Alle innlegg Sukkerforum

Sjø og båtliv

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) fr. 6 april 2012 13:39 Privat melding

Jeg elsker sjøen og det å være i båt på bøljan blå, overnattingsturer og lengre ferier og hele pakka:) Grilling og bålbrenning hører også til.
Jeg har selvfølgelig kryssa av i profilen min for dette, men det jeg ser er at svært få damer har denne interessen!
Jeg lurer på hvorfor, er det fordi det ikke er flott nok, fordi det ikke er komfortabelt nok å være i en båt......eller er det sånn at mange liker det men ikke nok til å krysse av for det? Eller kanskje noen har andre teorier?

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 13:49 Privat melding

Jeg elsker sjøen og er oppvokst med turer på sjøen, og vi overnattet ofte i båten i helger på sommeren.Men tror det blir litt anna å skulle være i båt på lengre ferier, er mulig ikke så mange damer helt deler den tanken.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle fr. 6 april 2012 13:50

Jeg elsker også båtliv ,grilling osv..om sommeren:)
Men det er vel bare det at det er så mye annet å krysse av for ,-som ikke bare definerer de få mnd i året dette er mulig:)

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 6 april 2012 13:56

Vi snakker om turer på rundt en uke Lilijanne, lengste båturen jeg sjøl har vært på var på 9 dager og det er nok:)

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 6 april 2012 13:57

Det er en av tankene som slår meg også Lystråle........

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 6 april 2012 13:58 Privat melding

Hei. Du må bare slappe av og vente litt, bare fortsett å søke. Det finnes en som skal dele dine interesser. Sjøen er helt fantastisk og skal gi masse energi til begge. Og det er nok romantisk.

Skjult ID med pseudonym Una fr. 6 april 2012 14:00

Har bare aldri vært aktuelt for meg fordi jeg ikke har hatt så stor båt. For min del går det mer på "vet ikke" men kunne sikkert prøvd :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 6 april 2012 14:00

Jeg elsker sjølivet selv, og er mer eller mindre oppvokst i en båt. Men det er ikke en tidkrevende interesse jeg har, og derfor krysser jeg ikke av for det alternativet. De jeg kjenner som bruker mye tid på sjøen...bruker MYE tid på sjøen. :-)

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 6 april 2012 14:07

"Båt er best, bedre enn hest!" (Ja!) :) Har til og med "båtbilde" i albumet sjæl, men har ikke akkurat slik fritidsaktivitet som "krav", nei (det var strengt tatt bare det mest "friluftsaktige" jeg hadde liggende av bilder, så...), og tror ikke foreløpig det har hatt noen avgjørende "effekt" mht "kontakt" her inne i noen som helst slags retning...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 6 april 2012 14:56

@TS
Da syns jeg du ikke du bør skrive lengre ferier på sjøen, da iallefall jeg tenker det dreier seg om 14 dager eller mer. Jeg har ikke lest profilteksten din, men mulig det bare trengs å utdype litt mer konkret i teksten for å ikke "skremme bort potensielle damer":)

(mann 46 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 15:06 Privat melding

Nå er jeg mann og ikke i din målgruppe akkurat strings. Men jeg også elsker sjølivet. Har vurdert å kjøpe båt og bo i også, men ikke blitt noe av foreløpig. Har vært på to-ukers båtferie som barn, og kunne godt tenkt meg å bare nydt sommeren i båt langs norskekysten.. Ferie skal jo være avslapping og nytelse

Skjult ID med pseudonym Brumm fr. 6 april 2012 15:10

Hvis TS ønsker å tilbringe ferien i egen båt, er det vel bra om det kommer frem? Ellers blir det skuffelse senere, når hun vil ligge ved bassenget i et all-inclusive fengsel eller trave rundt i New Yorks gater. Vidt forskjellige ønsker om ferie var faktisk en av grunnene til at jeg ga opp den forrige dama mi.

Men jeg har tatt bort det om at jeg drømmer om å seile jorda rundt et par år. Får vel finne henne et annet sted...

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 6 april 2012 15:12 Privat melding

Har selv hytte ved sjøen og vokst opp med båt og sjøliv og er nok flere jenter som også har sansen for sjø og båtliv:-)

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 6 april 2012 20:42

Lillijanne: Takk for råd, jeg skal forandre det til noe mer spesifikt.