Alle innlegg Sukkerforum

En liten betraktning

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS fr. 6 april 2012 04:25

Uten efaring med online-gamet forøvrig kastet jeg meg inn på denne siden for ca en mnd siden (siste to dagene som superluring). Hva som er trikset her inne har jeg ikke helt funnet ut av (eller har nå gitt litt faen). Som mann er tydeligvis trikset (ifølge forumet) å sende hundre meldinger til mer eller mindre intressante damer som svarer hvis de finner det for godt. Dette er for meg helt uaktuelt uten åtte i promille og uten å føle at en stapper alt av selvrespekt langt opp der solen aldri skinner. Er det virkelig "back to the 50's" og at en må bruke evig mye tid på å fake seg en knall profil som damene dras mot? Føler meg som en påfugl.

Hilsen forvirret.

(mann 47 år fra Vestfold) fr. 6 april 2012 11:12 Privat melding

He he, du har noen morsomme poeng der...vi kan nok skylde oss selv, siden det er så mange menn som misbruker dette forumet - tror det beste er å teppebombe hele området og vente på resultat ja, men ha en sober profil og is i magen :)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 6 april 2012 11:25

Ja, dropp det der "spam"-systemet, det blir bare patetisk (og det gjennomskues fort at dette er noe som er sendt til mange... Har fått et par sånne "ferdig-mld" fra damer som så overtydelig ER det, pga akutt manko på fokus og at det ikke er lest et komma i profilteksten...). Litt pompøst, men funker beviselig; Legg sjela i de (personlige, "en-til-en" sådanne) mld man sender og vær selektiv på HVEM man tar seg bryet med å kontakte... Det der med "back to the fifties" og at ingen vil "ut i verden" for å treffes IRL, er en myte etter min erfaring selv om man skulle tro det basert på diverse foruminnlegg (men det er litt som nyheter, "dårlige" sådanne "selger aviser", evt. produserer tråder... Det er vel ingen som lager en forumstråd på "Idag var jeg på kaffedate, det funket bra og vi skal treffes igjen til helga", liksom...). Så. :)

(mann 64 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 11:44 Privat melding

Men det er jo litt demotiverende å legge sjela si i melding etter melding når man må regne med at meldingen ikke blir besvart. I beste fall med en standard avvisning.

Jeg kunne ikke finne på å sende melding til en sukkerjente jeg ikke faller for ut ifra profilen. Jeg aner ikke noe om de faktiske tallene, men hvis jeg skulle gjette, så er det 20-30 jenter på sukker som jeg kunne falle for. Kanskje fem av dem bor i mitt fylke eller et nabofylke. Og hvis 90% ikke svarer, så sitter jeg altså igjen med en sjanse for at "drømmedama" svarer på rundt 0,5%. Hehe...

Når dette er sagt, så er jeg også motstander av masseutsendelser av meldinger.

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 6 april 2012 11:59

PS; (Og no offence, stianen :)...); Dropp den der "fylke"/"nærområde"-biten foreløpig. Noen av oss kan bare glemme det uansett, og blir det "noe", har jeg lest et sted at det finnes motorisert ferdsel, både i privat eie ("bil", tror jeg det heter) og offentlig sådan... Litt innsats må man nok regne med på dette feltet (og så kan man jo kjapt regne på hvor mye penger man ville brukt på å bedrive sjekking/kurtise "på byen" helg etter helg etter helg...). Nok en gang, dette er av erfaring fra undertegnedes del, men sånt er jo individuelt, så klart...

Skjult ID med pseudonym -a- fr. 6 april 2012 12:05

Merker jeg begynner å bli litt lei av menn som sier at damer får så mange meldinger at de ikke orker å svare, så det ikke er vits å sende ut meldinger! Er det noen som har møtt disse damene??

Og til TS: Man blir litt motløs i starten, og forstår ikke helt hva man gjør galt. Etter hvert skjønner du at du ikke gjør noe galt, men at mange her inne er overfladiske og ikke orker svare. Men mange damer svarer, og mange damer sender ut førstemeldinger. Ha litt tålmodighet, og ikke forvent at det er som i virkeligheten her inne. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym jegern fr. 6 april 2012 13:19

Tror det er som du sier... Legg mindre vekt på den enkelte melding, og send *mange* flere meldinger. Å lete frem drømmedama og bruke lang tid på henne, er bare kjipt når man for ørtiende gang ikke får noe svar. Så gjør som "alle" andre, sett i gang med teppebombing. =) Det gir muligens litt lavere odds per melding, men det kompenserer du med mange meldinger.

Sånn egentlig burde vel menn slutte med dette, men det skjer ikke før sukker innfører begrensning på antall førstemeldinger man kan sende i løpet av en viss tid. Og det synes jeg egentlig at burde innføres. ;b

Skjult ID med pseudonym TS fr. 6 april 2012 13:37

Føler det er litt patetisk å kaste garn når det burde holde med fiskestang :) Men sånn er vel gamet.

Skjult ID med pseudonym Fasit fr. 6 april 2012 13:46

Fake it till you make it

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 april 2012 13:55

Det blir fort litt tyngre når det kun er tekst og statiske bilder som skal skape nysgjerrighet.
Er man ikke verdensmester på enten gode bilder eller til å skrive engasjert og spennende får man det nok fort litt vanskeligere :)

Men er ikke umulig å få kontakt med noen som faktisk vil møte andre. Det kan bare ta litt tid :)

Ikke alle er like engasjert i å finne noen og timing har nok veldig mye å si. En uke kunne hun sikkert svart på akkurat samme melding hun ikke synes noe om uken før. Humør og motivasjon når de leser meldingen har nok mye å si :) Noen er veldig skeptiske til å møte noen osv. Man kaster da i grunn garn ute live også, man ser på de man ser på som interessante, og er det noen respons tilbake så tar man kontakt.
Det blir bare veldig mye mer tydelig her når man må sende en melding for å vise interesse. Live holder det med ett blikk og dette kan hjernen på automatikk, tar bare sekunder å avgjøre om noen er interessante.

Legger man for mye i hver man kontakter uten å få repons kan det ta mye energi å lete :)
Det er mange jenter/kvinner som er interessant ut fra bilde og tekst, men om de er drømmedama blir vanskelig før man møter dem, sånn sett kan det nok være greit å kaste litt garn. De skal jo også like deg tilbake :)

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 23:48 Privat melding

Å fake og late som man er "kulere" enn man er, det vil jeg ihvertfall ikke anbefale.
Jeg vekslet en gang meldinger med en fyr som faket segselv, og her er omtrent hvordan meldingsvekslingen gikk:
Han: "Hei! [...] Jeg liker også å lese fagstoff, [...]"
Jeg: "[...] Hvilke fag liker du å lese om?"
Han: "Jeg er interessert i fysikk, kjemi, [...]"
Jeg: *begynne å prate om fysikk og kjemi*
Han: *prate om heeelt andre ting*
Jeg: "Hvorfor er du ikke interessert i å snakke om fysikk eller kjemi? Du sa jo du er interessert i de fagene"
Han: "Joda, men jeg vil ikke kjede deg med å prate om sånt."
Jeg: "Jammen jeg er jo også interessert i det, så det kjeder meg jo ikke."
Han: "Nei, men jeg har ikke yst å prate om sånt, for jeg vil ikke kjede folk"
Jeg: "Dette rimer jo ikke. Ingen nekter å snakke om ting de interesserer seg for, med en person som interesserer seg for akkurat det samme!"
Han: "Nei, nå diskuterer du som en politiker!" *snakke om helt andre ting*
Jeg: *ignorere*

Moralen er: Du klarer ikke late som du er noen du ikke er, for det er bare et spørsmål om tid før mottaker merker at ting ikke henger på greip. I tillegg til at hun vil skjønne at du faket degselv, så vil hun bli sur for at du ikke er ærlig. Da er det game over.

Skjult ID med pseudonym L lø. 7 april 2012 00:10

@ -a-:
Bare av nysgjerrighet. Hvor lenge er "ha litt tålmodighet"?
Personlig er jeg på 6 måneden og kan vel si at trenden ikke akkurat har snudd.
Man leser jo også om folk som har vært her i 3-4 år, så hvor lenge må man ha tålmodighet?

Skjult ID med pseudonym -a- lø. 7 april 2012 14:18

Tja, det er jo ikke veldig lett å svare på, L, men jeg "knekte koden" etter et par måneder. Nå er jeg jo fortsatt singel, men det jeg mener er at jeg ble litt mer avslappet, streser ikke så mye med å skrive meldinger. Ser jeg noen jeg fatter interesse for, sender jeg en melding, men blir ikke lei meg om jeg ikke får svar, eller om jeg blir avvist. Man kan jo ikke tro at det å registrere seg her gjør underverker for sivilstanden. Sånn sett ligner det nok en del på virkeligheten. Jeg legger ikke alt i sukker sine hender, men tar det for det det er, er supplement til å treffe potensiell gjennom jobb, ute, eller via kjentfolk :)