å bli verdsatt er nøkkelen. Ikke alt det andre fjaset som blir nevnt i tråden her.

Folk er så forbaska kravstore at faktisk er langt forbi grensen til det latterlige. Har ingenting med likestilling eller type jobb å gjøre.

Skjult ID med pseudonym nonsense on. 4 april 2012 21:29

Enig med Boble®. Det er mange måter å bli verdsatt på, men jeg har følelsen av at norske kvinner gjør det på feil måte. Etter å ha vært på sukker en god stund og i to omganger, nærmer jeg meg den konklusjonen at det ikke virker. Etter å ha prøvd en datingside som fokuserer mer på latinamerikanske forbindelser, blir jeg stadig sikrere på at dating på norsk ikke fungerer for meg. Her får jeg i høyden 3-4 besøk i måneden, mens på det andre stedet er antallet mye, mye høyere. Nå skal jeg legge til at jeg har erfaring fra verdensdelen og snakker språket, så det har hatt betydning for valget. Jeg legger heller ikke lista lavere enn jeg ville gjort om jeg skulle søkt etter en norsk dame, heller tvert i mot.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 4 april 2012 21:34

Vi menn er ikke ett fnugg bedre enn damene.

Hvorfor tror du at damene faller som fluer for sleske greske/tyrkiske guttunger når de er på ferie? De får oppmerksomhet og føler seg verdsatt...

Vi er en gjeng med tullinger alle sammen... ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 21:40 Privat melding

For å bli verdsatt så må man jo selv verdsette først.
Man vil aldri bli verdsatt dersom man først skal sitte på gjerdet for å se en person an og vente på tegn på at vedkommende kan verdsette.

Det handler jo alltid om å "dra lasset sammen".
For i et forhold der kun den ene verdsetter, eller kun verdsetter deler av et menneske (som feks at hun gjør husarbeidet, men ikke at hun bruker tid på en eller annen hobby man selv har null interesse for), så kommer jo ikke verdsettingen fra hjertet. Da kommer den fra egoet fordi man kun verdsetter det som gagner en selv.

Skjult ID med pseudonym oslo on. 4 april 2012 21:51

det må jo være noe galt med det å finne seg kjæreste her i norge,da så mange finner seg kjæreste utenlands.
det er jo enorm økning hvert eneste år.

Skjult ID med pseudonym I-e on. 4 april 2012 22:08

Det var det med det grønne gresset på den andre siden, da.....

Skjult ID med pseudonym oslo on. 4 april 2012 22:12

stadig flere som syntes det er grønnere på andre siden:)

Skjult ID med pseudonym banditten on. 4 april 2012 22:21

Eikers skrev:
"enkelte damer i kvinnekampen ikke bare nøyer seg med å få likestilling. Men de skal ta igjen for at de i alle år har vært bak mannen i likestillingskampen, og drar det dermed langt over igjen på den andre siden. "

Og Boble skrev:
"Tror kanskje at menn kan velge utenlandske damer fordi dem føler seg bedre verdsatt av dem enn av norske kvinner.. Å bli verdsatt er nøkkelen. Ikke alt det andre fjaset som blir nevnt i tråden her.
Folk er så forbaska kravstore at faktisk er langt forbi grensen til det latterlige. Har ingenting med likestilling eller type jobb å gjøre."

Min umiddelbare holdning er at en blanding af de to overstående udtalelser er nærmere det jeg oplever her i Norge.

(mann 41 år fra Oslo) on. 4 april 2012 22:32 Privat melding

Norske jenter er nok litt kravstore og bortskjemte ja, men jeg ville aldri valgt noe annet.

Bare synd det er så utfordrende å bli kjent med dem. Ikke nok med at jeg har en krevende jobb og travel hverdag, men det virker som om de jeg har truffet har det på samme måte.

Skjult ID med pseudonym katt on. 4 april 2012 23:09

Har en del kontakter i Asia og generelt som en dame riktig sa i. flg kulturen er det primær en Thai /Fillipinsk Dame ser etter sosial , økonomisk trygghet , deretter når det er på plass lærer hun å elske mannen. For det fleste men vil en Norsk kvinne ikke gå etter rikdom men kjærlighet. Så følger det også en forpliktelse over for familien sin om å hjelpe /sende penger hjem. Tror det er mange som tror det er kommet i himmelen men etter en stund finner ut de er blitt lurt til å tro det var kjærlighet...

(mann 46 år fra Aust-Agder) on. 4 april 2012 23:21 Privat melding

katt.

stemmer det at jenta ønsker seg økonomisk trygghet og det følger som regel et økonomisk ansvar ovenfor familen hennes.
de jentene fra østen som har bra utdannelse/jobb ønsker som regel å bli værende i landet sitt.

men kjenner flere norske gutter som har funnet seg damer fra andre land og det fungerer bra for dem.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 4 april 2012 23:31

Det er en ærlig sak hvem man bestemmer seg for å bli sammen med, og kjenner flere "sånne" par hvor alt fungerer utmerket og er vel og bra etter mange år sammen (altså etter de "magiske" tre årene som ofte blir nevnt i den forbindelse; Det er altså "fullt mulig", for de som konstant generaliserer på det feltet...).
MEN. Enkelte (og jeg gjentar for ordens skyld; "Enkelte") med-menn jeg treffer ser/høres ut til å primært se etter en kombinasjon av hushjelp og sengekamerat (og fint lite annet...) som i tillegg stort sett holder kjeft på "de riktige stedene" som sin ideelle "livsledsager", og hiver seg avgårde til ett eller annet sted langt vekk for å "hente seg kone"... Så hvis DET skulle bli MITT eneste gjenværende alternativ, ansetter jeg heller en fast vaskehjelp en gang i uka (ja, og som BARE skal vaske!) og trapper opp onanien.

Skjult ID med pseudonym Olav Duun to. 5 april 2012 01:26

For noko tull!
Og eg skal love at om eg blir gåande like einsleg om fem år, så er det nok ein tur til Thailand som skal til for å sikre slekta. Så får heller dei flotte norske kvinnene, som nektar å ha noko med meg å gjera, få vera i fred.

Skjult ID med pseudonym Vrææl to. 5 april 2012 01:49

Jeg har selv vært i en relasjon med ei jente fra Latinamerika. Det var flott mens jeg var der nede, men tror det hadde blitt vanskelig her hjemme. Det er rett og slett fordi hun snakkket hverken norsk eller engelsk. Selv om hun var i en god jobb der nede og hadde bra utdannelse tror jeg ikke det hadde funka her hjemme. Et problem er at hun måtte bruke tid på å lære seg norsk/engelsk, men samtidig måtte hun ha lært seg norsk kultur. Jeg tror dette hadde vært såpass vanskelig at jeg tror det enkleste var å avbryte forholdet.
Imidlertid tror jeg ikke de kulturelle forskjellene er de største å overkomme, men de språklige forholdene vil uansett ta tid. Noen som ikke kan norsk vil slite med å finne jobb og å finne seg til rette, og dette må være veldig vanskelig uansett personlighetø

Skjult ID med pseudonym oslo to. 5 april 2012 08:45

treffer du ei jente fra utlandet så må du være med i starten og tilrette legge slik at hun får lært seg norsk og kommer ut i jobb.
så litt styr vil det være det første året.

så fremfor at noen bruker årevis her på sukker til ingen nytte, kunne denne thai jenta allrede vært integrert og lært seg norsk.:):)

Skjult ID med pseudonym torsketran to. 5 april 2012 08:50

Det er et 3-årsprosjekt.
Etter det må du regne med utskiftninger :)

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 5 april 2012 09:00 Privat melding

Så en kjekk norsk mann kan ikke forelske seg i en thai-dame? Vi har jo alle preferanser når det kommer til utseendet, en av grunnene til at det finnes bla. thai-porno fatass-porn (i mangel på et bedre ord eller den korrekte beskrivelsen) er jo nettopp dette.

Skjult ID med pseudonym lillemeg to. 5 april 2012 09:48

Lashes . det er akkurat det jeg mener. hvorfor er det så mange gutter som tenner på thai damer

Skjult ID med pseudonym oslo to. 5 april 2012 09:52

hvorfor nevnes alltid thai damer?

tror det kommer mange flere damer til norge fra russland/ukraina/polen osv.

disse damene er iallfall mye mer kyniske og utspekulerte enn thai damer

Skjult ID med pseudonym lashes to. 5 april 2012 09:53

Er det så mange da? Jeg har ikke inntrykk av det, hvertfall ikke at det er flere som liker thai enn andre. Men, de som liker thai best, liker vel kanskje snerte små thighte kropper, fargen og ungdommeligheten. Norske damer ser jo generellt sett eldre ut enn thai-damer.

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 5 april 2012 11:00

Tror det er mange her inne som glemmer at det viktigste faktisk er å finne en man kan være lykkelig med. Uansett skavanker og mangler...

Skjult ID med pseudonym hei to. 5 april 2012 11:31

saken er det at norske jenter i stor grad er kravstore og blitt veldig selvstendige og egentlig trives som singel.
ferdig snakka.

Skjult ID med pseudonym lmfao to. 5 april 2012 11:33

Du mener at kvinner har løsrevet seg fra kjøkkenbenken og faktisk har en mening om hva de vil ha ut av livet og en partner?

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 11:52

Vil for min del bare gjenta det jeg sa ovenfor litt i "kortversjon"; EN "smilende, nikkende kjøkkenbenk"-dame" (med ALT den stereotypien innebærer...) skal IKKE under NOEN omstendighet inn her i huset, uansett nasjonalitet/etnisitet (finnes nemlig en del "helnorske" sånne også, spesielt i diverse "bibelbelte"-områder... Blæh!). Da får det jaggu meg heller være.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 5 april 2012 14:37

En af mine kammerater flyttede til thailand for at bo (han var 32) i lidt over et år og mødte en lokal pige i en tøjbutik.
De er nu nogle år senere forlovede og skal nok giftes på et tidspunkt. Jeg har aldrig set min ven så glad som siden han blev sammen med hende. Hun er i tillæg også lykkelig for at være sammen med ham.

Så bare fordi hun er thai og han er svensk, så skal hun være udspekuleret, sende penge hjem, være en slave i køkkenet og i sengen? Næppe. Jeg tror aldrig jeg har set et så harmonisk forhold mellem to mennesker, på trods af kulturforskelle.

Problemet er ikke asiatiske/russiske eller generelt udenlandske damer eller mænd. Problemet er folkene her i Norge der har en masse fordomme fordi de ikke ved hvad de snakker om - og derfor er det alle andre der er noget galt med.

Skjult ID med pseudonym a to. 5 april 2012 14:46

de fleste som finner utenlandske jenter har mer stabilt forhold enn norske forhold/ekteskap

Skjult ID med pseudonym -a- to. 5 april 2012 14:58

Hvorfor er det alltid norske damer det er noe feil med når menn ikke får seg kjæreste?

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 15:15

Good point, -a-... :-)

Skjult ID med pseudonym m to. 5 april 2012 15:20

for det er bare dritt med norske damer, de blir valgt bort mer og mer, enkelt og greit

Skjult ID med pseudonym -a- to. 5 april 2012 15:21

Ah, den bitterheten....

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 15:22

Så hva gjør du HER, m? Finnes andre møtesteder for de som tenker sånn som det du skisserer... :)

Skjult ID med pseudonym -a- to. 5 april 2012 15:29

Jeg har ikke noe i mot menn som reiser til Thailand, eller Russland, eller andre land for å finne seg dame. Jeg kjenner flere som lever lykkelige i "slike" forhold, og jeg kjenner noen som oppfører seg som drittsekker mot disse damene. De hadde nok ikke oppført seg noe bedre mot norske damer heller. Det jeg prøver å si er at disse forholdene ikke er spesielt annerledes enn andre forhold. Men det å skylde på de norske damene, den er litt drøy, altså...

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 15:35

"Bitter is the new cute..." :)

(mann 48 år fra Akershus) to. 5 april 2012 15:38 Privat melding

Its the woman, not where they come from that counts ..
:O)

(mann 38 år fra Østfold) to. 5 april 2012 15:42 Privat melding

"Hvorfor er det alltid norske damer det er noe feil med når menn ikke får seg kjæreste?"

Veldig godt poeng.

Man kan jo forøvrig snu den der rundt også...

"Hvorfor er det alltid menn det er noe feil med når damer ikke får seg kjæreste?".

Sånn reellt sett så er det nok en kombinasjon av disse to. Hverken norske menn eller norske damer er vel hva man kan kalle feilfrie. Det samme gjelder forøvrig også både menn og kvinner fra ja... Igrunn samtlige andre land i verden også.

Greia er bare å finne noen man syns er "bra nok", og som syns det samme om en selv. Om man finner det i Finnmark eller Bangkok er vel igrunn ett fett.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 15:43

"Støttekontakt med utvidede fullmakter", er en grei definisjon på "den sorten der", Kommode1... :)

(mann 38 år fra Østfold) to. 5 april 2012 15:46 Privat melding

@kommode1:

Enig. Syns heller ikke norske damer (generellt) er spesiellt kravstore.

De vil ha... En fyr de liker. Syns ikke det akkurat er så voldsomt kravstort at det gjør noe.

Skjult ID med pseudonym -a- to. 5 april 2012 15:47

Enig med KK :) Og det er jo mye enklere å skylde på alle andre enn det er å se sine egne feil...

Skjult ID med pseudonym a to. 5 april 2012 15:54

tydelig at mange av oss inkludert meg har store problemer med å treffe ei norsk dame da, debatt forumet blir brukt flittig hele tiden. skulle nesten ikke tro at vi var på en dating side.
flere av profilene har jo vært her i årevis,uten å treffe den rette.

skulle vært moro å vist hvor mange prosent som treffer hverandre via sukker?

Skjult ID med pseudonym a to. 5 april 2012 16:33

det har overhodet ingen ting med syting over ikke å treffe noen. jeg trives utmerkert som singel,selv om det skulle vært kjekt å treffe ei jente.
jeg leser bare gjennom forumet her og trekker en konklusjon over alt som blir skrevet her på sukker.

siden du selv sitter med oppskriften på å treffe den rette,kan jeg ikke skjønne hva du gjør på sukker da du kan treffe dem overalt?

Skjult ID med pseudonym -a- to. 5 april 2012 16:38

Jeg blir litt forvirret av at noen kaller seg a ;)

Skjult ID med pseudonym a to. 5 april 2012 16:42

til kommode.

enig med deg at de finnes overalt og kanskje det er mye bedre å ta sjansen i det daglige:) fremfor å gjemme seg bak noen taster.:)

Skjult ID med pseudonym mega to. 5 april 2012 16:46

kommode med tyttebær i hodet :)

du skal bare vise deg fram nå.......