Alle innlegg Sukkerforum

Bitre og slemme brev -fra kvinner?

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 11:13 Privat melding

En gjenganger her inne er jenter som får brev fra menn som er bitre.
Jeg har selv også fått noen slike brev gjennom tiden min her på Sukker.

Den typiske er at man gir et avslag, og så kommer det haglende en masse "dritt" tilbake om "alt" som må være galt med meg og/eller jenter generelt her inne. Noen ganger også i kombinasjon med hvilken utrolig "flott og fantastisk" kar jeg går glipp av.
Og kanskje også det at han jo egentlig ikke var interessert i det hele tatt, da jeg ikke var god nok for han.
Variasjonene på hvordan dette "utarter" seg er ganske uendelige.
Men kjernen er den samme: Fyren takler ikke et avslag, og han fyrer opp under en bitterhet som ikke jeg hadde unnet min verste fiende. For med en slik bitterhet og en slik oppførsel, så vil man selv avvise folk rundt seg. Men man vil sjelden se at det er en selv som er hele problemet, og energien vil gå med til å beskylde andre for feil de ikke har, som egentlig gjenspeiler de feilene som man selv sliter med.

Men det jeg lurer på er hvor mange menn her inne som har opplevd det samme fra en kvinne?
Og da tenker jeg ikke på en litt halv-snurt tone i svaret tilbake.
Jeg mener slike brev hvor man i sitt stille sinn tenker at ordene kunne kommet fra munnen til en renspikka psykopat når han tror at ingen andre enn den han har "makt" over hører han.

Skjult ID med pseudonym :))) fr. 6 april 2012 11:36

Jeg tror det går begge veier. Man liker ikke å få avslag men hvordan man takler det har kanskje ikke så mye med kjønn å gjøre. Og det å skrive bitre brev har mest med personlige egenskaper/intelligens/kultur osv, tror jeg i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Jeselnik fr. 6 april 2012 11:40

Jeg kan godt forstå at mange menn forblir bitre og oppfører seg som de har adresse Gaustad sykehus. Det er bare å se på hvilke menn dager foretrekker det;)

Skjult ID med pseudonym mann34 fr. 6 april 2012 11:40

Har aldri fått "psykopatsvar", men de halvsnurte, litt småslemme og frekke har jeg fått. Ikke mange, bare et par - tre stykker i løpet av tre - fire år, men det har skjedd. Er ikke alle jenter som tåler å bli avvist heller antar jeg, skjønt de aller, aller fleste lager ikke noe tull ut av det.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 12:05

Jeg vet at det finnes både kvinner og menn som ikke tåler avslag.
Og hvor noen blir mer "snurt" enn andre.

Men jeg har enda ikke hørt om noen som har fått et sånt skikkelig psyko-brev fra en kvinne etter et høflig avslag.
For jeg tenker på de ekstreme variantene som man har fått et par eksempler på gjennom tråder som dukker opp her med jevne mellomrom.
Og som jeg frem til nå bare har hørt menn stå bak.

Nå tenker ikke jeg at dette har noe med menn generelt å gjøre, langt ifra. For de fleste menn (og kvinner) er såpass oppegående at de ikke tar et avslag personlig på den måten.
Men jeg lurer av og til på om menn som tillater seg selv å bli skikkelig bitre, overgår bitre kvinner en høy gang når det kommer til akkurat det å takle å bli avvist av det annet kjønn.
Og at det kommer spesielt godt "til syne" på steder som dette, hvor man kan "gjemme" seg bak en profil og en pc uten å måtte stå face to face med den man forsøker å "sjekke opp".

Men for all del. Er godt mulig jeg tar helt feil :)
Og det er jo egentlig det jeg ønsker å finne "svar" på om jeg gjør.
For dersom kvinner er like ille når det kommer til å sende slike brev her inne, så bør jo jo noen her kunne bekrefte at de faktisk har opplevd det.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 12:31 Privat melding

@Minney
Jeg har aldri opplevd det.

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 6 april 2012 12:33

Forresten, 1 gang - helt først. Men det var trolig fra en desperado som gjorde samme til alle nye.

(mann 43 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 12:43 Privat melding

Har til gode å få et svar fylt av edder og galle, og tror nok at menn kanskje er mer tilbøyelige til å fyre av et slikt svar.
Problemet til de som gjør det er vel mest sannsynlig at de lever i en boble hvor de mener at det er alle andre i verden det er noe galt med, og ikke de selv. Det er det dessverre ikke mulig å kjøpe seg selvinnsikt på boks, men vet om flere som kunne hatt godt av det. Verden er ikke så stor, og det er lett å plutselig møte seg selv i døra ved en senere anledning. Kanskje en dårlig trøst, men de fleste av oss er faktisk oppegående mennesker, så får man heller prøve å glemme de som oppfører seg som idioter.
Så stå på Minney, det finnes en fantastisk kar som fortjener deg der ute et sted :)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 6 april 2012 14:11

Heller ikke fått noen slike brev, men så har jeg vel kun måttet avslå ett par stk da i mangel på noen sender meg brev først :) Så da skal det vel litt til å treffe på dem.

Forskjellen ligger vel mer i hvordan kjønnene reagerer noe mer forskjellig vil jeg tro. Har en liten anelse om at kvinner først tenker hva er feil med meg når de blir avvist, mens menn oftere tenker hva faen er galt med alle andre. Dette har muligens litt med konkuranse og overlevelsesinnstinkt å gjøre kanskje? Menn skal jo være dominerende og vise at de er sterkest, dette kan jo gå litt langt og da får man vel denne reaksjonen. Kvinner har vel oftere en tendens til å drive med psykologisk terror når de først skal ta igjen, og den subtile reaksjonsformen kan være vanskeligere å levere gjennom skriftlig kommunikasjon?

Dagens lille teori, sånn litt på sparket :) Om den stemmer vet fåglarna ;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 6 april 2012 14:14 Privat melding

Jada. Har opplevd det, både på nett og irl.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 14:24 Privat melding

Jeg kan ikke huske å ha fått slike brev på nett noengang. Men jeg har opplevd ei jente som tydeligvis ikke var vant med å bli dumpa, som reagerte på en måte som gjorde at man ble overbevist om at man hadde tatt ett riktig valg ja.

En av grunnene til at jeg tror det skjer mest at menn svarer ufint, er at det som regel er overskudd av menn på nettsteder. Og at det derfor som oftest er damer som gir avslagene, og menn som blir sittende skuffet tilbake.
Samtidig som jeg tror kvinner er flinkere til å gå videre etter ett "brudd".. Det ser man jo også i statistikker etter samlivsbrudd. Hvor det også som oftest er hun som gjør det slutt, og han som sitter tilbake og sliter.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 14:45 Privat melding

Men uansett hvem det er som blir bitter, handler urasjonelt, skriver stygge ting, osv, så finnes det jo ingen unnskyldning for å opptre på den måten. Det finnes nok en haug med forklaringer, da alle disse mennene (og kvinner som også er slik) sannsynligvis har sin unike bagasje med seg som har ført h-n inn i bitterheten.

Men en forklaring er jo ikke det samme som at det er greit. Det er jo ingen unnskyldning, og ingen burde tolerere slike ting dersom de opplever det.

Som Eikers1 skrev. Når man ser slik oppførsel så vet man med en gang at man gjorde det rette ved å avvise/gjøre det slutt.
Og det skal i mange tilfeller ikke mer enn en "gal" setning til før man tydelig ser at man gjorde det rette.

For meg så hjelper det lite om en fyr er aldri så snill og grei ellers, dersom han blir usaklig, krenkende, og får en "upassende" oppførsel når han blir sint. I mine øyne så kan man aldri veie opp for "over streken ting" med god oppførsel ellers. Det er ikke før personen evt ber om unnskyldning, tar tak i problemet, og viser gjennom ord og handling at det aldri gjentar seg igjen, at man kan senke skuldrene.

For egentlig så er vi jo alle ikke noe bedre enn vår verste side ;)
Litt som med lenkens svakeste ledd....fikser vi ikke våre svake (verste) sider en gang for alle, så vil jo mye i livet "ryke" gang på gang: Helt til vi virkelig ser problemet, gjør noe med det, og blir sterkere fordi vi faktisk velger å endre oss til det bedre.

Skjult ID med pseudonym bille fr. 6 april 2012 14:55

Jeg fikk nylig et sinnabrev fra en bruker her (muligens en falsk profil, hvis ikke synes jeg synd på barna han angivelig hadde)... og har vært i kontakt med noen som virker veldig negative og i forsvar før en har rukket å prate sammen. Tror det er vanligere at menn "tar helt av" når det gjelder avslag på et så tidlig stadium, og at det bare er en liten gruppe som er slik - noen av de som alltid blir avvist og ikke ser sin rolle i det. Jeg kjenner også menn "på ordentlig" som dessverre ikke har hellet med seg når det gjelder damer/forhold, men de reagerer ikke slik i det hele tatt - de kan kanskje være småbitre, men høflige, oppføre seg sivilisert og ha glede i livet likevel... Tenker det er synd på dem som ikke ser at de ved å endre på atferden sin i det minste kunne blitt møtt med smil og vennskap, i stedet for å måtte avvises brutalt hver gang de prøver seg.

Når det gjelder kvinner og takling av avslag, så ville aldri jeg sendt sinte og bitre brev - men jeg må innrømme at da jeg var yngre, klarte jeg ikke alltid kontrollere meg om jeg følte meg avvist. Jeg har sagt respektløse ting til eksflammer, spesielt når det har vært alkohol involvert. Veldig flaut, men jeg tror jeg har vokst fra det. Har i hvert fall et avslappet forhold til min inntil nylig samboer, faktisk enda mer avslappet etter at han traff ei ny.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 6 april 2012 15:24

Har fått skikkelig psyko-melding fra ei kvinne, men ikke på sukker, via Facebook.
Vedkommende sendte også ein god del tilsvarende til folk på min venteliste, noe som jo skapte ein god del oppstandelse og spørsmål.

Til min fordel var meldingene så "out there" at mine FB-venner trodde på meg og ikkje henne.

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 april 2012 15:38 Privat melding

Sender damer meldinger?...må ha gjort noe feil med innstillingene mine eg då ;)

men eg svarer aldri psyko på avslag, tenker jo bare at alle kan jo ikkje passe sammen....så skriver eg tilbake "takk for svar og lykke til i jakten"......men selvfølgelig, noen ganger blir man litt lei, då tar eg meg en bolle...pleier å hjelpe :)

Det kjedeligste er når man ikkje får noe svar i d hele tatt, då føler man seg spesiell <3

Skjult ID med pseudonym sjenert fr. 6 april 2012 15:49

Ei venninne av meg IRL skriver gallebrev og sms og ringer terrorsamtaler om hun mener hun er uriktig avvist. Det er lenge siden jeg ga opp forsøkene på å forklare henne hvorfor dette er dumt.

Menn er ikke så ille synes jeg. En mann som er fyllt av eder og galle etter en avvisning mister piffen om du bare er hyggelig tilbake. Vel, med noen unntak. Det er alltids de som må hevde seg selv ved å tråkke ned andre, men det har nok mer med personen å gjøre og mindre med kjønnet.

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 april 2012 15:59 Privat melding

hæ? "En mann som er fyllt av eder og galle etter en avvisning mister piffen om du bare er hyggelig tilbake"....okei, så la meg se om eg har fått dette klart.......en mann som e hyggelig tilbake etter en avvisning e not a keeper?....men om man slenger noen negative kommentarer tilbake til en avviser så e han "oh yeah, my man"?......ikkje rart eg e singel då, på tide å slenge av gårde noen upassende kommentarer rundt seg då ;)

Skjult ID med pseudonym sjenert fr. 6 april 2012 16:05

Hehe. ser jeg formulerte meg noe feil. :)

Jeg avviser en mann. Han tar dette dårlig siden han er guds gave til kvinnen og lar meg forstå på en lite hyggelig måte at jeg er dum osv. Jeg smiler pent og er hyggelig tilbake og ønsker han (ektefølt) lykke til videre i jakten på drømmedama.

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 16:15 Privat melding

Jeg avviste nettopp en mann på 44 år, som sitter i rullestol.
Sier jeg ikke er interessert. Han begynner å slenge med leppa fordi han tror jeg avviser han pga. at han sitter i rullestol. Sier tilbake at jeg er ikke på utkikk etter noen på hans alder. Dette bare utarter seg mer og mer, og han gir seg ikke.
Jeg kjenner det knyter seg i magen fordi jeg må kunne forsvare meg til det ytterste gang på gang av bitre folk som ikke tar et nei for nei! Jeg er høflig og svarer ALLE som tar kontakt. Er dette takka man FAEN meg får?

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 april 2012 16:18 Privat melding

skjønner ikkje at man skal være så bitter, selv om man sitter bak en skjerm så gir d ikkje noe rett til å slenge den som avviser deg full i drit! Vil man ha respekt må man begynne med seg selv og vise d også ;)
Lurer på om disse som sender tilbake drit om de e like tøff ute på byen når de blir avvist....eller vent, de tør sikkert ikkje å ta kontakt med noen der ute! ;)

Skjult ID med pseudonym Regnfrakk fr. 6 april 2012 16:19

Lurer om en har det best alene jeg , hmmm skal tenke litt på den , ... må nok finne meg ei ekserinne for sex med seg selv blir så kjedelig i lengden :D

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 6 april 2012 16:20

Den tanken der har streifet meg mange ganger, FC! Jeg håper INDERLIG jeg møter frekke sukkerfolk på min vei, så skal vi se at pipa får en annen lyd!

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 april 2012 16:22

@Gunsan80 fre 6 apr 16:15

Det er no gamalt og vil so vera.
Eg tykkjer stødt, at det høver best
Til lags åt alle kan ingen gjera;
å hjelpa den, som det trenger mest.

Og kor du bryggjar og kor du bakar,
d’er alltid ein, som det ikkje smakar;
og når den eine då gjerer rop,
så ropar sidan den heile hop.

D’er mange nog, som vil domar vera
og læ åt alt, som dei andre gjera.
Og lyte finna dei rundt i kring,
og sjølve gjera dei ingen ting.

osv. etc.

*kosemose*

Bedre nå?
^^

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 6 april 2012 16:24

Takk for diktet, Arneand!
Nå sank blodtrykket noen hakk ;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 6 april 2012 16:24 Privat melding

@Gunsan80:

Hehe. Jeg fikk forresten en snasen greie som ramlet ned i postkassa her istad selv:

"Hva faen er det du driver med???????"

=)

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 16:24 Privat melding

FC

Jeg tror at om du spør jenter som har avvist menn ute på byen, så vil du få flere som svarer at de har møtt "sukker-menn" der også. De som ikke takler å bli avvist, de viser det uansett hvor de måtte være.

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 16:27 Privat melding

Hahaaah, KK
Innskiiild! :D

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 16:30 Privat melding

Litt off topic..

Men for de som mener at norsk sidemål (som oftest da nynorsk), ikke skal være med i den norske skole lenger. De bør lese innlegget til arneand..

(mann 43 år fra Hordaland) fr. 6 april 2012 16:33 Privat melding

@gunsan80 kor skal du ut i påsken?...skal se om eg tar på meg mitt frekkeste antrekk og går mot din vei, så får vi se om d e liv i pipa :D

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 6 april 2012 16:36

Litt off topic II...
Bokmål er utbredt fra dansk og tysk. Sidemål er da såklart vårt språk.
Vil heller ha nynorsk enn kebabnorsk i språket vårt! :)

Ja, du får ta på deg symilsstøvlene dine FC ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 16:39 Privat melding

Det måtte jo komme :/
Typisk at en "slik" fyr lar seg provosere av en sånn tråd.
Og enda mer typisk er at han tar diskusjonen videre "under bordet".

Fikk en strålende melding i postkassa :D

"I spørsmål om menn takler et avslag har du i forumet ikke behandlet rettferdig. Du har kun fokusert på din egen opptreden i slike sammenhenger, men har ikke med empati virkelig gått inn i saken og forsøkt å forstå denne.

For å gjøre det enkelt og slippe å skrive en avhandling om problemstillingen kan jeg fortelle at det forholder det seg på følgende vis. Menn som tilsynelatende ikke takler avslag har i realiteten et annet kommunikasjonsbehov, nemlig å uttrykke frustrasjon over at det finnes eventyrlig mange dumme og uærlige damer på sukker. De dumme innbiller seg at de kan avgjøre hvilke menn de kan få et lykkelig liv sammen med kun fra å ha betraktet profilen hans. De uærlige holder skjult den egentlige årsak til avslag, nemlig at de faktisk ikke er oppriktig interessert i et langvarig forhold, men bruker sukker til å skaffe seg tilfeldig sex med menn de ellers ikke ville ha sjanse på, men som de likevel kan få om ønsket er kun for en natt.

Det er sikkert mulig å kritisere disse menn for å være dårlige til å få kommunisert sitt faktiske anliggende, men med solid erfaring med kvinners forhastede lyst til å blokkere lar det seg ikke gjøre å gå inn i en dypere dialog for å få bukt med problemet. Det er også sikkert riktig at surmuling ikke tjener i en slik hensikt, men de aktuelle menn anser det antagelig å være et godt andrevalg å få utløp for sine frustrasjoner. Problemet med å kritisere lett irriterte menn for å vise sin irritasjon ligger i at du med dette ikke har adressert det virkelige problem, nemlig damenes oppførsel. De viser svak eller ingen interesse for å gjennomføre en dialog også i de tilfeller de anser det å være svake utsikter å etablere lyst til å bli kjærester.

forts følger:

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 16:40 Privat melding

forts:

"Damene på sin side kan ha sitt forsvar bestående av at de egentlig ikke føler seg fortrolig med det norske skriftsspråk, være seg når de leser eller skriver. De klarer derfor ikke fange det ofte subtile meningsinnhold i meldinger fra menn som er flinke til å skrive. Dessuten rår de ikke over den prosaiske stilart og kan ikke gjengjelde hans tilnærmelser på samme flørtende måte. Hun har ikke engang lyst til å gjøre et forsøk fordi hun av erfaring vet at det alltid utarter seg plumpt når hun skriver. Hun mangler nødvendig ydmykhet til å komme til kort. Hennes meget svake selvtillit sørger for dette. Hun har rett og slett valgt et sjekkemedium hun ikke behersker, men nekter i sin endeløse arroganse å innrømme dette.

Det viktigste problem består i at hun er for dum i hodet til å forstå at det ikke er mulig å avgjøre om en mann er godt egnet til å bli hennes kjæreste, kun fra å lese profilteksten hans. Derfor gir hun avslag allerede i første svar.

Den viktigste løsning for å komme forbi dette problem består i å opprette tre profiler. En for førstekontakt, en for andrekontakt og en for de påfølgende kontakter. Med førstekontakt-profilen henvender en seg på andre måte. Hvis dette leder til hei og hade og lykke til tyr en etter noen dager til andreprofilen hvor en starter med å fortelle at en vet at damen er for dum i hodet sitt til å forstå at dialog er nødvendig for å avgjøre kompatibilitet og aller helst grundig forklaring som demonstrerer med all tydelighet at dette er en riktig beskrivelse av henne. Dermed er hun å betrakte som en vingeklippet fugl når du med tredjeprofilen på nytt tar kontakt og uten at hun gjøres istand til å koble de ulike profiler sammen."

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 16:41 Privat melding

Nå har han anmeldt meg/ eller meldt meg til Sukker... Er det mulig?????

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 16:43

@Gunsan80
Han du fikk fra er visst en gjenganger mhp utestengelse.
Den andre gjengangeren jeg vet av forsvant visst igjen etter å ha hatt samme profilen i minst en uke :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 16:43 Privat melding

Jeg skrev tilbake at han fikk ta diskusjonen her, og ikke "under bordet" dersom jeg i det hele tatt skulle vurdere å ta diskusjonen med han.

Og da kom det et hærlig svar:

"Du ber om det umulige. Du bør av teksten min forstå at det ikke kunne falle meg inn å sende penger til sukker for ingen annen hensikt enn å få bedre kontakt med klientellet her inne. Sukker for meg er utelukkende et sted å gjøre narr av mentalt tilbakestående og korttenkte skrullehuer som deg. Formålet er å gjøre narr av dere. Sukker er fylt til randen av mennesker som ikke klarer å utlede de enkleste konklusjoner. Det demonstrerte du med all mulig tydelighet for din egen del i forumet i aktuelt hovedinnlegg. Du klarer ikke engang i dette ditt svar å adressere essensen av mitt budskap, men det stoppet deg ikke fra å vrøvle om alt mulig uvedkommende sprøyt. Hør, du er et tvers igjennom DUMT menneske og dette vil ikke slutte å være sant før du bevisst går inn for å bruke hodet ditt til å tenke fornuft med. Det vil gå lang, lang tid fra du bestemmer deg inntil du klarer å skrive noe som eleverer seg over middelmådigheten."

Så da kan jeg jo spørre igjen. Er det noen menn her som har fått tilsvarende brev fra kvinner som de har avvist eller "sagt imot"?

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 6 april 2012 16:47

Kjære vene, Minney!
Flotters brev du har fått, med mange fine og intrikate ord og uttrykk! Blir imponert, jeg :D

Bat: Sant?

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 6 april 2012 16:48

Å herrejesus, for en fyr.

Sikker på at han har hovedfag i et fullstendig ubrukelig fag.

Jeg blir mer og mer overbevist om at likhetstankegangen i samfunnet vårt er årsaken til at folk blir så såre når de oppdager at forventningene ikke oppfylles.

Vi blir tutet ørene fulle om at vi er unike og at alle kan bli alt (eventuelt få alt), og når virkeligheten oppdages, er det omgivelsene som er gale.

Det jeg ikke forstår at hvorfor ikke folk går i seg selv hvis de sender 100 mailer og ikke får ett eneste svar. Da ville jeg ha gjort følgende:

Vært mer selektiv ift til profiler jeg sende mail til (de må ha noe unikt i profilen som jeg kan skrive litt om i en mail, dvs jeg dropper dem som har et par vanlige profilbilder og en tekst som sier liker å trene, gå turer i skogen, er på jakt etter en snill og morsom fyr osv). Finn noen som har noe du kan skrive noe til annet enn det alle andre gjør.

Skriv så ned hva målet er før du sender en mail, deretter formulerer du mailen basert på målet.

Bruk denne innfallsvinkelen på 5 eller 10 potensielle partnere.

Evaluer etter en stund om du fikk svar.

Når du er ferdig, justerer du innfallsvinkelen videre dersom det ikke slo til.

Rinse and repreat.

Er jo bare å gjøre akkurat som man gjør i jobbsammenhenger når man skal evaluere seg selv eller andre.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 april 2012 16:52

@Minney fre 6 apr 16:43
Faktisk, en gang bare ved å svare på det lille som sto i profilen.
Profilen hadde ingen bilder og bestod av 3 spørsmål, type:
Tja hva skal jeg skrive her da.
Vet ikke hva jeg skal skrive om meg selv.
Lurer du på noe? Ta kontakt da vel!

Hva kan jeg si, jeg kjedet meg og svarte med noen grunnleggende råd.
Virket som en god ide der og da.
Gjett om jeg tok feil...
;p

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 fr. 6 april 2012 16:58

Uff da, Arneand :D
Man tror jo det beste om alle, så blir det bare så fryktelig feil!!

Skjult ID med pseudonym lea fr. 6 april 2012 17:05

Fikk et evig langt brev av en han/hun, skrev fra en anonym kvinneprofil...men kjenner igjen ordbruken i @Minneys, brev. Så det var nok den samme som har vært utestengt utallige ganger her:(

Skjult ID med pseudonym S fr. 6 april 2012 17:05

Dette er den samme idioten som ble sperret under bruker Steinsolid for noen dager siden. Han har det vel gøy med det han tror er 'mind games' her inne, siden han tydeligvis ikke klarer å kommunisere med mennesker på vanlig måte

Skjult ID med pseudonym S fr. 6 april 2012 17:08

Skjønner hva du mener med han på 44 år Minney, gjør litt vondt av og til å bli beskyldt for slikt. Avviste en som er mørk i huden fordi han er 17 år eldre enn meg, og fikk selvfølgelig en illsint rasismeanklage tilbake.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 17:11 Privat melding

@Kommode
Du har helt rett.. Jeg burde helt klart ha vært ute på landeveien med tohjulingen mellom føttene, istedet for denne endeløse debatteringen her inne på forum ;)
Aller helst med en kvinne bakpå som holdt godt fast i meg, mens hun hvinefyllt skrek ut i skrekkblandet fryd, der jeg drar gjennom sving etter sving, og fothvilerne skraper asfalten så gnistene står og man føler at nå, ja nå er livet godt å leve ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 6 april 2012 17:19 Privat melding

@lea

Fikk også brev fra en anonym kvinneprofil da jeg blokkerte han jeg fikk disse brevene fra.
Tydelig at han har flere profiler her inne.
Og jeg mener jeg kjenner igjen ordbruken fra en annen som ble utstengt for en stund siden da han ble rapportert.

Det skulle vært en eller annen "sikkerhetsgreie" som gjorde at alle som registrerte seg på Sukker måtte gi fulle opplysninger til Sukker-"politiet" når de registrerte seg her. Og at mobil eller noe sånt ble brukt for å verifisere at den som registrerte seg var rette vedkommende.
Ikke sånn at alle her inne visste hvem alle var, men at Sukker satt på all info slik sett. Og at de dermed lett kunne utestenge folk på livsstid i praksis. Ikke bare utestenge "falske" profiler som enkelt kan opprettes igjen i et annet falskt navn.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 6 april 2012 17:21

Må man holde seg fast når man sitter på med deg, Eikers1? Er det ikke litt forstyrrende og smått irriterende når passasjeren sitter og tviholder seg i deg?
Har ganske mange mil bakpå div sykler, men pleide da aldri å holde meg fast i føreren ;-)

Skjult ID med pseudonym S fr. 6 april 2012 17:37

Holder meg gjerne fast i hva som helst, har aldri sittet på en motorsykkel :S

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 6 april 2012 17:45 Privat melding

Joda, første jenta som tok kontakt med meg her var vel i den klassen. Veldig på'an. På en sånn måte at man umiddelbart tenkte "desperat". Maste om mobilnummer og å treffes med en eneste gang - så jo at hun overhodet ikke var noe av det jeg ser etter. Fikk flere "hvorfor ikke" når man hyggelig forsøkte å avvise.

Skjult ID med pseudonym lea fr. 6 april 2012 17:51

@Minney, jeg hadde på forhånd blokkert hans profil, så derfor skjønte jeg fort at det var han:(
Ja, det ser ut som det er svært vanskelig å bli kvitt det menneske der. Har blokkert ørten profiler av han:(( Det nytter ikke!!

Skjult ID med pseudonym Lilja fr. 6 april 2012 17:51

Minney..mener også jeg kjenner igjen skrivemåten.. Fikk advarsel av annen sukkerjente at "han" var tilbake og blokkerte straks.... Ufin, rett og slett...

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 17:51

@MagnusOpus

Men "hvorfor ikke" er et godt stykke fra "dum i hodet", "jævla...et-eller-annet", osv.

Jeg har også vært borti et par stykker som hiver ut mobilnummer i første meldingen, og vil gjerne at jeg ringer med en gang. Og som ikke helt har tatt et nei for et nei med det første. Men likevel uten å bli så ufine at de har gått til personangrep med stygge krenkelser av meg som person.

Noen er veldig desperate.
Men noen er både desperate og direkte motbydelige i tillegg.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 17:58

@Lilja

Jepp, veldig ufin.
Og med flere profiler.
Han følger også helt klart med på tråder her inne. Og skriver under bordet til dem han er uenig med i diskusjonene.
Men han om det.
Jeg tror han har seriøse fritidsproblemer.....i kombinasjon med noen andre mer alvorlige problemer.
Kanskje vi bare burde slutte å "mate" interessen hans, og bare blokkere uten å svare.
Kanskje....sannelig ikke godt å vite hva man kan gjøre med folk som ikke er her for de rette grunnene.

Skjult ID med pseudonym MagnusOpus fr. 6 april 2012 18:04

Slike ting dukker stort sett opp med jenter som man har blitt litt mer kjent med ;) Heldigvis mange år siden jeg opplevde noe spesielt av denslags. Ikke så jævlig kult å høre av naboen at ei dreiv å sneik rundt utenfor soveromsvinduet ditt midt på natta heller forsåvidt.

Skjult ID med pseudonym S fr. 6 april 2012 18:13

Hva slags profiler opererer han med nå da?

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 19:16

@Gunsan80
Ja, sant.
Han du fikk ifra hadde vel også nylig startet en småmerkelig ikke-anonym tråd, men oppførte seg pent i den.

@Minney
Ja, jeg kjenner igjen den skrivestilen.
Han hadde moderert profilteksten sin veldig mye, men gjør tydeligvis ikke det i mail.
Eneste muligheten hans er kanskje å starte et eget datingsted, med matchspørsmål av typen:
Er staten en tyv: 1..10.
Er du en tilhenger av vårt demokrati: 1..10.
Stemmer du ved valg: 1..10.
Etc :)

Jeg regner med at han leser dette, og tar det til etterretning :)
Eller du kan foreslå det for ham neste gang du får en mail.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 19:34 Privat melding

@sirene
Selvsagt kan du holde deg fast i andre ting på sykkelen også :) Jeg har ikke kjørt veldig mye med passasjer, og så lenge hun gjør som jeg gjør, så kan hun få holde akkurat hvor hun vil for meg.. :)

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 april 2012 19:37

@Eikers1 fre 6 apr 19:34
*Aah, den gode følelsen av instant panikk når passasjeren lener seg motsatt vei i svingen*

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 6 april 2012 19:39

Det der er vesenet som terroriserte folk rundt S' tråd her om dagen, ja (fikk tilsendt noen "høydepunkter" fra "offeret" da, og det er samme ordlyden/-bruken/syntaksen her å se i sitatene gjengitt her og)... Han er tydeligvis ikke SÅ "smart" at han vurderer å "kamuflere" skrivestilen sin, altså (hvor dum går det an å være?)... Jajajaaa.... Har vedkommende problemer? Helt klart. Mentale sådanne? HELT klart!

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 19:40 Privat melding

@arneand..
Jupp, og vips så gikk det rett frem istedet :P

Skjult ID med pseudonym gerimax fr. 6 april 2012 21:03

Personlig har jeg hatt to opplevelser den ene ble jeg beskyldt for å være gift , relativt snill ... men for en tid tilbake opplevde jeg en dame som ikke hadde profilbilde hun ble pottesur ved avvisning , samme dag fikk jeg en ny melding fra et annet profil uten bilde og veldig hyggelig dame som spurte om min mailadresse for å sende meg bilder , hun fikk en hotmailadresse som brukes til dette formålet , Jeg mottok bilder av en vakker dame ikled lær og pisk fotografert i melkeveien , hun var rett og slett flott , altså damen på bilde hun skrev at dette har du gått glipp av nå så du kan angre og litt flere saker ,Dette var tilsynelatende den samme damen jeg avviste , -:)

Menn er veldig utagerende og verbalt voldelig men kvinner vet godt hvor de skal trykke så det gjør mest vondt

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 6 april 2012 21:09

Ble utsatt for ei som sa til hun jeg skulle dra hjem med fra et utested:

"du vet at han er nesten dobbelt så gammel som deg?"

Stor humor, vi lo godt av henne. Men vet ikke helt hva jeg hadde gjort for å fortjene den.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 21:11 Privat melding

Har aldri fått noen brev jeg

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 21:23

Lær og pisk, mmmm :)

(mann 33 år fra Finnmark) fr. 6 april 2012 21:28 Privat melding

Jeg har aldri fått "bittre" brev etter en avvisning. Måten jeg har gjort det på er å skrive helt konkret hvorfor jeg ikke er intrisert.

Noen ganger har jeg det slik at jeg ikke veit hvorfor jeg ikke er intrisert. Da kan jeg komme med en hvit løgn. Jeg vil ikke såre jenten. Så en liten hvit en er ikke skadelig.

Det verste "avslaget" mitt er standardsvaret som finnes inne på siden. Det syns jeg var helt ok å få. Jeg har enda til gode å bli bitter på noen.

Jeg har blitt sperret av noen jenter. Det er litt surt. Spesielt siden jeg ikke hadde vert inne på siden deres før jeg merket det. Har ikke prøvd å kontakte de eller noe... Slike ting syns jeg er litt leit...

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 22:36 Privat melding

Virker som det stort sett er en gjensidig oppfatning av at menn er "verre" enn kvinner på det med bitre svar. Det overrasker meg faktisk, jeg forventet at det skulle være ganske jevnt mellom kjønnene.
Mon tro om det kan ha noe å gjøre med den gamle tankegangen om at menn skal "kapre" kvinner.
Kanskje noen menn føler seg ekstra mislykkede fordi de ikke klarte å "kapre" dama, mens kvinner i utgangspunktet ikke føler den "kapre-lysten"?

Forøvrig kjenner jeg godt igjen det med å bli beskyldt for å avvise noen på grunnlag av ditten eller datten.
Samtidig ønsker jeg aldri å si nøyaktig hvorfor jeg ikke er interessert i en person. Faktum er jo at alle mennesker er forskjellige, med forskjellige styrker og svakheter og forskjellige ønsker, preferanser og behov.
Samme faen hvordan man ser ut og er som person, så er det klin umulig at alle man kontakter vil være interessert.
Derfor mener jeg at man aldri skal bry seg om hvorfor en person ikke er interessert.
Man kan ikke forandre på personens ønsker, preferanser og behov.
Man -skal ikke- prøve å forandre segselv for å tilpasse seg en annen person, heller... Med mindre man allerede er i et forhold, da -skal- man være litt\noe fleksibel.
Når man ikke matcher en annen person sine preferanser så passer man derfor ikke sammen, end of discussion, mener jeg.
Ergo er det heller ikke noe tap, når den andre ikke er interessert... Man kan tenke at det er synd at personen var "så nære", men det ville jo aldri fungert i utgangspunktet, hvis personen ikke ønsker hva du selv er.

(kvinne 37 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 22:36 Privat melding

"A lie is the truth that you tell to yourself" ;)

Man skal ikke være redd for å være ærlig og si at man ikke er interessert, uten å få dritt tilbake.

De brevene til Minney er så merkelig formulert at jeg lurer på om har hode til en som grenser til psykopat, eller flittig har brukt synonymordbok for å spe på med sitt svake vokabular....

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 22:41

@Gunsan80

Personen som skrev brevene har ikke hatt tid til å bruke noen ordbok.
Så her sitter nok alt i hodet til vedkommende.
Skremmende nok.... :/

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 22:48

@Gunsan80
Samme mann var også aktiv i perioder i 2010 under flere nick.
Han var også veldig aktiv på forum da, men mindre aktiv på forum i år (han fikk ikke så god respons, så han sluttet frivillig).

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 22:56 Privat melding

Gunsan: Det falt meg også inn, men jeg er usikker på hva moderatorene synes om å skrive slik om enkeltpersoner her:p
Det frister å diskutere personen, men jeg regner med at da blir alt sammen bare fjernet av moderatorer, så det er ikke vits.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 23:15 Privat melding

Menn har mer sinne i seg enn kvinner, derfor tåler de avvisning dårligere. Men det er mulig å kontrollere litt da. Dessuten jo mer man overanalyserer avvisningen som demonstrert her, jo mer sint blir man. Og det fører jo ikke akkurat noen steder heller så bedre å bare bevege seg videre. Ferdigprata! :)

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 23:16

@Cogni
Husker du også vedkommende fra et par år tilbake?
Og frister det egentlig å diskutere ham? :)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID fr. 6 april 2012 23:20

Var denne personen på VG debatt for ca 10 år siden?

Husker godt en som alltid startet med

Staten tar fra folk uten samtykke
Staten er en tyv

Osv osv, og så fortsatte det med utskjellinger av alle som var uenige "skrullingen, idoten" og ikke minst klassikeren "hvor dyrker staten disse grønnsakene".

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 23:24

@skjult ID

Vet ikke om personen var på vg for ti år siden.
Men den med staten tar, osv, var jo en diskusjon her for en tid tilbake.
Og da fikk jeg meldinger i akkurat samme tone og skrivemåte under bordet fra vedkommende.

Så er nok en gjenganger.
En tverr en, som tydeligvis har gått i vranglås et sted i livet for mange år siden.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 6 april 2012 23:40

@Minney
Ja, han har visst sine faste å skrive til hver gang han lager en ny profil :)
Jeg venter bare på at han lager et eget nettdatingsted.

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 6 april 2012 23:47

Det ligger fortsatt en ulest melding fra han i postkassa mi.
Men jeg er for trøtt til å lese den nå, så får se hva som står i morra eller en annen dag :P

Hehe...
Skulle han ha laget et eget nettdatingsted, så ville det blitt et sted hvor damene var tvunget til å svare alle menn, treffe alle menn, og bli sammen med den første og beste som ville ha henne.
Altså ville det blitt et sted med 99% menn (er jo ingen damer som hadde gått med på det). Som alle sikkert var ganske bitre i utgangspunktet....og som kom til å bli enda mer bitre av å være på stedet :P

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 23:58 Privat melding

@bat:
For et par år siden var jeg ikke her, så nei:p
Men det at det frister å diskutere ham, er fordi jeg generelt er interessert i psykologi-stuff, og han skiller seg ut som person;) Jeg får lyst å sammenligne ham med en person i media... :p

Skjult ID med pseudonym Rusken lø. 7 april 2012 04:09

Jeg tror vel at menn er mindre flinke til å tåle et avslag enn jenter. Personlig har jeg nok aldri vært så frampå av meg heller, så da tar en kanskje et nei for et nei? =)

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 7 april 2012 05:42

Eg trur ganske mange norske kvinner er altfor sære og kresne!
Kvifor skulle dere ellers være her, i 30- og 40-åra og single?
Og ikkje bløff med at "Vi kan få hvem vi vil, når vi vil!" kunne dere det, hadde dere ikkje vært single eller på sukker!

Dere er rett og slett skikkelig sære og kresne, og lar ikkje normale gutter få ein liten sjans eingong. Er det rart noen blir sure og sender ein melding? Er det rart da at fleire finner seg dame fra andre land, mens dere står og venter på Brad Pitt? Nope.

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 06:41

@Cogni
I så fall er det synd at han slettet/fikk slettet nesten alle trådene sine.
Noen tråder med litt spesielle tema var hans egne meninger, noen var lagd for debatten sin skyld og sannsynligvis for å finne ei som kunne logikk, struktur og argumentasjon.
Og ikke alltid så lett å skille ut hva som var hva :)

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 06:55

@Cogni
Og dessuten var premissene for argumentasjonen litt hinsides, vet ikke om det var med vilje eller ikke.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 11:26 Privat melding

Det forundrer meg. Fyren ser jo ut som en narsissist som mener han er den skarpeste på kloden, og da kan han fort gjøre en diskusjon til en lekeplass hvor han forventer at alle skal følge hans tanker til punkt og prikke.
Totalt ute av stand til å påta seg ansvar for feil, misforståelser og uperfektheter ser han også ut til å være, og da vil det alltid være alle andre som er for dumme, når de ikke skjønner hva han mener med det han sier.
Det eneste som fungerer med slike folk er i ignorere dem, for de har i utgangspunktet bestemt seg for å avfeie all logikk som tilsier at de selv gjør noe feil.
Jeg har nok erfaring med sånt til at jeg ikke gidder å samle mer erfaring:p

Men jeg er veeldig nysgjerrig på akkurat hva som skal til for å stikke hull på selvbildet til slike folk!:D

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 11:26 Privat melding

Err, "Det forundrer meg IKKE", skulle det stå i første linje...

Skjult ID med pseudonym S lø. 7 april 2012 11:33

@ Cogni..jeg også fikk en anelse om at dette er samme type i media som nettopp har fått tilgang på internett igjen, og dro til Ukraina for å finne seg dame ;)

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 12:02

@Cogni
Har du sett et bilde av ham?
Det bildet han brukte på en nylig profil var visst ikke ham.
Det er Torpedier på vgd du sikter til?
Det er nok samme mann, jeg kjenner igjen temaene og stilen.

@Minney/resten
Anbefaler andre også å lese dette, google site:vgd.no torpedier.
Popcornmateriale... :)

Skjult ID med pseudonym Skjult ID lø. 7 april 2012 12:47

@S Du sier noe.

Sjekk innlegg her (jeg googlet torpedier på site:vgd.no og dette var noe av det første jeg fant:

http://vgd.no/index.php/samfunn/politikk-norsk/tema/460826/innlegg/

Legg merke til innlegget 12.08.03 19:06

@bat jeg husket han ikke som torpedier, men Chris Joy.

Skjult ID med pseudonym Damen lø. 7 april 2012 14:17

@MrKjekkas Enig med deg,er det egentlig noe å bry seg om? Svarer du ikke vedkommende videre,så gir han seg jo bare.. jenter har en tendens til å gjøre mye styr ut av ingenting. Og jeg er jente selv altså,kanskje derfor jeg trives best sammen med gutter /

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 14:36

Søkte på noen av nøkkelordene hans.
Han er visst aktiv rundt omkring.
Bl.a. liberaleren.no, diskusjon.no, blogg.no.
Samt newsgrupper (groups.google.com).
Og fant trolig ut navnet hans, uten å bruke noe mange hjerneceller :)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 7 april 2012 14:40

Tror han må ha det jævlig stritt på liberaleren.no (hvis de nå er det de hevder å være ("liberale"), har ikke vært og kikka...) skal man dømme etter diverse holdninger som forfektes her...

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 april 2012 14:42

@Cogni lør 7 apr 11:26
Du fjerner dem fra tastaturet, og sender dem til trønderbataljonen ^^
youtube.com/watch?v=dbsGZjDHIBI

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 7 april 2012 14:48 Privat melding

@Pedro

Ja, jeg synes det er rart at folk blir sure når de blir "avvist".
Nettopp fordi det er en ærlig sak å si ja eller nei til noen, uansett hva det gjelder.
Og er det snakk om slike situasjoner som her på Sukker, hvor man ikke har noen form for "relasjon" fra før (enten det er snakk om vennskap, eller en arbeidskollega), så skylder man heller ikke vedkommende en forklaring på hvorfor man evt sier nei.

Selv ser jeg jo at i noen av de tilfellene der jeg sender et "standardsvar" på at vi ikke passer sammen, at årsakene til det faktisk er veldig mange. Ofte noen veldig store, men også mange små. Og jeg kan ikke legge ut en hel avhandling hver gang noen lurer på hvorfor. Og hvorfor ønsker noen å vite hvorfor, når neste jente/mann som avviser en gjerne har en annen sammensetning av årsaker til hvorfor h-n sier nei.

Vi er tross alt voksne folk her inne. Og man kan ikke kreve noe av andre her enn kun en selv. Verken svar, at de vil treffe en, eller noe som helst.
Og strengt tatt så gjelder jo dette sannsynligvis absolutt alle som er her. Selv disse som blir sure, sinte og umodent frustrerte har folk her inne på sin matchliste som de ville ha takket nei til dersom de fikk en henvendelse. Og da må de jo få lov til det, for alle har sine "krav" som de må få lov til å følge når de sender brev og svarer her inne.
Og egne krav kan man ikke sette som noen "fasit" for hva alle andre skal få lov til å ha som krav her.
Vi er alle forskjellige, og vil derfor også avvise eller svare på grunnlag av akkurat den unike personen vi er.

Så lenge alle behandler hverandre med gjensidig respekt, ikke snakker nedlatende eller stygt, ikke tråkker inn over hverandres klare grenser, osv, så burde jo egentlig Sukker være et greit sted for oss alle.
For dersom man ikke trives her fordi man får avslag (noe vi alle gjør), så må man gå i seg selv, og evt ta en skikkelig diskusjon med seg selv mht at man selv kanskje sikter for høyt. Eller så må man smøre seg med tålmodighet. Uansett så kan man ikke være sur på noen andre her inne, for det er ingen andre sin feil dersom man er singel. Det er kun en selv som er egen lykkes smed, den jobben kan man ikke pålegge noe annet menneske.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 15:19 Privat melding

Egentlig er det en eneste stor urimelighet i segselv, å bli sur for å bli avvist på nettdating:
Særlig Sukker har jo mange, mange tusen brukere av hvert kjønn. Å bli sur for at man blir avvist, er omtrent det samme som å insinuere at alle skal like alle. Da kunne man jo SELV like gjerne ta til seg den første personen man ser her, bokstavelig talt!

...oh wait, jeg vil jo ikke ha en person som er akkurat slik.
Kanskje ikke helt slik som profil#2 heller.
Profil#3 er heller ikke min smak...
Vips, så har man selv avvist flere enn man er blitt avvist av(!).

Ang han sure, grinete fyren: Da jeg sa han minner meg om en person i media, så siktet jeg til en narsisist som har vært jevnlig i avisartikler siden forrige sommer, og sitter i fengsel:p

Men han torpedier var jo morsom:
">Du er født i Norge, men ikke pliktig til å bli boende her.
At det er mulig å flykte fra en tyv er ikke relevant for hva tyveri er.
Du er usaklig."
:D

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 april 2012 15:36

Mistenker at dette er samme fyren som jeg har sett rundt om på diverse forum siden 98-99
Snodig skrue, men har en egen evne til å lage litt temperatur (^-O)
Hehehe.

Skjult ID med pseudonym Dame lø. 7 april 2012 15:50

Men hvorfor bli så oppskjørtet og grinete fordi noen blir sure ?? Og lage så mye styr ut av det .. `vi er da tross alt voksne`.. Har fått noen sånne meldinger jeg også..kunne ikke brydd meg mindre,gidder ikke engang blokkere.. Hallo ! Vi er inne på internett altså /

Skjult ID med pseudonym The One lø. 7 april 2012 16:01

Psykologien her er ganske enkel. Mange gutter/menn sender brev til mange damer og får avslag. I lengden tar frustrasjonen overhånd og man lirer av seg noe man ikke burde gjort. De aller fleste jenter/kvinner som får avslag her inne får mye enklere kontakt med en annen. Denne innbitte frustrasjonen og "taperfølelsen" kommer derfor ikke så enkelt hos jenter/damer. I tillegg så har det vært og vil kanskje også i fremtiden være forventet at mannen tar det første skritt og damen velger/avviser.

Jeg har ingen vitenskapelig undersøkelse å vise til her akkurat nå, men det holder igrunn med å se på antall og hvem som lager diverse tråder her på forumet.

Internettsjekking er ikke for alle og særlig endel menn. Det er viktig å forstå og å bruke internett som en tilleggsarena og ikke som den eneste veien til Rom .

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 20:24

@Minney
Hvor mange profiler har mannen-med-de-tusen-nick på Sukker og andre steder sendt deg mail ifra?
Er det noen andre som er like "populære" hos ham?

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 21:50 Privat melding

Jeg fikk akkurat melding fra FrekkFaen, gjett hvem det er:D

Skjult ID med pseudonym Sur duud lø. 7 april 2012 21:52

Med såpass mange stygge kvinnfolk så et det kanskje like greit at vi slipper å få svar..

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 7 april 2012 21:54

FrekkFaen? La meg gjette, han går rundt i rød LaCoste-skjorte..? :)

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 21:55

@Cogni
Ja, kjenner igjen setningene.
Fra hvor mange profiler har han sendt deg mail.
Alderen hans varierer litt fra profil til profil, men han er visst ca 10 år eldre.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 21:55 Privat melding

Han satte ikke bilde på profilen, men jeg kan jo bare poste hva han skrev:

""Egentlig er det en eneste stor urimelighet i segselv, å bli sur for å bli avvist på nettdating:
Særlig Sukker har jo mange, mange tusen brukere av hvert kjønn. Å bli sur for at man blir avvist, er omtrent det samme som å insinuere at alle skal like alle. Da kunne man jo SELV like gjerne ta til seg den første personen man ser her, bokstavelig talt!"

Jeg samtykker til din påstand om insinuasjon. Faktisk vil jeg gå meget lenger. Det er en blatant påstand om at enhver kvinne og enhver mann med største enkelhet kan finne stor kjærlighet hos halvparten av individene i passende alder. Altså ikke nøyaktig slik du beskriver det at alle må like alle.

Det er på sin plass å bli mismodig av sukkers kvinnemennesker (det er hovedsaklig kvinner dette dreier seg om) innbiller seg at de kun fra å ha studert profilen kan avgjøre hvem som kan bli deres fremtidige ektemann. Det viser en slik total mangel på fornuft og selvinnsikt at det for fornuftige menn er høyst passende å brøle ut, men aller helst inn i ørene på aktuelle kvinner, at de er dumme som loff, for ingen annen grunn enn for å få utløp for frustrasjon over at naturlig utvalg har sørget for å gjøre kvinner hakket for dumme og kanskje med et lønnlig håp om at aktuelle kvinner skal ty til fornuft om de irettesettes.

Det er nemlig ikke mulig å inkludere eller ekskludere menn på deres profil. Det er helt nødvendig å ta en dialog, aller helst telefonisk i tillegg til skriftlig, og ofte også dejt, for å komme i nærheten av trygghet om at han ikke passer til å bli deres kjære. Det er kun i ekstraordinære tilfeller når personen har et motbydelig ytre, eksempelvis å være altfor fet at det kan avgjøres kun fra noen få opplyste fakta.

Det er meget trist at du er en av de svært mange kjøtthuer av noen kvinner som ikke forstår slike selvfølgelige erkjennelsesfakta. La meg oppsummere. Du, du som kvinne, du som kvinne er istand til, du som kvinne er istand til å lære deg å elske, du som kvinne er i stand til å lære deg å elske minst halvparten av samtlige menn i passende alder. Dette har vi mangfoldige og rike vitenskapelige studier til å bekrefte. Den som vil ha innsikt å tema har en enkel oppgave å finne slik og det med vitenskapelig signaturer."

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 21:57 Privat melding

Wow noen som er mer muggen enn meg:) dette må feires :)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 7 april 2012 22:00

Enig med Joakim, trodde JEG var lettere misantropisk før jeg begynte her på Sukker, men har innsett at jeg har LANGT igjen... Skål! :)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:01 Privat melding

Tipp topp skål folkens, om hundre år er alt glemt:)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 april 2012 22:06

@Cogni lør 7 apr 21:55
Hehe, mye fint stoff i den gitt ^^
Riktig goklomp han der.
Ingen vits å svare btw, fyren har holdt på slik minst 13-14 år.
:)

@Joakim77 lør 7 apr 21:57
Mhhh, jeg vil feire også.
*Skåler*

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:07 Privat melding

Thumbs up

Skjult ID med pseudonym bat lø. 7 april 2012 22:10

Jeg lurer på hvilke datingsteder mannen-med-de-tusen-nick brukte dengang :)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:12 Privat melding

Lurer på hvorfor jeg ikke får noen brev her jeg..

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 april 2012 22:14

@Joakim77 lør 7 apr 22:12
Send ham en mail, så får du sikkert svar ;p

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:15 Privat melding

:p

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:15 Privat melding

Jeg svarte, men jeg kastet selvfølgelig ikke bort tiden på å prøve å snakke ham til fornuft. Jeg bare lo og ga ham noen gloser i retur, før jeg blokkerte og rapporterte:p

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:16 Privat melding

Meg ..??

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:37 Privat melding

Uh ikke deg nei, snakker om FrekkFaen, som sendte meg den fine talen sin

(mann 41 år fra Oslo) lø. 7 april 2012 22:38 Privat melding

Ah.. Ikke bra