Alle innlegg Sukkerforum

Kjære anonym :)

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) to. 24 april 2008 10:22 Privat melding

Som skriver så pent om meg i mange tråder. Du har fått din oppmerksomhet ;) (nå får du jammen litt til)
Bare synd du er så feig at du trenger gjemme deg anonymt :)

Men tusen takk for at du lager så mye oppmerksomhet til fordel for meg.
Fortsett med det :)

Ha en nyyydelig dag!

Skjult ID to. 24 april 2008 10:28

Da var det 13!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 april 2008 10:36

Noen ting som jeg ikke helt forstår vitsen med:

- hvorfor må man kommentere det negative, fremfor det positive på forumet?
- hvis man synes noen er en gjøk, dum, teit, ulik deg, irriterende osv...hvorfor gi din visdom og energi til det man ikke liker?
- når et tema diskuteres, hvorfor er det viktigere å si at andre tar feil enn å la andre ha sin mening og heller få frem eget poeng?
- hvorfor går man mot person og ikke på sak?
- om man ikke er et kranglende vesen av natur, er det da rett av andre å kalle noen feig?
- om et menneske poengterer at vedkommende snakker på egne vegne, hvorfor kritisere en subjektiv mening?
- Er ikke denne formen for kommunikasjon showstoppende? Bidrar ikke slik kommunikasjon til mindre deltakerlyst hos oss?

Sommerhilsen fra Zitelle

Skjult ID to. 24 april 2008 10:38

Noen ting som jeg ikke helt forstår vitsen med:

- hvorfor må man kommentere det negative, fremfor det positive på forumet?Jeg vet ikke Zitelle - hvorfor gjør du det?

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 24 april 2008 10:51 Privat melding

Jeg må le litt igjen jeg, som jeg også gjorde igår. Og jeg ler ikke fordi jeg blir underholdt, men jeg ler fordi jeg er ganske "oppgitt" over noen mennesker som er veldig aktive her inne. Visse mennesker her stiller alle spørsmålene, men kommer ikke med noen "svar". Det er i og for seg greit det, men når man blir spurt et spørsmål som er litt "ubehagelig" så kommer man trekkende med negativitet osv. Dette blir for dumt i lengden for min del. Kan man ikke bare enkelt og greit svare på dette spørsmålet istedet for å jabbe i vei som en liten sutrete unge?

Særlig du Zitelle (og Arve som den "up and coming" sutregutten). Du bidrar jo til disse NEGATIVE diskusjonene selv.. det er jo å kaste FJELL i glasshus. Det bidrar tydeligvis ikke til mindre deltagerlyst hos deg, ettersom du kommer med innlegg i slike "diskusjoner", så hvorfor skulle det bidra til mindre deltagerlyst hos andre? Jeg skygger ikke banen for personangrep, sålenge jeg syntes personen fremstiller seg som han/hun er totalt bak mål, og folk må gjerne få angripe meg også om de syntes det samme. Jeg er da altså en negativ person, ifølge deg Zitelle. Dvs du er ikke bedre enn noen annen til å "dømme".

Jeg håper for din del at du snart får deg kjæreste, fordi ingen har godt av å sitte så mye på nett som det du gjør. Kunne jo hooket opp med Arve så ble jeg kvitt dere begge i samme slengen!

Vårhilsen fra Mockis!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 april 2008 10:52

Skjult ID.
Jeg har ikke noen stor interesse i å gå inn i noen diskusjon om temaet. Men jeg skal prøve å svare deg med dette eneste innlegget.

Jeg har gjort mitt beste ved å tilføre noe positivt til forumet tidligere. Jeg sier ikke at jeg har vært bare positiv, men jeg har forsøkt.
To ganger har jeg blitt grundig lei av forumet og av sukker. Begge gangene har jeg tatt pauser og blitt borte på grunn av at jeg synes det har blitt for mye negativietet, for mange personangrep både til meg, men minst like mye til andre. Det passer ikke meg.

Jeg vet at også jeg lett dras mot det som er negativt og lite konstruktivt. Men jeg har om ikke annet valget i at jeg vil PRØVE å ikke være negativ, for det det er verdt....

Årsaken til at jeg kommenterer nå er ikke for å diskutere, men for å få frem mitt poeng:
Jeg trives her når stemningen er god i en eller annen form på en eller annen måte. Jeg håper og tror at dette gjelder flere enn meg.

(mann 49 år fra Østfold) to. 24 april 2008 11:12 Privat melding

hihi,, ler av dere...
Men greit da, så skal jeg holde kjeft,, trodde virkelig IKKE at dette forumet er så seriøst at alt skal handle om liv og død.

Beklager Mockis, jeg tok feil. Bordet er ditt. Oh btw,, selv og jeg sutrer og klager og er negativ i en tråd, behøver det vel ikke bety at jeg trenger være det i alle ? Og du,, MÅ man skrive noe selv med en gang selv om man starter er tråd ? Det er kanskje en uskreven regel. Den kjenner i alle fall ikke jeg ;) Og,, jammen,, se folk skriver jo i trådene.. Hvor ille kan de da være...
Ser jo selv hvor raskt du engasjerte deg i denne tråden :)

Synes bare du er frekk jeg Mockins, kanskje du og jeg skulle hooke opp, Jeg er skravlebøtta og du er kritikeren. dette blir bra :)

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 11:24

Ps. jeg og skjult id er ikke samme peson, så ikke tillegg meg hans/hennes utsagn.
Hadde du vært kjekk kunne jeg sett bort fra at du fremstår som du gjør, for en kort stund, men det er jo dessverre ikke tilfellet, så ingen hooking opp.

Skjult ID med pseudonym Arve to. 24 april 2008 11:28

hahahaha... du skal ikke finne ennå mer å si om meg da, nå som du er så godt i gang,, klin til :)

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 11:29

Jeg svarte bare på spørsmålet ditt.

Skjult ID med pseudonym Arve to. 24 april 2008 11:33

Vel,, jeg gir opp hele sukker forumet i alle fall. takk for hjelpen :)
Så blir vi alle fornøyd ;)

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 11:37

Bare hyggelig! God sommer.

Skjult ID med pseudonym ela to. 24 april 2008 11:41

Noen som trenger og komme seg ut i sola og få solenergi ;) ps! det hjelper. Så snart prinsen våkner er det ut på tur! ;)
Ha en strålende glitrende dag

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 11:44

Sitter med panoramautsikt over Oslo med solen strålende inn på kontoret, du vet, noen må jobbe (sitte på sukker) for å holde Norge (Sukker) igang, så dere alenemødre får trygden deres.

(kvinne 40 år fra Oslo) to. 24 april 2008 11:52 Privat melding

Snart kommer du få post ifrån "sukker Morten" Mockis.....

Skjult ID med pseudonym ela to. 24 april 2008 11:53

Er det ikke bedre og jobbe en og bruke jobbtiden på sukker? Som alenemor er jeg opptatt at dere gjør en god jobb.

Skjult ID med pseudonym ela to. 24 april 2008 11:54

Ps! Det kan jo hende at sjefen din sjekker forum på sukker, og ser en av sine ansatte der ;O)

(kvinne 40 år fra Oslo) to. 24 april 2008 11:54 Privat melding

Å då blir du utkastad från sukker, å måste nog faktiskt jobba när du e på jobb.....:(

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 12:06

Ela - du trenger ikke bekymre deg, får betalt uansett så trygden din får du. Jobber for disse forretningsmennene med altfor mye cash og utdannelse så her går det unna i toppskatter på alle mann, ergo mer til dere hjemmeværende. Og om sjefen min dukker opp her så må han jo bare gjøre det, det er 400 stk som jobber her så sjansen for at noen er på sukker er ganske stor, tror du ikke? Er det forresten noen som ikke har lov til å være på sukker i arbeidstiden, i så fall, hvor jobber dere? Staten? I det private næringsliv så er det resultater som teller, ikke hva man gjør hvert minutt eller hver time i løpet av dagen.

Jezzy - *ler* Jeg venter på den mailen.. kommer nok skal du se.

Skjult ID to. 24 april 2008 12:14

Takk Mockis, for at du tok over for feige meg. Da ble jeg kvitt'n gitt!

Skjult ID med pseudonym ela to. 24 april 2008 12:20

Er det noe jeg ikke er, så er det og være bekymret ;) Synes det er litt intessant og se hvor mye aggresjon og fordømmelse det bor i noen mennesker.

Skjult ID med pseudonym Smarty to. 24 april 2008 12:37

Arve. Du har mange bra tråder.... Man akkurat denne tråden skulle jeg ønske du slettet, for dette er invitasjon til en krangletråd om enkeltpersoner. Det kommer det sjelden noe godt ut av...

Skjult ID med pseudonym :) to. 24 april 2008 12:55

Ikke slutt å lage tråder Arve. Om ikke annet synes jeg at det er ok temaer du tar opp. Hyggelig også at det er en mann som setter igang mange temaer, ofte har det vært kvinner som har gjort dette, bla. Zitelle. Det er ok å få innspill som motvekt til hobbypsykologien til Zitelle.(For ordens skyld: Dette er ikke ment å være et negativt utfall rettet mot Zitelle, men en oppmuntring til å komme med motvekt, slik at tema spekteret blir større på forumet).
Blås i om prevansjon skrives med en eller to f `er Vi forstår godt hva du mener:) Til slutt koker dette ned til bla å bli en diskusjon om rettskriving, og den har vi jo hatt før :P

Synes også Janteloven er sterkt inne i bildet, Du må ikke tro du er noe, du må ikke tro du er bedre enn oss....

For å svare tilbake til Mockis og skjult ID, så håper jeg dere to finner hverandre. Tror dere kan passe godt sammen, bare dere passer på å kritisere andre, og ikke hverandre. Litt av et radarpar :P

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:05

Jeg holder meg til tråden til Arve som gikk på akkurat det jeg mente om han, har ikke forpestet noen av de andre trådene, så det er jo bare å holde seg langt unna denne tråden om man ikke tåler litt NEGATIVITET!

Til :) - ja, er det noen som skulle kunnet utfordre meg så måtte det vært noen som skjult id, fordi makan til jatting og babling ellers her inne skal man lete lenge etter.

Ela - har du ikke kommet deg ut i solen ennå? Har til og med rukket en time på operaen jeg, hvor har sittet og spyttet etter folk fordi jeg har så fantastisk mye aggresjon og fordømmelse i meg.

Skjult ID med pseudonym The Rock to. 24 april 2008 13:12

Jeg håper du sørget for å utelukkende treffe folk med klysene, operaen er jo alt for fin til å spyttes på :)

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:16

Nei nei, å forsøple det offentlige rom er ikke noe problem for sinna mennesker, da bryr man seg ikke om annet enn sitt eget velvære. Det velværet blir ofte stimulert av å forsøple alt rundt seg, det være seg privat eiendom, offentlig eiendom og ikke minst offentlige nettsider og jatteforum samt mennesker som er så skjøre at de ikke tåler å bli motsagt, fordi da er man NEGATIV!

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:17

Skjult ID - er du mann og kjekkere enn majoriteten av folkene på forumet her, skal vi gå på date?

Skjult ID med pseudonym sola to. 24 april 2008 13:19

(Skjult ID med pseudonym Mockis) 13:16-24/4
Nei nei, å forsøple det offentlige rom er ikke noe problem for sinna mennesker, da bryr man seg ikke om annet enn sitt eget velvære. Det velværet blir ofte stimulert av å forsøple alt rundt seg, det være seg privat eiendom, offentlig eiendom og ikke minst offentlige nettsider og jatteforum samt mennesker som er så skjøre at de ikke tåler å bli motsagt, fordi da er man NEGATIV!


Det var jo en god beskrivelse av deg selv :)

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:21

@Sola
Ja, fikk du ikke med deg at det var en beskrivelse av meg selv?

Skjult ID med pseudonym supermario to. 24 april 2008 13:22

Mockis er morsom!

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:22

Sola, ela og :)
Dere er jo ikke bedre enn meg dere, hvordan føles det å spytte i motvind?

*ler*

Skjult ID med pseudonym sola to. 24 april 2008 13:29

(Skjult ID med pseudonym Mockis) 13:21-24/4
@Sola
Ja, fikk du ikke med deg at det var en beskrivelse av meg selv?

Var det ikke akkurat det jeg gjorde ;)
Forbi ironien er du nok en gøyal person.

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:33

@Sola
Så du påpeker bare det åpenbare altså.
Eller var det bare en dårlig unnskyldning at du liksom skjønte det fordi jeg ikke tok utspillet ditt så fryktelig til meg?
Du trenger ikke sitere alt jeg skriver, jeg ser nemlig over her hva jeg har skrevet før, en flott funksjon på dette forumet, at man ser historikken (om du ikke har fått det med deg).

Skjult ID med pseudonym sola to. 24 april 2008 13:40

Du er det moren min ville si er en annen type intelligens, for å ikke snakke nedlatende om noen :)
kos deg masse! Jeg stopper her ;)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 24 april 2008 13:42

Jeg lurer på om folk som driver regelrett drittslening her inne i diskusjonsforumet, attpåtil MED bilde, mener at det øker sjansene deres på datingmarkedet ...

Tullinger er så mangt ....

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:44

Tårnvalsen - du skulle sett innboksen min nå, dvs. jeg kan bekrefte at det øker sjansene på datingmarkedet, ikke det at jeg sliter fra før av, som mange andre her inne! :-D

Her får man høre det, de som er anonyme er feige og de som fremstår med bilde og profil de er tullinger. *ler*

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 24 april 2008 13:53

Så fint for deg at du er så deilig, da. Nyt våren ... og en god dag til deg også.

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:53

Ups.. beklager... Tårnsvalen var navnet ja. Merkelig det der, hver gang jeg har sett nicket og bildet ditt har jeg tenkt "tårn vals", altså å danse med et tårn.... *ler*

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 24 april 2008 13:54

Nei, jeg bor i ett. Derav nicket.

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 13:55

@TårnSVALEN
Har jeg sagt jeg er deilig? Nå legger du ord i munnen på meg (eller i fingrene) og det er jo IKKE pent. Jeg sa bare at responsen er bra her inne... kanskje det har noe med at jeg ikke jatter med som alle andre, at jeg har en profil som er ulik majoritetens; "jeg savner en armkrok og liker turer i skog og mark"?

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen to. 24 april 2008 14:09

Jeg er egentlig ganske likegyldig til hva som er årsaken til suksessen din, jeg. Fint for deg, er alt jeg har å si. Og at jeg personlig synes det å heve seg selv ved å tråkke andre ned er en lite pen egenskap.

Men deg om det.

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 14:11

Tårnsvalen - du gjorde jo akkurat det samme kjære deg. Så da er vi vel mer like enn du helst vil innrømme;

"Jeg lurer på om folk som driver regelrett drittslening her inne i diskusjonsforumet, attpåtil MED bilde, mener at det øker sjansene deres på datingmarkedet ...

Tullinger er så mangt ...."


Du er jo litt søt der du sitter på din høye hest, vriiiinsk... *ler*

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 24 april 2008 14:11 Privat melding

Hei Mockis....

Thihihihi - vel jeg synes du er flott jeg.. ;o) Dine egne meninger har du alltid hatt og synes det er helt ok jeg... og som du sier også man blir lei av sutring og negativitet MEN det er nå et forum så det er jo lov og ta det opp. Jeg for min del gidder ikke og gå
inn på en del av de trådene.. Er for mye sol i min hverdag om dagen!!!

Lenge siden sist forøvrig! Håper du også nyter både utsikt og sol!!!

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym mann28 to. 24 april 2008 14:12

@ Zitelle

Jeg håper virkelig ikke du tar innleggene i den siste tiden til deg.

Det FINS virkelig dem som annerkjenner din positivitet og ditt bidrag på forumet er inne!! Jeg er en av dem. Du er etter min mening en av de (svært få) som virkelig bidrar til noe positivt. Folk er forskjellige, men ikke la dem som ikke annerkjenner de gode intensjonene bak innleggene dine få stor betyding.

Fortsett med dine gode og konstruktive innlegg / tilbakemeldinger! :-)

Skjult ID med pseudonym The Rock to. 24 april 2008 14:17

Når jeg kikker gjennom denne tråden kommer jeg til å ufrivillig tenke på kalkunfilmen "Jeg er Dina". Artig dette... Men hvor ble det av trådstarter? Har han tatt kritikken til seg, i så fall er det synd, vi nett-junkies trenger lesestoff uansett hvor trivielt det fremstår.

Det er forøvrig ingen motsetning mellom nettaktivitet og solslikking, sitte med Lap-top i Guds Frie Natur og leser Sukkerforum mens huggormen åler seg mykt langs bakken.

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 24 april 2008 14:24

Frkcino - det gjør jeg, nyter antageligvis like mye som deg. :-) (går fortsatt strålende med mr. bergen ikke sant?)

Mine meninger føler jeg ikke for å diskutere med en tilfeldig forumdeltager(e), jeg liker heller andre fora og mennesker å diskutere ting som opptar meg eller de. MEN å terge folk en gang i mellom og se hvor fort folk biter på og hvordan de taler seg selv rett imot med å skrive dritt og angripe meg (eller noen andre som provoserer litt), det er enkel underholdning på en veldig stille arbeidsdag. Dagen fløy forbi, og nå stikker jeg ut solen. Adios sukkerjenter og sukkergutter, eller var det sutrejenter og sutregutter? Hehehe..

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 24 april 2008 14:34 Privat melding

MR.Bergen og meg er fortsatt på nett sammen!!

Nyter solen og varmen - skal hjem og plante litt i dag.. Ja det er dette med litt provokasjoner.... særlig skriftlig..
Jeg flirer litt jeg jenta... (ikke hiss på deg alle nå da.. )

Ta med deg din smkre kropp og få sol på tærne..

Ha en fin fin aften - jeg skal nyte CIDER på terrassen i solen hjemme etterpå,,,, YUM YUM...


Klemcino

(mann 49 år fra Østfold) to. 24 april 2008 14:43 Privat melding

(Skjult ID med pseudonym The Rock) 14:17-24/4
Når jeg kikker gjennom denne tråden kommer jeg til å ufrivillig tenke på kalkunfilmen "Jeg er Dina". Artig dette... Men hvor ble det av trådstarter? Har han tatt kritikken til seg, i så fall er det synd, vi nett-junkies trenger lesestoff uansett hvor trivielt det fremstår.

Det er forøvrig ingen motsetning mellom nettaktivitet og solslikking, sitte med Lap-top i Guds Frie Natur og leser Sukkerforum mens huggormen åler seg mykt langs bakken.


Neida er her jeg,, men man trenger ikke være spesielt smart for å forstå at mochis alltid vil ha siste ordet uansett og er her for å provosere, så jeg 'ga' det bare opp. Noe med å ikke kaste bensin på bålet ;) Hun får ha like mye sine meninger som jeg har mine... Ut i sola igjen :-D

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) to. 24 april 2008 15:44 Privat melding

Kansje jeg missforstår Mockis men det skulle ikke sitte en på kontoret som kjenner til meg ?