Alle innlegg Sukkerforum
(mann 49 år fra Østfold) to. 24 april 2008 00:25 Privat melding

Går du på kino ? Og går du i så fall ofte ?

Hva er den siste filmen du så ? Og hva synes du om den ?

Hva slag filmer liker du helst se på kino ?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 24 april 2008 00:27 Privat melding

Ivrig på temaer du. Siste har ikke rundtet 2 svar enda, mann.

Og nei, kino er greit i blandt for sosialt skyld, og kan være en morsom lekeplass i mørket av og til. Men film ses best med kontroll uten forstyrrelser og med rett stemning til rett tidspunkt.

Siste var Sweeny Todd - The Demon Barber of Fleet Street. Absolutt en herlig herlig film.

(kvinne 41 år fra Troms) to. 24 april 2008 00:32 Privat melding

lenge i mellom hvert kinobesøk til tider,men siste jeg så var varg veum-fallne engler.
likte den godt jeg:-)

Skjult ID med pseudonym mann28 to. 24 april 2008 00:33

hehe, Arve!

Tipper det sjeldent er stille rundt lunchbordet på jobben din :-)

Siste var vel no country for old men.. forøvrig en fengslende, noe nyskapende og litt forvirrende film :-)

Skjult ID med pseudonym Arve to. 24 april 2008 00:38

Jeg prøver kun skape positive tråder, siden tendensen er negative og mange seriøse blir straks negative ;)
Sukker annklaget meg nemlig for å være utålmodig og negativ her i forumet. Så jeg motbeviser dette...
Jobben min er forresten hjemmekontor, derfor er jeg ivrig her hehe

Selv så jeg Drageløperen, en fantastisk film.
Av kinofilmer ser jeg helst action/sci fi. Filmer som krever stort lerret og masse lyd.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 24 april 2008 00:44

var forresten med noen jenter å så "erotisk" film på kino,hvor jeg klarte (ufrivillig)å få en god del til å bryte ut i latter..
var en kommentar som kom høyere ut enn tenkt...men moro ja:-)

Skjult ID med pseudonym Ofelia fr. 25 april 2008 21:24

Hei dere ! Tatt av vinden er bare så nydelig . Har sett den 27 ganger og gråter hver gang.


O.S

Skjult ID med pseudonym ela fr. 25 april 2008 21:37

Var på forpremiere og så : I et speil, i en gåte , som er en roman av Jostein Gaarder.
JG er nydelig i sin fremvisning.

(mann 46 år fra Buskerud) fr. 25 april 2008 22:33 Privat melding

Går gjerne på kino for "daten" sin del, men egentlig trives jeg best med å se film hjemme.. Da slipper man alle fjortisene som fniser og hoier.. ;-) (Hadde jeg bare hatt mye større TV!.. :-P )
En annen ting også: Kjipt at man må passe på å gå på premieren eller ihvertfall ikke mer enn noen dager senere for å slippe at filmen er full av støv og skjøter..

Siste film på kino var vel "The Last King of Scotland". Helt grei den.

Hvis jeg skulle tatt en tur nå, tror jeg at jeg hadde havnet på Iron Man. Ikke akkurat førstevalget om man skal be med seg en jente på tur da men..

Ellers er jeg enig i at storslåtte actionfilmer, science fiction og ellers andre spesialeffektfilmer er det som gjør seg best på kino. Romantiske komedier med mer passer best i sofakroken.. :-)

Kino blir liksom ofte det naturlige supplementet til middag ute. Ikke sant?

Skjult ID med pseudonym pigalopp lø. 26 april 2008 00:33

Siste film sett på kino: Charlie og sjokoladefabrikken, sammen med barnebarn. Herlig film med mange artige effekter. Kanskje litt skummel for de minste barna. Ellers har den jo en liten moralsk undertone som jeg tror til og med barna oppfatter.

Ellers er jeg tilhenger av film hjemme jeg også. Mer avslappende + at det er greit å ha anledning til å bruke pauseknappen. Foreslår "The marine", "Shooter" og "Ghostriders".... ;-)

Skjult ID lø. 26 april 2008 07:20

Nest sist film var om sameopprøret.
Sisite film "No country for old men".
Går på kino 5 - 6 ggr i året.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 26 april 2008 11:09

Hmm. Jeg har et nostalgisk forhold til kino, og synes det er en fin greie å gå på kino. Ja, det hender det er fjortiser der (men det kommer jo litt an på hva slags filmer man går på) og ja, man hører snoppose-krasling, men det er noe eget med det å komme sammen med masse andre mennesker for å få en kulturell opplevelse, da.

Når det er sagt, så blir det sjeldnere og sjeldnere til. Det _kan_ ha noe med å gjøre at kjøpepris på dvd nå i enkelte tilfeller er _lavere_ enn én billett på kino (hvilket er en sinnssyk situasjon), og det er klart det hjelper at man har lerret i stua som fyller omtrent like mye av synsvinkelen som et middels kinolerret (siden man jo sitter en del nærmere i stua). Men jeg synes det er synd. Jeg liker kollektive løsninger, og synes det er leit med denne økende trenden hvor man er seg selv og sin lille krets nok.

De to siste filmene jeg så på kino, var No country for old men og In the valley of Elah, begge to var spektakulært flotte filmer som jeg kommer til å skaffe meg så fort de kommer uyt på dvd. Og se. Alene. Eller med høyst et par venner ;o)

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 26 april 2008 11:10

...glemte å si: Dessuten, når man er på kino så kan man la seg sluke helt opp av filmen uten distraksjoner. Man passer på å ha gått på do før filmen, man skrur av mobiltelefon, og så ser man hele filmen igjennom. Når man ser film hjemme, synes jeg det er altfor fort gjort at det skjer noe som forstyrrer (telefonen ringer, man må på do, man blir sulten, det ringer på...), og så mister man litt av filmmagien.

Skjult ID med pseudonym Insomnia lø. 26 april 2008 11:32

Jeg er veldig glad i å gå på kino. Stemningen, forventningene, luktene, lydene gjør filmopplevelsen sterkere helt klart. Som joques skriver, man lar seg lettere bli oppslukt av filmen. Den siste filmen jeg så var No country for old men - deilig, severdig film. Neste på listen er In the valley of Elah - som i tillegg også vises på Oslos koseligste kino, Gimle - jeg gleder meg :)

(mann 56 år fra Hordaland) lø. 26 april 2008 11:34 Privat melding

Jeg liker veldig godt film. Rekorden min for filmer sett på kino i løpet av en dag er 8. (Nå er det jul igjen, kapring i høy hastighet, den store farinelli, kuler over broadway, johnny mnemonic, panserkrysseren potemkin, ni måneder og dolores clayborne) Dette var på kinoens dag i Bergen for noen år siden, og jeg gjenopplevde litt av spenningen fra studietidens studentarrangerte filmfestivaler på Ås, via kortfilmfestivalen i Grimstad noe senere, og filmfestivalen i Haugesund mens jeg bodde der. Det store med å ukritisk åpne seg opp for hva som måtte komme fra lerretet feks på en festival eller massemønstringsdag, er at man får sett filmer man ellers aldri ville gått på. Mange av de filmene som har gjort størst inntrykk på meg ville jeg aldri ha sett hvis jeg skulle velge en enkelt film for en vanlig kveld på kino. Siste film jeg så på kino kunne jeg vært foruten. Filmen hadde alle kvalitetstegn på å kunne bli en stor opplevelse. Den hadde fått terningkast 1, blitt stemplet som kalkun, hadde kjempebudsjett, blandet sammen alle mulige populærsjangere osv. Navnet var 10.000 BC, og kunne vært gjort såå mye bedre =(

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 26 april 2008 11:43

Apropo toalett. Hjemme trykker man pause og fortsetter der man slapp. På kino kan du være sikker på at etter å ha holdt seg litt for lenge, forstyrret samtlige på raden på veg ut og inn igjen, så har man klart å gå glipp av den mest essensielle scenen i hele filmen, og må spørre sidemann om hva man har gått glipp av. Det virker som Murphy's lov også har en kinoparagraf.
På grunn av denne, er jeg meget forsiktig med veskeinntaket i forkant av en kinofilm ; )

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 26 april 2008 11:46

...lønner seg å planlegge det der med væskeinntaket litt, ja ;)