Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så bitter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 5 april 2012 17:16

Nok engang har jeg mottatt et brev fra en bitter mann som rakker ned på oss kvinner, må bare si jeg synes synd på sånne menn. Tror ikke de kan ha det særlig bra med seg selv. Blir ikke livet litt lettere om en tenker positvit?

Dalal Lama sa engang: "lykken kommer ikke av seg selv, men av dine egne handlinger"
Det er vel verdt og tenke på for noen og enhver :)

Skjult ID med pseudonym mega to. 5 april 2012 17:19

du har vel skrevet noe i teksten forstår du vel, sikkert noe som provoserer folk, folk trenger ikke automatisk være bittre pga de ikke liker deg!

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 5 april 2012 17:26

Her er mailen. og det var det første brevet jeg fikk fra vedkommende.

"Hei er det nå du skal svare meg: tror ikke vi passer sammen . for den er jo standar fra dere jævla kvinner"

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 april 2012 17:29 Privat melding

Han var bitter ja! Sånne koslige brev fortjener din evige kjærleik til han!!

Skjult ID med pseudonym mega to. 5 april 2012 17:31

det er han kommode som har sendt den......

(mann 38 år fra Østfold) to. 5 april 2012 17:32 Privat melding

"Blir ikke livet litt lettere om en tenker positvit?"

Det gjør det helt sikkert, men det er nå ikke sikkert det er så himla lett å tenke positivt hvis man stort sett bare opplever negativitet. Nå er det jo mest sannsynlig en sammenheng der da, og enkelte roter seg inn i en typisk ond sirkel uten at de evner å se sin egen rolle oppi alt dette.

En ting er ihvertfall helt sikkert... Klisjéer og sitater løser ingenting.

(mann 64 år fra Akershus) to. 5 april 2012 17:33 Privat melding

Det er nok mange som bærer på mye frustrasjon rundt omkring. Som du sier, Frk., Fryd, så ville nok disse folkene fått det litt lettere med seg selv dersom de hadde klart å bryte ut av den negative spiralen. Det er jo faktisk ikke verre enn å bestemme seg for å tenke positivt. Ganske snart endres oppfatningen av omgivelsene deretter. :)

Skjult ID med pseudonym stianen_ to. 5 april 2012 17:35

(Glemte et siste setningsledd):

, og omgivelsene vil oppleve den personen som mer positiv. :)

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 5 april 2012 17:40

KK

Vet at kilsjeer og sitater ikke hjelper noenting, men for meg var det en liten trøst i det Dalai Lama sitatet da jeg var langt nede for noen år tilbake.

(mann 32 år fra Oslo) to. 5 april 2012 17:43 Privat melding

Jeg ble bombet av en kar i går på privat brev fordi han var bitter på jenter som ikke svarer.. Hehe, han skrev 6 brev med 20 linjers innhold

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 5 april 2012 17:43

" Jævla feite fleskefitte" ble jeg kalt nå, godt og få passet sitt påskrevet;)

(mann 38 år fra Østfold) to. 5 april 2012 17:46 Privat melding

" Jævla feite fleskefitte"

......HAHAHAHHAHHA. Herlig.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 april 2012 17:46 Privat melding

hm sukker blitt en sånn plass ! trist

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 april 2012 17:50 Privat melding

Oki..Tenk alle kosa seg her inne og lykke og giftemål og eventyr! I

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd to. 5 april 2012 17:51

Vedkommende har blitt rapportert.

Tror jeg skal finne meg en bok og skrive ned alle festlige ting jeg har blitt kalt på Sukker ;P

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 april 2012 17:58 Privat melding

Send meg en kopi da:)

(mann 32 år fra Oslo) to. 5 april 2012 18:01 Privat melding

Frk Fryd, send meg en privat mld så skal du få se den lange novellen jeg fikk av en kar i går som ikke var helt fornøyd med diverse. Han klarer å si mye rart skal jeg si deg!

Skjult ID med pseudonym Una to. 5 april 2012 18:03

Jeg kan bidra i boka di

Skjult ID med pseudonym S to. 5 april 2012 18:10

Jeg startet en tråd om samme tema i går med eksempel på en brevveksling, kevin her ble angrepet av en illsint fyr som fulgte tråden, så slettet den. Patetisk.

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 to. 5 april 2012 18:15

Han var forbannet ja, fikk mange fine gloser av han :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 18:57

Han var fullstendig, himmelropende, rape hakke gal, "Kevin sin fyr" :) fra i går, for å si det pent (fikk se noen "høydepunkter" fra nevnte "bombardement"...Æsj)... Men at "de der" finnes (også her), er dessverre et faktum; Så enkelt og greit, og som jeg også sa i S sin ovennevnte tråd i går, se på disse som underholdning/"pausefisk"..! :-)

Skjult ID med pseudonym HaraldBK to. 5 april 2012 19:00

Mange tapere der ute, ja. vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn at jeg bare har opplevd trakassering i privat melding en gang, og den var ikke særlig grov en gang.

Skjult ID med pseudonym Skjult ID to. 5 april 2012 19:10

Det er 90 000 medlemmer på Sukker. Hvis man er veldig snill og sier at det ikke er mer enn 1 prosent som har alvorlige personlighetsforstyrrelser, så er det uansett 900 mennesker! Legg til at det å finne seg en partner kan skape ekstra såre følelser når det ikke går som forventet, så har vi en blanding som er relativt eksplosiv. Og når vi også vet at folk oppfører seg generelt dårlig på nett (jfr kommentarfeltene på Dagbladet og VG), så er det ikke overraskende at noen går over alle grenser.

Det er ikke bra, men sånn er det bare, og eneste man kan gjøre er å rapportere dem og få dem bort herfra.

En annen ting som slår meg når jeg ser de bitre innleggene er at de kan umulig være veldig tilfreds med seg selv, sitt liv og sine omgivelser. Og hvordan skal de da kunne finne noen å elske når de ikke engang elsker seg selv?

Skjult ID med pseudonym S to. 5 april 2012 19:31

Der sier du noe. Antar at ingen her inne egentlig tenner på bitre, sure, grinete, late og ekstremt selvopptatte sinatagger.

Skjult ID med pseudonym S to. 5 april 2012 19:32

Sinnatagger....

Skjult ID med pseudonym gerimax to. 5 april 2012 19:36

@S

Vel.....Når det er noen som tenner på morderer , voldtektforbryterer og div annet , hva er da litt sinne mon tro .....
( bare småtterier :-)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 5 april 2012 19:38

Enig med Skjult ID, og ikke minst den detaljen med å sammenligne med andre kommentarfelt rundt om er viktig... Enkelte blir, som "alle" vet, jævlig tøffe i trynet bak et tastatur (og kun der!), og som også nevnes, i kombinasjon med det "som bedrives her inne" av flørting og dating, samt skuffelser og avvisninger er det faktisk litt snodig (men bra, da!) at det ikke er FLERE sånne "bitringer" her... Hvordan de har det "med seg selv" kan man jo bare lure på, men regner det ikke som mitt konkrete problem (det er vel Fastlege-materiale, det der!) hvis jeg og/eller andre likevel bestemmer oss for å "lese dem leksa" litt her inne... :)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 5 april 2012 22:22 Privat melding

Tragikomisk er hva slike sure meldinger er, og det passer humoren min bra:p
Det var vel igår at jeg fikk en fornærmelse på priv selv, med et adjektiv jeg aldri før har hørt om megselv engang.
/return insult, /report og /ignore.
Sure og frekke folk er sjeldent attraktivt, så holdningene dems går utover demselv in the end:)

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 6 april 2012 01:21

Hahaha, fått mange av den sorten selv. Noen blir faktisk sure om jeg ikke vil date dem!! DET er latterlig altså. Kunne ikke falt meg inn å bli sur fordi noen ikke vil date meg. Så har jeg fått kjeft fordi jeg har for fine bilder av meg selv. Som om at det ville vært naturlig å legge ut det styggeste bilde man har av seg selv. Fått høre at jeg hadde oppmerksomhetsprofil. Syke folk altså......Enda verre er det at noen blir sure fordi jeg allerede var i en datingprosess med noen andre og ikke ville forholde meg til flere samtidig. Fikk beskjed om at jeg da burde slette profilen min eller skrive det i profilteksten min!! Hallo liksom, det burde jo ikke komme som en overraskelse at noen allerede er i en datingprosess når man har profil på en dating side. Ikke dermed sagt at man burde slette seg før man vet om det funker med den man dater.

Så ikke bry deg om sånne folk. Det er bare å blokkere og gå videre:))

Skjult ID med pseudonym Olav Duun fr. 6 april 2012 10:50

Er det vente anna ein at ein blir bitter etter avslag frå samtlege med matchtal over 70?

Skjult ID med pseudonym S fr. 6 april 2012 11:11

Går jo an å holde det for seg selv istedetfor å legge ansvaret for manglende respons over på kvinnene og surmule. En kvinne er ikke ansvarlig for at en fyr har blitt avvist over hele linja. Mye av denne ansvarsfraskrivelsen, surmulinga og personangrepene etter avvisning minner meg om en helt annen kultur enn den norske, hvor hva kvinnen selv vil ha ikke betyr noe så lenge mannen har bestemt at han 'vil ha', og avvisning takles med aggresjon eller personangrep.

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd fr. 6 april 2012 12:06

Jeg har full forståelse for at en blir snurt hvis en bare får avslag på alle brev som blir sendt forhåpningsfullt avgårde.
Det brevet jeg fikk i går, var første gang jeg fikk noe brev fra fyren, rakk ikke og sende noe avslag engang. Det skal jo sies at han fikk så hatten passet tilbake.

Så ett lite tips til dere som lurer på hva vi jenter liker og høre i første brev, ikke følg denne fyren sin oppskrift ihvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym Alene fr. 6 april 2012 12:17

Til dere som får sånt: ikke ta dere nær av det. Jeg er også bitter og kan tenke mye av de tingene inni meg, men jeg skriver det ikke i en melding og sender tilbake. For noen kan det derimot være litt godt å få slengt litt dritt, man føler man får letta byrden fra skuldrene litt, satt foten ned etc. Man har jo allerede fått svar på om det kan bli noe eller ikke så man taper jo ikke noe på det (annet enn ansikt). Godt å bare lempe det litt på noen andre. Så ikke ta det personlig, personen trenger bare en hakkekylling, jeg sier ikke det er riktig, men det er absolutt forståelig for en fyr som er i samme situasjon. Etter mange nok avslag så kommer den følelsen snikende uansett hvor positiv man prøver å være. Beste dere kan gjøre er å overse det. Er ikke verre enn det :)

(mann 40 år fra Vestfold) fr. 6 april 2012 20:31 Privat melding

Fytti katta, Det er jagu mange rare folk der ute. Største gleden du kan ha, det er å gjøre andre gla:)

Skjult ID med pseudonym Tispa fr. 6 april 2012 20:32

HAHAHAHA! DETTE BLE POSTET AV DEG KVINNE81

Skjult ID med pseudonym m30 fr. 6 april 2012 20:33

@Tispa

Jaha?
Og hva om det så er?

Skjult ID med pseudonym tala fr. 6 april 2012 21:02

Jeg fikk en liknende melding her om dagen, bare en som hadde behov for å fortelle meg hvor jævla støgg jeg var. Han hadde ikke prøvd å ta kontakt før, så avvist ham hadde jeg ikke. Det biter ikke på meg, jeg vet godt hvordan jeg ser ut, og har ikke dårlig selvtillit, men patetisk fyr. Meldte og blokkerte. Håper det er noen fjortiser som sitter og tuller i påskeferien, ikke voksne menn som har så mye sinne...

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 11:38 Privat melding

Tala: Kunne like gjerne vært den fyren som sendte meg melding bare for å "mobbe" profilen min.
Det støtter bare påstanden "Fjortiss er ikke en alder, men et stadie".
Og dæven så turn-off det er med fjortissoppførsel, det være aggresjon, manglende evner til å diskutere seriøst, eller manglende evne til å plassere ansvar for feil og misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 8 april 2012 06:01

Norske jenter er jo så sære og spesielle, og setter så høye krav... Bare les noen profiler, så ser du hva jeg mener...
Når de i tillegg da avviser eller ignorere normale henvendelser, er det ikke det spøtt rart at noen blir sur og irritert. Ei heller at noen så heller finner seg dame utenfor landets grenser.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 8 april 2012 10:14 Privat melding

@Pedro

Hva med alle de jentene her (og ellers der ute i det ganske land) som faktisk ikke har noen høyere krav enn den jevne MANN i gata?

Kanskje heller fokusere litt mer på dem og kontakte dem istedet for å henge deg opp i "disse" profilene du "henviser" til.

Dersom jeg kommer over en mannlig profil jeg føler har krav som ikke henger "på greip" etter min personlige skala (som om den eller din personlige skala er noen fasit for noen som helst andre enn oss selv...NOT!! ), så hopper jeg jo selvfølgelig videre her inne. For hva skulle vitsen være med å sende melding til en fyr jeg ikke liker kravene til? Og hvorfor skulle jeg bruke energi på å henge meg opp i han på noe som helst vis når jeg ikke er interessert i "sånne" fyrer?
Det finnes jo nok av andre menn her med normale krav bare man tar seg tid til å titte på de rette profilene. Og det gjelder også jentene her inne. Det handler bare om å ta seg selv i nakken og slutte å være giddalaus og sneversynt i letingen sin her inne ;)

Og en ting til. Går man bevisst etter kun de peneste guttene og jentene, så vil man nok dessverre også oftere finne "krav" man ikke selv føler seg komfortabel med. Men det er jo i så fall min egen feil dersom jeg kun søker opp "feil" profiler.
Noen ganger så trekkes vi mot det vi egentlig ikke burde ha, fordi det er et eller annet inni oss selv vi egentlig trenger å fikse på ;)
Har man en historie om avvisning, så er dessverre veldig ofte forklaringen den at vi blir tiltrukket mot en "bestemt" type menn eller kvinner (trenger ikke nødvendigvis bare ha med utseendet deres å gjøre). Og denne "feilen" gjør vi gang på gang fordi vi innbiller oss selv at det er "det" vi "vil ha", "fortjener", eller er "eneste vi blir tiltrukket av". Og er det slik, så har man en solid jobb å gjøre med seg selv ;)
For det er faktisk der feilen ligger ;)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 10:37

Good point, Minney... Ikke minst det der med å ha en viss "seleksjon" (hva angår det man faktisk finner av "likhetstrekk" og sånt i profiltekst) mht HVEM man tar seg bryet med å kontakte (er ganske så "nazistisk" på det der selv, stiller jo en del krav jeg og...). Der har jeg i hvert fall jeg vært veldig konsekvent og NØYE, og at det har "betalt seg" er nok helt utvilsomt hva angår "svarprosent" og mere til (antall dater, nye venn-/bekjentskap, etc.). :)

Skjult ID med pseudonym S sø. 8 april 2012 12:27

Pedro alias Roberto, har sagt til deg før at istedetfor å klage på kravstore damer, må du senke dine egne krav. Du søker etter for unge og for vakre damer, helst uten bein i nesa, men helst med utdanning, som ikke matcher med din egen situasjon, og blir avvist gang på gang. Som du selv sier, hvis du absolutt skal ha en slik jente/dame får du heller dra til Thailand/Filippinene og kjøpe deg det du ikke kan dra på naturlig måte.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 13:05

Takk for at DU sa det der, S... :)

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 8 april 2012 13:12 Privat melding

Applaus for Minney:)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 8 april 2012 15:26

Jeg blir imponert over menn som i store deler av profilteksten sin rakker ned på kvinners intelligens :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 15:31

Hysj, bat... Du må jo skjønne at du bare jatter med og "smisker" med sånne uttalelser..? :) Var så "heldig" at en "sånn en" tok av sin verdifulle tid til å opplyse meg om nettopp DET i går, nemlig..! ;-)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 15:47

Helt på (bær!)tur i forhold til trådtema; Men umodne stikkelsbær lagt ned i et (NB! lufttett) glass 40% med en dæsj (etter ønkse, men det skal ikke bli likør heller!) sukker (må stå i minst en ukes tid, og husk å vende et par ganger pr dag) blir en ganske fin og frisk "sommer"-snaps! :) Med andre ord bør vel noen rett og slett legge seg på sprit...

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 8 april 2012 15:50 Privat melding

La oss bare håpe om dem som legger seg på sprit, at de ikke gjærer til de eksploderer

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 15:52

Egentlig blir man jo bevart for all ettertid med den teknikken, innså jeg plutselig... Nei, glem det! Men snapsen blir god, altså, ikke kødd! :)

Skjult ID med pseudonym Solo sø. 8 april 2012 16:02

Litt motrsomt at du nevner Dalai Lama samtidig som du ikke har fnugg av forståelse for disse mennene:)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 16:06

Nei, noen kroniske fjotter forblir (ja,) kroniske. Foreslår enkelt og greit arbeidsleir/tvungen "omskolering" på Finnskogen (meningsløst å rømme...) på ubestemt tid (funka i hvert fall som fy under Stalin som generell "nedjekkingsmetode"...) for disse.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 8 april 2012 16:07

Mannen-med-de-tusen-nick...
Har virkelig ikke gått glipp av noe på andre fora, blogger eller news, gitt...

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 16:08

Solo; Ække bare TS som sliter litt med "forståelsen" (hva er det å "forstå", sånn egentlig?) av sånne "karer", til opplysning... ;)

Skjult ID med pseudonym S sø. 8 april 2012 16:24

Hvem nevnte Dalai Lama? Jeg har møtt han :) Supersexy :)

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 8 april 2012 16:25

Går ikke han kledt i en slags morgenkåpe..? ;)

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd sø. 8 april 2012 16:48

Solo

Jeg skriver jo at jeg skjønner et menn/damer kan blir snurte når de får avslag på avslag. Derimot så skjønner jeg ikke hvorfor de skal spre sin eder og galle over andre av den grunn.
Sitatet til Dalai Lama tok jeg med fordi jeg mener at du må først være lykkelig og ha det bra med deg selv, før du kan bli lykkelig med noen andre :)

Forøvrig helt enig med Minney i det hun skriver i innlegget 10.14

Skjult ID med pseudonym S sø. 8 april 2012 17:05

Munkeetellerannet Nref...slåbrok/morgenkåpe er ikke sexy, trodde vi var enige der...

Skjult ID med pseudonym S sø. 8 april 2012 17:06

Og Dalai Lama har alltid rett :) Så det Frk Fryd sa stemmer

Skjult ID med pseudonym bat ma. 9 april 2012 09:05

Og der var den nyeste kjente profilen til mannen-med-de-tusen-nick borte.
At han gidder, men det er vel en vanesak.
Og at han aldri lærer. (Litt pussig at en med så stor påstått IQ ikke klarer å lære.)

Er det noen som har møtt ham?
Han er muligens ca 10 år eldre enn den litt varierende alderen han oppgir i profiler.
(Hvis det er han jeg tror, alternativt er det bare en samarbeidspartner/meningsfelle.)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 09:48 Privat melding

Dalal Lama sa engang: "lykken kommer ikke av seg selv, men av dine egne handlinger"

Fortell det til de som dør av sult i Afrika.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 09:58 Privat melding

Barn i Afrika til Dalai lama: Lykke? Hva er det? kan det spises?

Skjult ID med pseudonym Frk., Fryd ma. 9 april 2012 10:00

Nalle Pu

Vi mennesker kan dessverre ikke herske over været, og så klart mener jeg IKKE at de som sulter eller lider annen stor nød rundt omkring i verden falt under det sitatet.

Tror at du skjønte hva jeg mente med det, ingen vits i og være så firkanta.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 10:21 Privat melding

<-----Ikke firkanta bare 2D

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 9 april 2012 10:30

Jeg fikk en gang første meldin av en bitter gubbe som påstå at jeg skal ikke svare på henvendelse hans, uansett, fordi jeg er som alle andre kvinner... og her kom lista.......................... lang lista på hva vi kvinner er og hvordan vi oppfører oss, både på nettet og i RL.
Alt negativ og beskyldende.

Hva tror dere jeg har gjort?

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 9 april 2012 10:35

???; For enkelte er det nok å eksistere... Som sagt før, blokk, rapporter og prøv å se "underholdningen" (tenk muzak/ventemusikk ("Uuuut mot haaavet" hos Telenor...) på telefonen) i det, bare. :)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 9 april 2012 19:38 Privat melding

???: Den meldingen var fra Ayquefony ja?
Jeg fikk også en, som jeg ikke gidder å åpne engang, for jeg vet hvem det er og hva slags bullshit som står i den.
Et lite tips til alle som ikke har vært borti idioten ennå:
Hvis meldingen begynner med ",.-,.-,.-,-.,.-,.-,.-,.-,.-,-.,-.,.-,.-,.-" så er det mannen-med-tusen-nicks, aka FrekkFaen (et nick som kledde ham). Jeg går ikke på det trikset to ganger.

Skjult ID med pseudonym bat ma. 9 april 2012 20:32

Men lurer på hvorfor mannen-med-de-tusen-nick gjentatte ganger sørger for utestengelse ved å maile de samme kvinnene gang på gang?
Selv om han er ca 10 år eldre enn det han oppgir i profilene, er det for tidlig med presenilitet :)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 9 april 2012 21:19

Hmmm... Det finnes jo noe som kalles "alkoholdemens", men da skal du VIRKELIG ha hengt i med supinga for å pådra deg såpass... Men det er til forveksling likt (har møtt en sådan "live", var knapt 50), tror dog det er vanskelig å resonnere skriftlig da (om nå resonnementet henger aldri så lite på greip...).